-
Πώς θα σας φαινόταν αν είναι έτσι το επόμενο;
Civic 11th gen:
-
100 φορές ομορφότερο! Μοιάζει στο Accord.
-
Νομίζω από αυτά τα σχέδια, αν συνάδουν με την πραγματικότητα, συνδυαστικά με τις πληροφορίες που εδώ διάβασα για την πρόθεση 'εξηλεκτρισμού' της Honda μάλλον προσανατολίζεται σε μια λογική πιο χαμηλών τόνων για το μέλλον.
Το μόνο σίγουρο είναι ότι η Honda θα αλλάξει άμεσα. Παραγωγή στην Ιαπωνία, επιπλέον δασμοί και νέα φιλοσοφία. Δεν βλέπω τίποτα το αρνητικό πλην της πιθανής αύξησης τιμών λόγω δασμών. Η Honda πάντα εύρισκε τον τρόπο να διαφέρει με θετικό πρόσημο!
-
Παραμένει λοιπόν το fastback αμάξωμα αλλά πλέον γίνεται πιο ήπιο όπως αναφέρθηκε, λιγότερο καγκουρικο.
Εν τω μεταξύ, βλέπω ότι ο πωπος άλλαξε τελείως (ενώ το υπόλοιπο φαίνεται σαν εξέλιξη του τωρινού) κάτι που δείχνει ότι η Honda άκουσε τον κόσμο που είχε πολλές ενστάσεις για το πίσω μέρος.
-
Μαζί με τις καίριες αλλαγές στο fl του παρόντος, οι οποίες ήταν 'απαίτηση' του κοινού του, αυτό που λέει ο Sargus δείχνει για άλλη μια φορά το επίπεδο του σεβασμού της Honda απέναντι στο κοινό της. Παράδειγμα προς μίμηση, μακάρι να ακούνε και άλλοι...
-
Το βλέπω, το ξαναβλέπω και μου έρχεται ο κώλος του sedan στο hatch
Κρίμα, μιας και χάνει το wow factor που έχει επάξια κερδίσει
Προσωπικά μου αρέσει πολύ ο κώλος (στο Gen 10)
-
Το βλέπω, το ξαναβλέπω και μου έρχεται ο κώλος του sedan στο hatch
Κρίμα, μιας και χάνει το wow factor που έχει επάξια κερδίσει
Προσωπικά μου αρέσει πολύ ο κώλος (στο Gen 10)
Και εμένα μου αρέσει το παρόν σχέδιο με τον υπάρχον κώλο και μούρη. Για αυτό το πήρα επειδή είμαι κάγκουρας. Αν ήθελα ήπιους τόνους πήγαινα σε corolla 2λιτρη υβριδική
-
Και εμένα μου αρέσει το παρόν σχέδιο με τον υπάρχον κώλο και μούρη. Για αυτό το πήρα επειδή είμαι κάγκουρας. Αν ήθελα ήπιους τόνους πήγαινα σε corolla 2λιτρη υβριδική
Συμφωνώ απόλυτα.
-
Εμένα πάντως δεν μου αρέσει καθόλου.το μπροστινό μέρος μου θυμίζει 90ς.
-
Περιμένετε να το δείτε σε κανονική φωτογραφία ή σε κανένα ρέντερ της προκοπής πρώτα. Είμαι σίγουρος πως θα είναι πανέμορφο. Έχει φοβερες προοπτικές αν είναι όντως κάπως έτσι.
Γενικά η καινούρια γενιά των Honda προβλέπεται κατά πολύ βελτιωμένη. Που να δείτε και το HRV. Αν ισχύουν τα renders μιλάμε για τέρας!
-
Προς Ηπειρώτες χονταιους ερώτηση. Ο Γκαρτζονικας ξέρω σταμάτησε να φέρνει honda, συνεχίζει όμως να κάνει σέρβις κτλ? Ανάμεσα στους 2 ποιον θεωρείται καλύτερο?
-
Εντάξει αν καθαρίζονται εύκολα τότε μια χαρά. Έτσι κι αλλιώς για να βάλεις δέρμα στα κομμάτια του τεμπέλη και στις πόρτες θα πρέπει να ξηλώσεις φαντάζομαι και δεν νομίζω να είναι ότι καλύτερο.
Γενικά έχετε κάνει καμία μετατροπή; Δεν αναφέρομαι σε καγκουριές που βλέπω σε κάτι βίντεο με Αμερικανούς που μας έχουν πρήξει με το Si αλλά σε πιο διακριτικές.
Φίλε Νίκ εδώ κάποιοι έχουν κάνει βελτιώσεις. Είναι όμως αχρειαστες έως και περιττές διοτι το αμάξι ειναι ανατροπη τόσο σχεδιαστικά όσο και οδηγικα. Κοινώς είναι το πιο οδηγοκεντρικο στη μικρομεσαία κατηγορία και μέχρι και 10 εως15κ παραπάνω.
Φαντάσου ότι εγώ έχω το diesel.
-
Ναι, σταμάτησε και το σέρβις αν θυμάμαι καλά. Καλύτερος με διάφορα στο σέρβις είναι ο Νούσιας. Παρόλο που το συνεργείο δεν σου γεμίζει το μάτι, οι μηχανικοί του φαίνεται να γνωρίζουν τα Χόντα.
-
Ναι, σταμάτησε και το σέρβις αν θυμάμαι καλά. Καλύτερος με διάφορα στο σέρβις είναι ο Νούσιας. Παρόλο που το συνεργείο δεν σου γεμίζει το μάτι, οι μηχανικοί του φαίνεται να γνωρίζουν τα Χόντα.
Ευχαριστώ πολύ πατρίδα (Άρτα εγώ)
-
φιλαρακι απο τα παλια ο βασιλης. ασχολειται αληθεια με το συνεργειο-εκθεση ακομη? μαζι με τον fiverg ετελειωσε απο πατρα τη σχολη μας και εκαναν ομαδα αυτος ο αγγελης και ο βαββας. εγγυηση τα μαστορια του, την εψαχνε πολυ ολη η οικογενεια σε σημειο αρρωστιας με τα αμαξια.
-
Γατε, ποιοι ειναι ολοι αυτοι ? Γιαννιωτες?
-
Γατε, ποιοι ειναι ολοι αυτοι ? Γιαννιωτες?
εντελως... συναδελφοι απο πατρα πολυτεχνειο, μηχ. η/υ και πληρ. Β Νουσιας, Δ Αγγελης, Φ Βαββας.
-
Κοιτα chat γατε
-
Καλησπέρα κύριοι
17 Αυγούστου έκανα το πρώτο service AB στα 7.500 km (1 χρόνο μετά την αγορά).Μετά μου έγραφε πάλι 360 μέρες για service. Σημερα 40 μέρες μετά που το τσεκαρα λέει 210 μερες.Ξερω ότι παίζει ρόλο ο τρόπος οδηγησης,οι συνθήκες κτλ. αλλά δεν έχει αλλάξει κάτι τραγικά από πριν,μόνο λίγα πατήματα παραπάνω όχι υπερβολές.
Όσοι έχετε το αυτοκίνητο παραπάνω από 1-2 χρόνια κ έχετε κάνει 2-3 service χρονικά πόσο κοντά σας έρχονταν γιατι δεν θυμάμαι να έχω διαβασει κάτι σχετικά εδώ.
-
Γατε,
δε θυμάμαι τα ονόματα γιατί μια φορά έχω πάει, αλλά σίγουρα μου άφησαν πολύ καλές εντυπώσεις και από τη διαδικασία του σέρβις και από το πόσο προσιτοί και απλοί είναι. Πριν το πάω σε αυτούς, ένα γενικό άγχος το είχα, π.χ. για τη στάθμη των λαδιών ή για το πότε πρέπει να κάνω τα σέρβις.
Νέο Honda Civic 2017