-
Ο χρήστης Sbr έγραψε:
η πυροσβεστικη δεν νομιζω να εχει ειδικευμενες γνωσεις για περισσοτερες λεπτομερειεςΚι όμως Steve η Πυροσβεστική έχει γνώση των πυρκαγιών και το ανακριτικό της τμήμα μπορεί να σου βρει από που ξεκίνησε. Τώρα το τι έφταιξε είναι άλλο θέμα.
-
Ήμουν αυτόπτης μάρτυρας σε παρκαρισμένο όπελ 15ετίας που άρχισε να καπνίζει. Μέχρι να φωνάξουν τον ιδιοκτήτη που έμενε δίπλα είχε ψιλοαρπάξει. Δυναμό.
-
Ο χρήστης Sbr έγραψε:
η πυροσβεστικη δεν νομιζω να εχει ειδικευμενες γνωσεις για περισσοτερες λεπτομερειες. καλα κανεις και το καταγραφεις στα συμβαντα της εταιριας. αν και αλλοι εχουν το ιδιο θεμα τοτε εχει πολλες πιθανοτητες αποζημιωσεις. ψαξτο στο ιντερνετ αν ειχαν και αλλοι ιδιο θεμα ή αν ειχαν επικινδυνα θεματα με τα ηλεκτρολογικα. ξεκινα το απο εκει. που ξερεις; για την ασφαλεια και αλλων καποια στιγμη ριξε μαρκα και μοντελο να εχουν το νου τους και οι υπολοιποι.Το πόρισμα της πυροσβεστικής έχει νομική ισχύ, σύμφωνα με δικηγόρο που ρώτησα και είναι σημαντικό. Ακόμα και αν δεν μπορεί να πει αν το πρόβλημα ξεκίνησε από μπαταρία πχ ή από συναγερμό, σίγουρα το να πει 'δεν είναι εμπρησμός' έχει πολύ μεγάλο βάρος, γιατί μετά απομένει μόνο πρόβλημα με το αυτοκίνητο.
Όσο για το ψάξιμο, το ποστ αυτό είναι μέρος του ψαξίματος, σύντομα θα αρχίσω να ρωτάω και σε fora του εξωτερικού. Από google, το μόνο που βρήκα είναι μια γνωστή ιστορία σχετικά με το cruise control της ford, αλλά δε με αφορά.
-
Είχες κάνει στο αυτοκίνητο κάποια επέμβαση;
Π.χ. αλλαγή εξάτμισης; αλλαγή μπαταρίας; καλωδίωση για ενισχυτή ήχου; εγκατάσταση άλλου ηχητικού συστήματος; εγκατάσταση άλλου ηλεκτρονικού εξοπλισμού; μήπως το είχες χαμηλώσει;Ειδικά το τελευταίο για το χαμήλωμα το αναφέρω γιατί έχω δει μπροστά μου παρκαρισμένο αυτοκίνητο να πιάνει ξαφνικά φωτιά, επειδή ο τύπος το είχε χαμηλώσει και η εξάτμιση ακούμπησε σε πατημένα ξερόχορτα εκεί που είχε παρκάρει. Κάηκε ολοσχερώς σε 10 λεπτά.
-
Ο χρήστης zinas έγραψε:
η πυροσβεστικη δεν νομιζω να εχει ειδικευμενες γνωσεις για περισσοτερες λεπτομερειες. καλα κανεις και το καταγραφεις στα συμβαντα της εταιριας. αν και αλλοι εχουν το ιδιο θεμα τοτε εχει πολλες πιθανοτητες αποζημιωσεις. ψαξτο στο ιντερνετ αν ειχαν και αλλοι ιδιο θεμα ή αν ειχαν επικινδυνα θεματα με τα ηλεκτρολογικα. ξεκινα το απο εκει. που ξερεις; για την ασφαλεια και αλλων καποια στιγμη ριξε μαρκα και μοντελο να εχουν το νου τους και οι υπολοιποι.
Το πόρισμα της πυροσβεστικής έχει νομική ισχύ, σύμφωνα με δικηγόρο που ρώτησα και είναι σημαντικό. Ακόμα και αν δεν μπορεί να πει αν το πρόβλημα ξεκίνησε από μπαταρία πχ ή από συναγερμό, σίγουρα το να πει 'δεν είναι εμπρησμός' έχει πολύ μεγάλο βάρος, γιατί μετά απομένει μόνο πρόβλημα με το αυτοκίνητο.
Όσο για το ψάξιμο, το ποστ αυτό είναι μέρος του ψαξίματος, σύντομα θα αρχίσω να ρωτάω και σε fora του εξωτερικού. Από google, το μόνο που βρήκα είναι μια γνωστή ιστορία σχετικά με το cruise control της ford, αλλά δε με αφορά.
Ford είναι;
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Π.χ. αλλαγή εξάτμισης; αλλαγή μπαταρίας; καλωδίωση για ενισχυτή ήχου; εγκατάσταση άλλου ηχητικού συστήματος; εγκατάσταση άλλου ηλεκτρονικού εξοπλισμού; μήπως το είχες χαμηλώσει;Ειδικά το τελευταίο για το χαμήλωμα το αναφέρω γιατί έχω δει μπροστά μου παρκαρισμένο αυτοκίνητο να πιάνει ξαφνικά φωτιά, επειδή ο τύπος το είχε χαμηλώσει και η εξάτμιση ακούμπησε σε πατημένα ξερόχορτα εκεί που είχε παρκάρει. Κάηκε ολοσχερώς σε 10 λεπτά.
Καμία μετατροπή απολύτως, και τα service γινόταν μόνο στην επίσημη αντιπροσωπία. Επίσης είχα πάρα πολύ λίγα χιλιόμετρα για την ηλικία του (5 χρόνια)
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
η πυροσβεστικη δεν νομιζω να εχει ειδικευμενες γνωσεις για περισσοτερες λεπτομερειες
Κι όμως Steve η Πυροσβεστική έχει γνώση των πυρκαγιών και το ανακριτικό της τμήμα μπορεί να σου βρει από που ξεκίνησε. Τώρα το τι έφταιξε είναι άλλο θέμα.
μπραβο! δεν το ηξερα Αλεξανδρε.
lol adensa. -
…lol ξε lol σε όλες τις μάρκες & μοντέλα δυστυχώς μπορεί να συμβεί
-
Ο χρήστης zinas έγραψε:
Καμία μετατροπή απολύτως, και τα service γινόταν μόνο στην επίσημη αντιπροσωπία. Επίσης είχα πάρα πολύ λίγα χιλιόμετρα για την ηλικία του (5 χρόνια)
Τελικά απομένει η εργοστασιακή ατέλεια, η αστοχία υλικού ή και ανθρώπινο λάθος μετά από επίσκεψη για service.
-
Ο χρήστης zinas έγραψε:
Παρόμοια περίπτωση ο ξάδερφος μου με Golf 1.6 generation (4) σε νησί πριν απο αρκετά χρόνια.......συναγερμός ?
Sent from my iPad using Tapatalk
Υπάρχει η δυνατότητα να μοιραστείς τα στοιχεία επικοινωνίας του σε ένα PM?
Πρέπει να τον ρωτησω πρώτα. Νομίζω ή περίπτωση του ήταν after market συναγερμός. Επίσης της αδερφής μου ένα Clio 20ετιας ( 2ης γενιάς) όταν άφησε από δικό της λάθος την πλαφόνιερα ανοιχτή και μισό κάηκε το εσωτερικό...... Έσταζε φωτιά ή πλαφόνιερα στα καθίσματα ( έλιωνε το πλαστικό)
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
-
Ο χρήστης Dasimo έγραψε:
Παρόμοια περίπτωση ο ξάδερφος μου με Golf 1.6 generation (4) σε νησί πριν απο αρκετά χρόνια.......συναγερμός ?
Sent from my iPad using Tapatalk
Υπάρχει η δυνατότητα να μοιραστείς τα στοιχεία επικοινωνίας του σε ένα PM?
Πρέπει να τον ρωτησω πρώτα. Νομίζω ή περίπτωση του ήταν after market συναγερμός. Επίσης της αδερφής μου ένα Clio 20ετιας ( 2ης γενιάς) όταν άφησε από δικό της λάθος την πλαφόνιερα ανοιχτή και μισό κάηκε το εσωτερικό...... Έσταζε φωτιά ή πλαφόνιερα στα καθίσματα ( έλιωνε το πλαστικό)
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
ευχαριστώ. Βέβαια αν είχε γίνει οποιαδήποτε αλλαγή στο αμάξι είναι άλλη περίπτωση από τη δικιά μου (ή αν υπάρχει ανθρώπινο λάθος, όπως με την αδερφή σου). Εκτιμώ τη βοήθεια και τις συνεχόμενες απαντήσεις σου, πάντως
-
Κινέζικοι συναγερμοί που φοράνε οι εταιρείες σαν δώρο με την αγορά του αυτοκινήτου. Σαν τα χριστουγεννιάτικα λαμπάκια, τα παίρνεις τα ανάβεις, τα σβήνεις και φεύγεις αλλα μόνο οτι ειναι στη πρίζα ξελαμπαδιάζει ολο το σπίτι.
-
Το αυτοκινητο εινα στην εγγυηση.Εαν ναι κατι γινεται.Εαν ειναι εκτος εγγυησης η εχεις αλλαξει οτιδηποτε, εστω και μια βιδα που δεν ειναι εργοστασιακη, δεν εχεις καμια ελπιδα.Εστω και μια λαμπα η ενα μπουζι που δεν εχει εργοστασιακο κωδικο, αυτοματος καταστει το αυτοκινητο ' πειραγμενο' και εκτος εργοστασιακης κατασκευης.
Οι δικηγοροι των εταιρειων ειναι γατοι και θα βρουν πολλα 'πατηματα' για να αντικρουσουν ολα σου επιχειρηματα.
Μ -
Ο χρήστης Herc έγραψε:
Το αυτοκινητο εινα στην εγγυηση.Εαν ναι κατι γινεται.Εαν ειναι εκτος εγγυησης η εχεις αλλαξει οτιδηποτε, εστω και μια βιδα που δεν ειναι εργοστασιακη, δεν εχεις καμια ελπιδα.Εστω και μια λαμπα η ενα μπουζι που δεν εχει εργοστασιακο κωδικο, αυτοματος καταστει το αυτοκινητο ' πειραγμενο' και εκτος εργοστασιακης κατασκευης.
Οι δικηγοροι των εταιρειων ειναι γατοι και θα βρουν πολλα 'πατηματα' για να αντικρουσουν ολα σου επιχειρηματα.
ΜΔυστυχώς στην εγγύηση δεν είναι. Έτσι κι αλλιώς 1 χρόνο είχε όταν το πήρα, και έπρεπε να πληρώσω για να την επεκτείνω στα 3, που και να το είχα κάνει, πάλι εκτός θα ήταν. Από την άλλη, όπως ακριβώς το είπες: ούτε βίδα δεν έχω αλλάξει εκτός αντιπροσωπίας.
Πυρκαγιά στο αυτοκινήτο