-
Ο χρήστης lleonidas έγραψε:
Και πεντάστερο το εργαλΛείο! http://m.gocar.gr/news/feed/16165,Crash ... _Karl.htmlΕιναι δυνατον να κοβουν αστερια για το αυτοματο φρεναρισμα;;;;
Αν δηλ παρω το tucson ,θα εχει στανταρ το autοstop;;;;;η' η δικη μου εκδοση θα ειναι 4αστερη;;;
Καλη δουλεια οιΚορεατες...... -
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Μηπως εννοεις αυτο; Αυτο λεει πως υπαρχει (στο site).
http://www.hyundai.gr/page/model/12Αυτό είχα δει και εγώ και μου έκανε εντύπωση η χαμηλή τιμή.
Αλλά βλέπω ότι το έχουν αφαιρέσει από την κεντρική σελίδα.Η Hyundai στην Ελλάδα είναι τελειωμένη ιστορία.
Συμφωνώ απόλυτα, μακάρι να πάρει η μαμα εταιρεία την κατάσταση στα χέρια της γιατι αυτοκινητα οπως το Tucson και το elantra ειναι αξιόλογα ενώ και αυτά που ήδη υπάρχουν θα είχαν καλύτερη τύχη με πιο σωστή συμπεριφορά των πωλητών.
-
Πέντε αστέρων το Hyundai Tucson (video)
http://www.gazzetta.gr/in-motion/article/817072/pente-asteron-hyundai-tucson-video
-
Ο χρήστης dimrho έγραψε:
Πέντε αστέρων το Hyundai Tucson (video)http://www.gazzetta.gr/in-motion/article/817072/pente-asteron-hyundai-tucson-video
Το ειπαμε εδω και κατι εβδομαδες.....
-
ολα καλα αλλα....ποτε θα ερθει????? ή καλυτερα.....Θα ερθει??????
-
Ο χρήστης kkatsaplias έγραψε:
ολα καλα αλλα....ποτε θα ερθει????? ή καλυτερα.....Θα ερθει??????Η προσωπικη εκτιμηση ειναι ΟΧΙ......μακαρι να γινει το αντιθετο!
Εδω οι γκιοζηδες δεν φερνουν το i10 με τον 1.0Τ -
Εντός του πρώτου τριμήνου του 2016 θα αφιχθεί στην Ελλάδα το νέο SUV της Hyundai..........
http://www.protothema.gr/car-and-speed/ ... initires-/
αρα θα ερθει.......ενα το κρατουμενο.....παμε και στην τιμη τωρα......για να δουμε.... λενε και καλα οτι θελουν να χτυπησουν crv-hrv και τον βασιλια της κατηγοριας (nissan) , ενδιαφερον θα εχει.....για να δουμε λοιπον! ! -
- Το νέο Hyundai Tucson που παρουσιάστηκε τον περασμένο Οκτώβριο, αποκτά στην γκάμα των κινητήρων του ένα νέο πετρελαιοκινητήρα 1.685 κ.εκ. με απόδοση 141 ίππους στις 4.000 σ.α.λ. και μέγιστη ροπή 340 Nm μεταξύ 1.750 – 2.500 σ.α.λ.
Στην γκάμα υπήρχε 1.700άρης ντίζελ, αλλά με χαμηλότερη ισχύ,στους 115 ίππους. Το νέο αυτό μηχανικό σύνολο σε συνδυασμό με το αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη 7 ταχυτήτων (7DCT) προσφέρει 20% χαμηλότερη κατανάλωση και εκπομπές CO2 συγκριτικά με 6τάχυτο αυτόματο κιβώτιο.
Σύμφωνα με την Hyundai, το Tucson 1.7 CRDi 141 hp 7DCT επιταχύνει στα 0-100 χλμ./ώρα σε 11,5 δευτερόλεπτα, η τελική του ταχύτητα φτάνει τα 185 χλμ./ώρα, ενώ η κατανάλωση και οι εκπομπές CO2 ανέρχονται σε 4,9 λτ./100 χλμ. και 129 γρ./χλμ.*
- Το νέο Hyundai Tucson που παρουσιάστηκε τον περασμένο Οκτώβριο, αποκτά στην γκάμα των κινητήρων του ένα νέο πετρελαιοκινητήρα 1.685 κ.εκ. με απόδοση 141 ίππους στις 4.000 σ.α.λ. και μέγιστη ροπή 340 Nm μεταξύ 1.750 – 2.500 σ.α.λ.
-
για 141 άλογα τα 11,5 δεν το λες και εντυπωσιακό...
-
Και σε εμένα έκανε εντύπωση.προφανώς οφείλεται στο αυτόματο κιβώτιο.
-
Έχετε δει κανένα στο δρόμο;
Εγώ δε θυμάμαι να το έχω δει σε κάποια δοκιμή απο ελληνικό Μέσο ούτε στις αγγελίες,σήμερα το πέτυχα τυχαία εδώ -
πολύ ωραίο αμάξι...
δεν θα έδινα 27k για 115 άλογα όμως...
αν ο δίλιτρος με τα πολλά άλογα έχει μέχρι 30k - για να μην πω λιγότερα - το μοντέλο έχει ελπίδες απέναντι στον ανταγωνισμό...
Παραπάνω ο καθένας θα σκέφτεται ακόμη πιο 'επώνυμες' λύσεις...(π.χ. tiguan με 35k και 190 άλογα...) -
Είναι όντως πολλά τα χρήματα που κοστολογείται, συμφωνώ. Πέρα από την ιπποδύναμη, το ανύπαρκτο marketing της εταιρείας που δεν έχει προωθήσει -διαφημίσει το μοντέλο το καθιστά αυτομάτως σε δυσχερέστερη θέση από τα εμπορικά μοντέλα του ανταγωνισμού που έχουν κατακλύσει την αγορά.
Κρίμα διότι δεν είναι άσχημο. Για την ποιότητά του δε σχολιάζω διότι δεν έχω άποψη -
Ο χρήστης The_Emperor έγραψε:
πολύ ωραίο αμάξι...
δεν θα έδινα 27k για 115 άλογα όμως...
αν ο δίλιτρος με τα πολλά άλογα έχει μέχρι 30k - για να μην πω λιγότερα - το μοντέλο έχει ελπίδες απέναντι στον ανταγωνισμό...
Παραπάνω ο καθένας θα σκέφτεται ακόμη πιο 'επώνυμες' λύσεις...(π.χ. tiguan με 35k και 190 άλογα...)Α γεια σου ρε Βασιλη. Την ειδα και γω την δημοσιευση χτες αλλα δε μιλησα. Τα ιδια ελεγα και γω προχτες και με ελεγαν θιασωτη της vw(πιστευω δε το εννοουσε κατα βαθος και του ξεφυγε).
Δε δινεις 27.000 για να εχεις hyundai και 0-100 σε 13,5 με τελικη 175. Εχω ολη τη καλη διαθεση αλλα ποσο καλες ρεπριζ να εχει με τετοια νουμερα. Ακομα και αυτο με το αυτοματο κιβωτιο και τα 141 αλογα εχει επιδοσεις αντιστοιχες του tiguan 1,6 οποτε το τελικο συμπερασμα ειναι:αν δε ριξει τιμες δεν....
Απλα τα πραγματα. Την καλημερα μου στα ομορφα ΓιαννεναPs πιστευω οτι σαν αμαξι ειναι πολυ βελτιωμενο και αρκετα πιο ομορφο απο τα περισσοτερα (και απο το τιγκουαν μη ξεχνιομαστε!) και τα 5 χρονια εγγυησης ειναι ενα συν αλλα φτιαξτε τη τιμη λιγο
-
Καλημέρα από τα...πλημμυρισμένα Γιάννενα!
Άντε να αλλάξει πάλι ο καιρός γιατί φορέσαμε μπουφάν από τώρα...Ο 2λιτρος με τα 184 άλογα θα έχει πολύ ενδιαφέρον...αλλά αν τα 115 ξεκινούν από 27k και εφόσον θα υπάρχει και diesel με 135...πολύ φοβάμαι ότι οι 2 αυτές εκδόσεις θα πηγαίνουν από 3-4k η καθεμιά πάνω...
Μεγάλη πρόοδος για την εταιρία τα τελευταία χρόνια, αλλά όπως έγραψα και για την ΚΙΑ έχει ακόμη χρόνο μέχρι να κερδίσει την εμπιστοσύνη του κοινού απέναντι στους 'μεγάλους' -
Το 1700 diesel με 141 άλογα, 7ταχυτο αυτόματο διπλού συμπλεκτη θα βγει στα 31000.
-
M'αρεσει που γραφετε για τιμες και λιγο πανω λιγο κατω.............για ενα ακομη μοντελο που δεν θα δουμε ποτε!!!!!
-
Η τιμή που γράφω θα είναι αυτή.
-
Ο χρήστης Nikos Golf έγραψε:
Δε δινεις 27.000 για να εχεις hyundai και 0-100 σε 13,5 με τελικη 175. Εχω ολη τη καλη διαθεση αλλα ποσο καλες ρεπριζ να εχει με τετοια νουμερα. Ακομα και αυτο με το αυτοματο κιβωτιο και τα 141 αλογα εχει επιδοσεις αντιστοιχες του tiguan 1,6 οποτε το τελικο συμπερασμα ειναι:αν δε ριξει τιμες δεν....
Απλα τα πραγματα. Την καλημερα μου στα ομορφα ΓιαννεναPs πιστευω οτι σαν αμαξι ειναι πολυ βελτιωμενο και αρκετα πιο ομορφο απο τα περισσοτερα (και απο το τιγκουαν μη ξεχνιομαστε!) και τα 5 χρονια εγγυησης ειναι ενα συν αλλα φτιαξτε τη τιμη λιγο
27.000 δεν δίνεις για 13.5 0-100 τελική 175.
30 για 141 ps με αυτόματο τα δίνεις. Οτι εχει αντίστοιχες επιδόσεις του Tiguan 115ps δεν προκύπτει απο πουθενά γιατι το μόνο που γνωρίζουμε για τις επιδόσεις του Tucson ειναι ενα εργοστασιακό 0-100, μπορεί και ναι μπορεί και όχι (πιθανότερο). -
Εσυ παντως δε δινεις γενικα για suv 30.000 οποτε αστο. Απ οτι λεει ο ζαχαρανθρωπος θα παει 31.000. Οποιος θελει ας το παρει και καλοταξιδο να ειναι. Σκεψου τωρα διπλοσυμπλεκτο hyundai και δινει 0-100 στα 12 με 141 ιππους!!!!!!
PS ειχα ενα κορολλα 1300 με 86 αλογα και ειχε 0-100 σε 12,5 και ο κινητηρας του εβγαινε απο αρχες του 1990 θυμαμαι
Hyundai Tucson 2015