-
Ο χρήστης Aikibill έγραψε:
Πλάκα κανείς; Φυσικά και οι αμερικάνοι θέλουν να πλήξουν την Γερμανία. Επισης στην Αμερική τα δικαστήρια δεν παίζουν και αμερικανική εταιρεία να είχε κανει την πουστια δεν την έσωζε ούτε ο Ομπάμα.Δε ξέρω μήπως είναι απλά ο μοχλός για να εκβιάσουν καταστάσεις. Να τους κρατάνε στο χέρι πως να το πω. Άλλωστε όποτε θέλουν και αν θέλουν το κουκουλώνουν και δε θυμάται κανένας τίποτα την επόμενη εβδομάδα. Αν οι γερμανοί είναι μια φορά φούστηδες οι αμερικανοεβραίοι είναι δέκα.
-
Ο χρήστης adensa έγραψε:
Όχι κακά έκανε και θα πληρώσει,αλλα αυτο ειναι δεδομένο. Αυτο που δεν ειναι καθόλου δεδομένο ειναι αν οι άλλοι ήταν καθαροί (κατα την γνώμη μου 99% δεν ήταν).
Aς τους καρφωσει η VW αν ξερει κάτι
Σωστος.
Πλάκα κανείς; Φυσικά και οι αμερικάνοι θέλουν να πλήξουν την Γερμανία. Επισης στην Αμερική τα δικαστήρια δεν παίζουν και αμερικανική εταιρεία να είχε κανει την πουστια δεν την έσωζε ούτε ο Ομπάμα.
Εχει γινει και αυτο με την GM και τους ελλατωματικους διακοπτες αναφλεξης.
Η GM θα αποζημιώνει με τουλάχιστον με 1 εκατ. δολάρια τους συγγενείς των θυμάτων που έχασαν τη ζωή τους, με το ποσό να αυξάνεται κατά $300.000 για σύζυγο-παιδί, με τους τραυματίες να αποζημιώνονται κατά περίσταση, αναλόγως τη σοβαρότητα του ατυχήματος, χωρίς η GM να έχει θέσει ανώτατο όριο για το ποσό που θα καταβάλει στις οικογένειες των θυμάτων. Η General Motors εκτιμά πως θα πληρώσει 400 με 600 εκατ. δολάρια σε αποζημιώσεις.
http://www.autoblog.gr/2015/06/22/117-oi-nekroi-apo-toys-elattwmatikoys-diakoptes-anaflekshs-ths-gm/bill η VW κατεχει το 2% στην αναπτυξη της γερμανικης οικονομιας. Ποιο ευρωπαικο κρατος θα αφηνε την αυτοκινητοβιομηχανια του, να κανει τοση ζημια στην γερμανικη οικονομια; Ζημια στην γερμανικη οικονομια σημαινει αυτοματα ζημια στην ευρωπαικη οικονομια. Η γερμανια ειναι η ατμομηχανη της ευρωπης. Μονον η αμερικη εχει συμφερον να κοντραριστει με τους γερμανους. Μου τη δινει βεβαια αυτο γιατι φτασαμε παλι να εχουμε μια γερμανοκρατουμενη ευρωπη εστω και σε οικονομικο επιπεδο.
-
Πλάκα κανείς; Φυσικά και οι αμερικάνοι θέλουν να πλήξουν την Γερμανία. Επισης στην Αμερική τα δικαστήρια δεν παίζουν και αμερικανική εταιρεία να είχε κανει την πουστια δεν την έσωζε ούτε ο Ομπάμα.κι ομως
ειχανε σωσει τη Microsoft καποτε... -
Wtf εχει να κανει η Microsoft με την vw που αδιαφορεί αν θα βγάλουμε καρκίνο;
-
Wtf εχει να κανει η Microsoft με την vw που αδιαφορεί αν θα βγάλουμε καρκίνο;χαλαρωσε. Χτυπα μια μπυριτσα. Αν θες και δυο. Το κακο και η ξεφτυλα ειναι πως η Ευρωπη δεν νοιαζεται για τους ευρωπαιους πολιτες. Φαινεται πως κανει τα στραβα ματια στα μεγαλοσυμφεροντα. Αυτος ειναι ο μεγαλυτερος καρκινος. Αν αυτο το ειχε κανει η Φιατ, η Γερμανια τι σταση θα κρατουσε;
-
Όλος ο όμιλος παίρνει σειρά. Μετά την μαμά παίρνουν σειρά τα παιδιά. Ήδη από το πρωί μετά τα seat προστέθηκε η audi και η scoda λίγο μετά. Για άλλη μια φορά χαίρομαι για την επιλογή της Alfa Romeo να μην ενταχθεί στα βλαχαδερά
-
Αν και ουδέποτε είχα ή θα εχω γερμανικό αυτοκίνητο, τώρα δηλαδή επειδή πιάστηκε μια γερμανική εταιρεία, εμείς πρέπει να χαρούμε;
Δεν ειναι καλύτερο να χαιρόμαστε με τα δικά μας κατορθώματα και όχι με τις αποτυχίες των άλλων; -
Ποια κατορθώματα?
Τα λουλούδια και τα ουίσκια στα μπουζούκια με τα δανεικά? -
Ο χρήστης iceman7 έγραψε:
Αν και ουδέποτε είχα ή θα εχω γερμανικό αυτοκίνητο, τώρα δηλαδή επειδή πιάστηκε μια γερμανική εταιρεία, εμείς πρέπει να χαρούμε;
Δεν ειναι καλύτερο να χαιρόμαστε με τα δικά μας κατορθώματα και όχι με τις αποτυχίες των άλλων;Είχα VW και πιθανό μελλοντικά να ξαναεχω αλλά την δικαιολογώ την 'χαρά'. Σωστό ή λάθος υπό συζήτηση βέβαια αλλά κόκκινο πανί για εμάς η Γερμανία και η VW αυτοκινητιστικα.
Και αν το δούμε αυτοκινητιστικα, δεν μας φταίει ο εργάτης ή ο πωλητής της VW αλλά όλη αυτή η εικόνα ανωτερότητας της εταιρίας που φαινόταν πλασματική αλλά υπήρχε.
Από αυτόν που υποβίβασες μη περιμένεις μετά συμπαράσταση και υποστήριξη. Φθόνο θα δεις. Καθόλου χριστιανικό αλλά ανθρώπινο.
Φυσικά το απόλυτα λογικό είναι να κοιτάξουμε την καμπούρα μας πρώτα αλλά ...Στάλθηκε από το GT-I9195 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Δεν ειναι καλύτερο να χαιρόμαστε με τα δικά μας κατορθώματα και όχι με τις αποτυχίες των άλλων;Πολύ σωστό, αλλα εδώ πρεπει να ανφερουμε οτι παρότι δείχνει έτσι δεν ειναι έτσι. Η VW ειναι ο leader της βιομηχανίας, μας βομβαρδίζει καθημερινά με πουλάκια , ποδηλάτες, ουρανούς και λουλούδια για να μας δείξει την περιβαλλοντική της ευαισθησία. Ξαφνικά μαθαίνουμε όλοι οτι ακολουθεί τακτικές Μαστρο Μητσος και κοροϊδεύει όλον τον κόσμο (βέβαια οι περισσότεροι γελάγαμε με την διαφορά τυποποιημένων και κανονικών) . Κάτι ακομη πιο σημαντικό ειναι οτι μας έκανε ρατσιστές απενεναντι στους ανταγωνιστές της οτι δεν προσπαθούν καλα ενώ τα VW προέρχονται απο την φοβερή και τρομερή φυλή των μηχανολόγων.........όλα αυτα λέγονται απάτη πολλαπλών επιπέδων .
Sent from my iPad using Tapatalk
-
Προσωπικά πάντα θεωρούσα τον συγκεκριμένο όμιλο υπερεκτιμημένο σε θέματα αξιοπιστίας σοβαρότητας και τεχνολογίας. Αντίθετα δεν έχω κρύψει την εμπιστοσύνη και συμπάθεια που έχω απέναντι στην BMW κυρίως ή την MERCEDES. Και οι δύο αυτές εταιρείες έχουν αναπτύξει θρυλικά μοντέλα που όλοι θα ήθελαν να οδηγήσουν έστω μια φορά. Ενδεικτικά αναφέρω τα Χ3 και σειρές 3 και 5 στην bmw και πρόσθετα τα clk της Mercedes ή τα ML. Πληθωρικές εταιρείες και οι δύο με εφαρμοσμένες τεχνολογίες αιχμής. Στον αντίποδα η vw καταφερε να έχει επικρατήσει σε πωλήσεις με το γκολφ και το πόλο (όντας αυτοκίνητα του συρμού για όποιον έχει ασχοληθεί και παρακολουθήσει την εξέλιξη στο χώρο του αυτοκινήτου). Συντηρητικής σχεδίασης και επι σειρά ετών μαλωμένα με την ανεξάρτητη ανάρτηση (μόλις οι δύο τελευταίες γενιές νομίζω την εφήρμοσαν) διαφημιζόμενα όμως καθε φορά ως κορυφαία στην κατηγορία τους και με τιμές να παραπέμπουν σε premium. Δεν χαίρομαι με την ιδέα ότι 'την επαθαν' αλλά με το πως αποδεικνύεται με κατηγορηματικό τρόπο μια πρόταση που είχα γράψει για την φίρμα: Αλλους τους κέρδισε η ΝΑΣΑ και άλλους η ΜΑΣΑ...
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Δεν ειναι καλύτερο να χαιρόμαστε με τα δικά μας κατορθώματα και όχι με τις αποτυχίες των άλλων;Είχα VW και πιθανό μελλοντικά να ξαναεχω αλλά την δικαιολογώ την 'χαρά'. Σωστό ή λάθος υπό συζήτηση βέβαια αλλά κόκκινο πανί για εμάς η Γερμανία και η VW αυτοκινητιστικα.
Και αν το δούμε αυτοκινητιστικα, δεν μας φταίει ο εργάτης ή ο πωλητής της VW αλλά όλη αυτή η εικόνα ανωτερότητας της εταιρίας που φαινόταν πλασματική αλλά υπήρχε.
Από αυτόν που υποβίβασες μη περιμένεις μετά συμπαράσταση και υποστήριξη. Φθόνο θα δεις. Καθόλου χριστιανικό αλλά ανθρώπινο.
Φυσικά το απόλυτα λογικό είναι να κοιτάξουμε την καμπούρα μας πρώτα αλλά ...Στάλθηκε από το GT-I9195 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Θα πάει άλλου η κουβέντα αλλα το αντιγερμανικό μενος ειναι τελείως άδικο..... Οι Γερμανοί ειναι φίλοι μας και μας βοηθάνε σε παρά πολλά.... Ας είμασταν εμείς σοβαροί.....
-
Θα πάει άλλου η κουβέντα αλλα το αντιγερμανικό μενος ειναι τελείως άδικο..... Οι Γερμανοί ειναι φίλοι μας και μας βοηθάνε σε παρά πολλά.... Ας είμασταν εμείς σοβαροί.....ΩΧ!!!
Πέρα απ'την πλάκα θέλω να σε ρωτήσω, πως και δεν πήρες ποτέ γερμανικό? Για κάποιο λόγο?
Εγώ πριν είχα 2 Bmw's και 2 mercs και μπορώ να πω ότι δεν συμφωνώ με τα περί ποιότητας μεταξύ Group Vw και αυτών των δύο που λέει ο φίλος παραπάνω! -
Θα πάει άλλου η κουβέντα αλλα το αντιγερμανικό μενος ειναι τελείως άδικο..... Οι Γερμανοί ειναι φίλοι μας και μας βοηθάνε σε παρά πολλά.... Ας είμασταν εμείς σοβαροί.....
Αχ μου ανοιγεις ολοκληρο κεφαλαιο Ελληνογερμανικων σχεσεων. Δεν μπορω ρε Iceman εναν λαο που εκανε 2 παγκοσμιους πολεμους και τωρα συνεχιζει με αλαζονεια και μια σκληρη οικονομικη πολιτικη που βολευει εκεινον και στελνει τους υπολοιπους λαους στα σισιτια και στα χρεη να του βρω ελαφρυντικα. Αν ειναι φιλοι ας μας δωσουν τα αναγκαστικα δανεικα που πηραν στο Β ΠΠ και ας μας αποζημιωσουν για τις ζημιες που κανανε γιατι οι καλοι λογαριασμοι κανουν τους καλους τους φιλους. Θα φαω καρπαζια απο τον Mod για
-
Ο χρήστης Sbr έγραψε:
Αχ μου ανοιγεις ολοκληρο κεφαλαιο Ελληνογερμανικων σχεσεων. Δεν μπορω ρε Iceman εναν λαο που εκανε 2 παγκοσμιους πολεμους και τωρα συνεχιζει με αλαζονεια και μια σκληρη οικονομικη πολιτικη που βολευει εκεινον και στελνει τους υπολοιπους λαους στα σισιτια και στα χρεη να του βρω ελαφρυντικα. Αν ειναι φιλοι ας μας δωσουν τα αναγκαστικα δανεικα που πηραν στο Β ΠΠ και ας μας αποζημιωσουν για τις ζημιες που κανανε γιατι οι καλοι λογαριασμοι κανουν τους καλους τους φιλους. Θα φαω καρπαζια απο τον Mod γιαΠράγματι offtopic αλλά για τα χάλια μας δεν φταίνε οι Γερμανοί, αλλά εμείς (όλοι) με τις συμπεριφορές μας.
Το μόνο κακό είναι ότι σαν λαός θέλουν να έχουν αξία τα χρηματά τους (κατάλοιπο του υπερπληθωρισμού κατά το μεσοπόλεμο) και δεν δέχονται να κόψουν λεφτά όπως διαχρονικά κάνουν οι ΗΠΑ για να καλύπτουντα ελλείματα!
Δυστυχώς όμως δεν είναι σωστό να αράζουμε εμείς στις παραλίες και στις καφετέριες και ο Γερμανός να σκίζεται για να μας πληρώνει....
Και ηθικά δηλ. να το πάρεις είμαστε 1000% λάθος, πλην του αναγκαστικού κατοχικού δανείου και μόνο, όπου - αν δεν έχουμε κάποτε παραιτηθεί και από αυτό, όπως ρητά παραιτηθήκαμε από τις πολεμικές αποζημιώσεις - αξίζει να το κυνηγήσουμε νομικά, αλλά και πάλι όχι εκδικητικά για την κατάντια μας.....Πέρα απ'την πλάκα θέλω να σε ρωτήσω, πως και δεν πήρες ποτέ γερμανικό? Για κάποιο λόγο?
Εγώ πριν είχα 2 Bmw's και 2 mercs και μπορώ να πω ότι δεν συμφωνώ με τα περί ποιότητας μεταξύ Group Vw και αυτών των δύο που λέει ο φίλος παραπάνω!Δεν έτυχε, κόλλησα και με τα Toyota, γενικά είμαι σχετικά συντηρητικός ως άνθρωπος (όχι αναγκαστικά πολιτικά) και δεν κάνω αλλαγές... αν και ένα οτιδήποτε VAG με DSG το ζαχαρώνω, ενώ αν είχα φράγκα δεν θα με χάλαγε η χλίδα μίας Merc... (όχι όμως καγκουράδικες BMW)
-
Αχ μου ανοιγεις ολοκληρο κεφαλαιο Ελληνογερμανικων σχεσεων. Δεν μπορω ρε Iceman εναν λαο που εκανε 2 παγκοσμιους πολεμους και τωρα συνεχιζει με αλαζονεια και μια σκληρη οικονομικη πολιτικη που βολευει εκεινον και στελνει τους υπολοιπους λαους στα σισιτια και στα χρεη να του βρω ελαφρυντικα. Αν ειναι φιλοι ας μας δωσουν τα αναγκαστικα δανεικα που πηραν στο Β ΠΠ και ας μας αποζημιωσουν για τις ζημιες που κανανε γιατι οι καλοι λογαριασμοι κανουν τους καλους τους φιλους. Θα φαω καρπαζια απο τον Mod για
Πράγματι offtopic αλλά για τα χάλια μας δεν φταίνε οι Γερμανοί, αλλά εμείς (όλοι) με τις συμπεριφορές μας.
Το μόνο κακό είναι ότι σαν λαός θέλουν να έχουν αξία τα χρηματά τους (κατάλοιπο του υπερπληθωρισμού κατά το μεσοπόλεμο) και δεν δέχονται να κόψουν λεφτά όπως διαχρονικά κάνουν οι ΗΠΑ για να καλύπτουντα ελλείματα!
Δυστυχώς όμως δεν είναι σωστό να αράζουμε εμείς στις παραλίες και στις καφετέριες και ο Γερμανός να σκίζεται για να μας πληρώνει....
Και ηθικά δηλ. να το πάρεις είμαστε 1000% λάθος, πλην του αναγκαστικού κατοχικού δανείου και μόνο, όπου - αν δεν έχουμε κάποτε παραιτηθεί και από αυτό, όπως ρητά παραιτηθήκαμε από τις πολεμικές αποζημιώσεις - αξίζει να το κυνηγήσουμε νομικά, αλλά και πάλι όχι εκδικητικά για την κατάντια μας.....Πέρα απ'την πλάκα θέλω να σε ρωτήσω, πως και δεν πήρες ποτέ γερμανικό? Για κάποιο λόγο?
Εγώ πριν είχα 2 Bmw's και 2 mercs και μπορώ να πω ότι δεν συμφωνώ με τα περί ποιότητας μεταξύ Group Vw και αυτών των δύο που λέει ο φίλος παραπάνω!Δεν έτυχε, κόλλησα και με τα Toyota, γενικά είμαι σχετικά συντηρητικός ως άνθρωπος (όχι αναγκαστικά πολιτικά) και δεν κάνω αλλαγές... αν και ένα οτιδήποτε VAG με DSG το ζαχαρώνω, ενώ αν είχα φράγκα δεν θα με χάλαγε η χλίδα μίας Merc... (όχι όμως καγκουράδικες BMW)
ΤΟ ΑΦΗΝΩ ΑΣΧΟΛΙΑΣΤΟ....................
-
Και για να έχουμε μια εικόνα, πόσα είναι τελικά τα αυτοκίνητο του group που θα αποσυρθούν από τις ΗΠΑ και πόσα αυτοκίνητα παράγει το χρόνο? Είναι εν τέλη σημαντική η ζημιά για την εταιρεία? Και πόσο σημαντική είναι? Έχει βγει κάποιο συμπερασμα?
-
Ο χρήστης dim63 έγραψε:
ΤΟ ΑΦΗΝΩ ΑΣΧΟΛΙΑΣΤΟ....................Που να μην το άφηνες ασχολιάστο κιόλας!!!!
-
Ο χρήστης jackdaniels έγραψε:
Και για να έχουμε μια εικόνα, πόσα είναι τελικά τα αυτοκίνητο του group που θα αποσυρθούν από τις ΗΠΑ και πόσα αυτοκίνητα παράγει το χρόνο? Είναι εν τέλη σημαντική η ζημιά για την εταιρεία? Και πόσο σημαντική είναι? Έχει βγει κάποιο συμπερασμα?11 εκατ. ανακλήσεις!!!!
http://news.in.gr/world/article/?aid=1500029134 -
ΤΟ ΑΦΗΝΩ ΑΣΧΟΛΙΑΣΤΟ....................
Που να μην το άφηνες ασχολιάστο κιόλας!!!!
Ζαλιστηκες?
Σκάνδαλο VAG 2015 στις ΗΠΑ