-
Έχεις αντιληφθεί πόσο εύκολα 'πέφτει' η μέση ταχύτητα από μία και μόνο στάση στο φανάρι; Αν κινηθώ για 20 λεπτά στην Μαραθώνος με τα φανάρια να με 'πιάνουν' το ένα μετά το άλλο δίχως μποτιλιάρισμα και στην συνέχεια κινηθώ με 100 στην ΑΟ (σταθερά...) για 40 λεπτά τότε η Μέση μου δεν πάει πάνω από 50. Επειδή ο φίλος δείχνει πως η μέση είναι 30χλμ/ώρα με αυτό το σκεπτικό λέω πως δεν φτάνουν τα φανάρια αλλά χρειάζεται να σταθείς και λίγο στην ουρά. Εμπειρίες...
-
Ισχύει αυτό που λες - αν και υπάρχει και το start stop - αλλά και το να κινείσαι με 30 χλμ μέσα στην πόλη - δεν μιλάω για δρόμους όπου μπορείς να πας και με 80-90 (π.χ. τρεις γέφυρες) κρατά κάπου εκεί τη μέση ταχύτητα.
Εγώ που κάνω τα περισσότερα χλμ σε επαρχιακούς δρόμους με ταχύτητες κατά μέσο όρο 90-110, επειδή μόλις μπω στην πόλη θα πηγαίνω με 30-40 ο μέσος όρος πάλι 'κάθεται' στα 46-47 που έγραψα
Το 30 του φίλου είναι χαμηλό ασφαλώς, αλλά αν ήταν διαρκώς σε μποτιλιάρισμα νομίζω ότι θα ήταν και χαμηλότερο... -
Ο χρήστης SPI_duster έγραψε:
Έχεις αντιληφθεί πόσο εύκολα 'πέφτει' η μέση ταχύτητα από μία και μόνο στάση στο φανάρι; Αν κινηθώ για 20 λεπτά στην Μαραθώνος με τα φανάρια να με 'πιάνουν' το ένα μετά το άλλο δίχως μποτιλιάρισμα και στην συνέχεια κινηθώ με 100 στην ΑΟ (σταθερά...) για 40 λεπτά τότε η Μέση μου δεν πάει πάνω από 50. Επειδή ο φίλος δείχνει πως η μέση είναι 30χλμ/ώρα με αυτό το σκεπτικό λέω πως δεν φτάνουν τα φανάρια αλλά χρειάζεται να σταθείς και λίγο στην ουρά. Εμπειρίες...Εγώ πάντως με αποκλειστικα αστική κίνηση , χωρίς μποτιλιάρισμα, αλλά με πολύ συχνά φανάρια έχω ΜΟ 20χαω.
-
Ποιο είναι το app?
-
Ο χρήστης Aikibill έγραψε:
Έχεις αντιληφθεί πόσο εύκολα 'πέφτει' η μέση ταχύτητα από μία και μόνο στάση στο φανάρι; Αν κινηθώ για 20 λεπτά στην Μαραθώνος με τα φανάρια να με 'πιάνουν' το ένα μετά το άλλο δίχως μποτιλιάρισμα και στην συνέχεια κινηθώ με 100 στην ΑΟ (σταθερά...) για 40 λεπτά τότε η Μέση μου δεν πάει πάνω από 50. Επειδή ο φίλος δείχνει πως η μέση είναι 30χλμ/ώρα με αυτό το σκεπτικό λέω πως δεν φτάνουν τα φανάρια αλλά χρειάζεται να σταθείς και λίγο στην ουρά. Εμπειρίες...
Εγώ πάντως με αποκλειστικα αστική κίνηση , χωρίς μποτιλιάρισμα, αλλά με πολύ συχνά φανάρια έχω ΜΟ 20χαω.
Φυσιολογικό αν κυκλοφορείς εντός πόλης και σε δρόμους με φανάρια όπως η Αχαρνών.
-
Σέλι - Θεσσαλονίκη επιστροφή το Σάββατο, 1.4 4x2
Sent from my iPad using Tapatalk
-
Ο χρήστης quartz grey έγραψε:
Κατανάλωση 2.0TDI 190ps 4x4Sent from my iPad using Tapatalk
Εγώ με το αουρις στα 1,4 με 100 άλογα λιγότερο και 1χλμ λιγότερη ταχύτητα έχω 7,9 για τα τελευταία 20000 χλμ.
Τζετ είσαιSent from my Mi A1 using Tapatalk
-
Προτείνω να κάνουμε ban τον cmak
-
Ο χρήστης cmak έγραψε:
Σέλι - Θεσσαλονίκη επιστροφή το Σάββατο, 1.4 4x2
Sent from my iPad using Tapatalk
48km/1000 στροφές η έκτη του?
μια χαρά μακριά για ταξίδι (τόσο έχει και η έκτη του ντίζελ 3008 )
ενδεικτικά, το δικό μου έχει 60km/1000 στροφές η έβδομη του.εγώ με σχεδόν 3000 χλμ πλέον, έχω μέση κατανάλωση 7,3λ/1000χλμ
καθημερινά αττική οδό:
23 χλμ το πρωι με 150-160 χλμ/ώρα
στην επιστροφή με 120 χλμ/ώρα
τα υπόλοιπα χωρίς ιδιαίτερη κινηση+ κάποια ΣΚ στην εύβοια, πάλι με 150-160χλμ/ώρα
2.0 tdi 150, dsg -
Δεν είναι φοβερές οι καταναλώσεις του 1.4 125 ;;;;
6.6 ο Lenny σε τι διαδρομές έγιναν κυρίως;
5.4 ο cmak σε χαλαρό ταξίδι; (ή μήπως είναι στιγμιαία στα 120 με 6η που και πάλι είναι εξαιρετικό αποτέλεσμα.)
Απίθανα νούμερα για αυτοκίνητο του μεγέθους αυτού.
Sent from my Mi Note 2 using Tapatalk
-
Ο χρήστης VAGKIRK έγραψε:
Δεν είναι φοβερές οι καταναλώσεις του 1.4 125 ;;;;6.6 ο Lenny σε τι διαδρομές έγιναν κυρίως;
Από τα 2500χλμ που αφορά η μετρηση:
Τα 2000 είναι ταξίδια.
1400 ορεινές διαδρομες, (τα μισά φορτωμένο)
600 αυτοκινητοδρομος με 120-130 χλαωΤα υπόλοιπα 500 είναι πόλη (Αθήνα)
-
Ο χρήστης VAGKIRK έγραψε:
5.4 ο cmak σε χαλαρό ταξίδι; (ή μήπως είναι στιγμιαία στα 120 με 6η που και πάλι είναι εξαιρετικό αποτέλεσμα.)
Απίθανα νούμερα για αυτοκίνητο του μεγέθους αυτού.
Sent from my Mi Note 2 using Tapatalk
Το 5.4 βγήκε από απόσταση 115 χλμ σε δρόμο ο οποίος είναι ως επι το πλείστον ευθεία χωρίς μεγάλες ανηφοριές και κλίσεις οδοστρώματος. Δεν είναι το φυσιολογικό να πω την αλήθεια. Σε απόσταση 90χλμ πχ Θεσσαλονίκης - Σερρών που υπάρχουν και μεγάλες κλίσης γιατί ανεβαίνεις σε βουνό η κατανάλωση είναι στα 6.6 λίτρα που νομίζω ότι είναι πιο αντιπροσωπευτική.
Βέβαια το πόδι του καθενός και το στυλ οδήγησης διαμορφώνουν αντίστοιχες καταναλώσεις
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Ο χρήστης xplicit έγραψε:
Ποιο είναι το app?Skoda connect
Στάλθηκε από το Redmi 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
1.4 4χ2
-
Με τον παραδοσιακό τρόπο (φουλάρω-διανύω χλμ- ξαναφουλάρω) έχει μετρήσει κανείς τί γίνεται σε μεικτές συνθήκες?
Καλά τα app και τα trip αλλά η αλήθεια φαίνεται στην αντλία! -
Εκτός και αν κλέβει και ο βενζινας
-
Ο χρήστης Aikibill έγραψε:
Εκτός και αν κλέβει και ο βενζιναςΦτου πιπέρι. Γίνονται τέτοια πράγματα;
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Απαπαπαπα!!! Το αποκλείω!!! Κάποτε ένας βενζινάς μου γέμισε αυτοκίνητο με 4,5 λίτρα παραπάνω από όσα έγραφε το βιβλίο του αυτοκινήτου πως είναι η συνολική χωρητικότητα!!! ΘΑΥΜΑ, ΘΑΥΜΑ!!!
-
Το οδηγησα σημερα παιδια και απλα εχω σοκαριστει!!!!Το αμαξι ειναι τανκ και δεν εχει τιποτα να ζηλεψει απο αλλες μαρκες οι χωροι δεν υπαρχουν!! ,οδηγησα το 2λιτρο πετρελαιο 150 αλογα 4χ4 dsg αλλα θα παω για το 1,4 150αλογα 4χ4 dsg style βενζινη και μου βγαινει με κατι θερμαινομενα 37000 ευρω,αξιζει να δωσω τοσα λεφτα η προτεινετε κατι αλλο,απο καταναλωση βενζινης πως παμε? θα ειμαι στο 13αρι η οχι? τα co2 με χαλανε λιγο ειναι πολυ ψηλα οπως και τα τελη
-
Για μένα η κάθε μάρκα έχει ένα όριο τιμής, πχ για skoda θα έδινα μέχρι 28000μαξ για μια εξαιρετική superb, τα 37000 είναι εκτός πραγματικότητας... με 35000 χτυπάς tiguan 4x4 2.0 TDI ή καμία καλοεξοπλισμένη Χ1 .
Skoda Kodiaq