-
Ποιος αγοραζει suvλακι........με αποκλειστικο κριτιριο τα 0-100 ;;;;;;
-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
Ποιος αγοραζει suvλακι........με αποκλειστικο κριτιριο τα 0-100 ;;;;;;Οταν 0-100 εχει 13,5 αυτο με τα 115 αλογα και 12 αυτο με τα 141 αλογα μονο κανας παππους δε θα το προσεξει
-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
Ποιος αγοραζει suvλακι........με αποκλειστικο κριτιριο τα 0-100 ;;;;;;Έλα ντε... Το αυτοκίνητο σφυραει πάντως. Ποιότητα κατασκευής, 5 χρονάκια εγγύηση. Παραβλεπουνε αυτό και κολλάνε στο 0-100 το οποίο είναι 11,5' σύμφωνα με το εργοστάσιο.
-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
Ποιος αγοραζει suvλακι........με αποκλειστικο κριτιριο τα 0-100 ;;;;;;Το αποκλειστικά δεν το έγραψε κάποιος...
Στο ερώτημά σουη απάντηση είναι 'όποιος θέλει ενεργητική ασφάλεια...καταρχήν...' -
Αν θες 'κατ'αρχην' ενεργητικη ασφάλεια, χτυπά ένα gtr.
-
Ε ναι ρε Βασιλη κοιτας και συ ενεργητικη ασφαλεια! Σα δε ντρεπεσαι!
-
Το να μπαίνεις στο forum του Tucson για να γράφεις ποσο μάπα ειναι ενω έχεις ήδη πάρει το Tiguan ειναι συμπεριφορά στα όρια του trollαρισματος.
-
Σε χαλαει φαινεται αλλα δε πειραζει που παραβλεπεις τους υπολοιπους και εχεις κολλημα με μενα. Εδω ασχολεισαι εσυ που δεν προκειται να παρεις τιποτα και δεν εχω δικαιωμα εγω? Εσυ λες πως ολοι εχουν δικαιωμα να σχολιαζουν αλλα πρωτος αναιρεισαι. Ρουλαχιστον εγω εχω και τις δυο εταιριες. Δε πειραζει υπαρχει και ξυδι
PS εχω αναφερει και θετικα αλλα εσυ κολλημαΟ χρήστης Aikibill έγραψε:
Νίκο, ηρεμησε λιγο και μην άνευ λόγου. Το φόρουμ αν ο καθένας έμπαινε να γράψει αποκλειστικά και μόνο για οποίο αυτοκινητο εχει η πρόκειται να πάρει προσεχώς θα ηταν άδειο
-
Ο χρήστης The_Emperor έγραψε:
πολύ ωραίο αμάξι...
δεν θα έδινα 27k για 115 άλογα όμως...
αν ο δίλιτρος με τα πολλά άλογα έχει μέχρι 30k - για να μην πω λιγότερα - το μοντέλο έχει ελπίδες απέναντι στον ανταγωνισμό...
Παραπάνω ο καθένας θα σκέφτεται ακόμη πιο 'επώνυμες' λύσεις...(π.χ. tiguan με 35k και 190 άλογα...)Ενας (συγνωμη Βασιλη ειμαι χαφιες!)
]
27.000 δεν δίνεις για 13.5 0-100 τελική 175...Εσυ δεν εισαι αυτος?
Τα καλα λογια
Ps πιστευω οτι σαν αμαξι ειναι πολυ βελτιωμενο και αρκετα πιο ομορφο απο τα περισσοτερα (και απο το τιγκουαν μη ξεχνιομαστε!) και τα 5 χρονια εγγυησης ειναι ενα συν αλλα φτιαξτε τη τιμη λιγο
-
Ο χρήστης Aikibill έγραψε:
Το να μπαίνεις στο forum του Tucson για να γράφεις ποσο μάπα ειναι ενω έχεις ήδη πάρει το Tiguan ειναι συμπεριφορά στα όρια του trollαρισματος.Νομίζω ότι το σχόλιό σου εδώ ειναι υπερβολικό! Σχεδόν όλοι παραδεχόμαστε τη μεγάλη πρόοδο της εταιρίας που δημιούργησε ένα πολύ όμορφο αμάξι.
Είναι κακο να ασκηθεί κ κριτική σε πράγματα που κάποιος μπορεί να θεωρεί μειονεκτήματα;
Εγώ προσωπικά στο topic του Χ1 έχω εκφράσει εντονότατες ενστάσεις για την αντίστοιχη diesel έκδοση με τα 115 άλογα.
Εδώ ήδη εισέπραξα ειρωνικό σχόλιο επειδή θεωρώ ανεπαρκή έναν κινητήρα με μέτριες επιδόσεις που μπορεί να κρεμάσει τον οδηγό κ την οικογένειά του σε μια προσπέραση που μπορεί να προκύψει κάτι έκτακτο...Πιστεύω ότι με τον μεγάλο κινητήρα δεν θα εχει τέτοιο θέμα...
Σχολίασα κ την τιμή...Αλήθεια πόσο διαφορα θα έχει πλέον το μοντέλο που παρέθεσε ο Λεωνίδας από την τιμή της αντίστοιχης Χ1 σύμφωνα με όσα έγραψε ο Φάνης στο αντίστοιχο topic; -
Ο χρήστης Nikos Golf έγραψε:
Σε χαλαει φαινεται αλλα δε πειραζει που παραβλεπεις τους υπολοιπους και εχεις κολλημα με μενα. Εδω ασχολεισαι εσυ που δεν προκειται να παρεις τιποτα και δεν εχω δικαιωμα εγω? Εσυ λες πως ολοι εχουν δικαιωμα να σχολιαζουν αλλα πρωτος αναιρεισαι. Ρουλαχιστον εγω εχω και τις δυο εταιριες. Δε πειραζει υπαρχει και ξυδι
PS εχω αναφερει και θετικα αλλα εσυ κολλημαΝίκο, ηρεμησε λιγο και μην άνευ λόγου. Το φόρουμ αν ο καθένας έμπαινε να γράψει αποκλειστικά και μόνο για οποίο αυτοκινητο εχει η πρόκειται να πάρει προσεχώς θα ηταν άδειο
Εχω μπει πολλάκις στο νήμα του Tiguan και ουδέποτε έγραψα οτιδήποτε αρνητικό. Δεν ειναι οτι δεν εχω δικαίωμα απλως το θεωρώ άκομψο και στα ΟΡΙΑ του τρολαρισματος.
Πολυ βαριά έχεις πάρει την άποψη μου στο νήμα για τα CROSSOVER οτι θα προτιμούσα το Tucson 141ps απο το Tiguan 1.6 tdi
( και ακόμη περισσότερο το Tiguan 190 ps αλλα όχι στο περιβάλλον της Ελλάδας). -
** Παρακαλώ η αντιπαράθεση να σταματήσει. [mod] **
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
31000 για αυτόματο, με navi και 8 άρα οθονη, led φώτα μπρος πίσω, αναδιπλουμενους καθρέφτες, αυτόματα φώτα και υαλοκαθαριστηρες, κάμερα οπισθοπορειας, δεν το λες και μπάζο επειδή έχει τα 0-100 σε 11,5.
-
Το εργοστασιακό 0-100 απο ποτε λέει τα πάντα για τις επιδόσεις ενος αυτοκινητου δεν το εχω επισης αντιληφθεί.
-
Το εργοστασιακό 0-100 απο ποτε λέει τα πάντα για τις επιδόσεις ενος αυτοκινητου δεν το εχω επισης αντιληφθεί.Πραγματικα δεν λεει τιποτα, διοτι στην πραξη οι μετρησεις συνηθως διαφερουν αλλοτε πολυ και αλλοτε λιγο. Σημερα οι δοκιμαστες εχουν αρκετα αξιοπιστους τροπους μετρησεων . Περιμενουμε λοιπον καποια δοκιμη τοσο για το Tiguan 1.6d οσο και για το Tucson 1.7d auto διοτι δεν μπορω να πιστεψω οτι ενα Suv 1.5 τονου(τιγκουαν) εχει 0-100 ενος Focus 1.5d 120ps (τυχαιο παραδειγμα διοτι και αλλα εχουν παρομοια επιδοση) που ζυγιζει 1.250+ κιλα. Το ιδιο ισχυει και για το τουσον μονο που εκει δεν ξερω που θα πεσει η μετρηση λογω και του αγνωστου ταυτοτητας αυτοματου.
-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
Ποιος αγοραζει suvλακι........με αποκλειστικο κριτιριο τα 0-100 ;;;;;;Καλα εδω τ αγοραζουνε χωρις να δουνε ποτε χωμα μεχρι να πανε γι αποσυρση.
Το εργοστασιακό 0-100 απο ποτε λέει τα πάντα για τις επιδόσεις ενος αυτοκινητου δεν το εχω επισης αντιληφθεί.
ετσι, απολυτως τιποτα δε λεει.
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Ποιος αγοραζει suvλακι........με αποκλειστικο κριτιριο τα 0-100 ;;;;;;
Καλα εδω τ αγοραζουνε χωρις να δουνε ποτε χωμα μεχρι να πανε γι αποσυρση. [emoji38]
[emoji106]
ετσι, απολυτως τιποτα δε λεει.Σωστος σε ολα!
-
Το εργοστασιακό 0-100 απο ποτε λέει τα πάντα για τις επιδόσεις ενος αυτοκινητου δεν το εχω επισης αντιληφθεί.2η φορά μέσα σε λίγα μηνύματα:
πού έγραψα εγώ ότι το '0-100 λέει τα πάντα για τις επιδόσεις ενος αυτοκινητου';;
Παίδες με κάτι τέτοια κόλπα οι δημοσιογράφοι κάνουν καριέρα μέσω της παραπληροφόρησης...
Απλά είναι μια ένδειξη το 0-100...Είναι απίθανο να έχει 0-100 σε 13'' και 60-100 ή 80-120 σε 2'' -
Ο χρήστης The_Emperor έγραψε:
2η φορά μέσα σε λίγα μηνύματα:
πού έγραψα εγώ ότι το '0-100 λέει τα πάντα για τις επιδόσεις ενος αυτοκινητου';;
Παίδες με κάτι τέτοια κόλπα οι δημοσιογράφοι κάνουν καριέρα μέσω της παραπληροφόρησης...
Απλά είναι μια ένδειξη το 0-100...Είναι απίθανο να έχει 0-100 σε 13'' και 60-100 ή 80-120 σε 2''Οι λέξεις κλειδί ειναι το 1 ενδεικτικό και 2 εργοστασιακό.
-
Ps δεν έγραψες εςυ κάτι τέτοιο άλλος έγραψε οτι το Tiguan 115 ps εχει ίδιες επιδόσεις με ενα το Tucson των 141ps βασιζόμενος αποκλειστικά σε ενα εργοστασιακό 0-100 χωρις να ξέρουμε τίποτα για τις ρεπριζ και χωρις να έχουμε δει πουθενά το πραγματικό 0-100.
Μπορεί να ισχυει κιόλας αλλα θα ειναι μεγαλη έκπληξη αν ειναι έτσι.
Hyundai Tucson 2015