-
Καλησπέρα παιδιά.
Θα ήθελα τα φώτα σας σχετικά με την αγορά μεταχειριμένου αυτοκινήτου με σπορ χαρακτήρα.
Έχω καταλήξει σε 2 μοντέλα που μου αρέσουν αρκετά αλλά αντιμετωπίζω κάποια προβλήματάκια. Πιο συγκεκριμένα,
είμαι ανάμεσα στο VW Scirocco(160 ίπποι) και στην Alfa Romeo Giulietta (170 ίπποι).Πετρέλαιο και λοιπά δε με ενδιαφέρουν καθώς δεν θα κάνει πολλά χιλιόμετρα το αυτοκίνητο.
Το budget είναι στα 13-14.000 ευρώ περίπου.Σχετικά με τα προβληματάκια που αναφέρω πιο πάνω.. το Scirocco δεν μπορώ να το βρω σε μοντέλο 2011+ σχεδόν με τίποτα και ειδικά Αθήνα/Αττική που βρίσκομαι. Τα περισσότερα(έως όλα) είναι του 2009 και με αρκετά χιλιόμετρα. Υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος λόγος? Επίσης έχω ακούσει από γνωστούς ότι παρουσίαζε θέματα ο TSI 160 πριν του 2011. Αληθεύει?
Όσον αφορά τη Giulietta τώρα, αυτή τη στιγμή οι μόνες αξιόλογες που πωλούνται είναι του Μπήτρου αλλά είμαι λίγο διστκτικός με τους μαντράδες. Τι γνώμη έχετε για τον Μπήτρο?
Σημειωτέον ότι από ιδιώτες δεν υπάρχει σχεδόν τίποτα στο car.gr για Αλφα Ρομεο. -
Καλησπέρα παιδιά.
Θα ήθελα τα φώτα σας σχετικά με την αγορά μεταχειριμένου αυτοκινήτου με σπορ χαρακτήρα.
Έχω καταλήξει σε 2 μοντέλα που μου αρέσουν αρκετά αλλά αντιμετωπίζω κάποια προβλήματάκια. Πιο συγκεκριμένα,
είμαι ανάμεσα στο VW Scirocco(160 ίπποι) και στην Alfa Romeo Giulietta (170 ίπποι).Πετρέλαιο και λοιπά δε με ενδιαφέρουν καθώς δεν θα κάνει πολλά χιλιόμετρα το αυτοκίνητο.
Το budget είναι στα 13-14.000 ευρώ περίπου.Σχετικά με τα προβληματάκια που αναφέρω πιο πάνω.. το Scirocco δεν μπορώ να το βρω σε μοντέλο 2011+ σχεδόν με τίποτα και ειδικά Αθήνα/Αττική που βρίσκομαι. Τα περισσότερα(έως όλα) είναι του 2009 και με αρκετά χιλιόμετρα. Υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος λόγος? Επίσης έχω ακούσει από γνωστούς ότι παρουσίαζε θέματα ο TSI 160 πριν του 2011. Αληθεύει?
Όσον αφορά τη Giulietta τώρα, αυτή τη στιγμή οι μόνες αξιόλογες που πωλούνται είναι του Μπήτρου αλλά είμαι λίγο διστκτικός με τους μαντράδες. Τι γνώμη έχετε για τον Μπήτρο?
Σημειωτέον ότι από ιδιώτες δεν υπάρχει σχεδόν τίποτα στο car.gr για Αλφα Ρομεο. -
Καλησπέρα παιδιά.
Εγω ειμαι υπερ της Giulietta
Πολυ καλο αμαξι και δεν βγαζει πολλα προβληματαΓια τους 1,4 TSI με τα 160 εχουν ακουστει αρκετα θεματα, καλυτερα να το αποφυγεις
-
Διάλεξε όποιο θες, αλλά σύμφωνα με όσα έχουν γραφτεί εδώ κατά καιρούς, μάλλον θα πρέπει να αποφύγεις τον εν λόγω έμπορο...
-
Ο χρήστης agelosLX έγραψε:
Σημειωτέον ότι από ιδιώτες δεν υπάρχει σχεδόν τίποτα στο car.gr για Αλφα Ρομεο.Γιατι του Μπητρου η μονη αξιολογη απο 24 αποτελεσματα? 2 ειναι απο ιδιωτες και θα ξεκιναγα απο εκει.. Η μια η ασημι ειναι και σερβισαρισμενη..
-
οχι στον μπητρο και αποψη μου οχι σε ολοκληρη εκεινη την περιοχη.
Ενας φιλος εχει το πανεμορφο scirocco αλλα εχει πεθανει να το πηγαινει στα συνεργεια. καθε τοσο χαλαει κατι και δεν μιλαω για ιστοριες των 100 . μιλαω για πιστονι, και διαφορα αλλα χοντρα.
μου αρεσουν εμφανησιακα και τα δυο (και θεωρω το scirocco το ομορφοτερο αμαξι μακραν του δευτερου που εβγαλε το vw group αλλα με αυτα που εχω ακουσει ) , θα επαιρνα την jiulietta που ειναι και πιο κυριλε και λιγοτερο καγκουραμαξο και θα σου προτεινα να πας σε ιδιωτη.
Για 6 μηνες εψαχνα αυτοκινητο και πηρα πριν 2 μηνες ενα. Ειχα παει να δω παμπολα σε μαντρες και κανενα δεν ηταν οπως φαινοταν στο ιντερνετ και οι περισσοτεροι ειχαν σοβαρες ελλειψεις (απο 'δεν σε αφηνω να το πας για ελεγχο' μεχρι ψευτικο βιβλιο σερβισ ή χωρις τετοιο βιβλιο.... ειδα και αμαξι που κατα σημεια ηταν βαμμενο με πινελο(!))
οσα σε εμπορο ηταν καλα σε ολα και σε φυσιολογικη τιμη εφευγαν αυθημερον. ολα τα αλλα ειναι υποπτα.
Στον ιδιωτη με τις ιδιες τιμες η ποιοτητα ηταν 2 σκαλες πανω και επισης σου λενε ναι σε ολα , ελεγχο-τεστ drive και δευτερο td αμα θες- να βρεθειτε σε ωρα και μερος που σε βολευει κτλ μονο μειον οτι θα υπολογιζεις λιγα λεφτα για καθαρισμο και το θεμα με την πληρωμη τοις μετροιτοις.
(αν δεν υπαρχει τιποτα ακομη , περιμενε οσο αντεχεις. ή παρε ενα καλο σιροκο απο ιδιωτη)
-
Οκ παιδιά. Ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές. Τον Μπήτρο θα τον αποφύγω!
Έχουν πολύ ενδιαφέρον τα βιβλία σέρβις που δίνει με τα αυτοκίνητά του.. πρώτο χέρι καινούργιο αυτοκίνητο και να κάνει σέρβις στα 20,000 χλμ σε ότι να ναι συνεργεία.
-
Αν ο κατασκευαστεις προβλέπει το πρώτο σέρβις στα 20.000 χλμ τότε φυσιολογικοτατο να το βλέπεις αυτό στα βιβλία.
-
Ναι δεν αντιλέγω, αλλά η λογική λέει ότι πρώτο σέρβις σε καινούργιο αυτοκίνητο γίνεται στην επίσημη αντιπροσωπεία ή τουλάχιστον σε εξουσιοδοτημένο συνεργείο. Διορθώστε με αν κάνω λάθος.
-
Αμά είναι πρώην εταιρικό όλα είναι πιθανά
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
-
Ο χρήστης agelosLX έγραψε:
Ναι δεν αντιλέγω, αλλά η λογική λέει ότι πρώτο σέρβις σε καινούργιο αυτοκίνητο γίνεται στην επίσημη αντιπροσωπεία ή τουλάχιστον σε εξουσιοδοτημένο συνεργείο. Διορθώστε με αν κάνω λάθος.Ναι καλό θα ήταν να γίνεται εκεί. Από την άλλη και ένα καλό ανεξάρτητο συνεργείο μπορεί να αλλάξει λάδια και φίλτρα χωρίς κανένα πρόβλημα.
Συμβουλές για αγορά Μτχρ. Σπορ Αυτοκινητου