-
Ο χρήστης kdeligior έγραψε:
https://www.autoevolution.com/news/2019-hyundai-tucson-getting-massive-facelift-spied-winter-testing-123818.html
Παιδια σας το ξαναειπα οτι πηρε συγγενης μου το i20 απο γνωστο του αντιπροσωπο και τον εβαλα να ρωτησει...του ειπαν οτι ισχυει και θα το δουμε ξαφνικα ως εκπληξη με το που αλλαξει ο τιμοκαταλογος τον Αυγουστο....το κρατανε οσο μπορουνε κρυφο ωστε να το πεταξουνε σαν βομβα στην αγορα γιατι ξερουν οτι θα κανει παταγο στις πωλησεις...η ειρωνια ειναι οτι αρκετος κοσμος και καποιες ανταγωνιστικες εταιριες το ξερουν και ετοιμαζουν και αυτες εκπληξεις.....μας περιμενει καυτος χειμωνας στον ανταγωνισμο των αυτοκινητωνH διακιολογία που είπανε του γνωστού σου είναι για γέλια και απορώ πως την μετέφερε σε σένα. Όταν έχεις μια γερή αναβάθμιση στα σκαρία, ο μόνος λόγος να μην την ανακοινωσεις είναι για να σπρώξεις πρώτα το στοκ από το υπάρχον 'υποδέεστερο' μοντέλο. Αν δεν έχεις στοκ του παλαιού μοντέλιου, ανακοινώνεις τη αναβάθμιση το συντομότερο δυνατόν έτσι ώστε να ψήσεις τους υποψήφιους πελάτες να περιμένουν το νέο αναβαθμισμένο μοντέλο.
Απλά πράγματα...
-
Φιλε μου.....συμφωνω και με την δικια σου σκεψη......θα δουμε πως θα εξελιχθει προσεχως....σε κανα δυο βδομαδες ανακοινωνουν τον καινουργιο τιμοκαταλογο...
Στάλθηκε από το HUAWEI Y625-U51 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης kdeligior έγραψε:
Φιλε μου.....συμφωνω και με την δικια σου σκεψη......θα δουμε πως θα εξελιχθει προσεχως...Μα δε γίνεται να συμφωνείς ΚΑΙ με τη δικιά μου σκέψη ΚΑΙ με του αντιπροσώπου. Αφού είναι αντίθετες!
-
Ο χρήστης harisma23 έγραψε:
Φιλε μου.....συμφωνω και με την δικια σου σκεψη......θα δουμε πως θα εξελιχθει προσεχως...
Μα δε γίνεται να συμφωνείς ΚΑΙ με τη δικιά μου σκέψη ΚΑΙ με του αντιπροσώπου. Αφού είναι αντίθετες!
Φιλε μου το σκεπτικο σου εχει λογικη αλλα ξερουμε οτι οι εταιριες δεν λειτουργουνε παντα με αυτο το μοτιβο... Πηρα σε διαφορες αντιπροσωπειες σημερα και μου επιβεβαιωσαν τον καινουργιο κινητηρα βενζινης που θα αντικατεστησε τον απαρχαιωμενο 1.6 ατμοσφαιρα....και δεν ειναι αλλο απο τον ανανεωμενο 1.4 tgdi με 140ps προσαρμοσμενο στα προτυπα euro6d-temp....ωρα να το χτυπησουμε...τιμες θα τους ερθουν επισημα στα μεσα του αυγουστου....
-
Επισης μου ειπε οτι η διαφορα με την σημερινη βασικη εκδοση του βενζινοκινητηρα 'gls access' στα 19.590 θα ειναι γυρω 600 κατοσταρικα παραπανω αλλα βασικη εκδοση θα προσεγγιζει την 'comfort navi' εκδοση.....
-
Καλά μη χαίρεσαι. Όλος ο ξένος τύπος λέει για τον 1.6 132 PS (δεν καταλαβαίνω γιατί δεν βάζουν τον νέο φυσικά..).
Α και για όσους θέλουν να πάρουν μια γεύση απο τιμές και εξοπλισμούς μπορούν να δουν στο επίσημο site της Hyundai στην Τσεχία οπου επιβεβαιώνουν τον 1.6 βενζίνη.
https://www.hyundai.cz/modely/tucson-2019
Τα επίπεδα εξοπλισμού ίσως να είναι διαφορετικά εδώ αλλα μια ιδέα την παίρνεις.
-
Ο χρήστης biliou έγραψε:
Καλά μη χαίρεσαι. Όλος ο ξένος τύπος λέει για τον 1.6 132 PS (δεν καταλαβαίνω γιατί δεν βάζουν τον νέο φυσικά..).Α και για όσους θέλουν να πάρουν μια γεύση απο τιμές και εξοπλισμούς μπορούν να δουν στο επίσημο site της Hyundai στην Τσεχία οπου επιβεβαιώνουν τον 1.6 βενζίνη.
https://www.hyundai.cz/modely/tucson-2019
Τα επίπεδα εξοπλισμού ίσως να είναι διαφορετικά εδώ αλλα μια ιδέα την παίρνεις.
Ενταξει και στα σαιτ της αφρικης πουλαει ακομη και το 'matrix' και τη με αυτο.....ο μηνας αλλαζει σε λιγο και με τον καινουργιο τιμοκαταλογο θα διευκρινιστουν ολα...
-
Στο επίσημο ελληνικό site υπάρχουν πλέον οι τιμές του facelift
http://www.hyundai.gr/wp-content/upload ... tucson.pdf
-
Μεσαίου εξοπλισμού ντίζελ 136 στα 27,5-28. Δεν ξέρω τον εξοπλισμό αλλά δεν το λες και φθηνό. Βέβαια είναι και μεγάλο αμάξι πια το τουσον με πολύ καλούς χώρους και πολύ ελκυστικό εξωτερικό σχεδιασμό.
Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Πήγα και το είδα σήμερα στην μοναδική έκδοση που έχει έρθει στην Ελλάδα την style. Δυστυχώς όλες οι εκδόσεις που θα έρθουν θα είναι κουτσουρεμένες κυρίως λόγω του ηλίθιου συστήματος των τελών ταξινόμησης. Μόνο η πλουσιότερη έκδοση premium είναι αυτή με τη χρωμιωμένη μάσκα, 18άρες ζάντες, σύστημα αυτόματης πέδησης και διατήρησης λωρίδας (στην μεσαία style κοστίζει 700€). 8άρα οθονη Infotainment δεν υπάρχει προς το παρόν αλλά ούτε και περιμετρική κάμερα και ασύρματη φόρτιση κινητού. Ελπίζω τον Σεπτέμβρη να δωθούν περισσότερες επιλογές για τον εξοπλισμό.
Όσο αφορά το εσωτερικό η αναβαθμισμένη ποιότητα είναι ότι χρειαζόταν με μαλακά πλαστικά στο ταμπλώ και αλλαγμένο πίνακα οργάνων. -
Γεια στην παρέα θέλω να αναφερθώ στην απαξιοση απο καποιους του 1.6 gdi απο θεμα κατανάλωσης και απόδοσης κατοχως εδώ και ενα χρόνο ενος tucson 1.6 gdi εχω να πω πραγματικά δεν περίμενα να είναι τόσο αποδοτικός ο συγκεκριμένος κινητήρας για να προλάβω καποιους πριν ειχα ενα mitsubishi asx 1.6 117 ίππων η διαφορα βαρους ειναι 150 κιλα το asx 1270 και το tucson 1420 και με 132 ίππους ισως παιζει ρολο το σασμαν του tucson γιατι ειναι πολυ ποιο νευρικο απο το asx .καταναλωσης στα ιδια επιπεδα καπου στα 9 εντός και μικτο 6,5 με 7 .επέλεξα τον συγκεκριμένο κινητήρα λόγω αξιοπιστίας και μικρού κόστος συντηρήσεις.Ειμαι υπερ ευχαριστημένος με το αυτοκίνητο είναι πραγματικά παρα μα παρα πολυ καλο σε φαση που δεν το περιμενα.
Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Οι καταναλώσεις που περιγράφεις είναι πράγματι πολύ καλές για το βάρος του αυτοκινήτου. Ο gdi είναι βένζίνη σωστά? Τα 9 λίτρα εντός είναι Αθήνα η σε κάποια επαρχιακή πόλη? Γενικά απο ποιότητα κύλισης, τριξίματα, ηχομόνωση πως πάει? Σκέφτομαι να πάρω το facelift..
-
Ο χρήστης biliou έγραψε:
Οι καταναλώσεις που περιγράφεις είναι πράγματι πολύ καλές για το βάρος του αυτοκινήτου. Ο gdi είναι βένζίνη σωστά? Τα 9 λίτρα εντός είναι Αθήνα η σε κάποια επαρχιακή πόλη? Γενικά απο ποιότητα κύλισης, τριξίματα, ηχομόνωση πως πάει? Σκέφτομαι να πάρω το facelift..Ναι βενζινη ειναι μενω ροδο εντος ισως και κατω απο 9 και με το start and stop πάντα κλειστώ εκτος σε μικτο κυκλο παίζει κάπου στα 6,5 λίτρα τριξίματα τίποτα καμπίνα τελείως αθόρυβη μέχρι στιγμής είμαι υπερ ευχαριστημένος πραγματικά.
-
Τα νούμερα της κατανάλωσης είναι αστεία και προφανώς λάθος... Αν ισχύουν αυτά, θα πρέπει να είσαι κάτω από 5 εκτός πόλης. Θα τα καψουμε τα diesel! :Leo
Εκτός αν εκτός πόλης είναι μόνο τα 60-80 Km/h στον επαρχιακό.
-
Τα νούμερα της κατανάλωσης είναι αστεία και προφανώς λάθος... Αν ισχύουν αυτά, θα πρέπει να είσαι κάτω από 5 εκτός πόλης. Θα τα καψουμε τα diesel! :LeoΕκτός αν εκτός πόλης είναι μόνο τα 60-80 Km/h στον επαρχιακό.
Δεν υπάρχει λόγος να με πιστεύεις παραθέτω πίνακα απο το ισπανικό φόρουμ με κατανάλωσης κατόχων του συγκεκριμένου κινητήρα https://www.forotucson.com/threads/consumo-real-del-hyundai-tucson-1-6-gdi-131-cv-bluedrive.22/page-2
-
Μα δεν είναι θέμα το αν σε πιστεύω, ούτε το λέω για να σε κοντράρω. Είναι απλά μαθηματικά!
Όταν κατά δήλωσή σου είσαι στα 9 lt/100Km εντός πόλης και η μικτή κατανάλωση σου (δηλαδή στην ουσία ο μέσος όρος σου) στα 6,5 lt/100Km, θα πρέπει εκτός πόλης να είσαι στα 4-4,5 lt/100Km. Αυτή είναι πρακτικά ανέφικτη κατανάλωση για ένα μεσαίο SUV με κινητήρα 1.6 βενζίνης...
Αν τώρα εσύ κάνεις το 10-20% εντός πόλης και το 80-90% σε επαρχιακό δρόμο με 60-80 Km/h, τότε μπορούμε να το συζητήσουμε. Αλλά αυτό είναι τόσο ειδική χρήση, που καθιστά την πληροφορία που έδωσες περί κατανάλωσης, αποπροσανατολιστική!
-
Μα δεν είναι θέμα το αν σε πιστεύω, ούτε το λέω για να σε κοντράρω. Είναι απλά μαθηματικά!Όταν κατά δήλωσή σου είσαι στα 9 lt/100Km εντός πόλης και η μικτή κατανάλωση σου (δηλαδή στην ουσία ο μέσος όρος σου) στα 6,5 lt/100Km, θα πρέπει εκτός πόλης να είσαι στα 4-4,5 lt/100Km. Αυτή είναι πρακτικά ανέφικτη κατανάλωση για ένα μεσαίο SUV με κινητήρα 1.6 βενζίνης...
Αν τώρα εσύ κάνεις το 10-20% εντός πόλης και το 80-90% σε επαρχιακό δρόμο με 60-80 Km/h, τότε μπορούμε να το συζητήσουμε. Αλλά αυτό είναι τόσο ειδική χρήση, που καθιστά την πληροφορία που έδωσες περί κατανάλωσης, αποπροσανατολιστική!
Διάβασες αυτο που σου έστειλα τη αναφέρουν οι κάτοχοι του συγκεκριμένου κινητήρα? σου λέω λοιπόν ότι η κατανάλωση εντός πόλεις με κλειστω το start and stop και ταχύτητες μέχρι 60 και χωρίς να κοιτάω το βελάκι για αλλαγή σχεσεις παιζει απο 8,5 μέχρι 9,5 οκ δεν μπορώ να ξέρω εκτός πόλεις γιατί δυστιχως ζω ροδο και δεν έχει κάποιο δρόμο πχ Εγνατία να βάλω τον πιλότο στα 100 να δω τι θα κάψει μυκτο κυκλο με 80% επαρχιακό δρόμο στυλ Εγνατίας μέση ταχύτητα 90 χλμ και κάποιες φορές ανοίγματα μέχρι 130 όταν έσβησα απόσταση 20 χλμ ο μέσος όρος του υπολογιστή ήταν 6,7 το αμάξι είχε 1500 χλμ..Αυτά εχω να παραθέσω το πιστεύουν οι όχι κάποιοι δεν με απασχολεί γιατι δεν εχω να κερδίσω κάτι απλά να βοηθήσω εαν κάποιος θέλει να ξέρει 5 πράγματα για το αμάξι.
-
https://www.4troxoi.gr/phpBB3/viewtopic ... 1#p3251721
στα 8.3 περιπου η μεση
ας κρατησωμε λιγο και τις ακραιες τιμες που πετυχαινει καποιος με αυγουλωτο ποδι αλλα και με τσαρουχι και βγαινει η πιθανοτητα για κατι και στο 7.5-10.0
παντως καθολου κακη η καταναλωση του χάιουντάι...
αν πααινε κιολας θα ηταν εξαιρετικη... αλλα η ατμοσφαιρα σερνεται και το σαλιγκαρι επισης για τα ονομαστικα αλογατα -
Βασίλη, επιμένω ότι η δήλωση σου ήταν αλλού για αλλού. Το τι βγάζουν κάποιοι δεν με ενδιαφέρει. Εσύ βγήκε και δήλωσες καταναλώσεις που ΔΕΝ ΣΤΕΚΟΥΝ!
Στην τελευταία σου επεξήγηση καταλάβαμε ότι η περίφημη μικτή κατανάλωση των 6,5 lt/100Km τελικά δεν ήταν ούτε μικτή (καθώς αφορούσε μόνο μια διαδρομή εκτός πόλης 20 μόλις χιλιομέτρων), ούτε 6,5 αλλά 6,7 lt/100Km, ούτε σωστά μετρημένη (από γέμισμα σε γέμισμα).
Θα σου ξαναπώ λοιπόν ότι το νούμερο που έγραψες για τη μέση κατανάλωση μόνο σα 'ρουκέτα' μπορώ να το εκλάβω και σίγουρα δεν βοηθάει κάποιον να καταλάβει ποια είναι η πραγματική μικτη κατανάλωση του αυτοκινήτου, αλλά μόνο τον οδηγεί σε λάθος συμπεράσματα!
-
Bill1984, φουλαρε, μηδένισε χλμ κ όταν ο δείκτης βενζίνης φτασει στο ίδιο σημείο που φουλαρες, δες πόσα χλμ έχεις κανει κ έπειτα με την απλή μέθοδο των τριών δες πόσα λίτρα πραγματικά καις ως μέση κατανάλωση
Αναμένουμε ενημέρωση
Hyundai Tucson 2015