-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Από το τι σου είπαν μέχρι το τι ισχύει υπάρχει μεγάλη απόσταση. Προφανώς και μπορείς να παραγγείλεις ότι θες, όπως το θες.Προφανώς αυτό δεν ισχύει στην SKODA.
Αφού προφανώς δεν με άφησαν να κάνω παραγγελία έτσι όπως ήθελα το FABIA. Υπενθυμίζω ότι ξεκίνησα παραγγελία με αναμονή 3 μήνες και με συγκεκριμένο εξτρά εξοπλισμό. Και μόλις η εντολή έφτασε στην Κοσμοκάρ...
Τέλος πάντων. Να το ξαναγράψω. Εδώ μέσα δεν τα γράφω όλα. -
Ο χρήστης cac έγραψε:
Αυτα ηθελα να ξερω αν στις προσφορες περιλαμβάνονται τα panel στις πόρτες... Η αλήθεια είναι ότι με προβληματιζει λίγο η τοποθετηση τους...Προσπάθησε να αποφύγεις το ντύσιμο στις πόρτες ή όπου αλλού πρέπει να γίνει σοβαρή 'εγχείρηση'.
Έχω δει από κοντά τους Πακιστανούς να βγάζουν καθίσματα και door panels στην Connolly.
ωχ! η καρδιά μου! ωχ!... -
Νίκο, μήπως ειναι θέμα εμπόρου και οχι Κοσμοκάρ, αφου γενικα υπαρχουν πολλα σκόντα με εξτρα εξοπλισμο κατά την παραγγελία;
-
Πιο πολύ κ μένα θέμα εμπόρου μου φαίνεται.
Εμένα απλά με είχαν προειδοποιήσει απ την αντιπροσωπεία πως αν βάλω πολλά έξτρα μπορεί να καθυστερησει παραπάνω η παράδοση. Που κ πάλι δεν το πολυπιστεύω..
-
Ο χρήστης malawi έγραψε:
Πιο πολύ κ μένα θέμα εμπόρου μου φαίνεται.Εμένα απλά με είχαν προειδοποιήσει απ την αντιπροσωπεία πως αν βάλω πολλά έξτρα μπορεί να καθυστερησει παραπάνω η παράδοση. Που κ πάλι δεν το πολυπιστεύω..
Καλά κάνεις και δεν το πιστεύεις, καθώς όλα τα αυτοκίνητα ίδιας μάρκας και μοντέλου βγαίνουν από την ίδια γραμμή παραγωγής. Δεν μπορεί κάποιο να καθυστερήσει ή να βγει πιο γρήγορα. Τα όποια extras είναι απλώς διαφορετικοί κωδικοί ανταλλακτικών ή ολόκληρων τμημάτων, τα οποία μπαίνουν/συνδέονται με τον ίδιο τρόπο, στο ίδιο σημείο της διαδικασίας, και χρειάζονται τον ίδιο χρόνο.
Αυτό που συνέβη με το υπό συζήτηση όχημα, είναι πιθανότατα η βαρεμάρα του πωλητή ή η οδηγία για off-the-shelf οχήματα, κοινώς 'αυτά έχουμε, αυτά πουλάμε'. Που και τα δύο θα τα θεωρούσα βασικούς λόγους για να σηκωθώ να φύγω από την συγκεκριμένη αντιπροσωπεία....
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Από το τι σου είπαν μέχρι το τι ισχύει υπάρχει μεγάλη απόσταση. Προφανώς και μπορείς να παραγγείλεις ότι θες, όπως το θες.
Προφανώς αυτό δεν ισχύει στην SKODA.
Αφού προφανώς δεν με άφησαν να κάνω παραγγελία έτσι όπως ήθελα το FABIA. Υπενθυμίζω ότι ξεκίνησα παραγγελία με αναμονή 3 μήνες και με συγκεκριμένο εξτρά εξοπλισμό. Και μόλις η εντολή έφτασε στην Κοσμοκάρ...
Τέλος πάντων. Να το ξαναγράψω. Εδώ μέσα δεν τα γράφω όλα.Είναι δυνατόν να το πιστεύεις αυτό? Δηλαδή αν εγώ πάω τώρα στην Καρέντα Αμαρουσίου και τους πω πιάστε ένα Fabia με απ' όλα θα μου πουν όχι? Ότι μπορεί να μου πουν 1002 μαλακίες για να ξεστοκάρουν είναι άλλο ζήτημα απ' το δε μπορείς να κάνεις custom παραγγελία σε ένα Skoda.
Και επειδή είμαι σε συζητήσεις με τη Skoda τον τελευταίο καιρό, δες κι αυτό:
Εύχομαι Χρόνια Πολλά και Χριστός Ανέστη!
Σε συνέχεια της συνάντησής μας παρακαλώ όπως βρείτε επισυναπτόμενα αρχεία, με την εμπορική πολιτική της SKODA
καθώς και με τον τιμοκατάλογο των οχημάτων συμπεριλαμβανομένου και του τιμοκαταλόγου με τον προαιρετικό εξοπλισμό ανά μοντέλο.Παραμένουμε στην διάθεσή σας για οποιαδήποτε συμπληρωματική πληροφορία ή διευκρίνιση.
Με εκτίμηση,
......................
Key Account Executive SkodaKosmocar S.A.
Αυτόν τον τιμοκατάλογο με τον προαιρετικό εξοπλισμό γιατί τον δίνουν? Για να δούμε τι ΔΕΝ μπορούμε να βάλουμε?
-
Είναι δυνατόν να το πιστεύεις αυτό? Δηλαδή αν εγώ πάω τώρα στην Καρέντα Αμαρουσίου και τους πω πιάστε ένα Fabia με απ' όλα θα μου πουν όχι? Ότι μπορεί να μου πουν 1002 μαλακίες για να ξεστοκάρουν είναι άλλο ζήτημα απ' το δε μπορείς να κάνεις custom παραγγελία σε ένα Skoda.
....
Αυτόν τον τιμοκατάλογο με τον προαιρετικό εξοπλισμό γιατί τον δίνουν? Για να δούμε τι ΔΕΝ μπορούμε να βάλουμε?Παιδιά αν και εφόσον μπορείτε να κάνετε παραγγελία στα μέτρα σας προχωρήστε άφοβα.
Εγώ έχω άλλη άποψη, αφού πρόσφατα απέκτησα Skoda. Αλλά δεν υπάρχει λόγος να κουράζω το φόρουμ με τα δικά μου.
-
Δεν τίθεται θέμα άποψης. Είναι θέμα πραγματικότητας και γεγονότων. Δεν είναι κακό να αποδεχθείς ότι ενδεχομένως σε παραπλάνησαν ή δεν αντιλήφθηκες κάτι σωστά.
Εάν πράγματι έδωσες παραγγελία για custom αυτοκίνητο και αρνήθηκαν να την υλοποιήσουν τότε είναι άξιοι μέχρι και για νομικές κυρώσεις. Εμένα πάντως μου επιτρέπουν κανονικότατα να φτιάξω όποιο αμάξι της γκάμας τους θέλω, όπως το θέλω, με τις ανάλογες αναμονές φυσικά για το κάθε μοντέλο.
-
Εμένα πάντως μου επιτρέπουν κανονικότατα να φτιάξω όποιο αμάξι της γκάμας τους θέλω, όπως το θέλω, με τις ανάλογες αναμονές φυσικά για το κάθε μοντέλο.Μια χαρά. Προχώρα άφοβα.
-
Storm,
Μου θυμίζεις ένα φίλο μου που τον βαράει η πραγματικότητα στο κούτελο, κ αυτός εκεί, διαρκώς αρνούμενος να την κοιτάξει!
-
Επειδή είχα αυτή τη συζήτηση με πωλητή της VW, εννοείται ότι μπορούν να φτιάξουν έκδοση με απ' όλα απλά σε αρκετές περιπτώσεις αλλάζει η κλίμακα τέλους ταξινόμησης με αποτέλεσμα η διαφορά τιμής να γίνεται παράλογη.
Οπότε το 'δεν μπορώ να προσθέσω κάτι' (από πράγματα εννοείται που έχουν στον κατάλογο σαν εξτρά) σημαίνει ότι η τελική τιμή δεν έχει νόημα.
Δεν νομίζω πάντως ότι έχει νόημα να κάτσουν να χάσουν χρόνο για να σετάρουν έκδοση Fabia ultra full extra στα 30.000 (πχ) μόνο και μόνο για να πει μετά ο πελάτης 'Μπα, πάω να πάρω BMW 1 σε αυτά τα λεφτά'.
Storm μήπως συνδύαζες extra που δεν έμπαιναν στη συγκεκριμένη έκδοση από το εργοστάσιο;
-
Ο χρήστης Kitsaras.D έγραψε:
Storm μήπως συνδύαζες extra που δεν έμπαιναν στη συγκεκριμένη έκδοση από το εργοστάσιο;Άστο φίλε μου. Άστο να πάει. Όποιος θέλει ας κάτσει να διαβάσει το θέμα που είχα ανοίξει τότε.
Εμένα μου αρκεί ότι το αυτοκίνητο που πήρα με έχει αφήσει μέχρι στιγμής απόλυτα ικανοποιημένο σε αυτά που αναζητούσα.
-
Στην παραγγελία του δικού μου ήθελα κωδικό που δεν υπήρχε για Ελλάδα...
Στο Μαρούσι ήταν κατηγορηματικοί : Δεν γίνεται... με τίποτα δεν γίνεται, έχουμε δοκιμάσει και δεν είναι δυνατόν..
Μετά από δύο ακόμα επισκέψεις σε άλλες αντιπροσωπείες (κυρίως για να δω χρώματα), πάω Μοσχάτο...
Αφού μιλήσαμε με τον πωλητή.. δειλά στο τέλος τον ρωτάω για τους απαγορευμένους κωδικούς..
Μέσα σε δύο μέρες μου απάντησε ότι ανοίχθηκε ο συγκεκριμένος κωδικός και για Ελλάδα και ότι μπορώ να τον επιλέξω...Για την ιστορία το αμάξι παραγγέλθηκε 30/10 και το παρέλαβα 27/12 ... μάλλον ρεκόρ...
ΥΓ. Κάποια στιγμή ο 'δεν γίνεται' πωλητής του Αμαρουσίου μου τηλεφωνεί... να μάθει τι θα κάνω με την παραγγελία.
Έκδηλη η αμηχανία του όταν του απάντησα ..... -
Παίδες καλημέρα.
Τι υπηρεσίες skoda connect ¨βλεπετε¨ στο αυτοκίνητο σας αφού συνδεθείτε; Έχετε ακομα και πληροφορίες για καιρό, κίνηση, βενζινάδικα κτλ; (Εγώ όχι)
Πρέπει από κάπου να τα ενεργοποιήσω ή για Ελλάδα απλά δεν παιζουν¨ αυτές οι δυνατότητες;
-
Στο Μαρούσι ήταν κατηγορηματικοί : Δεν γίνεται... με τίποτα δεν γίνεται, έχουμε δοκιμάσει και δεν είναι δυνατόν..
Να μπω και εγώ στην κουβέντα και να προσθέσω και εγώ με την εμπειρία μου από το Μαρούσι ότι ενώ είχα καταλήξει να παραγγείλω το KAROQ δεν προχώρησα στο Μαρούσι αλλά πήγα αλλού γιατί δεν μπορούσα να πείσω τον πωλητή να μου βγάλει (άκουσον άκουσον) μία προσφορά. Του ζήταγα προσφορά και μου έλεγε 'όταν έρθεις να το παραγγείλεις'. Ρε άνθρωπε, πώς θα το παραγγείλω χωρίς προσφορά; Γενάρη αυτά. Τελικά πήγα σε άλλη SKODA, με εξυπηρέτησαν κανονικά και παραλαμβάνω εντός της εβδομάδας.
-
Μήπως δεν πήγες αρκετά 'καλοντυμένος' ;
-
Τα ίδια και με εμένα στο Μαρούσι. Και δεν ήμουν καλοντυμένος.
Με τίποτα να με εξυπηρετήσουν. Τελικά πήγα Μοσχάτο και σε λίγα λεπτά κανόνισα.
-
Ντάξει μπορεί να φταίει το κτίριο που είναι πρώην bentley και τους έχει μείνει το καβάλημα από πριν.
Εμένα πάντως στη διπλανή Audi, τεμενάδες μου κάνουν. Βέβαια έχω αφήσει και μια περιουσία αλλά αυτό είναι άλλο θέμα.
-
Ο χρήστης johnsr έγραψε:
Να μπω και εγώ στην κουβέντα και να προσθέσω και εγώ με την εμπειρία μου από το Μαρούσι ότι ενώ είχα καταλήξει να παραγγείλω το KAROQ δεν προχώρησα στο Μαρούσι αλλά πήγα αλλού γιατί δεν μπορούσα να πείσω τον πωλητή να μου βγάλει (άκουσον άκουσον) μία προσφορά. Του ζήταγα προσφορά και μου έλεγε 'όταν έρθεις να το παραγγείλεις'. Ρε άνθρωπε, πώς θα το παραγγείλω χωρίς προσφορά; Γενάρη αυτά. Τελικά πήγα σε άλλη SKODA, με εξυπηρέτησαν κανονικά και παραλαμβάνω εντός της εβδομάδας.
Το Καροκ τι χρόνους παράδοσης έχει αλήθεια? Παραπλήσιους με το κοντιακ?
Στάλθηκε από το Redmi 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μήπως δεν πήγες αρκετά 'καλοντυμένος' ;
Η αλήθεια είναι ότι πήγα απόγευμα και πήγα με ένα ταπεινό τζινάκι και ένα t-shirt. Όπως και να έχει, αυτοί έχασαν, εγώ έτοιμος ήμουν, βασική εξυπηρέτηση ήθελα
Η στάση παρεπιπτόντως ήταν ίδια και σε ερωτήσεις για το KODIAQ και την αλλαγή της τιμολογιακής πολιτικής. Τύπου ''έχασες τώρα, δεν πρόλαβες, άστο μην το ψάχνεις, ακρίβυνε', λες και ήξερε πόσα λεφτά διαθέτω από το ...t-shirt!
Το Καροκ τι χρόνους παράδοσης έχει αλήθεια? Παραπλήσιους με το κοντιακ?
15 Φλεβάρη παρήγγειλα, αρχές Μαΐου ήρθε Ελλάδα, λογικά μέσα στην εβδομάδα τακτοποιούνται οι εκκρεμότητες με πινακίδες κ.λπ. και παραλαμβάνω. Οπότε 2,5 μήνες και κάτι.
Απλά να γράψω για επίδοξους αγοραστές ότι υπάρχει το θέμα με το εργοστάσιο που κλείνει Ιούλιο - Αύγουστο λόγω προσαρμογής στα θέματα των ρύπων και ενδέχεται οι τωρινές παραγγελίες να κάνουν περισσότερο. Κάποιος σε κάποια αντιπροσωπεία (απ' αυτές που εξυπηρετούν όμως) θα σας πει περισσότερα.
Skoda Kodiaq