-
Μπράβο Misa! Έδωσες φρέσκια πνοή στο τοπικό μας.
-
Μου αρέσουν και μένα τα σεντόνια που γράφεις. Όμως εδώ που γράφουμε διαμορφώνονται και κάποιες απόψεις. Και το να λες ότι τα φρένα και τα λάστιχα δεν έχουν σχέση με την ιπποδύναμη αλλά με το τρόπο οδηγησης εκτος απο λάθος είναι και περίεργο αλλά κυρίως επικινδυνο. Αλήθεια σου έχει τύχει να μείνεις από φρένα λόγω υπερθέρμανσης;; Κατά τα άλλα σου ευχομαι να το χαίρεσαι με πολλά καλά και ασφαλή χιλιόμετρα.
-
RF4E wrote:
για να συμπληρώσω όμως κ την άποψη του otokome εσείς που έχετε ασχοληθεί πολύ παραπάνω κ έχετε κάνει κ τις αναβαθμίσεις vasilas και misa33 από θέμα αξιοπιστίας κινητήρα μελλοντικά πιστεύετε ότι δεν υπάρχει θέμα?
Το δικό μου πρόγραμμα είναι custom δηλαδή φτιαγμένο πάνω στο δικό μου αυτοκίνητο ώστε όλοι οι δείκτες λειτουργίας να είναι στο τέλειο. Να μην ξεφεύγει τίποτα. Το αυτοκίνητο είναι υπολογιστής και όλα δουλεύουν όπως τα προγραμματίσεις ακριβώς.
Επίσης έχω ζητήσει να μην φτάνει ποτέ το αυτοκίνητο στα όρια. Είμαι από τη safe μεριά. Στο επίπεδο μου είναι δοκιμασμένη η λειτουργία για χιλιάδες χιλιόμετρα ήδη από Ελληνικά civic. Το θέμα είναι ότι ο Πλάτης έχει επαφές με Αμερική και υπάρχει feedback και από εκεί, από εκατοντάδες αυτοκίνητα.
Ο δίσκος του αυτοκινήτου αντέχει μερικά ακόμα άλογα πριν αρχίσει να πατιναρει ώστε να θες aftermarket προϊόν. Ίσως αρχίσει να πατιναρει από τα 240 άλογα και πάνω ή αν είναι κακορυθμισμενο και να έχει πολύ ροπή στις χαμηλές στροφές. Επίσης όπως λέει ο Misa, ένα intercooler χρειάζεται αν προγραμματίσεις εκτός αν δεν το πατάς συνέχεια το καλοκαίρι. Και μια εισαγωγή δίνει κάτι λίγο, κυρίως θόρυβο από το τούρμπο.
Γενικά όπως είπα και παραπανω, με τον τρόπο που είναι προγραμματισμένο το δικό μου civic, θα ήμουν μια πολύ ωραία έκπληξη για το Μ5 που είχα πίσω μου χθες.
Σε τι ακριβώς θα πάθαινε έκπληξη το Μ5 με τα 500 άλογα;
-
otokomae wrote:
sargus wrote:
Σιγά ρε otokomae!
(Και λέω πότε θα πεταχτεί κάποιος να πει την κλασσική καραμέλα!)
Σιγά την αύξηση της ισχύος σε 220 άλογα που πρέπει να αλλάξεις και φρένα ή λάστιχα!
Πόσο σε φτιάχνει εσένα να είναι η αναβάθμιση για να ασχοληθείς και με το θέμα στρίβω και σταματάω;;Αντέχει το σασμάν αυτά που τους υπόσχονται 35kg ροπης;; Και σοβαρά τώρα 40 άλογα + είναι αναβάθμιση της πλακας; Το πιστεύεις αλήθεια αυτό;;
Υ.Γ Δείτε λίγο το si τι καλουδια φοραει
Το si έχει ενισχυμένες μπιέλες και πιστόνια. Αντλία που επιτρέπει περισσότερο καύσιμο και 7 φτερά στο τούρμπο αντί για 11. Οι ενισχύσεις είναι επειδή οι Αμερικανοί τα βιάζουν οπότε και για αυτό κυκλοφορεί εκεί μονο.
Τα άλογα στο δυναμομετρο είναι 180 αλλά με πρόγραμμα παίρνει 65 άλογα αντί 40 που παίρνει το hatch
Το sii βγαινει μόνο στην Αμερική επειδη εκεί βιάζουν τα αμαξια;; Και είναι με 180 άλογα;;;
-
Μπραβο στον Misa33 κι απο μενα. Συμφωνω στα περισσοτερα και στον τροπο που τα λεει .
Και κυριως χαρα στο κουραγιο σου να γραφεις σεντονια.
-
vasilas wrote:
otokomae wrote:
sargus wrote:
Σιγά ρε otokomae!
(Και λέω πότε θα πεταχτεί κάποιος να πει την κλασσική καραμέλα!)
Σιγά την αύξηση της ισχύος σε 220 άλογα που πρέπει να αλλάξεις και φρένα ή λάστιχα!
Πόσο σε φτιάχνει εσένα να είναι η αναβάθμιση για να ασχοληθείς και με το θέμα στρίβω και σταματάω;;Αντέχει το σασμάν αυτά που τους υπόσχονται 35kg ροπης;; Και σοβαρά τώρα 40 άλογα + είναι αναβάθμιση της πλακας; Το πιστεύεις αλήθεια αυτό;;
Υ.Γ Δείτε λίγο το si τι καλουδια φοραει
Το si έχει ενισχυμένες μπιέλες και πιστόνια. Αντλία που επιτρέπει περισσότερο καύσιμο και 7 φτερά στο τούρμπο αντί για 11. Οι ενισχύσεις είναι επειδή οι Αμερικανοί τα βιάζουν οπότε και για αυτό κυκλοφορεί εκεί μονο.
Τα άλογα στο δυναμομετρο είναι 180 αλλά με πρόγραμμα παίρνει 65 άλογα αντί 40 που παίρνει το hatch
Το sii βγαινει μόνο στην Αμερική επειδη εκεί βιάζουν τα αμαξια;; Και είναι με 180 άλογα;;;
Για το Αμερική μόνο δεν είμαι σίγουρος απλά στο civicx δεν έχουν τύχει να γράφουν ασιατες, αφρικανοι, Αυστραλοί κλπ, αλλά δες εδώ το γράφημα στο δυναμομετρο για τα άλογα του Si. Δες μετά και στο non si το γράφημα. Ξέρω ότι δηλώνει 205. Ο βελτίωσης phearable έχει τα πιο καλά έτοιμα προγράμματα για το civic στην Αμερική.
http://www.phearable.net/tuning-software/phearable.net-ktuner-2017-honda-civic-si-stage-1.5.html
-
Misa μπράβο και από μένα για τις πληροφορίες και τον τρόπο που τις περιγραφεις.
-
vasilas wrote:
RF4E wrote:
για να συμπληρώσω όμως κ την άποψη του otokome εσείς που έχετε ασχοληθεί πολύ παραπάνω κ έχετε κάνει κ τις αναβαθμίσεις vasilas και misa33 από θέμα αξιοπιστίας κινητήρα μελλοντικά πιστεύετε ότι δεν υπάρχει θέμα?
Το δικό μου πρόγραμμα είναι custom δηλαδή φτιαγμένο πάνω στο δικό μου αυτοκίνητο ώστε όλοι οι δείκτες λειτουργίας να είναι στο τέλειο. Να μην ξεφεύγει τίποτα. Το αυτοκίνητο είναι υπολογιστής και όλα δουλεύουν όπως τα προγραμματίσεις ακριβώς.
Επίσης έχω ζητήσει να μην φτάνει ποτέ το αυτοκίνητο στα όρια. Είμαι από τη safe μεριά. Στο επίπεδο μου είναι δοκιμασμένη η λειτουργία για χιλιάδες χιλιόμετρα ήδη από Ελληνικά civic. Το θέμα είναι ότι ο Πλάτης έχει επαφές με Αμερική και υπάρχει feedback και από εκεί, από εκατοντάδες αυτοκίνητα.
Ο δίσκος του αυτοκινήτου αντέχει μερικά ακόμα άλογα πριν αρχίσει να πατιναρει ώστε να θες aftermarket προϊόν. Ίσως αρχίσει να πατιναρει από τα 240 άλογα και πάνω ή αν είναι κακορυθμισμενο και να έχει πολύ ροπή στις χαμηλές στροφές. Επίσης όπως λέει ο Misa, ένα intercooler χρειάζεται αν προγραμματίσεις εκτός αν δεν το πατάς συνέχεια το καλοκαίρι. Και μια εισαγωγή δίνει κάτι λίγο, κυρίως θόρυβο από το τούρμπο.
Γενικά όπως είπα και παραπανω, με τον τρόπο που είναι προγραμματισμένο το δικό μου civic, θα ήμουν μια πολύ ωραία έκπληξη για το Μ5 που είχα πίσω μου χθες.
Σε τι ακριβώς θα πάθαινε έκπληξη το Μ5 με τα 500 άλογα;
Πάνω που νόμιζα ότι πέρασε απαρατηρητο το σχόλιο μου
-
Με διάθεση χιούμορ εγώ θέλω να ρωτήσω, αν και άπτεται της προστασίας προσωπικών δεδομένων, εαν υπάρχουν εδώ ιδιοκτήτες (πόσοι είναι, σίγουρα θα υπάρχουν) με ύψος από 180 και πάνω και αναλογικά αυξανόμενα 100 κιλά και πάνω, που το χρησιμοποιούν για καθημερινό τους όχημα ή είστε όλοι slim fit έτοιμοι για κοκπιτ;
Η έρευνα αγοράς μου στη Honda για το Civic, κράτησε 20 δευτερόλεπτα, όσο να μπώ και να βγω μια φορά στο κάθισμα του οδηγού, χωρίς να αμφισβητώ την αξία του συγκεκριμένου αυτοκινήτου.
-
Με διάθεση χιούμορ εγώ θέλω να ρωτήσω, αν και άπτεται της προστασίας προσωπικών δεδομένων, εαν υπάρχουν εδώ ιδιοκτήτες (πόσοι είναι, σίγουρα θα υπάρχουν) με ύψος από 180 και πάνω και αναλογικά αυξανόμενα 100 κιλά και πάνω, που το χρησιμοποιούν για καθημερινό τους όχημα ή είστε όλοι slim fit έτοιμοι για κοκπιτ;
Η έρευνα αγοράς μου στη Honda για το Civic, κράτησε 20 δευτερόλεπτα, όσο να μπώ και να βγω μια φορά στο κάθισμα του οδηγού, χωρίς να αμφισβητώ την αξία του συγκεκριμένου αυτοκινήτου.
1,79 110kg
Πρέπει να αδυνατίσω.
-
Εγώ είμαι ακριβώς 1.80 και 102κιλα. Υποψήφιος είμαι αλλά δεν είχα πρόβλημα στο μπες βγες. Απεναντίας εκεί που ένοιωσα να πνίγομαι δεν ξέρω γιατί ενώ μου αρέσει πάρα πολύ ήταν το 2008 το τελευταίο και ήμουν και συνοδηγός. Και στο mazda 3 πίσω μπήκα αλλά δεν μπορούσα να βγω βγήκα με την Οπισθεν δεν θυμάμαι αν ήταν το μπροστινό το κάθισμα πολύ πισω, corolla μπροστά μια χαρά, πίσω έτσι και έτσι.
-
piliourits wrote:
1,79 110kg
Πρέπει να αδυνατίσω.
Βασίλα μόλις φθάσεις στα 70κιλα κερδίζεις και 4-5 ίππους στο τροχο. Αυτό κι αν είναι tuning.
-
vasilas wrote:
piliourits wrote:
1,79 110kg
Πρέπει να αδυνατίσω.
Βασίλα μόλις φθάσεις στα 70κιλα κερδίζεις και 4-5 ίππους στο τροχο. Αυτό κι αν είναι tuning.
Ναι φίλε το ξέρω, απλά μου είναι δύσκολο να σταματήσω τα πιτόγυρα, τις πίτσες και τις μακαρονάδες
-
Ναι φίλε το ξέρω, απλά μου είναι δύσκολο να σταματήσω τα πιτόγυρα, τις πίτσες και τις μακαρονάδες
Γ@#Ω τον υδατάνθρακα μου μέσα...
-
vasilas wrote:
Πεντανόστιμος ο άτιμος...
-
Yem wrote:
vasilas wrote:
Χιούμορ. Λέει η γυναίκα μου θα κάνουμε δίαιτα. Εντάξει λέω. Θα ξεκινήσουμε με αποτοξίνωση. Εντάξει απαντάω. Γυρίζω την άλλη μέρα από την δουλειά κάθομαι στο τραπέζι και μου φέρνει ένα πιάτο με φρούτα... Τι είναι αυτά? Αυτά τα τρώνε μετά το φαγητό. Όχι μου λέει αυτό είναι το φαγητό αφού είπαμε αποτοξίνωση. Καλά λέω πήγαινε να μου τηγανισεις κάνα αυγό. Αυτήν ήταν η σχέση μου με διαιτα
-
vasilas wrote:
Yem wrote:
vasilas wrote:
Χιούμορ. Λέει η γυναίκα μου θα κάνουμε δίαιτα. Εντάξει λέω. Θα ξεκινήσουμε με αποτοξίνωση. Εντάξει απαντάω. Γυρίζω την άλλη μέρα από την δουλειά κάθομαι στο τραπέζι και μου φέρνει ένα πιάτο με φρούτα... Τι είναι αυτά? Αυτά τα τρώνε μετά το φαγητό. Όχι μου λέει αυτό είναι το φαγητό αφού είπαμε αποτοξίνωση. Καλά λέω πήγαινε να μου τηγανισεις κάνα αυγό. Αυτήν ήταν η σχέση μου με διαιτα
Τα τηγανητά αυγά πάνε με τις τηγανιτές πατάτες
-
Πονεμένη ιστορία παιδιά, σχεδόν 2 χρόνια δίαιτα - 35 κιλά από 125.9 σε 95 (1.83 ύψος είχα φτάσει και 89κ) αυτός ο υδατανθρακας με τρελαίνει ακόμα, ειδικά το ζυμάρι (πίτες-πίτσες-ψωμιά κτλ) ο υδατανθρακας από άλευρα σε τρελαίνει σου πειράζει το μυαλό...
-
Πονεμένη ιστορία παιδιά, σχεδόν 2 χρόνια δίαιτα - 35 κιλά από 125.9 σε 95 (1.83 ύψος είχα φτάσει και 89κ) αυτός ο υδατανθρακας με τρελαίνει ακόμα, ειδικά το ζυμάρι (πίτες-πίτσες-ψωμιά κτλ) ο υδατανθρακας από άλευρα σε τρελαίνει σου πειράζει το μυαλό...
Μπράβο ρε συ, αξίζει συγχαρητήρια τέτοια προσπάθεια.
Συγνώμη που σας χάλασα το νήμα Χοντάκηδες, αλλά ας πούμε ότι πρόκειται για ελάφρωμα του σασί όπως γράφτηκε παραπάνω
Στα νιάτα μου κωπηλάτης που μια φορά έτρεξα και για τη συμμετοχή στο ελαφρών βαρών (έχω δηλαδή την εμπειρία κι από άσκηση και διατροφή συστηματική), με πολλά κιλά στη συνέχεια λόγω καθιστικής ζωής και επαγγέλματος. Πριν ενα χρόνο είχα ξεπεράσει τα κιλά που έγραψες και μια μέρα μετά τις διακοπές χριστουγέννων, σαν αστείο ενός φίλου που ανέφερε πως ξεκίνησε δίαιτα ΚΕΤΟ μπήκα κι εγώ στη διαδικασία ξανά. Τελικά είδα πως για μας τους 'βαρυκόκκαλους' που έχει ξεφύγει ο δείκτης μάζας, διατροφή που πραγματικά έχει αποτέλεσμα χωρίς να αισθάνεται θύμα και ράκος ο άνθρωπος είναι αν όχι ακριβώς η ΚΕΤΟ, πάντως διατροφή τέτοιου τύπου:
-
προσπάθεια μηδενισμού ζάχαρης σε οποιαδήποτε μορφή της, πλέον κι ο καφές σκέτος (και μετά τις πρώτες μέρες-βδομάδες, πλέον είναι απολαυστικός ακόμη κι ο τούρκικος ή ο εσπρέσο, μου κακοφαίνεται με ζάχαρη)
-
διατροφή με πολλή πρωτεΐνη και αρκετό λίπος σε υγιή επίπεδα. πχ. πρωινό 'αυγά με μπέικον', αλλά
-
ελαχιστοποίηση αν όχι εξάλειψη των υδατανθράκων, στο παράδειγμα τα αυγά παραπάνω χωρίς ψωμί, πατάτες, ρύζια κλπ. μακαρονάδες και πίτες, γενικά ότι μεταβολίζεται σαν ζάχαρη ελαχιστοποίηση τους.
-
κρέας, αυγό, ψάρι, και λοιπές πρωτεΐνες μαγειρεμένα με 'υγιείς ποσότητες' λίπους όπως ελαιόλαδο ή φυσικό βούτυρο, γενικά να υπάρχουν καλά λιπαρά στη διατροφή, κι όχι εξαφάνισή τους όπως σε άλλες δίαιτες (αποφυγή των πολλών γαλακτοκομικών και τελείως του γάλακτος)
-
πολλά πράσινα λαχανικά μαγειρεμένα ή ωμά και πολλοί ξηροί καρποί (χωρίς αλάτι) που παίρνουν τη θέση των σνακ. όχι γλυκά φρούτα ή τουλάχιστον μικρές μερίδες και όχι συχνά
-
ποσότητες που χορταίνουν, όχι μισές μερίδες, 'μια φετούλα' και άλλες τέτοιες αηδίες
με διατροφή τέτοιου τύπου υπήρχε απώλεια 3 ή και 4 κιλών το μήνα χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια και εκείνη την εποχή χωρίς γυμναστήριο, μόνο περπάτημα σε βόλτες. Τώρα λίγο καιρό βγήκα εκτός, θα βάλω σειρά πάλι μια και το συζητάμε.
-
-
Ωραίος, η πρώτη φάση ήταν θερμιδοελλειπτικη , δλδ πόνος σκέτος 100γρμ κρέας 150 σαλάτα 120 ρύζι όχι υδατανθρακας με πρωτεΐνη μαζί πάρα μόνο με 30' διαφορά! 1 χρόνο και πολύ άντεξα η δεύτερη Κετο πολύ καλύτερα και τώρα πειραματιζομαι με κάτι που μοιάζει με Κετο λέγεται 'η δίαιτα των 3 φάσεων' εκτός από την πρώτη οι άλλες 2 δεν έχουν καθόλου υδατάνθρακα από σιτάρι! Το πρόβλημα μου επειδή δεν ήμουν ποτέ στον αθλητισμό (δόξα τα τσιγάρα και το αλκοόλ που με κράτησαν μακριά) δεν ήξερα να τρώω σωστά με αποτέλεσμα να έχω γίνει παχύσαρκος στο μυαλό το ποιο δύσκολο κομμάτι στην δίαιτα!
Εφαρμογές όπως control your weight Και Yazio Σε βοηθούν να παρακολουθείς πολλές μεταβλητές σαν το Hondata ένα πράγμα! Να σημειωθεί ότι δεν έχω πάει σε διατροφολόγο!
SORRY για το τέρμα off topic!
Νέο Honda Civic 2017