-
cmak ευχαριστώ για την απάντηση. Και για εμένα το σημαντικότερο είναι αυτό που αναφέρεις, να ξέρεις που βρίσκεται το αυτοκίνητο και επιπλέον εαν έχεις ξεχάσει κάποια πόρτα ή πορτ παγκάζ ανοιχτό.
-
Ο χρήστης cmak έγραψε:
Παιδιά κάτοχοι με αρκετά χλμ πάνω 20000 30000 υπάρχουν; Σέρβις κάνατε; Κοστος; Έχετε κάνα παράπονο απο τριξιματα ή κάνα θεματακι;
Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
14 μήνες με 29000 χλμ μέχρι στιγμής. Έκανα το ετήσιο service έχοντας 23000 χλμ περίπου. Κόστος κάτι λιγότερο από 100€ σε αντιπροσωπεία της ανατολικής Θεσσαλονίκης. Φτου φτου να μη με ματιάσω κανένα θέμα και κανένα τριξιματάκι so far.
Sent from my iPad using Tapatalk
Μπράβο ! Τρομερή τιμή !
Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μόνο λάδια φίλτρο δεν άλλαξαν;
-
Καλησπέρα παιδιά, έχει βάλει κανείς πρόγραμμα στο κινητήρα 1.4 tsi με τα 125 άλογα ? Εντυπώσεις ?
-
Μου έληξε η συνδρομή του Skoda Connect πριν ένα μήνα περίπου. Πριν μια εβδομάδα περίπου μου εμφανίστηκε ένα διαγνωστικό μήνυμα στην οθόνη μου (κίτρινο τριγωνάκι με θαυμαστικό-προειδοποίηση), το οποίο αναφέρει για απενεργοποίηση του Care Connect. Μάλιστα με προτρέπει να απευθυνθώ σε Συνεργείο.Επίσης την ίδια ημέρα έλαβα ένα email που με ενημέρωνε πως οι υπηρεσίες Skoda Connect απενεργοποιήθηκαν την ίδια ημέρα. Η ενεργοποίηση των υπηρεσιών, όπως αναγραφεται στο μήνυμα, μπορούν να ενεργοποιηθούν χρησιμοποιώντας το σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας του αυτοκινήτου.
Τα ερωτήματά μου είναι
1.πως είναι δυνατό να ενεργοποιηθούν οι υπηρεσίες αυτές, εαν δεν πληρώσω την ετήσια συνδρομή πρώτα (39 ευρώ)?
2.γιατί μου εμφανίζει μόνιμα αυτό το προειδοποιητικό μήνυμα στην κονσόλα του αυτοκινήτου? Δεν μπορεί κάποιος να μην ενεργοποιήσει το Care connect?
3.γιατί το email ήρθε μετά από έναν μήνα (22 μέρες για την ακρίβεια) από την ημέρα που έληξε η συνδρομή?Εαν κάποιος μπορεί να απαντήσει στις ερωτήσεις μου, θα του ήμουν υπόχρεος!
Ευχαριστώ -
Έχει κάποιος από εδώ μέσα το Kodiak scout;
-
Καλησπέρα, μπήκα σήμερα στον τιμοκατάλογο της Skoda και το έχουν βγάλει σε έκδοση Limited στα 22.000 ευρώ. Έχουμε εικόνα τι εξοπλισμό έχουν κόψει για να βγει τόσο χαμηλά?
-
Δεν έχουν κόψει τπτ είναι η ambition 100%. Σε προσφορά που μου έδωσαν όμως το 21970 γινόταν 22990 ! Όταν τους ρώτησα μέσω εμαιλ πως εγινε το + 1000 δεν μου απάντησαν. Όσο για το επιτόκιο μόνο ....9.1%. Οπως μου είπαν σήμερα σε απάντηση γιατί άλλο επιτόκιο προφορικά και άλλο γραπτα τα αμάξια ως Δευτέρα προβλέπουν να τελειώσουν!!!!
Τι κάνεις Γιάννη; Κουκιά σπέρνω!!!
Εννοείται μιλάμε για το 1.5 βενζίνη.
-
Ενδιαφερθηκε ο κουμπαρος μου,21800 τελικη τιμη απο το τηλεφωνο.
Ειναι η παλια ambition,και ειναι περιπτωση Xtrail Energy,αν προσθεσεις το οτιδηποτε,ξεκινας απο τα 26800...
Τριτεκνικο του βγαινει 21000 τιμη 'πορτας'.Κατι παραπανω απο τσαμπα...
-
Υποθέτω είναι το χειροκίνητο, διαφορετικά τρέχω να πουλήσω το 6μηνών karoq...
-
Ναι χειροκινητο,δεν παιρνει τιποτα εξτρα,ειναι περιπτωση take it or leave it...
-
Από κατανάλωση το 1.5 tsi 150 hp πως τα πάει ;
-
Κανα 6.5 υπολογιζε με αυγο στο ποδι. Από εκει και πανω όσο θέλεις...
-
Καλησπέρα έχω κάνει 40.000 σε 2 χρόνια.
Όχι ήρεμα... μέση κατανάλωση 8,9
Φυσικά η έκδοση που είχα (το έδωσα πίσω λόγω leasing) ήταν Style 4x4 190ps.
Το σχόλιό μου είναι το πιο τίμιο όχημα που είχα ποτέ. Δεν έκανε τσικ. Το πρώτο service κόστισε 125€ το δεύτερο 290€.
4 φορές έβαλα επιπλέον Adblue. Πραγματικά το συστήνω ανεπιφύλακτα σε όλους.
-
Κανα 6.5 υπολογιζε με αυγο στο ποδι. Από εκει και πανω όσο θέλεις...
σε επαρχιακους δρομους και εθνικη οδο. 6,5 σε συνθηκες πολης, με καμμια παναγια. Μεσα στην αθηνα (δεν ξερω που βρισκεσαι) υπολογιζε 9-10
-
Ναι ετσι είναι γι αυτο έγραψα από 6.5 λτ. Τοσο θα δεις σε ανοικτο δρομο με 110-120. με τον οδηγο. Οτιδήποπτε άλλο ανεβάζει.
-
Έχω το 1.4 cc 150hp DSG 6, 4X4, βενζίνη και μετά από περίπου 18.000 km μπορώ να πω οτι καίει περίπου 7-8 λίτρα σε ανοιχτό δρόμο με ταχύτητα 130 km/h. Ενώ καίει από 10-13 λίτρα στην πόλη με κίνηση και συχνά σταματήματα.
-
Έχω το 1.4 cc 150hp DSG 6, 4X4, βενζίνη και μετά από περίπου 18.000 km μπορώ να πω οτι καίει περίπου 7-8 λίτρα σε ανοιχτό δρόμο με ταχύτητα 130 km/h. Ενώ καίει από 10-13 λίτρα στην πόλη με κίνηση και συχνά σταματήματα.
ακριβως! η τετρακινηση πρεπει να αυξανει λιγο την καταναλωση αλλα ελαχιστα (του τυπου 1λ/100χλμ). Με tiguan 1.5 dsg ειμαι 10αρικο στην πολη και 6.5-8 σε ανοιχτο δρομο φορτωμενος
-
serqual wrote:
ακριβως! η τετρακινηση πρεπει να αυξανει λιγο την καταναλωση αλλα ελαχιστα (του τυπου 1λ/100χλμ). Με tiguan 1.5 dsg ειμαι 10αρικο στην πολη και 6.5-8 σε ανοιχτο δρομο φορτωμενος
Κοντά έχει πέσει η Σκόντα, 8.1 λέει εντός πόλης! Μόνο 40% έξω ....
Μπράβο φίλε που μας ανοίγεις τα μάτια λέγοντας τις πραγματικές καταναλώσεις.
Καθώς σύμφωνα με τα δημοσιογραφικά παπαγαλάκια μας λένε ότι οι νεοι εξελιγμένοι τούρμπο βενζινοκινητήρες καίνε το πολύ 1λτ πάνω από τα αντίστοιχα ντίζελ οπότε χάθηκε το πλεονέκτημα των ντίζελ!
Τα έχουμε γράψει άπειρες φορές. Αυτά τα μεγάλα σκάφη μόνο ντίζελ. Ιδανικός εδώ ο 2.0 της σκοντα τράβηγμα και οικονομία για τα δεδομένα του όγκου πάντα.
-
Μα δεν είναι μόνο η Σκόντα, ΟΛΟΙ οι κατασκευαστές δίνουν πολύ χαμηλές - ιδανικές - μετρήσεις. Και το έχουμε γράψει άπειρες φορές εδώ ότι τα μεσαία-μεγάλα SUV βενζίνης (με 1.5-1.6 μοτέρ) είναι πέριξ του 10 στην πόλη. Όποιος λέει κάτι διαφορετικό ή οδηγεί με σβηστή μηχανή ή κάτι δεν μετράει σωστά.
Skoda Kodiaq