-
Είχα βάλει σπρεϊ σιλικόνης στο παράθυρο του οδηγού και κρατάει ακόμα. Επίσης σε με συρομενη πόρτα ντουλάπας που τσιριζε, μέταλλο με μέταλλο και σταμάτησε για πάντα.
-
Το moose test έχει γίνει με 1.000 στα 79 χλμ/ω. Ενδεχομένως το κατά 30 κιλά βαρύτερο μπροστά 1.500, να μην τα κατάφερνε....
-
Είχα βάλει σπρεϊ σιλικόνης στο παράθυρο του οδηγού και κρατάει ακόμα. Επίσης σε με συρομενη πόρτα ντουλάπας που τσιριζε, μέταλλο με μέταλλο και σταμάτησε για πάντα.
ωραια.... αρα κρατα αρκετα
παρε αυτο ή οποιο αλλο θελεις και βαλτο .... τελος οι τριγμοι....
Εχω εντυπωσιαστει ... τα σουτζοθκια δεν τριζουν ΚΑΘΟΛΟΥ ( με το σπρευ αυτο) χωρις αυτο.....εεεεε κατι τσικ τσακ τα ακους.
-
Το moose test έχει γίνει με 1.000 στα 79 χλμ/ω. Ενδεχομένως το κατά 30 κιλά βαρύτερο μπροστά 1.500, να μην τα κατάφερνε....
Είναι ελάχιστη η διαφορά και εύκολα αντισταθμίσιμη με μικροδιαφορές στις ρυθμίσεις της ανάρτησης.
-
Καλό αυτό.
Τι τρέχει τότε με το Type R και το moose?
-
Για τα λάστιχα το έχω σκεφτεί και εγώ όταν τα αλλάξω να βάλω στενότερα γιατί τα θεωρώ όμορφα μεν υπερβολικά δε. Μόνο να μην αλλάξει το βήμα.
-
Είναι στα πλαίσια που ορίζει ο κατασκευαστής και λίγο πιο κοντά στη πραγματικότητα.
-
Που το είχες βάλει δηλαδή στο παράθυρο; δεν κατάλαβα..
-
Γύρω γύρω εκει που τερματίζει το τζάμι. Βασικά στη Honda μου έβαλα το σπρεϊ σιλικόνης. Το θέμα είναι ότι πρέπει να βάλω και στα δύο πίσω παράθυρα γιατί όταν είναι ανοιγμένα λίγο τρίζουν Επίσης.
-
Γύρω γύρω εκει που τερματίζει το τζάμι. Βασικά στη Honda μου έβαλα το σπρεϊ σιλικόνης. Το θέμα είναι ότι πρέπει να βάλω και στα δύο πίσω παράθυρα γιατί όταν είναι ανοιγμένα λίγο τρίζουν Επίσης.
ποσα κμ εχεις? εμενα προς το παρον με 8900κμ δεν εχει κανει κιχ
-
Δεν έχω 2.000
-
Καλησπερα εδω κ 2 μερες διαβασα τα παντα για το civic... μια ερωτηση προς του κατοχους 1000cc. Mε αλλαγες ταχυτητων 2500-3500 στροφες περιπου τι καταναλωση εχει το 1000αρι??? Το εκανα test drive αλλα ηταν μικρη διαδρομη κ στο trip ειδα 8,5-9 λιτρα. Αποσταση περιπου που εκανα 10 χιλιομετρα.
-
Εγώ αυτή τη στιγμή με μικτές καθημερινές σχεδόν διαδρομές των 15 χιλιομέτρων (πήγαινε- έλα) εντός και πέριξ των Ιωαννίνων έχω 7.4 λίτρα. Έχω αφαιρέσει την ένδειξη κατανάλωσης από το καντράν για να μην την βλέπω και προσπαθώ συνέχεια να τη μειώσω και οδηγώ κανονικά, ουτε αργά αλλά ούτε πατημένος. Όπως οδηγεί η πλειοψηφία.
Το καλοκαίρι που έβλεπα την κατανάλωση συνεχώς είχα μ.ο. απο 5.8 ως 6+, αλλά με χαλαρές επιταχύνσεις, αλλαγές ταχυτήτων το πολύ στις 2500 και ενεργοποιημένο το έκο.
Οι3500 στροφές που γραφείς μου φαίνονται πολλές για αλλαγή εκτός και αν επιταχύνσεις για να προσπεράσεις γρήγορα. Το αυτοκίνητο έχει αρκετή ροπή απο πολύ χαμηλά. Εγώ αλλαζω τις ταχύτητες μέχρι τις 3000. Δεν χρειάζεται παραπάνω.
Γενικά πάντως αν το πατήσεις θα κάψει και μπορεί σίγουρα να φτάσει και τις τιμές που αναφέρεις.
-
Το τρίξιμο με το μισάνοιχτο παράθυρο είναι πολύ συνηθισμένο πρόβλημα δυστυχώς. Κι εγώ το πήγα στην αντιπροσωπεία γιατί το έκανε το παράθυρο του οδηγού και το διόρθωσαν με κάποιο τρόπο. Κατά καιρούς καιρούς ακούγεται ένα τριξιματάκι κάπου πίσω από την κεντρική κονσόλα όταν είναι κρύο αλλά σταματάει μετά από λίγο. Ένα επίσης αρνητικό είναι το ύφασμα που έχουν επιλέξει για το χερούλι στις πόρτες και το arm rest, το οποίο λερώνει για πλάκα.
-
καλησπερα παιδια, γνωριζει καποιος ποσα αλογα κοβει το economy στο 1.5?
-
Χωρίς να γνωρίζω συγκεκριμένα για το Civic, συνήθως αυτά τα συστήματα δεν κόβουν άλογα, αλλά αλλάζουν την χαρτογράφηση του γκαζιού. Δηλαδή πατώντας ίδιο ποσοστό γκαζιού στο πεντάλ, παίρνεις λιγότερη βενζίνη για καύση όταν είσαι στο eco.
-
Χωρίς να γνωρίζω συγκεκριμένα για το Civic, συνήθως αυτά τα συστήματα δεν κόβουν άλογα, αλλά αλλάζουν την χαρτογράφηση του γκαζιού. Δηλαδή πατώντας ίδιο ποσοστό γκαζιού στο πεντάλ, παίρνεις λιγότερη βενζίνη για καύση όταν είσαι στο eco.
Αρα στις χχχχ στροφές λιγοτερη βενζίνη στο eco από το sport. ΑΡΑ λιγότερα άλογα. Απλά κάνενας δεν ανακοινώνει πόσα αλογα.
-
Χμμμ δεν νομίζω πως είναι έτσι. Νομίζω πως απλά αργεί περισσότερο να ανεβάσει στροφές. Δεν αλλάζει η δύναμη στον ίδιο αριθμό στροφών.
Κρατώ μια επιφύλαξη όμως, θα το τσεκάρω όταν μπω στο αμάξι (δεν είναι Civic αλλά έχει Eco Normal Sport)
-
Μου γεννηθηκε η απορια καθως ενω ειχα ενεργοποιημενο το eco με κουμπωμενη τριτη στις 3 χιλιαδες στροφες,βγαζοντας το eco την ωρα της οδηγησης ενιωσα ενα ξεσπασμα ,κατι σαν ωθηση απο τον κινητηρα,αρα θεωρω οτι κοβει αλλογα!
-
Μου γεννηθηκε η απορια καθως ενω ειχα ενεργοποιημενο το eco με κουμπωμενη τριτη στις 3 χιλιαδες στροφες,βγαζοντας το eco την ωρα της οδηγησης ενιωσα ενα ξεσπασμα ,κατι σαν ωθηση απο τον κινητηρα,αρα θεωρω οτι κοβει αλλογα!
Λογικό να ένιωσες ώθηση. Έκλεισες το σύστημα, άλλαξε η χαρτογράφηση του γκαζιού και ουσιαστικά ήταν σαν να πάτησες γκάζι χωρίς να κουνήσεις το πεντάλ.
Νέο Honda Civic 2017