-
Αν και έχω ψηθέί ήδη για την αγορά...
-
Εγω αυτό που καταλαβαίνω είναι πως είναι φτιαγμένο να στρίβει. Έλκεται από τις στροφές και όχι από την ευθεία.
Αυτο ειναι; Ή πάει πιο βαθιά;
-
Παρτο. Εδώ είχες αλφα ρομεο τι το ψάχνεις; .... Ετη φωτός καλύτερο στα παντα από alfa.
-
Παρτο. Εδώ είχες αλφα ρομεο τι το ψάχνεις; .... Ετη φωτός καλύτερο στα παντα από alfa.
Φίλε Lap.. δεν είχα παράπονο απο την alfa αλλά its time for something new and better!!
-
alexandros.K wrote:
otokomae wrote:
που έλκεται από την τεθλασμένη
Ενδιαφερουσα εκφραση, αλλά δεν βγαζει νοημα . Μονος σου το σκεφτηκες?
Χαίρομαι που προσπαθεισες να το καταλάβεις. Σου αφήνω χρόνο για να εμπεδωσεις. Χαχαχα!!!!!
Προσπαθησα , αλλά δεν ..... Υποψιν , τεθλασμενη ειναι αυτο
https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A4%CE%B5%CE%B8%CE%BB%CE%B1%CF%83%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CE%B7
Οποτε αν εννοεις στροφες, ατυχησες
-
Kiko1380 καλυτερα ηταν αν μπορουσες να παρεις το 1,5. Αφου δεν μπορεις, καλο ειναι και το 1000αρι
Μονο κανε μικτη, κι ολοι οσοι εχετε αυτο το μοντελο. Προσφατα μου ελεγε ανθρωπος απο εξουσιοδοτημενο, οτι εχει τοσους πολλους αισθητηρες και 'εκπυρσοκροτητες' στο καπό που στοιχιζει παρα πολυ η επισκευη , εστω και μετα απο μικρο σχετικα χτυπημα
-
Το 1.5 είναι πολύ καλύτερο μοτέρ. Αν ο λόγος που πας στο 1.0 δεν είναι οικονομικός αλλά ο μπομπιρας όπως λες (τι εννοείς άραγε; ότι δε θέλεις να τρέχεις; ή ότι έχεις αυξημένα έξοδα τώρα με το μικρό;), τότε θα σου πρότεινα το 1.5. Δεν εννοώ φυσικά ότι δεν είναι καλός ο 1.0. Άριστος είναι και δεν έχει ακουστεί το παραμικρό αρνητικό.
-
Σε συμπαθώ, σε εκτιμώ αλλά εδώ δείχνεις άγνοια. Τέτοια, που μόνο κάποιος που δεν έχει ζήσει με Alfa μπορεί να να επιδείξει...
-
Alfa gt 2.0
Μετράει;
-
Το 1.5 είναι πολύ καλύτερο μοτέρ. Αν ο λόγος που πας στο 1.0 δεν είναι οικονομικός αλλά ο μπομπιρας όπως λες (τι εννοείς άραγε; ότι δε θέλεις να τρέχεις; ή ότι έχεις αυξημένα έξοδα τώρα με το μικρό;), τότε θα σου πρότεινα το 1.5. Δεν εννοώ φυσικά ότι δεν είναι καλός ο 1.0. Άριστος είναι και δεν έχει ακουστεί το παραμικρό αρνητικό.
Εννοώ πως ένα παιδί έχει έξοδα που δεν μπορείς να προγραμματίσεις και δεν θα δώσω όλο το κομπόδεμα για το κάρο...έτρεξα πολύ με το alfa..αλλά και το civic δεν νομίζω πως σέρνεται..έστω και το 1000άρι
-
Alfa gt 2.0
Μετράει;
Την είχες ή απλά οδήγησες μια φορά έτσι; Αλλά ακόμα και αν την οδήγησες μόνο και δεν κατάλαβες δείχνει πολλά...
-
Lap wrote:
Alfa gt 2.0
Μετράει;
Την είχες ή απλά οδήγησες μια φορά έτσι; Αλλά ακόμα και αν την οδήγησες μόνο και δεν κατάλαβες δείχνει πολλά...
Real αϋπνίες σε πιάνουν μόλις διαβάσεις κάτι κακό για alfa. Κι αυτός ο lap είναι ειδικός να σε βάζει φυτίλια.
-
otokomae wrote:
alexandros.K wrote:
otokomae wrote:
που έλκεται από την τεθλασμένη
Ενδιαφερουσα εκφραση, αλλά δεν βγαζει νοημα . Μονος σου το σκεφτηκες?
Χαίρομαι που προσπαθεισες να το καταλάβεις. Σου αφήνω χρόνο για να εμπεδωσεις. Χαχαχα!!!!!
Προσπαθησα , αλλά δεν ..... Υποψιν , τεθλασμενη ειναι αυτο
https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A4%CE%B5%CE%B8%CE%BB%CE%B1%CF%83%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CE%B7
Οποτε αν εννοεις στροφες, ατυχησες
Συνέχισε βρίσκεσαι σε καλό δρόμο. Εγκυκλοπαιδικά πάντα, να μαθαίνουμε και κάτι σ αυτό το φόρουμ.
-
Απο κοτσανες ναι, εχουμε να ακουσουμε πολλες ακομα
-
Απο κοτσανες ναι, εχουμε να ακουσουμε πολλες ακομα
Παγουραδικες;
-
REALZEUS wrote:
Lap wrote:
Alfa gt 2.0
Μετράει;
Real αϋπνίες σε πιάνουν μόλις διαβάσεις κάτι κακό για alfa. Κι αυτός ο lap είναι ειδικός να σε βάζει φυτίλια.
Μια 10 ετια ας το πούμε στο οικογενειακό περιβάλλον. Μια εποχή με καθημερινή χρήση. Την οδήγησα αρκετες φορές και ήμουν συνεπιβάτη πάρα πολλές φορές. Οκ πολύ καλό τιμονι και ωραίος ήχος ψηλά. Μέχρι εκεί. Σε ολα τα αλλα δύσκολο αυτοκινητο, μονο gt που δνε ήταν σε κοθραζαν τα καθισματα της, έμπαζε νερά, χαλούσε με το που την κοιτάζεις, έκαιγε πολλά και στις στροφες ήταν απλά αρκετά καλή όπως και άλλα ακριβα αυτοκινητα της εποχής.
Και ο ιδιοκτήτης της φανατικός αλφακιας.... Παραδέχτηκε ότι η μάρκα έσβησε και την έδωσε και δεν ξανασχοληθηκε με την εταιρία.
-
Την είχε μια πρώην μου, κόκκινη GT 2.0 160 άλογα. Καλό γκάζι ψηλά, φοβερό τιμόνι, υπέροχο στρίψιμο, καταπληκτικά φρένα, απλά αποδεκτός επιλογέας. Μέσα ωραία ποιότητα και μαλακό, μυρωδάτο δέρμα, Frau. Άβολα καθίσματα που όμως σε κρατάνε καλά, πολύ στριμωγμένοι χώροι όμως, με λίγο πιθηκο-ιταλική θέση οδήγησης. Από προβλήματα τίποτα. Άνετα την αγόραζα!!!
-
Κρίμα να το ήξερα νωριτερα να στην δώσουμε τζαμπέ.
Παρά πολλα προβλημστα. Και πανακριβα ανταλλακτικά.
Τα καθίσματα όντως μονο gt δεν ήταν. 200 χλμ διαδρομή και νόμιζες ότι έκανες 500. Για να Καταλανούν και οι υπόλοιποι... Ήσουν βυθισμένος μέσα στον κάθισμα και τα ποδια ηραν καπως προς τα επανω....αλλά γενικά η μέση δεν ήταν ξεκουραστη.
Απο στρίψιμο όχι και υπέροχο. Απλά πολυ καλο. Δεν είχε παιχνιδι όπως αλλά και εμένα αυτό δε μ αρέσει.
Έγραφε πολλα χιλιόμετρα στο οδόμετρό σε καμπες κτλ....αλλά ήταν μονοδιαστατα για το γουστο μου..... Τότε. Τώρα γέρασα και εγώ.
Τα φρένα ξέχασα να αναφέρω. Όντως καταπληκτικα. Από ποιοτητα.... Έμπαζε νερά.... Αυτό μόνο να πω.
Κιβωτίο,τι αποδεκτό; ψηλομαπε... Καμιά σχέση με τα καλά ιαπωνικά. Τουλάχιστον εκείνη η μπίλια ήταν όντως σεξυ.
Edit μέσα όντως μυριζε ωραία χωρίς αποσμητικό. Νομίζω τα πκαστικα έβγαζαν μια ωραία μυρωδιά στην ζέστη. Ναι είχε καλη απτη ποιοτητα στον ταμπλό στις πορτες ακόμα και στην έταζερα πισω ήταν προσεγμενη.. Αλλά όπως λες αν μπεις σήμερα σε ένα μικρό suv και μετά σε αυτήν παθαινεις κλειστοφοβια.
Άλλες εποχες.
-
Αν ήξερες πως να το κάνεις, έχει και παιχνίδι με την ουρά. Απλά πρέπει να πας γρήγορα, δεν γλιστράει η ουρά σαν χλεμπονιάρικο 106 σε ταχύτητες παρκαρίσματος. Και φυσικά κρατάει και κρατάει και κρατάει! Μπαίνεις με τα όσα σε καμπή και δεν φοβάσαι ότι θα σε πουλήσει! Νερά η συγκεκριμένη δεν έμπαζε, αλλά έχω δει να μπάζει νερά και Mercedes 100.000 Ευρώ, οπότε δεν είναι αυτό κριτήριο για μένα, γιατί μπορεί να τύχει, και συνήθως είναι από βουλωμένες απορροές ή ξεραμένα λάστιχα στεγανοποίησης. Το κιβώτιο δεν ήταν σαν ιαπωνικό (ή Ford) προφανώς, αλλά από κάτι BMW-Mercedes ήταν καλύτερο, για να μην μιλήσω για τα γελοία κιβώτια των PSA... Τα ανταλλακτικά και το σέρβις όντως ακριβά, αλλά τα μεταξωτά βρακιά...
-
Εντάξει άσε το ραλλυ. Το 306 όμως εγώ το έβρισκα πιο ενδιαφέρον οδηγικα.
Ναι έπιανε πολλά στις στροφες, βασικά έμπαινες με (Δεν αναφέρω χιλιόμετρα) και νόμιζες πως παει με πολύ λιγότερα.
Απο τα λαστιχα στις πόρτες έμπαινε νερό.
Ε καλα μη λες τώρα για μεταξωτά βρακιά για να δικαιλογησεις την αλφα.
Το αυτοκινητο αγοράστηκε μετρητοίς καινούργιο του κουτιου και ο ιδιοκτήτης του που το είχε ας πούμε πως δεν είχε τα έσοδα ενός δημ υπαλλήλου ακόμα και σε καλές θέσεις. Ας πούμε πως ξόδευε όσα ένας καλός μισθός μόνο για βενζίνη.
Παρόλα αυτά επειδή σέβεται τα χρήματα που παράγει οντως ήταν ασύμφορη για τις βλάβες που έβγαζε.... Και έβγαζε αρκετές. Είχε γίνει και ανέκδοτο στις συζητήσεις Θα ρωτήσω και θα γράψω.
Μπορει να έπεσε και σε monday car. Τι να πω;
Και αυτός σαν εσένα κολλημένος με τις αλφα. Πλεον ξενέρωσε.... Κοιτάει γερμανικά suv... Γέρασε κιόλας... Δεν διπλώνει εύκολα.... Χαχαχα
Edit περιττό να σου πω πόσο πεντακαθαρη ήταν. Τρίχα δεν υπήρχε μέσα. Τα καλύτερα κεριά κάθε δίμηνο. Σε ειδικό γκαράζ με δροσιά φυλαγοταν. Κρίμα...τουλάχιστον θα πήγαινε σε λάτρη της εταιρίας. Ποιος ξέρει τρα ποιος την έχει ή αν υπάρχει ακόμα.
Νέο Honda Civic 2017