-
Καλημέρα. Είμαι υποψήφιος αγοραστής του civic 1.5 sport 5θ και ηθελα να ρωτήσω κυρίως για τυχόν τριγμούς από τα πλαστικά ..αν είσαστε ευχαριστημένοι από την ποιότητα του αυτοκινήτου .έχω qashqai γι αυτό και ρωτάω Καμμένος από ποιότητα. ..το οδήγησα και εμεινα ενθουσιασμένος. Βέβαια με προβληματίζει η παράδοση που μου δίνουν 6μηνο αναμονής ..επίσης κόστος service περίπου;
ευχαριστώ προκαταβολικά
Το αμάξι μέσα δεν έχει καθόλου τριγμούς. Είναι πολύ σταθερή και καλή η κατασκευή του. Πιάσε ας πούμε να κουνησεις την κεντρική κονσόλα σε αυτό και σε κάποιο άλλο υποψήφιο σου (Π.χ. το focus) και θα καταλάβεις.
Στο προfl που έχουμε οι περισσότεροι εδώ μέσα υπάρχει ένας συντονισμός κάπου πίσω από την οθόνη κάποιες μέρες. Δεν ξέρω αν το έχουν διορθώσει στο δικό σου. Επίσης σε εμένα αν στηρίζεις το βάρος σου στα χερουλια των πορτων μπροστά, τρίζουν. Αλλά δεν ξέρω εκεί αν φταίει το αμάξι ή ο απαράδεκτος που μου έλυσε νταμπλαδες για να μου βάλει τα φιμε (και μου έκανε γενικά διάφορες ζημιές στο αμάξι).
Με το κασκαι καμία επαφή. Καλό χρυσό το νισαν αλλά είναι ένα επίπεδο κάτω (τουλάχιστον) σε ολα του.
Πάντως σκεφου το πριν το πάρεις γιατί μπορεί να μην είναι για εσένα. Δηλαδή, αν το οδήγησες και δεν είπες κατευθείαν 'αυτό θέλω' ίσως να μη σου κάνει και τόσο κλικ.
Όσον αφορά τους χρόνους παράδοσης, ο Σ είναι λίγο ότι να ναι. Εγω πήγα να παραγγείλω και μου έλεγαν 9! μήνες...Μετά από 1-2 βδομάδες με πήραν τηλέφωνο ότι περιμένουν μια καραβιά αμάξια, παράγγειλα και παρέλαβα σε 2,5 μήνες. Οπότε αν σε ενδιαφέρει, ψάξτο λίγο παραπάνω αυτό. (Άσε που και οι 6 μήνες μια χαρά είναι αφού θα έχουμε βγει σίγουρα από την καραντίνα και θα μπορείς να το χαρείς)
-
Τα κόστη συνεργείου Σαρακάκη μέχρι 30-40000χιλ είναι 150€ με 250€ αλλά μετά απογειώνονται.
Δηλαδή; για πες καμία πληροφορία παραπάνω.
-
otokomae wrote:
Τα κόστη συνεργείου Σαρακάκη μέχρι 30-40000χιλ είναι 150€ με 250€ αλλά μετά απογειώνονται.
Δηλαδή; για πες καμία πληροφορία παραπάνω.
Άλλαξες τακάκια;: Μήπως δισκόφρενα; Αμορτισέρ; Προφανώς είναι νωρίς ακόμη. Για τους περισσότερους θα περάσει καιρός. Αν σκεφτείς ότι ο μέσος όρος κάνει 10-12000χιλ θα κοντεύει οριακά και η παύση εγγύησης άρα κάπου εκεί το 70% των κατόχων την κάνουν με ελαφρά πηδηματακια από τις αντιπροσωπείες.
-
pope4kos wrote:
Καλημέρα. Είμαι υποψήφιος αγοραστής του civic 1.5 sport 5θ και ηθελα να ρωτήσω κυρίως για τυχόν τριγμούς από τα πλαστικά ..αν είσαστε ευχαριστημένοι από την ποιότητα του αυτοκινήτου .έχω qashqai γι αυτό και ρωτάω Καμμένος από ποιότητα. ..το οδήγησα και εμεινα ενθουσιασμένος. Βέβαια με προβληματίζει η παράδοση που μου δίνουν 6μηνο αναμονής ..επίσης κόστος service περίπου;
ευχαριστώ προκαταβολικά
Θα σε πειράξει λίγο στην αρχή και ιδιαίτερα της συζύγου!!! Από το ρετιρέ στο ισόγειο!!!! Αλλά μετά θα αποζημιωθείς. Η ποιότητα καμμία σχέση με qashqai και η αίσθηση οδηγισης πραγματικα σε απογειωνει. Τα κόστη συνεργείου Σαρακάκη μέχρι 30-40000χιλ είναι 150€ με 250€ αλλά μετά απογειώνονται.
η πλάκα είναι όρο εμένα το civic μου άρεσε απ όταν το είδα .στη γυναίκα όχι. Της φαινόταν υπερβολικό. Όταν μπήκαμε μαζί και το οδήγησα προχθές ενθουσιάστηκε. Της άρεσε πιο πολύ από το qashqai.εμένα το αμάξι μου αρέσει πολύ. Το μόνο που με βάζει σε σκέψεις είναι ο χρόνος παράδοσης καθώς πουλάω το qashqai και ο σαρακακης ..και η Νισσαν πάντως στο serviceτου δεύτερου χρόνου που έκανα 200 μου πήρε για λάδια και φίλτρα
-
pope4kos wrote:
ευχαριστώ προκαταβολικά
Το αμάξι μέσα δεν έχει καθόλου τριγμούς. Είναι πολύ σταθερή και καλή η κατασκευή του. Πιάσε ας πούμε να κουνησεις την κεντρική κονσόλα σε αυτό και σε κάποιο άλλο υποψήφιο σου (Π.χ. το focus) και θα καταλάβεις.
Στο προfl που έχουμε οι περισσότεροι εδώ μέσα υπάρχει ένας συντονισμός κάπου πίσω από την οθόνη κάποιες μέρες. Δεν ξέρω αν το έχουν διορθώσει στο δικό σου. Επίσης σε εμένα αν στηρίζεις το βάρος σου στα χερουλια των πορτων μπροστά, τρίζουν. Αλλά δεν ξέρω εκεί αν φταίει το αμάξι ή ο απαράδεκτος που μου έλυσε νταμπλαδες για να μου βάλει τα φιμε (και μου έκανε γενικά διάφορες ζημιές στο αμάξι).
Με το κασκαι καμία επαφή. Καλό χρυσό το νισαν αλλά είναι ένα επίπεδο κάτω (τουλάχιστον) σε ολα του.
Πάντως σκεφου το πριν το πάρεις γιατί μπορεί να μην είναι για εσένα. Δηλαδή, αν το οδήγησες και δεν είπες κατευθείαν 'αυτό θέλω' ίσως να μη σου κάνει και τόσο κλικ.
Όσον αφορά τους χρόνους παράδοσης, ο Σ είναι λίγο ότι να ναι. Εγω πήγα να παραγγείλω και μου έλεγαν 9! μήνες...Μετά από 1-2 βδομάδες με πήραν τηλέφωνο ότι περιμένουν μια καραβιά αμάξια, παράγγειλα και παρέλαβα σε 2,5 μήνες. Οπότε αν σε ενδιαφέρει, ψάξτο λίγο παραπάνω αυτό. (Άσε που και οι 6 μήνες μια χαρά είναι αφού θα έχουμε βγει σίγουρα από την καραντίνα και θα μπορείς να το χαρείς)
επειδη οδήγησα και το φοκους η ποιότητα του civic είναι όντως καλύτερη. Και η κεντρική κονσόλα του φοκους κουνιέται πιο πολύ από το qashqai.ρώτησα για τους τριγμούς γιατί είμαι καμμενος και γιατί διάβασα πιο πριν στο νήμα για αυτό που γράφεις για το θέμα που είχαν κάποιοι στο civic .επίσης επειδή το άλλο υποψήφιο είναι ηbmw σειρά 1 το 118i δηλαδή και έχει τουλάχιστον σε πρώτη επαφή εξαιρετική ποιότητα κατασκευής .το οδήγησα το civic προχθές και μου άρεσε πολύ ...γενικά είμαι από αυτός που μου άρεσε πάντα. Και εξωτερικά ..το θέμα μου με τους χρόνους παράδοσης έχει να κάνει με την πώληση τουqashqai ..μην μείνω πολύ χωρίς αυτοκίνητο ..περιμένω από τον πωλητή μήπως βρεθεί κάτι συντομότερο γιατί θα το ψάξει είπε
-
Εσύ λοιπόν θα πρέπει να καταλήξεις στα 1-2-3 αυτοκίνητα που σου αρέσουν και μετά να διαλέξεις ανάλογα με το χρόνο παράδοσης ώστε να βολευτείς καλύτερα.
Το καινούργιο bmw 1 δεν το ξέρω αλλά ξέρω καλά το προηγούμενο. Αν είναι στα ίδια στανταρ, τότε θα έχει πιο ποιοτική καμπίνα και πιο 'αρχοντικό' και στιβαρό πάτημα από τα civic-focus. Είναι πολύ ωραίο αμάξι. Χάνει στο θέμα του κινητήρα και σε εγγύηση-αξιοπιστία και εξοπλισμό. Τα civic-focus για εμένα είναι τα κορυφαία πακέτα στην κατηγορία.
Για το leon τι λες; Σου αρέσει;
-
Εσύ λοιπόν θα πρέπει να καταλήξεις στα 1-2-3 αυτοκίνητα που σου αρέσουν και μετά να διαλέξεις ανάλογα με το χρόνο παράδοσης ώστε να βολευτείς καλύτερα.
Το καινούργιο bmw 1 δεν το ξέρω αλλά ξέρω καλά το προηγούμενο. Αν είναι στα ίδια στανταρ, τότε θα έχει πιο ποιοτική καμπίνα και πιο 'αρχοντικό' και στιβαρό πάτημα από τα civic-focus. Είναι πολύ ωραίο αμάξι. Χάνει στο θέμα του κινητήρα και σε εγγύηση-αξιοπιστία και εξοπλισμό. Τα civic-focus για εμένα είναι τα κορυφαία πακέτα στην κατηγορία.
Για το leon τι λες; Σου αρέσει;
το Leon δεν μου αρέσει ο κινητήρας στ bmw σίγουρα υστερεί σε σχέση με το civic παρόλα αυτά είναι είναι δυνατός για την ιπποδύναμη του. Τραβάει καλά και αθόρυβος παρότι 3κιλυνδρος.εξοπλισμός σχεδόν πλήρης θα έλεγα με μόνη απουσία το navi και το mirroring εγγύηση 4 χρόνια η bmw και παράδοση μέσα Φεβρουάριου..αυτά για την bmw τα υπολοίπα είναι όπως τα λες. ..για αξιοπιστία σίγουρα δεν είναι Honda. Όπως και η φορντ βέβαια δεν είναι
-
Μη λέτε χαζομάρες για τα Pirelli. Τα P Zero ειδικά είναι ο,τι καλύτερο υπάρχει αντικειμενικά, δηλαδή με το χρονόμετρο. Απλά πρέπει να ξέρετε να οδηγείτε και λίγο...
-
καλησπερα παιδια, στα τρια χρονια ειναι ο καταλληλος χρονος για αλλαγη ελαστικων?ποια θεωρειτε 'καλα' για αλλαγη? εχω τα εργοστασιακα bridestone turanza.
-
Καλησπέρα, μετά από πληροφόρηση που είχα από τον Σ περιμένω παραλαβή τέλος Ιανουαρίου καμιά πρόταση για ελαστικά πατάκια καλής ποιότητας υπάρχει.
-
καλησπερα παιδια, στα τρια χρονια ειναι ο καταλληλος χρονος για αλλαγη ελαστικων?ποια θεωρειτε 'καλα' για αλλαγη? εχω τα εργοστασιακα bridestone turanza.
Γιώργο, εγώ θα τα κρατήσω 4 χρόνια. Αν δεν είναι φαγωμένα τα δικά σου, δε νομίζω να υπάρχει λόγος να τα αλλάξεις στα 3.
-
Καλησπέρα, μετά από πληροφόρηση που είχα από τον Σ περιμένω παραλαβή τέλος Ιανουαρίου καμιά πρόταση για ελαστικά πατάκια καλής ποιότητας υπάρχει.
Εγώ πήρα δώρο τα δικά του από την αντιπροσωπία. Μου φαίνονται πολύ ποιοτικά.
-
ποτέ έκανες την παραγγελία για το αυτοκίνητο ;
-
Με το καλό να παραλαβεις. Το sport plus? Γιατί δεν δίνει πατακια; Αξίζει μια έξτρα επαφή έστω τηλεφωνική για αυτό το λόγο. Θυμάμαι τότε που έκανα την παραγγελία μου έλεγε ο πωλητής θα δούμε και θα δούμε. Του λέω άσε τα λόγια και γραφτό στο δελτίο παραγγελίας. Τελικά μου το δώσανε χωρίς λαστιχένια και όταν πήγα για την πινακίδα του λέω. Αδερφέ δεν φεύγω από δω αν δεν μου δώσεις αυτά που γράφει το χαρτί. Στραβομουτσουνιασε λίγο αλλά σε λίγο έρχεται μια κυρία από το λογιστήριο με μια συσκευασία λαστιχένια πατάκια και για χώρο αποσκευων τα οποία μου τοποθέτησαν επιτόπου με τα κλιπς που είχε το αμάξι. Ότι πάρεις μέχρι την έξοδο από την αντιπροσωπεία. Από κει και πέρα στο amazon βρίσκεις ότι θέλεις.
-
Έχω παραγγείλει το Sport plus μέσα Σεπτεμβρίου, τα δώρα είναι κάλυμμα μπαγκάζ και συναγερμός θόλου , τώρα αν μπορέσω να του πάρω και πατάκια καλό θα ήταν, τιμή ξέρουμε; Όπως μου είπε ο πωλητής έρχεται με υφασμάτινα πατάκια.
-
Έχω παραγγείλει το Sport plus μέσα Σεπτεμβρίου, τα δώρα είναι κάλυμμα μπαγκάζ και συναγερμός θόλου , τώρα αν μπορέσω να του πάρω και πατάκια καλό θα ήταν, τιμή ξέρουμε; Όπως μου είπε ο πωλητής έρχεται με υφασμάτινα πατάκια.
με το καλό να το παραλάβεις. ...όταν το παρήγγειλες τι χρόνο παράδοσης σου έδωσε ο πωλητής ;
-
[quote=pope4kos]
jimyst wrote:
με το καλό να το παραλάβεις. ...όταν το παρήγγειλες τι χρόνο παράδοσης σου έδωσε ο πωλητής ;
Δεκέμβρη με Γενάρη
-
Πατάκια είναι βρεεεε! Χαρείτε τα κανονικά μοκετένια, με το ωραίο σε αίσθηση πέλος τους και αφήστε τα λαστιχένια που ενίοτε βρωμάνε πλαστικίλα (ή ψωφιμίλα) κι ας φθαρούν. Αυτή είναι η δουλειά τους! Θα περάσετε μια ζωή με άθλια σε αίσθηση (υφή, οσμή) λαστιχένια πατάκια για να πάρει ο επόμενος αγοραστής τα όμορφα εργοστασιακά πατάκια σας απάτητα;
-
Σωστός!
-
Και εγώ συμφωνώ για τα πατάκια να είναι μοκέτα εκτός πχια και αν κάποιος έχει τόσο συχνό θέμα με λάσπες. η σκάφη η λαστιχένια όμως για το χώρο αποσκευών είναι πολύ χρηστική. Δε κουνιούνται τόσο εύκολα οι αποσκευές ειδικά όταν είναι λίγες και δε μπορείς να τις σφηνώσεις μεταξύ τους.
Νέο Honda Civic 2017