-
Έχει διάφορα κομμάτια after market πάνω. Στα σχόλια από κάτω γράφει ένας ότι η Honda έχει δηλώσει ότι ο 1.5 κινητήρας είναι over engineered και σηκώνει περισσότερη δύναμη από τον 2.0
Να πω ότι αυτό το τελευταίο το βρίσκω λιγάαααακι τραβηγμένο;
-
Στα σχόλια κάτω από το βίντεο ήταν ένας που πούλησε το Si και πήρε type R. Του τη λέγανε για αυτό και σε ένα από τα σχόλια έγραφε: 'Honda reps have already come out and said that the 1.5t has more power potential than the 2.0t. It is way over engineered.'
Όποιος θέλει μπαίνει στο Αμερικανικό site που έχουν περισσότερες γνώσεις από εμάς, και το ψάχνει περετέρο. Αλλά τι λέω, τι να μας πουν κι οι Αμερικάνοι, εμείς ήμαστε Έλληνες
-
Υπ όψιν επίσης ότι το Si δεν είναι ίδιο με το ευρωπαϊκό hatchback. Έχει LSD, μεγαλύτερο τούρμπο (ίδιο με του CRV) και άλλες μικροδιαφορές στα κομμάτια του κινητήρα:
-
Έχει διάφορα κομμάτια after market πάνω. Στα σχόλια από κάτω γράφει ένας ότι η Honda έχει δηλώσει ότι ο 1.5 κινητήρας είναι over engineered και σηκώνει περισσότερη δύναμη από τον 2.0
Αυτος ο αμερικανος θα βλεπει ακομα εργα με καμπόϋδες
-
Στα σχόλια κάτω από το βίντεο ήταν ένας που πούλησε το Si και πήρε type R. Του τη λέγανε για αυτό και σε ένα από τα σχόλια έγραφε: 'Honda reps have already come out and said that the 1.5t has more power potential than the 2.0t. It is way over engineered.'
Όποιος θέλει μπαίνει στο Αμερικανικό site που έχουν περισσότερες γνώσεις από εμάς, και το ψάχνει περετέρο. Αλλά τι λέω, τι να μας πουν κι οι Αμερικάνοι, εμείς ήμαστε Έλληνες
Ενώ πρέπει να πάρουμε σαν ευαγγέλιο το τι έγραψε ένας τύπος (στην άλλη άκρη του κόσμου και χωρίς καν να ξέρουμε ποιος είναι και τι σκαμπάζει) στα σχόλια ενός βίντεο. Σοβαρά τώρα, επειδή το έγραψε αυτός, εσύ το πιστεύεις ότι ο 1.5 της Honda έχει μεγαλύτερο power potential από τον σύγχρονο του (σχεδιασμένο - κατασκευασμένο για καθαρά σπορ χρήση) δίλιτρο;
Βέβαια αν έχεις τον 1500άρη μπορεί να θες να πιστεύεις ότι έχει περισσότερο potential και από τον κινητήρα του NSX...
-
vasilas wrote:
Ενώ πρέπει να πάρουμε σαν ευαγγέλιο το τι έγραψε ένας τύπος (στην άλλη άκρη του κόσμου και χωρίς καν να ξέρουμε ποιος είναι και τι σκαμπάζει) στα σχόλια ενός βίντεο. Σοβαρά τώρα, επειδή το έγραψε αυτός, εσύ το πιστεύεις ότι ο 1.5 της Honda έχει μεγαλύτερο power potential από τον σύγχρονο του (σχεδιασμένο - κατασκευασμένο για καθαρά σπορ χρήση) δίλιτρο;
Βέβαια αν έχεις τον 1500άρη μπορεί να θες να πιστεύεις ότι έχει περισσότερο potential και από τον κινητήρα του NSX...
Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα. Γέλασα στα αλήθεια με αυτό το σχόλιο
-
Εβαλε κανενας κανα λαστιχο της προκοπης να δειτε διαφορα? Σαν να οδηγας αλλο αυτοκινητο. Σχολιαζω κυριως εκεινο το primacy. Ειδικα στη βροχη αλλου παταει κι αλλου βρισκεται. Σημερα βρεχει και το θυμηθηκα.
-
Εβαλε κανενας κανα λαστιχο της προκοπης να δειτε διαφορα? Σαν να οδηγας αλλο αυτοκινητο. Σχολιαζω κυριως εκεινο το primacy. Ειδικα στη βροχη αλλου παταει κι αλλου βρισκεται. Σημερα βρεχει και το θυμηθηκα.
Εγω δεν έχω θέματα αλλά παω σιγά μες την πόλη. Γιατί το θυμήθηκες σήμερα, με πόσο μπήκες στη στροφή;
-
Διάβασα κάτι και το κράτησα για όποιον θέλει να το ψάξει. Δεν είναι ο δικός μου κινητήρας ο καλύτερος του κόσμου αλλά έτσι όπως το θέτεις μάλλον ο δικός σου είναι, γι αυτό και τραβάς ζόρι. Εμείς οι βλάχοι οτι λάχει έτσι? Κι αν οτι δαβάζεις σε ενοχλεί τόσο που είναι ή δεν είναι ευαγγελιο, να πας σε 1 γιατρο γιατι χρειάζεσαι να ηρεμίσεις λίγο
-
otokomae wrote:
Εγω δεν έχω θέματα αλλά παω σιγά μες την πόλη. Γιατί το θυμήθηκες σήμερα, με πόσο μπήκες στη στροφή;
Μπα τωρα φοραω κατι χειμερινα και το παω με 5 μη τα λιωσω πριν την ωρα τους. Βλεπεις εχει και ανεβασμενες θερμοκρασιες για την εποχη ασε που δεν εχουν και καμμια αισθηση. Θα περιμενω λιγο ακομα και θα βαλω τις λαστιχαρες για να το γουσταρω επιτελους.
-
Ως τ'ωρα με τα μαμά primacy3 δεν έχω καταλάβει κάτι κακό. Βέβαια είναι ολοκαίνουρια και έχω περι 2κ χλμ
-
Αυτο με το γιατρο ηταν επικο.Σα να βλεπω το χαρισμα παρασκευη απογευματιατικα να τη ψαχνει για γιατρο. Αλλα δεν διευκρινησες τι ειδηκοτητας. Μαλλον κανα παθολογο μη το στειλουμε κατ ευθειαν.
-
Απο τη άλλη καλύτερα να ξεσπάμε οι άντρες στα forum παρά στο σπίτι μας
-
Aκομη δεν γνωριστηκατε καλα με το σιβικ..Εγω θα χα 1 μηδενικο παραπανω σ αυτο το διαστημα.
-
Απο τη άλλη καλύτερα να ξεσπάμε οι άντρες στα forum παρά στο σπίτι μας
Εδω θα γραφουμε και θα κανουμε και τη πλακα μας. Μη μασας.
-
Προχθές οδηγούσα και για πρώτη φορά άκουγα ένα τριξιμο στο λεβιε ταχυτήτων όταν έκανα αλλαγές. Καινούριο αυτό, σκέφτηκα. Τελικά ήταν ένα φερμουάρ που είχε το jacket μου στο μανίκι αυτό που ετριζε. Εφιάλτης θα μου γίνουν τα τριξιματα...
-
Το αυτοκίνητο δεν το έχω ευχαριστηθεί ακόμα, δεν έχω πάει μια μακρυνή βόλτα, τίποτα. Έχω κολλήσει μες την πόλη αυτή την περίοδο. Χθες έκανα μια προσπέραση σε επαρχιακό δρόμο μια σειρά 1 με 3 πιτσιρικάδες μέσα που πηγαίνανε μπάλα, ήταν κλειστή στροφή που μπαίνεις με 30 μαξ και διατήρησα τρίτη. Μετα τη στροφή ήταν ανηφόρα περι 400 μέτρα οπότε πάτησα την τρίτη και γεια σας. Πλάκα είχε
-
Προχθές οδηγούσα και για πρώτη φορά άκουγα ένα τριξιμο στο λεβιε ταχυτήτων όταν έκανα αλλαγές. Καινούριο αυτό, σκέφτηκα. Τελικά ήταν ένα φερμουάρ που είχε το jacket μου στο μανίκι αυτό που ετριζε. Εφιάλτης θα μου γίνουν τα τριξιματα...
Εγώ άκουγα τρίξιμο απο το κάθισμα του οδηγού!!! Τα πήρα τα κιλά μου σκέφτηκα και ξεπατώθηκε το κάθισμα. Μετά όμως συνειδιτοποίησα οτι τρίζει το παιδικό καθισματάκι
-
Στην Αμερική κάνουν όργια με το Civic
Το επόμενο του βίντεο έχει τίτλο,
My CIVIC SI (10TH GEN) Engine Blew Up ! How !? WHAT'S NEXT!?
-
Διάβασα κάτι και το κράτησα για όποιον θέλει να το ψάξει. Δεν είναι ο δικός μου κινητήρας ο καλύτερος του κόσμου αλλά έτσι όπως το θέτεις μάλλον ο δικός σου είναι, γι αυτό και τραβάς ζόρι. Εμείς οι βλάχοι οτι λάχει έτσι? Κι αν οτι δαβάζεις σε ενοχλεί τόσο που είναι ή δεν είναι ευαγγελιο, να πας σε 1 γιατρο γιατι χρειάζεσαι να ηρεμίσεις λίγο
Νομίζω ότι ξεφεύγεις χωρίς λόγο και καλό θα ήταν να μαζευτείς πριν εκτεθείς.
Εσύ ξεκίνησες επιθετικά, μιλώντας για το τι ξέρουμε εμείς ως έλληνες σε σχέση με τους αμερικάνους. Εν συνεχεία εγώ έκανα απλώς χιούμορ με τη διάθεση σου να πιστέψεις αυτό που ήθελες, χωρίς να το κρίνεις με τη λογική. Και η λογική λέει ότι ένας κινητήρας (ο δίλιτρος) που είναι φτιαγμένος καθαρά για σπορ χρήση στο πλέον σπορτιφ μοντέλο της εταιρίας (πλην NSX) μάλλον θα έχει μεγαλύτερο potential από έναν πιο πασπαρτού κινητήρα (ο 1.5) που μπαίνει σε διάφορα μοντέλα της εταιρίας.
Το υπόλοιπο ποστ σου που σε οδήγησε στο συμπέρασμα ότι εγώ τραβάω ζόρι γιατί θεωρώ τον δικό μου κινητήρα τον καλύτερο του κόσμου και ότι χρειάζομαι γιατρό για να ηρεμήσω, το θεωρώ ότι εμπίπτει στην κατηγορία 'κρίνοντας εξ ιδίων τα αλλότρια', το αποδίδω στην κακιά στιγμη σου και το προσπερνάω χωρίς περαιτέρω σχολιασμό...
Νέο Honda Civic 2017