-
Έχω καλή διάθεση και δεν αναζητώ καβγάδες (ούτε απο το ιντερνετ), οπότε συνεχίζουμε κανονικά τη συζήτηση μας
-
Αυτο με το γιατρο ηταν επικο.Σα να βλεπω το χαρισμα παρασκευη απογευματιατικα να τη ψαχνει για γιατρο. Αλλα δεν διευκρινησες τι ειδηκοτητας. Μαλλον κανα παθολογο μη το στειλουμε κατ ευθειαν.
Χαίρομαι που σας ψυχαγωγώ!
Αισθάνομαι σα να βρήκα ένα νέο προορισμό στη ζωή μου...
-
obsidian blue ωραίο αλλά υπερβολικά σκουρο,; λογικά από κοντά θα βγάζει πιο πολλά γουστα
-
νομίζω έβγαλαν ένα γαλάζιο type r που είναι υπέρ τουμπανο
-
Ωραίο φαίνεται το γαλάζιο type r αλλά καμία φορά άλλο από φωτογραφία και άλλο από κοντά. Εμένα μου άρεσε το Sonic Grey αλλά μου είπαν οτι από κοντά φαίνεται ξεβαμμένο, άθλιο οπότε πήρα polished metal και όντως είναι γαμάτο. Δεν έχω δει όμως sonic grey από κοντά για να κρίνω
-
Εβαλε κανενας κανα λαστιχο της προκοπης να δειτε διαφορα? Σαν να οδηγας αλλο αυτοκινητο. Σχολιαζω κυριως εκεινο το primacy. Ειδικα στη βροχη αλλου παταει κι αλλου βρισκεται. Σημερα βρεχει και το θυμηθηκα.
Απορω με αυτα που γραφεται για το Primacy βρε παιδια....μια χαρα λαστιχο ειναι...δεν νομιζω κανεις εδω μεσα να μπορει να φτασει τα ορια του. Το συγκεκριμενο λαστιχο πριν αντικατασταθει προσφατα απο το Primacy 4 ηταν απο τα κορυφαια στην κατηγορια του. Επισης η Honda δεν το εβαλε τυχαια στο 1.5 sport ktl. Ειναι το μονο λαστιχο που εβαζε πανω στο αμαξι. Να σας θυμισω οτι αυτο δεν συμβαινει σε πολλα μοντελα παρα σε ελαχιστα...
Αν αγορασεις ας πουμε golf δεν μπαινει συγκεκριμενο λαστιχο...αλλα 2-3 μαρκες μοντελα.....οτι σου τυχει
-
Μιας που έγινε συζήτηση για ελαστικά, να αναφέρω ότι έχω πάρει αυτό:
https://70mai.store/products/70mai-tire-pressure-monitoring-system-lite
Υπερβολή θα μου πείτε, αλλά ήταν το δώρο μου για το civic στη Black Friday.
-
Ανακοινωσε ελευση Civic hybrid τo 2021 o CEO της Honda.
-
Ωραίο φαίνεται!!
Είναι ακριβείας;
-
otokomae wrote:
Αυτο με το γιατρο ηταν επικο.Σα να βλεπω το χαρισμα παρασκευη απογευματιατικα να τη ψαχνει για γιατρο. Αλλα δεν διευκρινησες τι ειδηκοτητας. Μαλλον κανα παθολογο μη το στειλουμε κατ ευθειαν.
Μπορούμε να γράφουμε, να κάνουμε χιούμορ και αν καποιος θιγεται να ζηταμαι και συγνωμη.
-
otokomae wrote:
Εβαλε κανενας κανα λαστιχο της προκοπης να δειτε διαφορα? Σαν να οδηγας αλλο αυτοκινητο. Σχολιαζω κυριως εκεινο το primacy. Ειδικα στη βροχη αλλου παταει κι αλλου βρισκεται. Σημερα βρεχει και το θυμηθηκα.
Απορω με αυτα που γραφεται για το Primacy βρε παιδια....μια χαρα λαστιχο ειναι...δεν νομιζω κανεις εδω μεσα να μπορει να φτασει τα ορια του. Το συγκεκριμενο λαστιχο πριν αντικατασταθει προσφατα απο το Primacy 4 ηταν απο τα κορυφαια στην κατηγορια του. Επισης η Honda δεν το εβαλε τυχαια στο 1.5 sport ktl. Ειναι το μονο λαστιχο που εβαζε πανω στο αμαξι. Να σας θυμισω οτι αυτο δεν συμβαινει σε πολλα μοντελα παρα σε ελαχιστα...
Αν αγορασεις ας πουμε golf δεν μπαινει συγκεκριμενο λαστιχο...αλλα 2-3 μαρκες μοντελα.....οτι σου τυχει
Να λοιπόν το θέμα είναι ότι οι περισσότεροι χονταιοι εδώ στο φόρουμ θεωρούν ότι αυτό που τους προσφέρει το εργοστάσιο έχει το μέγιστο αποτέλεσμα. Εγώ απλά το θεωρώ ένα καλό συμβιβασμό.
-
architect_duth wrote:
Ωραίο φαίνεται!!
Είναι ακριβείας;
Θεωρώ πως ναι. Με κρύο αυτοκίνητο η πίεση ξεκινάει από τα 1.9 bar κ μετά από ταξίδι με καλές θερμοκρασίες περιβάλλοντος πάει μέχρι 2.2 bar. Ο κατασκευαστής (στην πόρτα του οδηγού) μας δίνει 2.2 bar σε όλα τα ελαστικά.
το κακό είναι ότι δεν έχει να το βάλεις σε psi που είχα μάθει.
Όσο για τη θερμοκρασία, πάντα τα μπροστά είναι πιο ζεστά κ για κάποιο λόγο το αριστερό είναι +1 ή +2 από το δεξιά. -
Μήπως θες ευθυγράμμιση;
Χθες το βράδυ είχε 14 βαθμούς, κάνοντας όπισθεν να παρκάρω βλέπω από την κάμερα καπνό της εξάτμισης. Βγαίνω έξω και όντως υπήρχε καπνός που ανέβαινε ψηλά παραπάνω από το κανονικό. Θυμήθηκα ότι το ξαναείδα αυτές τις μέρες αλλά δεν ειχα δώσει σημασία γιατί νόμιζα ότι είναι από χαμηλή θερμοκρασία. Με 14 όμως δεν δικαιολογείται. Καυσιμο βαζω κοραλ 100.
Βλέπει κανείς άλλος καπνό τόσο όσο να τον πρόσεξε ο από την κάμερα της όπισθεν;
-
sargus wrote:
architect_duth wrote:
Ωραίο φαίνεται!!
Είναι ακριβείας;
Θεωρώ πως ναι. Με κρύο αυτοκίνητο η πίεση ξεκινάει από τα 1.9 bar κ μετά από ταξίδι με καλές θερμοκρασίες περιβάλλοντος πάει μέχρι 2.2 bar. Ο κατασκευαστής (στην πόρτα του οδηγού) μας δίνει 2.2 bar σε όλα τα ελαστικά.
Όσο για τη θερμοκρασία, πάντα τα μπροστά είναι πιο ζεστά κ για κάποιο λόγο το αριστερό είναι +1 ή +2 από το δεξιά.Το νούμερο του κατασκευαστή θα πρέπει να το βλέπεις σε κρύα ελαστικά. Όχι σε ζεστά.
Τα μπροστά κατά την χρήση θερμαίνονται περισσότερο γιατί έχεις εκεί κίνηση.
-
Όσο για τη θερμοκρασία, πάντα τα μπροστά είναι πιο ζεστά κ για κάποιο λόγο το αριστερό είναι +1 ή +2 από το δεξιά.Τα μανόμετρα είναι βαθμονομημένα και σε Bar και σε PSI. Οπότε βάζεις απλά το 2.2 που λέει και αν θέλεις ενημερωτικά βλέπεις και σε πόσα PSI αντιστοιχεί (περίπου 32 PSI).
-
Μήπως θες ευθυγράμμιση;
Χθες το βράδυ είχε 14 βαθμούς, κάνοντας όπισθεν να παρκάρω βλέπω από την κάμερα καπνό της εξάτμισης. Βγαίνω έξω και όντως υπήρχε καπνός που ανέβαινε ψηλά παραπάνω από το κανονικό. Θυμήθηκα ότι το ξαναείδα αυτές τις μέρες αλλά δεν ειχα δώσει σημασία γιατί νόμιζα ότι είναι από χαμηλή θερμοκρασία. Με 14 όμως δεν δικαιολογείται. Καυσιμο βαζω κοραλ 100.
Βλέπει κανείς άλλος καπνό τόσο όσο να τον πρόσεξε ο από την κάμερα της όπισθεν;
Το τελικό της εξάτμισης κοινώς καζανάκι από τη διαφορά θερμοκρασίας και τη σχετική υγρασία μαζευει νερό. Όταν ξεκινάς το μοτέρ ζεσταίνεται το τελικό και βγάζει το νερό υπό μορφή υδρατμών αυτό που εσύ λες καπνό. Το σημαντικο είναι να λειτουργεί το αυτοκίνητο σε ικανή διαδρομή ώστε να στεγνώσει το τελικό. Αν δεν στεγνώνει λόγω μικρών αποστασεων οξυδωνεται και τρυπάει.
-
Οκ, thanks για την πληροφορία
-
Νερό έχουν και τα καυσαέρια μέσα. Σαν υδρατμούς που υγροποιούνται στην κρύα εξάτμιση.
-
Με μια γκάζια πριν παρκάρω με δευτέρα, είναι καλυτερα;
-
harisma23 wrote:
otokomae wrote:
Μπορούμε να γράφουμε, να κάνουμε χιούμορ και αν καποιος θιγεται να ζηταμαι και συγνωμη.
Δεν υπάρχει λόγος για συγγνώμες. Εκτιμώ ιδιαίτερα το ιατρικό επάγγελμα και ως επακόλουθο και αυτούς που με στέλνουν στους γιατρούς.
Νέο Honda Civic 2017