-
-
Συνεχίζει λοιπόν ο μέσος όρος ζωής των civic να είναι περίπου στα 5 χρόνια. Θα παρουσιαστεί την άνοιξη, θα κυκλοφορήσει στις αγορές καλοκαίρι-φθινόπωρο οπότε σε εμάς λογικά τέλη 22 με αρχές 23.
Τουλάχιστον κάπως έτσι έγινε στο τωρινό civic. Από την άλλη, το jazz φαίνεται πως θα το φέρει νωρίτερα από τα συνηθισμένα.
Ας ελπίσουμε να μην είναι πολύ ωραίο γιατί τώρα που έγινα Hondaκιας θα το θέλω σίγουρα. Θα ξεπαραδιαστουμε!! Ίσως έπρεπε να πάρω μια Giulietta για να μην έχω τέτοια προβλήματα...
-
https://www.autoblog.gr/2020/07/17/neo-honda-civic-thn-anoiksh-tou-2021/
Το ευρωπαϊκό άραγε θα είναι made in turkey η japan?
-
Συνεχίζει λοιπόν ο μέσος όρος ζωής των civic να είναι περίπου στα 5 χρόνια. Θα παρουσιαστεί την άνοιξη, θα κυκλοφορήσει στις αγορές καλοκαίρι-φθινόπωρο οπότε σε εμάς λογικά τέλη 22 με αρχές 23.
Τουλάχιστον κάπως έτσι έγινε στο τωρινό civic. Από την άλλη, το jazz φαίνεται πως θα το φέρει νωρίτερα από τα συνηθισμένα.
Ας ελπίσουμε να μην είναι πολύ ωραίο γιατί τώρα που έγινα Hondaκιας θα το θέλω σίγουρα. Θα ξεπαραδιαστουμε!! Ίσως έπρεπε να πάρω μια Giulietta για να μην έχω τέτοια προβλήματα...
Θα είχες αλλά προβλήματα όλο προβλήματα. Καλό αμάξι κορυφαία ανάρτηση φρένα και τιμόνι. Αλλά οι παθογένειες της alfa παραμένουν.
-
sargus wrote:
Θα είχες αλλά προβλήματα όλο προβλήματα. Καλό αμάξι κορυφαία ανάρτηση φρένα και τιμόνι. Αλλά οι παθογένειες της alfa παραμένουν.
Οι δοξασίες του παρελθόντος φυσικά και δεν ισχύουν σήμερα.
-
alexandros.K wrote:
https://www.autoblog.gr/2020/07/17/neo-honda-civic-thn-anoiksh-tou-2021/
Το ευρωπαϊκό άραγε θα είναι made in turkey η japan?
Για Τουρκία νομίζω χλωμό γιατί είχαν πει θα το κλείσουν και αυτό νωρίτερα από το αγγλικο
-
Η alfa είναι το όνειρο της αυτοκινησης για πολύ κόσμο, αυτό όμως δεν την κανει αξιόπιστη. Είχε προβλήματα περισσότερα στο παρελθόν και συνεχίζει να έχει σε μοτέρ και περιφερειακά.
-
Η alfa είναι το όνειρο της αυτοκινησης για πολύ κόσμο, αυτό όμως δεν την κανει αξιόπιστη. Είχε προβλήματα περισσότερα στο παρελθόν και συνεχίζει να έχει σε μοτέρ και περιφερειακά.
Αυτά που λες δείχνουν άγνοια. Ποιο μοτέρ της Alfa βγάζει προβλήματα και που;
-
-
Δοξασίες του παρελθόντος: alfa 75 turbo 7000km έμεινε στο δρόμο από κεντρική γείωση με αποτέλεσμα κολλημένο μοτέρ. Αυτό είπε τότε ο Ροιδης.
-
Σημερα: MiTo 10000 km Κατέβασμα σασμάν.
-
-
Η 75 είναι αυτοκίνητο 40 ετών.
Το ότι κατέβασες κιβώτιο σε ένα αυτοκίνητο δεν λέει τίποτα.
Θέλεις να σου πω σε πόσα άλλα έχουν κατέβει; Σε δύο δικά μου (ένα γερμανικό και ένα αγγλικό).
Στον μέσο όρο οι Alfa είναι από τα πιο αξιόπιστα ευρωπαϊκά και μόνο κάποια Mazda και Subaru (πραγματικά Made in Japan) είναι πιο αξιόπιστα.
-
Ένας φίλος Ιταλός μου είχε πει να πάρω Gulietta και ότι είναι πολύ πιο αξιόπιστη από από το Civic.
Δεν τον πίστεψα
Και καλά εκανες
-
Ένας φίλος Ιταλός μου είχε πει να πάρω Gulietta και ότι είναι πολύ πιο αξιόπιστη από το Civic.
Δεν τον πίστεψα
-
Η Giulietta έχει αποδειχτεί αρκετά αξιόπιστο αυτοκίνητο. Και μπορούμε να το πούμε με βεβαιότητα μετά από 10 χρόνια που κυκλοφορεί!
Το πιο σημαντικό της θέμα ήταν το multiair στο οποίο έπασχε η πρώτη της γενιά (χονδρικά μέχρι το 14) και πέρα από αυτό τίποτα σημαντικό. Κάποιοι τριγμοί στην καμπίνα και τα ομολογουμένως άθλια πλαστικά χερουλια των πορτών που εσπαγαν στην παραμικρή κακομεταχείριση.
Αν έπαιρνα αμάξι έως το 2015-2016 θα έπαιρνα Giulietta αβλεπί. Ούτε που θα πήγαινα σε άλλη αντιπροσωπία. Αμάξι που χαίρεσαι να το οδηγείς και να μην τελειώνει η βόλτα ποτέ. Μέχρι να οδηγήσω το civic μου, μόνο την πισωκινητη BMW 1 και το focus έβαζα κοντά της σε απόλαυση οδήγησης. Πλέον θεωρώ το civic το βασιλιά της κατηγορίας (ίσως να είμαι προκατειλημενος λόγω εξοικείωσης βέβαια) αν και θεωρώ ότι δεν είναι τόσο παιχνιδιαρικο σαν τα άλλα 3. Το civic ίσως είναι πιο ουδέτερο πιο 'μηχανή για χρόνους' από τα άλλα.
-
Θέλεις να σου πω σε πόσα άλλα έχουν κατέβει; Σε δύο δικά μου (ένα γερμανικό και ένα αγγλικό).
Στον μέσο όρο οι Alfa είναι από τα πιο αξιόπιστα ευρωπαϊκά και μόνο κάποια Mazda και Subaru (πραγματικά Made in Japan) είναι πιο αξιόπιστα.
Το διαβάσαμε και αυτό!!!
Ότι να'ναι......
-
REALZEUS wrote:
Το διαβάσαμε και αυτό!!!
Ότι να'ναι......
Να το διαβάσετε μπας και τελειώσουν κάποια στιγμή οι δοξασίες των παππούδων σας. Οι κινητήρες των Alfa δεν θέλουν πολλαπλασιαστές και μπεκιέρες ψεκασμού κάθε δεύτερο φθινόπωρο, όπως οι BMW, ούτε νέο κιβώτιο κάθε μήνα, όπως τα VAG (καθ' υπερβολήν τα χρονικά διαστήματα προφανώς για να δώσουν έμφαση). Θα ένιωθα πολύ πιο άνετα με μια Giulietta παρά με μια BMW 1. Εγώ ήμουν τυχερός, η δική μου BMW βγήκε αξιόπιστη, αλλά στα συνεργεία έβλεπα σημεία και τέρατα... Μόνο τα ιαπωνικά/κορεάτικα βάζω παραπάνω σε αξιοπιστία.
-
Δια είσαι 20 χρονων; Γιατί δε βγαίνουν τα νούμερα με τους παππούδες που αναφέρεις. Χα!χα! χα!χα! Αχ κλαιω! Συγνώμη ε!
-
Η Giulietta έχει αποδειχτεί αρκετά αξιόπιστο αυτοκίνητο. Και μπορούμε να το πούμε με βεβαιότητα μετά από 10 χρόνια που κυκλοφορεί!
Το πιο σημαντικό της θέμα ήταν το multiair στο οποίο έπασχε η πρώτη της γενιά (χονδρικά μέχρι το 14) και πέρα από αυτό τίποτα σημαντικό. Κάποιοι τριγμοί στην καμπίνα και τα ομολογουμένως άθλια πλαστικά χερουλια των πορτών που εσπαγαν στην παραμικρή κακομεταχείριση.
Αν έπαιρνα αμάξι έως το 2015-2016 θα έπαιρνα Giulietta αβλεπί. Ούτε που θα πήγαινα σε άλλη αντιπροσωπία. Αμάξι που χαίρεσαι να το οδηγείς και να μην τελειώνει η βόλτα ποτέ. Μέχρι να οδηγήσω το civic μου, μόνο την πισωκινητη BMW 1 και το focus έβαζα κοντά της σε απόλαυση οδήγησης. Πλέον θεωρώ το civic το βασιλιά της κατηγορίας (ίσως να είμαι προκατειλημενος λόγω εξοικείωσης βέβαια) αν και θεωρώ ότι δεν είναι τόσο παιχνιδιαρικο σαν τα άλλα 3. Το civic ίσως είναι πιο ουδέτερο πιο 'μηχανή για χρόνους' από τα άλλα.
Τώρα γύρισα από βόλτα. Δεν σταματάς να το ευχαριστιέσαι! Πήγαινα σιγά σε όλη τη διαδρομή αλλά αυτά τα 34 κιλά ρε φίλε αλλάζει τελείως η οδήγηση. Πηγαίνεις σε χαμηλότερες στροφές και νιώθεις τη βελούδινη ώθηση της ροπής.
Θα έλεγα ότι είναι ουδέτερο το civic. Την προηγούμενη εβδομάδα είχα μπει σε στροφή με 215 και είμαι ακόμα εδώ και γράφω. Ήταν νύχτα και το είχα πατήσει ξεχνώντας πόσο γρήγορα θα έφτανα στη στροφή. Άρχισα να μπαίνω με 205 αλλά για να μη με πετάξει το πάτησα και βγήκα με 215. Η ανάρτηση και τα λάστιχα ήταν στα όρια τους μάλλον.
-
Να προσέχεις φίλε!
Και κυρίως να προσέχεις αυτές τις ημέρες γιατί είμαι γυρω από τα Χανιά με την οικογένεια και δε θα ήθελα να σε πετύχω σε καμία στροφή να μου έρχεσαι με 215!
-
Την ξέρεις την αρχαία φράση που λέει 'γελα δ' ο μωρός καν τι μη γελοίον ει'; Συγγνώμη, ε;
Έχω υπερδιπλάσια ηλικία από αυτήν που ανέφερες πάντως και καλό θα ήταν να έρθετε στο 2020 κάποια στιγμή σχετικά με τα αυτοκίνητα. Που τα ιταλικά ποτέ δεν έπασχαν στα μηxανικά, το πρόβλημα ήταν η σκουριά στο αμάξωμα κυρίως και μερικά ηλεκτρικά, όχι τόσα πολλά βέβαια όσον οι Γάλλοι και οι Άγγλοι.
-
Να προσέχεις φίλε!
Και κυρίως να προσέχεις αυτές τις ημέρες γιατί είμαι γυρω από τα Χανιά με την οικογένεια και δε θα ήθελα να σε πετύχω σε καμία στροφή να μου έρχεσαι με 215!
Φίλε δεν το ξανακάνω αυτό! Ητανε λάθος! Απλά το αμάξι κρατάει έστω και με τα μαμά λάστιχα
Νέο Honda Civic 2017