-
Η 1; Όχι δα. Βασικά και η Τζουλιετα είναι καλύτερη της 1 οδηγικα. Κι επίσης είναι κακάσχημος ο άσσος.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Η 1; Όχι δα. Βασικά και η Τζουλιετα είναι καλύτερη της 1 οδηγικα. Κι επίσης είναι κακάσχημος ο άσσος.Εννοείται καλύτερη οδηγικα η 1 και από τη Giulietta.
Το θέμα της ομορφιάς είναι σχετικό. Με Mpack είναι πολύ ωραία.
Η GT είναι ίσως ενδιαφέρουσα αλλά πολύ παλιά πλέον.
Sent from my E6853 using Tapatalk
-
Διαφωνούμε για την 1. Η Giulietta έχει πιο κοφτερό τιμόνι, πιο άμεσο μπροστινό και καλύτερο έλεγχο αμαξωματος. Το μόνο καλό του ασσου είναι η πίσω κίνηση.
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Εδώ είσαι:
http://www.car.gr/used-cars/bmw/116.htm ... &postcode=Διάλεξε όποια θες
Τι κακό σου έκανε ο άνθρωπος και του προτείνεις πετρελαιοκίνητο μικρομεσαίο αραμπα;
Η λίστα έχει και βενζινοκινητα (δεν τα διαχωρισα στο φίλτρο)
Απείρως καλύτερο οδηγικα από τη βρερα.
Sent from my E6853 using Tapatalk
Εκανες δυναμικο comeback....
Σ αυτα τα λεφτα δε πας να παρεις 'αλλη μια σειρα 1' , ενα αμαξι ασχημο μαλιστα απ εξω και που επαναλαμβανεται μεσα. Κανει μπαμ οτι ο ανθρωπος ψαχνει κατι πιο ξεχωριστο.
-
H Giulietta έχει κι αυτή κρεμαγιέρα και ηλεκτρική υποβοήθηση. Κοφτερό σαν της GT δεν είναι.
Looks aside, η 1 παραμένει σαφώς πιο fun-to-drive καθότι πισωκίνητη και ναι...έχει καλύτερο τιμόνι από της G, όχι από της GT.
Εφόσον ο άνθρωπος αναφέρει BMW, η 1 είναι καλύτερη επιλογή από τη cabrio Ε93.
Η 1 οδηγικά είναι σαφώς πιο ξεχωριστή από τις άλλες προσθιοκίνητες προτάσεις.
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Κοιτα αμα θες ζεις και σε σκηνη και απ εξω f430.. δεν ειναι λογικη αυτη ομωςΔεν ειναι λογικη αλλα προσεξε. Το μεγαλο σερβις στη c5 κοστιζει οσο το ιδιο σερβις του πεζο καμπριο της γυναικας μου.....
Θα μου πεις καιει.... Ναι αλλα πεζο δεν ειναι...... ουτε καποιο απο αυτα τα αυτοκινητα που προτεινονται μεχρι τωρα......
Αν δινεις 2 χιλ το χρονο να το εχεις απλα αξιζει. Εγω τα ειχα αλλα δε χωρουσα ..... την οικογενεια.....
Τεσπα...δεν το προτεινω στον φιλο . Δε ζηταει τετοιο αυτοκινητο..... -
Εγω 20 χιλιαρικα και να ξυπναω καθε πρωι και να μουτζωνω το μαλακα που σχεδιασε τη σειρα 1 δεν εδινα... απο αυτα που κοιταει ουτε ο ενδιαφερομενος... και καλα κανει... και ας πηγαινει σαν 911 που δε πηγαινει, ενα πισωκινητο seg C ειναι σιγα τα ωα...
Στα ιδια λεφτα παιρνεις G QV και σπας πλακα στη σειρα 1 -
G qv 235hp.... Καλη επιλογη!!! Δυο του προτεινα του φιλου μας....
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
H Giulietta έχει κι αυτή κρεμαγιέρα και ηλεκτρική υποβοήθηση. Κοφτερό σαν της GT δεν είναι.Looks aside, η 1 παραμένει σαφώς πιο fun-to-drive καθότι πισωκίνητη και ναι...έχει καλύτερο τιμόνι από της G, όχι από της GT.
Μόνο η πίσω κίνηση ισχύει. Το τιμόνι της 1 είναι πιο αργό και δεν μεταφέρει και καμία ιδιαίτερη πληροφόρηση σε σχέση με της G. Καλά για την GT δεν μιλάμε, είναι 10 φορές καλύτερο το τιμόνι της!!! Όσο για την πίσω κίνηση, αν δεν έχεις δύναμη είναι ψιλοάχρηστη ως προς την δυναμική ισορροπία από μια ταχύτητα και πάνω (με άλλα λόγια μόνο για χαζοπάντες με 1η και 2α κάνει αν δεν έχεις σοβαρά άλογα). Το καλό της όμως είναι ότι δεν έχει torque steer.
-
Αυτός ονομάζεται ''ευχάριστος πονοκέφαλος''!
Ψάχνοντας ένα sport αμάξι,υπάρχουν κάποιες παράμεροι που εξαρτώνται από τον εκάστοτε οδηγό...η ροπή,οι τελικές,το κράτημα,η συνολική οδική συμπεριφορά,οι ρεπρίζ,η δύναμη των φρένων,η συνολική ενεργητική/παθητική ασφάλεια,η αξιοπιστία,η κίνηση μπροστά/πίσω ή 4wd,η δυνατότητα για βελτιώσεις αλλά και το κόστος αυτών,το δίλημμα διθέσιο ή τετραθέσιο και άλλες που παίζουν σημαντικό ρόλο στην επιλογή...δεν είναι όλα άριστα σε όλους αυτούς τους τομείς!Το βασικότερο όλων,κατά την άποψή μου,είναι η κατάσταση του εκάστοτε μεταχειρισμένου.Αν δηλαδή έβρισκα το τρίτο της λίστας μου σε άριστη κατάσταση και το πρώτο σε καλή,θα επέλεγα το τρίτο!
Μοντέλα πάντως υπάρχουν μπόλικα...type r,impreza,lancer evo,s2000,z4,slk,rx8,s3,cooper s,κάποιο opel opc ή seat cupra και άλλα,εκτός όσων έχουν ήδη αναφερθεί στο θέμα.Τα μοντέλα >1928cc έχουν την ιδιαιτερότητα ότι δίνονται σε αρκετά καλές τιμές διότι οι ιδιοκτήτες θέλουν να τα ξεφορτωθούν οπότε αν βρεις κάποιο δίλιτρο αμάξι που σε ικανοποιεί και πωλείται σε χαμηλή τιμή,ίσως είναι καλή επιλογή διότι αφενός τα χρήματα για τα φορολογικά χαράτσια θα τα έχεις γλιτώσει από το κόστος κτήσης και αφετέρου δεν πρόκειται να το κρατήσεις για πολλά χρόνια,όπως έγραψες -
Ο χρήστης lleonidas έγραψε:
Αυτός ονομάζεται ''ευχάριστος πονοκέφαλος''!Ψάχνοντας ένα sport αμάξι,υπάρχουν κάποιες παράμεροι που εξαρτώνται από τον εκάστοτε οδηγό...η ροπή,οι τελικές,το κράτημα,η συνολική οδική συμπεριφορά,οι ρεπρίζ,η δύναμη των φρένων,η συνολική ενεργητική/παθητική ασφάλεια,η αξιοπιστία,η κίνηση μπροστά/πίσω ή 4wd,η δυνατότητα για βελτιώσεις αλλά και το κόστος αυτών,το δίλημμα διθέσιο ή τετραθέσιο και άλλες που παίζουν σημαντικό ρόλο στην επιλογή δεν είναι όλα άριστα σε όλους αυτούς τους τομείς!
4θέσιο σίγουρα. Από εκεί και πέρα, δεν είμαι ο σουμάχερ, οπότε οι απαιτήσεις μου είναι περιορισμένες σχετικά με την σπορ οδήγηση. Θεωρώ πως ένα 2λιτρο αυτοκίνητο είναι δύσκολο να με αφήσει ανικανοποίητο
Η μόνη άλλη απαίτηση είναι να μου αρέσει μέσα και έξω.Μοντέλα πάντως υπάρχουν μπόλικα...type r,impreza,lancer evo,s2000,z4,slk,rx8,s3,cooper s,κάποιο opel opc ή seat cupra και άλλα,εκτός όσων έχουν ήδη αναφερθεί στο θέμα.
Opel/Seat/honda/Mazda δεν τα σκέφτομαι καν γιατί δε μου αρέσουν εμφανισιακά όσο τα υπόλοιπα που συζητάμε. Subaru/Lancer δεν είναι του στυλ μου. Τα υπόλοιπα είναι 2θέσια, και το mini πολύ μικρό!
Τα μοντέλα >1928cc έχουν την ιδιαιτερότητα ότι δίνονται σε αρκετά καλές τιμές διότι οι ιδιοκτήτες θέλουν να τα ξεφορτωθούν οπότε αν βρεις κάποιο δίλιτρο αμάξι που σε ικανοποιεί και πωλείται σε χαμηλή τιμή,ίσως είναι καλή επιλογή διότι αφενός τα χρήματα για τα φορολογικά χαράτσια θα τα έχεις γλιτώσει από το κόστος κτήσης και αφετέρου δεν πρόκειται να το κρατήσεις για πολλά χρόνια,όπως έγραψες
Αυτή είναι η λογική μου. Αν δε το αυτοκίνητο είναι 2008-2010, ο φόρος πολυτελείας θα ισχύει για άλλα 3-4 χρόνια.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
H Giulietta έχει κι αυτή κρεμαγιέρα και ηλεκτρική υποβοήθηση. Κοφτερό σαν της GT δεν είναι.
Looks aside, η 1 παραμένει σαφώς πιο fun-to-drive καθότι πισωκίνητη και ναι...έχει καλύτερο τιμόνι από της G, όχι από της GT.
Μόνο η πίσω κίνηση ισχύει. Το τιμόνι της 1 είναι πιο αργό και δεν μεταφέρει και καμία ιδιαίτερη πληροφόρηση σε σχέση με της G. Καλά για την GT δεν μιλάμε, είναι 10 φορές καλύτερο το τιμόνι της!!! Όσο για την πίσω κίνηση, αν δεν έχεις δύναμη είναι ψιλοάχρηστη ως προς την δυναμική ισορροπία από μια ταχύτητα και πάνω (με άλλα λόγια μόνο για χαζοπάντες με 1η και 2α κάνει αν δεν έχεις σοβαρά άλογα). Το καλό της όμως είναι ότι δεν έχει torque steer.
Δεν μου αρέσει η 1. Ενώ μου αρέσει πολύ η σειρά 3 και πάνω, ακόμα και κάποια μοντέλα της 2, η 1 μου φαίνεται μισή BMW. Το ίδιο παθαίνω και με την Α class. Ενώ (ειδικά τα νέα μοντέλα) είναι φοβερό αυτοκίνητο, μου φάινεται μισή μερσεντές
Τώρα μου βάζεις τον εξής προβληματισμό:
Μέχρι στιγμής είχα καταλήξει στη Brera 2.200cc αλλά και η G QD με τα 235 άλογα φαίνεται φοβερή. Δεν μου αρέσει τόσο εμφανησιακά, αλλά από τη μια με το budget μου μπορώ να βρω μια G του 12-13 και με χαμηλότερα φορολογικά χαράτσια, ενώ η Brera είναι αμάξι σχεδόν δεκαετίας.
Αυτό από την άλλη πως γίνεται δε μπορώ να καταλάβω. Συνήθως τα αυτοκίνητα 10ετίας φαίνονται παλιά σε σύγκριση με τα νέα μοντέλα. Η brera ακόμα φαίνεται πολύ πιο όμορφη από κάθε νέο μοντέλο! -
Η brera εγινε κλασσικο-youngtimer απο τη μερα που βγηκε...
-
Η Kim kardasian των αυτοκινητων
-
Λολολ
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
BMW M3 E46 και τα ρεστα βενζινες και λαστιχα.
-
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/7252942/
κάτι τέτοιο ας πούμε;;;
Αν και με αυτό αγοράζεις τις βενζίνες και τα λάστιχα και με τα ρέστα το...αυτοκίνητο!! LOL! -
Ο χρήστης The_Emperor έγραψε:
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/7252942/κάτι τέτοιο ας πούμε;;;
Αν και με αυτό αγοράζεις τις βενζίνες και τα λάστιχα και με τα ρέστα το...αυτοκίνητο!! LOL!Φτηνό!
-
Ο χρήστης Thanoss έγραψε:
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/7252942/
κάτι τέτοιο ας πούμε;;;
Αν και με αυτό αγοράζεις τις βενζίνες και τα λάστιχα και με τα ρέστα το...αυτοκίνητο!! LOL!Φτηνό!
Τσάμπα πράμα!
Αν ξεκινήσεις να βάζεις ένα 50άρι το μήνα στον κουμπαρά...σε 20 χρόνια θα έχει τέτοια τιμή που θα μπορείς να το αγοράσεις!! χαχα! -
Κάτι λίγο διαφορετικό κάτω από τα 20
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/7863232/..βέβαια ντίζελ πριν το '10 σχεδόν σίγουρη εισαγωγή....
Γνώμες για αγορά σπορ μετ/νου αυτοκινήτου ως €20.000 +-