-
Δεν είμαι και ο σχετικότατος αλλά υπάρχει και η λογική. Δηλαδή μου είπαν στο service 10.000 ή 1 χρόνο. Αν το service reminder θέλει να με πάει νωρίτερα με μικρή διαφορά οκ. Αν μου πει, πήγαινε σε 6 μήνες, θα πάρω τον μηχανικό να τον ρωτήσω. Επίσης αν το reminder μου πει πήγαινε στις 15.000, πάλι θα ρωτήσω
-
Υπάρχει επίσημο service που λέει 10000 χλμ ή ένα χρόνο και να μην λαμβάνει υπόψη του το service reminder;
-
Η εμπιστοσύνη είναι καλή ο έλεγχος όμως καλύτερος. Για έλεγχο στάθμης μιλάω. Δεν έχει προβλεφθεί κάτι άλλο. Ειδικά ο diesel μπορεί να τσιμπάει το λαδακι του λόγω υψηλής συμπίεσης όταν πιέζεται. Το δικό μου έκαψε 0.8 του λιτρου στις 7000km μετά από αλλαγή.
-
Υπάρχει επίσημο service που λέει 10000 χλμ ή ένα χρόνο και να μην λαμβάνει υπόψη του το service reminder;
Κι όμως έτσι μου είπαν. Δεν μου ανέφεραν οτι ακολουθούμε κάποιο service reminder όταν μου παρέδωσαν το αυτοκίνητο
Η εμπιστοσύνη είναι καλή ο έλεγχος όμως καλύτερος. Για έλεγχο στάθμης μιλάω. Δεν έχει προβλεφθεί κάτι άλλο. Ειδικά ο diesel μπορεί να τσιμπάει το λαδακι του λόγω υψηλής συμπίεσης όταν πιέζεται. Το δικό μου έκαψε 0.8 του λιτρου στις 7000km μετά από αλλαγή.
Πολύ μου ακούγεται.
Προσπάθησα να δω στάθμη προχτες αλλά τίποτα. Πάνω σε αυτό το μικρό πορτοκαλί πλαστικό δεν ξεχωρίζεις. Υπάρχει κανένα κόλπο ή τρόπος;
-
Μόνο με το φακό κινητού διέκρινα καλύτερα σταθμη
-
[quote=vasilas]
denzag wrote:
Κι όμως έτσι μου είπαν. Δεν μου ανέφεραν οτι ακολουθούμε κάποιο service reminder όταν μου παρέδωσαν το αυτοκίνητο
Άσε τι σου λέει ο κάθε άσχετος/κομπλεξικός/παπαρίδης Έλληνας μάστορας και κάνε ότι σου λέει ο κατασκευαστής του αυτοκινήτου σου, δηλαδή διάβασε το μάνιουαλ και μόνο!
-
Σωστός
-
Απο οτι φενεται κοστολογησαν το facelift στην εκδοση sport plus στα 28.320 €
-
Απο οτι φενεται κοστολογησαν το facelift στην εκδοση sport plus στα 28.320 €
τοσο εκανε και το προηγουμενο
-
και το σπορτ το εμφανίζει ως σπορτ line και είναι φθηνότερο από πέρυσι;
-
και το σπορτ το εμφανίζει ως σπορτ line και είναι φθηνότερο από πέρυσι;
ιδια τιμη ειναι με το περσινο-αρα αναμενεται πτωση τιμων στα 19αρια
-
Βλέπω πάντως ότι το δικό μου 1.5 sport ΜΤ που το πήρα μόλις πέρυσι 25.650, φέτος κοστίζει 26.500! Μεγάλη αύξηση. Τι στο καλό; Δεν είναι ότι πουλάει τόσο πολύ που τους παίρνει να το αυξήσουν!
Πάντως, όπως λέει και ο φίλος παραπάνω, ενδέχεται να πέσουν λίγο οι τιμές στα MY19 καθώς παραδοσιακά όταν έρθει το facelift, ο Σαρακάκης κάνει κάτι ψιλοπροσφορές στα προηγούμενα. Της τάξεως του 500ρικου λογικά. Ή και όχι βέβαια γιατί Σαρακάκης είναι αυτός, ότι θέλει κάνει!
-
Ο εισαγωγεας εχει καψει σχεδον ολα τα Χοντα.
-
Βλέπω πάντως ότι το δικό μου 1.5 sport ΜΤ που το πήρα μόλις πέρυσι 25.650, φέτος κοστίζει 26.500! Μεγάλη αύξηση. Τι στο καλό; Δεν είναι ότι πουλάει τόσο πολύ που τους παίρνει να το αυξήσουν!
Πάντως, όπως λέει και ο φίλος παραπάνω, ενδέχεται να πέσουν λίγο οι τιμές στα MY19 καθώς παραδοσιακά όταν έρθει το facelift, ο Σαρακάκης κάνει κάτι ψιλοπροσφορές στα προηγούμενα. Της τάξεως του 500ρικου λογικά. Ή και όχι βέβαια γιατί Σαρακάκης είναι αυτός, ότι θέλει κάνει!
Όταν παρήγγειλε το δικό μου τη Μ. Δευτέρα, ο υπάλληλος μου είπε ότι πρέπει μέχρι τη Μ. Τετάρτη πρέπει να το αποπληρώσω όλο, διότι από 1 Μαΐου θα ανέβαινε 500€!!
-
Εχω διαβασει οτι ζηταει αποπληρωμη αμμεσα ολου του ποσου κατα την παραγγελια.Ισχυει?
-
Εχω διαβασει οτι ζηταει αποπληρωμη αμμεσα ολου του ποσου κατα την παραγγελια.Ισχυει?
οχι δεν ισχυει κατι τετοιο. Εγω εδωσα ενα χιλιαρικο την μερα που το παραγγειλα και τα υπολοιπα οταν το παρελαβα!
-
Εγώ έδωσα 1000€ προκαταβολή στις 29/01/2019 με την παραγγελία – κράτηση (τότε πουλήθηκε το μεταχειρισμένο μου και πλέον είχα όλο το ποσό) και εξόφλησα όταν παρέλαβα στις 22/02/2019 (24 ημέρες μετά). Το αυτοκίνητο δεν ήταν ετοιμοπαράδοτο στο χρώμα που το ήθελα. Απλά φρόντισα πριν τη παραγγελία να ρωτήσω πότε και σε ποιά χρώματα έρχονται αυτοκίνητα της έκδοσης που με ενδιέφερε, γιατί όπως ξεκαθάρισα εξ αρχής, δεν ήμουν διατεθειμένος να περιμένω τετράμηνα ή εξάμηνα. Αυτό να κάνετε κι εσείς που ενδιαφέρεστε για το facelift …
-
Ερωτηση-Στο Sport plus μειωνεται το υψος οροφης (λογω ηλιοροφης) για τα κεφαλια των επιβατων εμπρος-πισω?
-
Ερωτηση-Στο Sport plus μειωνεται το υψος οροφης (λογω ηλιοροφης) για τα κεφαλια των επιβατων εμπρος-πισω?
Ναι για τους μπροστα αλλα δεν ειμαι σιγουρος ποσο. Εγω που ειμαι 1.85 εχω αρκετο αερα απο το κεφαλι μου δεν υπαρχει κανενα προβλημα.
-
techguru wrote:
Ναι για τους μπροστα αλλα δεν ειμαι σιγουρος ποσο. Εγω που ειμαι 1.85 εχω αρκετο αερα απο το κεφαλι μου δεν υπαρχει κανενα προβλημα.
χμ 1.90 ειμαι δεν θα εχω θεμα
Νέο Honda Civic 2017