-
Καλησπέρα σε όλους,
Αγόρασα πριν κάμποσο καιρό ένα Fiat Doblo 1.6 multijet 90ps 2011 και θέλω να ρωτήσω αν υπάρχει κάποιος τρόπος μέσω λογισμικού να βρω πόσα πραγματικά χλμ έχει μιας και σχεδόν σίγουρα έχει περισσότερα από τα αναγραφόμενα.
Ευχαριστώ
-
Καλησπέρα σε όλους,
Αγόρασα πριν κάμποσο καιρό ένα Fiat Doblo 1.6 multijet 90ps 2011 και θέλω να ρωτήσω αν υπάρχει κάποιος τρόπος μέσω λογισμικού να βρω πόσα πραγματικά χλμ έχει μιας και σχεδόν σίγουρα έχει περισσότερα από τα αναγραφόμενα.
Ευχαριστώ
-
Καλησπέρα σε όλους,
Ευχαριστώ
-
Ο χρήστης asmar έγραψε:
Καλησπέρα σε όλους,Αγόρασα πριν κάμποσο καιρό ένα Fiat Doblo 1.6 multijet 90ps 2011 και θέλω να ρωτήσω αν υπάρχει κάποιος τρόπος μέσω λογισμικού να βρω πόσα πραγματικά χλμ έχει μιας και σχεδόν σίγουρα έχει περισσότερα από τα αναγραφόμενα.
Ευχαριστώ
Εισαι σιγουρος για γυρισμενα χλμ κ το αγορασες;
Ευχομαι να μην σου στοιχισει.
Αντιπροσωπεια πηγαινε να το συνδεσουν στο διαγνωστικο μηπως δουν κατι. -
Είναι μεγάλη ιστορία....στην αντιπροσωπεία δεν έχουν κάτι να το τσεκάρουν να μου πουν με σιγουριά. Δεν έδειξαν να είναι και πρόθυμοι ιδιαίτερα για να το ψάξουν...
-
Ο χρήστης asmar έγραψε:
Είναι μεγάλη ιστορία....στην αντιπροσωπεία δεν έχουν κάτι να το τσεκάρουν να μου πουν με σιγουριά. Δεν έδειξαν να είναι και πρόθυμοι ιδιαίτερα για να το ψάξουν...Πρωτον λογω εγγυησης μεχρι ένα σημειο βλέπεις χιλιόμετρα από το αρχειο της αντιπροσωπιας.Δεν γινεται π.χ. σε 4 χρονια εγγυηση να κανει καποιος 100.000χιλιομετρα και μετα τα αλλα 3 χρονια κατοχης του να κανει 5-10.000.
Δευτερον νομιζω πως ο εγκέφαλος καταγραφει μεν τα ιδια χιλιόμετρα με το κατραν αλλα στου εγκεφαλου δεν γινεται επεμβαση ή καταγραφεται οποια επεμβαση.Μονο με αντιπροσωπεια θα βγαλεις ακρη. -
Αν ειναι απο μαντρα ειναι 100% με γυρισμενα χιλιομετρα, αν ειναι απο ιδιωτη 50%. Παντως μην το ψαχνεις ακριβως, ενας εμπειρος μηχανικος ξερει ποσα εχει κανει μονο απο τον ελεγχο.
-
Καποια μοντελα αυτοκινητων εχουν διπλες μνημες στον εγκεφαλο , η μια εκ των οποιων δεν μπορει να τροποποιηθει απο οσο ξερω. δυσκολο να ειναι ετσι στο δικο σου ομως.
ο μηχανικος θα μπορεσει να κανει μια εκτιμηση και ισως να δει και το αρχειο σερβισ νομιζω μεχρι εκει παει η βαλιτσα....
-
Πιθανόν να βγάλεις άκρη από το abs, που λένε ότι καταγράφει τις περιστροφές των τροχών...
-
Ο χρήστης W202 AMG έγραψε:
Είναι μεγάλη ιστορία....στην αντιπροσωπεία δεν έχουν κάτι να το τσεκάρουν να μου πουν με σιγουριά. Δεν έδειξαν να είναι και πρόθυμοι ιδιαίτερα για να το ψάξουν...
Πρωτον λογω εγγυησης μεχρι ένα σημειο βλέπεις χιλιόμετρα από το αρχειο της αντιπροσωπιας.Δεν γινεται π.χ. σε 4 χρονια εγγυηση να κανει καποιος 100.000χιλιομετρα και μετα τα αλλα 3 χρονια κατοχης του να κανει 5-10.000.
Δευτερον νομιζω πως ο εγκέφαλος καταγραφει μεν τα ιδια χιλιόμετρα με το κατραν αλλα στου εγκεφαλου δεν γινεται επεμβαση ή καταγραφεται οποια επεμβαση.Μονο με αντιπροσωπεια θα βγαλεις ακρη.Μην είσαι απόλυτος. Πριν από 2 χρόνια είχα 85,000 με μ.ο. περίπου 15,000χλμ/χρόνο. Λόγω αγοράς μηχανής για τις μετακινήσεις μου φέτος έχω 91,000...
-
Ο χρήστης Cookos έγραψε:
Πρωτον λογω εγγυησης μεχρι ένα σημειο βλέπεις χιλιόμετρα από το αρχειο της αντιπροσωπιας.Δεν γινεται π.χ. σε 4 χρονια εγγυηση να κανει καποιος 100.000χιλιομετρα και μετα τα αλλα 3 χρονια κατοχης του να κανει 5-10.000.
Δευτερον νομιζω πως ο εγκέφαλος καταγραφει μεν τα ιδια χιλιόμετρα με το κατραν αλλα στου εγκεφαλου δεν γινεται επεμβαση ή καταγραφεται οποια επεμβαση.Μονο με αντιπροσωπεια θα βγαλεις ακρη.Μην είσαι απόλυτος. Πριν από 2 χρόνια είχα 85,000 με μ.ο. περίπου 15,000χλμ/χρόνο. Λόγω αγοράς μηχανής για τις μετακινήσεις μου φέτος έχω 91,000...
Μια από τα ίδια. Τα 5 χρόνια με το αμαξι είχα κοντά 50 χιλιάδες χλμ. Μετά που πήρα το μηχανάκι σε άλλη μια 5ετια έκανα αλλά 20 χιλιάδες στο αμάξι και 30 χιλιάδες στο μηχανάκι.
Λογισμικό για έλεγχο πραγματικών χλμ;