-
Το μόνο που την σώζει απο το να αποβεί καταστροφική αυτή η τιμολογιακή πολιτική ειναι οι αναπόφευκτες πτώσεις πωλήσεων του group vag μετα την γνωστή ήττα.
-
Έμαθαν ότι ήρθε η ανάπτυξη....
-
Είναι ακριβή η Peugeot. Για το 308 που κοιτάω σε diesel 1.6 bluehdi με active εξοπλισμό όλοι οι έμποροι ζητούν πάνω από 21κ.
-
To ακριβότερο C3 BlueHdi 100 (Eco Chic iStreet), βγαίνει περίπου στα 15μιση μαζί με την απόσυρση.
Ο χρήστης johnkyr έγραψε:
δώσε λινκ να καταλάβουμε τι λες/περιγράφεις ....το λάδι σε αυτοκίνητα με dpf, είναι γενικά κατηγορίας κατά ACEA C1,C3,C4 + , ώστε αυτό που καίγεται, για να ΜΗΝ επιβαρύνει και καταστρέφει το φίλτρο.
Κάτι πρέπει να κατάλαβα λάθος στο θέμα του DPF. Σε είδα στο θέμα της αλλαγής λαδιών του renaultclub , 2-3 ποστς πριν από εσένα έλεγαν αν είχε σχέση και κατάλαβα ότι ήταν για το κάψιμο όταν απλά έλεγαν για την ένδειξη.
Για το κάψιμο τώρα, έβλεπα τη συζήτηση μερικές σελίδες πιο πριν που κατέληξε σε αυτόhttp://www.greekrenaultclub.gr/forum/index.php?topic=8167.msg604619#msg604619
και όντως έχει δίκιο ο χρήστης πως αν κρίνουμε από το πόσο συχνά εμφανίζεται σε συζητήσεις δεν είναι κάτι ασυνήθιστο αλλά εμένα δε μου φαίνεται και κάτι ανησυχητικό.
https://www.google.gr/search?q=google+clio+dci+burning+oil
Βέβαια εγώ τα ξέρω μόνο επιφανειακά οπότε μην μου δίνεις σημασία όσον αφορά τα Renault, εσύ λογικά θα ξέρεις καλύτερα.
-
Ο χρήστης Aikibill έγραψε:
Το μόνο που την σώζει απο το να αποβεί καταστροφική αυτή η τιμολογιακή πολιτική ειναι οι αναπόφευκτες πτώσεις πωλήσεων του group vag μετα την γνωστή ήττα.Εχει ομως και πολυ καλο χρηματοδοτικο, αυτο το 4Χ4..
-
Κάτι δεν έχεις καταλάβει.
Το DPF ίσως λειτουργούσε κάποτε έτσι, τώρα δεν ψεκάζει λάδι για να καθαρίζεται.
Επίσης, πρόβλημα σε dci ή κάψιμο λαδιών ούτε 0,5% πιθανότητα να βρείς... -
απο χθες το φυσαω και δεν κρυωνω !!!μετα απο πολυ ψαξιμο κατεληξα στο duster 4.2 diesel και το εχω εδω και δυο μηνες , τυχαια χθες ειδα στο δικτυο το νεο tuscon 1,7 d που φθανει ελλαδα αρχες 2016 και απο οτι καταλαβα θα ειναι μεγαλη ευκαιρια γιατι εχει απ ολα χωρους τεχνολογια (ποιοτητα) τιμη και επιδοσεις....απο οτι λενε θα κοιταξει στα ματια το Qashqai kai to crv !!!στην μεγαλονησο εχει ξεκινησει με 19.500....
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Το μόνο που την σώζει απο το να αποβεί καταστροφική αυτή η τιμολογιακή πολιτική ειναι οι αναπόφευκτες πτώσεις πωλήσεων του group vag μετα την γνωστή ήττα.
Εχει ομως και πολυ καλο χρηματοδοτικο, αυτο το 4Χ4..
Μάλλον δίκιο έχεις απλως δεν εχω ιδέα για τα χρηματοδοτικά καμιάς εταιρείας γιατι θεωρώ οτι για κάτι σαν το αυτοκίνητο ειναι μλκια να πληρώνεις δόσεις και τόκους. Για μένα η έχεις λεφτά και το αγοράζεις η δεν έχεις άρα πάρε φθηνότερο η μεταχειρισμένο.
-
Δε θα μπορουσα να συμφωνησω περισσοτερο μαζι σου
-
Για να είμαστε σωστοί όμως όλα παίζουν το ρόλο τους......όταν πηρα εγώ το C4 e-hdi έκανε 17.640 ......το Golf 6 Tdi, DSG έκανε 24.500.......δηλαδή 7 χιλιάρικα παραπάνω....κάτσε καλα δηλαδή....
Πηρα το C4 είναι ακόμη σε κατάσταση βιτρίνας μετά από σχεδόν 4 χρόνια και 50 χιλιάδες χιλιόμετρα....δεν έχει κάνει ούτε τσικ, έχει ακόμη εργοστασιακή εγγύηση, έχει κάνει ένα facelift, δεν πλήρωνα τέλη κυκλοφορίας για 4 χρόνια....αν είχα πάρει το Golf ΘΑ είχα για 4 χρόνια ένα παλαιό αυτοκίνητο. Σε ότι αφορά την αξιοπιστία.......μην μιλήσω καλύτερα, βεβαια θαυμάζω πολύ όσους αγοράζουν μεταχειρισμένα τσι.......τσ,τσ,τσ -
Πρόεδρος του εδεσσαικου;
-
αν το λες για μένα, ατύχησες...έπεσες σε φιλόλογο.....
-
Ο χρήστης Dasimo έγραψε:
αν το λες για μένα, ατύχησες...έπεσες σε φιλόλογο.....Συνάδελφε! Της κλασικής ή της νεοελληνικής;;
-
Νταξ ο Dasimo το αγαπαει σε υπερβολικο βαθμο το αμαξι του, και το παραπανω ποστ ειναι σα να το εχω ξαναδιαβασει παμπολλες φορες αλλα κατανοητος παντα ηταν!
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Νταξ ο Dasimo το αγαπαει σε υπερβολικο βαθμο το αμαξι του, και το παραπανω ποστ ειναι σα να το εχω ξαναδιαβασει παμπολλες φορες αλλα κατανοητος παντα ηταν!Δεν ηθελα να γραψω για να μην βγω εκτος, αλλα μιας και το ανεφερε ο Νονος και εμενα μια χαρα μου φανηκε το γραπτο του.
-
Ok, my bad τότε.
-
Ο χρήστης kkatsaplias έγραψε:
απο χθες το φυσαω και δεν κρυωνω !!!μετα απο πολυ ψαξιμο κατεληξα στο duster 4.2 diesel και το εχω εδω και δυο μηνες , τυχαια χθες ειδα στο δικτυο το νεο tuscon 1,7 d που φθανει ελλαδα αρχες 2016 και απο οτι καταλαβα θα ειναι μεγαλη ευκαιρια γιατι εχει απ ολα χωρους τεχνολογια (ποιοτητα) τιμη και επιδοσεις....απο οτι λενε θα κοιταξει στα ματια το Qashqai kai to crv !!!στην μεγαλονησο εχει ξεκινησει με 19.500....Μην κάθεσαι και ασχολείσαι με το τι βγαίνει. Πάντα θα βγαίνει κάτι καλύτερο. Κάτσε να χαρείς το αυτοκίνητο σου. Μια χαρά επιλογή έκανες. Άντε καλά, πολλά, και ασφαλή χιλιόμετρα να έχουμε!
-
Ο χρήστης den_exo_idea έγραψε:
απο χθες το φυσαω και δεν κρυωνω !!!μετα απο πολυ ψαξιμο κατεληξα στο duster 4.2 diesel και το εχω εδω και δυο μηνες , τυχαια χθες ειδα στο δικτυο το νεο tuscon 1,7 d που φθανει ελλαδα αρχες 2016 και απο οτι καταλαβα θα ειναι μεγαλη ευκαιρια γιατι εχει απ ολα χωρους τεχνολογια (ποιοτητα) τιμη και επιδοσεις....απο οτι λενε θα κοιταξει στα ματια το Qashqai kai to crv !!!στην μεγαλονησο εχει ξεκινησει με 19.500....
Μην κάθεσαι και ασχολείσαι με το τι βγαίνει. Πάντα θα βγαίνει κάτι καλύτερο. Κάτσε να χαρείς το αυτοκίνητο σου. Μια χαρά επιλογή έκανες. Άντε καλά, πολλά, και ασφαλή χιλιόμετρα να έχουμε!
Ενταξει δεν θα πεθανω κιολας αλλα μου την εδωσε που με λιγα παραπνω λεφτα επαιρνα αυτο που χρειαζομουν ακριβως ....Τελος παντων ....απλα το ανεφερα και για τον φιλο που ψαχνει ακομα.κατι μου λεει πως αν και hyundai θα ειναι αρκετα καλο.
-
Τώρα που είπες Hyundai..κάτσε να πεταχτώ στο thread να δω αν έχει γράψει κάποιος κάτι για το Tucson! Το είδα σε ένα βιντεάκι και μ'αρεσε! Αναρωτιέμαι ποσο να κάνει όταν ερθει..και αν όντως ερθει Μάρτιο του 16! Μήπως να το περιμενω για να το βάλω κι αυτο στη ζυγαριά?? Χμχμχμ...
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
στα θετικα τα 50o litra αποσκευες με αμαξωμα λιγοτερο απο 4,5m , δειχνει ομορφο, ειναι ψηλο,και απο τιμη για να χτυπησει crv - Qashqai και λοιπους συγγενεις και με δεδομενο οτι στην μεγαλονησο ειναι λιγο πανω απο 20αρικο θεωρω οτι δεν θα ανεβει πολυ.....αν δεν σε πειραζει το brand name.....και μπορεις να περιμενεις.....εγω θα το χτυπουσα με κλειστα ματια αλλα τωρα ειναι αργα.....
Αγορά νέου Diesel αρχές 2016