-
Μου φαινεται θα ψαξω αμαξι απο Γερμανια,λιγοτερες πιθανοτητες εχω για απατη.
http://suchen.mobile.de/auto-inserat/ho ... tal-ot-großkugel/230849585.html?action=parkItem -
Βασικα σε βρισκω εντελως μπερδεμενο.
Αποφασισε τελειωτικα αναμεσα 2-3 μοντελα το πολυ και βρες ενα καλο αμαξι απο ιδιωτη, ελληνικο. -
Δεν θα έπαιρνα γερμανικό. Τα αλάτια που έχουν φάει και τα άπειρα χλμ που κάνουν εκεί είναι ένα τεράστιο no-no.
Οι Γερμανοί όταν θέλουν καλό αμάξι πηγαίνουν σε Γαλλία και Ιταλία για να μην είναι τόσο... αλατισμένα.
-
Ισχυει ναι το μπερδεμα
-
και θα πρέπει να συν-υπολογίσεις και τα έξοδα για να το φέρεις...
-
Nαι το ξερω για τα εξοδα περιπου 1000 ευρω μεταφορα
αλλα αν ισχυει αυτο που εχω ακουσει οτι δεν γυριζουν τα χιλιομετρα εχεις πολλες επιλογες για αυτοκινητα με λιγα χιλιομετρα,δλδ αν εχει 30-40 χιλ ενταξει δεν με νοιαζει για το αλατι,ποσο να χει φαει?
Αλλωστε και το δικο μ το HRV απο γερμανια το ειχα παρει με 35 χιλ δεν υπαρχει ιχνος σκουριας απο κατω.
Θα εξαντλησω βεβαια τα εδω περιθωρια -
Επειδή οι τρίτεκνοι-πολύτεκνοι μπορούν να πάρουν μόνο ένα αυτοκίνητο αδασμολόγητο (χωρίς τέλος ταξινόμησης), είναι κρίμα να χάσεις αυτό το δικαίωμα για να πάρεις κάτι φθηνό, εκεί το όφελος δεν θα είναι τόσο μεγάλο σε σχέση με τις εδώ τιμές των μεταχειρισμένων.
-
μετα απο πολυ σκεψη κ πολυ μπερδεμα κατεληξα σε δυο επιλογες με την ζυγαρια να κλεινει προς το honda
civic 5d 1.8 η skoda octavia? -
Ο χρήστης johnnyfini έγραψε:
μετα απο πολυ σκεψη κ πολυ μπερδεμα κατεληξα σε δυο επιλογες με την ζυγαρια να κλεινει προς το honda
civic 5d 1.8 η skoda octavia?Αν και δεν συγκρίνονται άμεσα αυτά τα δύο, κυρίως σε μέγεθος/διαστάσεις/χώρους, καθώς το Civic είναι καθαρά Seg-C, το Octavia είναι μεταξύ C-D, με το καινούριο να είναι καθαρά Seg-D, η επιλογή παρ'όλα αυτά είναι ξεκάθαρη: το θες για σένα ή την οικογένεια ? Η απάντηση αντίστοιχα είναι Civic ή Octavia.
-
Ο χρήστης johnnyfini έγραψε:
civic 5d 1.8 η skoda octavia?1 vote for honda by me...
Να προσθέσω όμως ότι σημαντικότερη είναι η κατάσταση στην οποία θα βρεις το αμάξι...Αν δλδ το honda είναι χρέπι και το skoda σε καλή κατάσταση...όλα αλλάζουν...
Πάντως ένα καλοσυντηρημένο honda είναι εγγύηση... -
Θελω ενα συνδυασμο αξιοπιστιας,καταναλωσης,χωρων και να χει και λιγο γκαζακι για καμια προσπεραση.
Ενταξει σαφως το octavia υπερτερει σε χωρους,αλλα αληθεια φοβαμαι τa tsi.
Αλλα και το civic εχει και τον χωρο κατω απο τα πισω καθισματα,και 450 λιτρα πισω που πιστευω θα βολευτω.
Παντως στα ιδια χρηματα οι επιλογες για honda ειναι λιγες και με αρκετα παραπανω χιλιομετρα απο τα octavia.
Βεβαια θα μου πειτε αλλο 120 χιλ χιλιομετρα honda και αλλο 70 χιλ του octavia.
μ αυτο το σκεπτικο γερνει η ζυγαρια προς το honda
Απο θεμα ποιοτητας υλικων στο εσωτερικο μεταξυ των δυο τι λετε?
Επιλογή μεταχειρισμένου οικογενειακού 8-10.000