-
Καλό είναι να οδηγούμε εμείς και όχι ένα χαζό κομπιούτερ. Έχουν γίνει πολλά δυστυχήματα έτσι, σε πολύ πιο εξελιγμένα μηχανήματα (αεροπλάνα). Αυτά είναι απλά βοηθήματα, δεν είναι να τα εμπιστεύεσαι 100%.
-
Καλό είναι να οδηγούμε εμείς και όχι ένα χαζό κομπιούτερ. Έχουν γίνει πολλά δυστυχήματα έτσι, σε πολύ πιο εξελιγμένα μηχανήματα (αεροπλάνα). Αυτά είναι απλά βοηθήματα, δεν είναι να τα εμπιστεύεσαι 100%.
Έχεις απόλυτο δίκιο. Βέβαια να πω ότι δεν με κούρασε καθόλου η διαδρομή και τα 6/100 για αυτό τα έπιασε.
-
Αν θελει καποιος ας προτεινει καποιον εμπορο που εμεινε ευχαριστημενος. Για τηλεφωνικη προσφορα. Σε εναν εχω παει και εδωσε 300€ κατω, ψιλοτραγικα πραγματα.
-
Και τα 300 μια χαρά είναι. Ο Σαρακάκης δε φημίζεται για τη δυνατότητα που αφήνει για σκόντο.
-
Μαλιστα, θα κανω απο τριτη κανα δυο κλησεις. Υποτιθεται δουλευει το προωθητικο τους. Τους εστειλα και μηνυμα γτ δν ξερω αν αφορα 2020 μοντελα και ατελωνιστα.
Η επισημη προσφορα που κανουν γραπτως γινεται πριν την αρχικη προκαταβολη ωστε να ερθει το αθτοκινητο; ενα απλο χαρτι εχω στα χερια.
-
Μαλιστα, θα κανω απο τριτη κανα δυο κλησεις. Υποτιθεται δουλευει το προωθητικο τους. Τους εστειλα και μηνυμα γτ δν ξερω αν αφορα 2020 μοντελα και ατελωνιστα.
Η επισημη προσφορα που κανουν γραπτως γινεται πριν την αρχικη προκαταβολη ωστε να ερθει το αθτοκινητο; ενα απλο χαρτι εχω στα χερια.
Εμένα μου είχαν κόψει 250 ευρώ οπότε εσύ κερδίζεις ακόμα 50 ευρώ.
-
-
Ναι ρε. Δεν ειχα οδηγησει ποτε χοντα και πηρα μια διαφορετικη αιαθηση. Να ειχε και μνημη στο καθισμα οδηγου ακομα καλυτερα.
Προσπαθω να κανονισω εδω τοπικα και μια γνωριμια με καποιον κατοχο, να τσεκαρει και η συζυγος οτι εχω χωρο για τα παιδια πισω και εφυγα για προκαταβολη. Αρκει να μην μου παρουν τα 1-2 μπλε που εχει νεοφερμενα μεχρι τελος του μηνος
-
Οσο για το σημα του Σ στο πισω μερος..ελεος
-
Το σήμα το έβγαλα εγώ κατευθείαν! Λίγο ζεστό νερό και μια μοιχηνουλα και είσαι έτοιμος!
Δεν υπάρχει περίπτωση να μην είναι άνετα τα παιδιά πίσω. Δεν χρειάζεται καν να το τσεκάρετε.
-
Το σήμα το έβγαλα εγώ κατευθείαν! Λίγο ζεστό νερό και μια μοιχηνουλα και είσαι έτοιμος!
Πάλι καλά, παλιά ήταν βιδωτό το Σ. Τράτζικ!!! Απορώ πως του το επιτρέπουν αυτό οι Ιάπωνες.
-
Βιδωτο?? Ωνασουγα
Ναι θα βγει με τη μια ελπθζω μην αφηνει κανενα σημαδι
-
Εγώ δεν το έβγαλα. Φοβάμαι μην κάνω ζημία
-
Αν θελει καποιος ας προτεινει καποιον εμπορο που εμεινε ευχαριστημενος. Για τηλεφωνικη προσφορα. Σε εναν εχω παει και εδωσε 300€ κατω, ψιλοτραγικα πραγματα.
Τραγικοτατος ο Σαρακας. Να σκας μυτη με 28.3 k και να μην σου κοβουν ουτε 7 κατοσταρικα. Αστους εκει να τα γυαλυζουνε.
-
Εγώ δεν το έβγαλα. Φοβάμαι μην κάνω ζημία
Καμία ζημιά!!
Εγω το έβγαλα γυρνώντας το δεξιά αριστερά κ εάν μείνει λίγο κόλλα πάνω στο αυτοκίνητο, δοκίμασε το κλασικό WD-40 κ μια πλαστική κάρτα τύπου πιστωτικής. Κάνει θαύματα!!
-
sargus wrote:
Πάλι καλά, παλιά ήταν βιδωτό το Σ. Τράτζικ!!! Απορώ πως του το επιτρέπουν αυτό οι Ιάπωνες.
Εδω κανει άλλα κι άλλα, το σηματακι ειναι το προβλημα ?
-
Το σημα θα φυγει εν αναγκη με μαστορα. Μετα σκεφτομαι για εξτρα φωτισμο μεσα ( illumination pack μου ειπε 1000€!!!) Και αλλαγες τις μεσα λαμπες σε λεντ. Αυτα, ουτε honda σημα κοκκινο ουτε αλλες καγκουριες. Ειναι κομπλε μανισιο.
-
-
-
Βγαλε τα αλογα να καλπάσουν και ασε τα ποσα έχεις. Θα κανουμε καιρό να σε ξαναδιαβάσουμε. Καλο καλπασμα
Νέο Honda Civic 2017