-
Πολλά σμπορ πάντως επιδεικνύουν τέτοιες συμπεριφορές σηκώνοντας αν χρειαστεί τον έσω πίσω τροχό.
-
Ο χρήστης alejandrok έγραψε:
ils, δε θα σταθώ μόνο στο ότι κοιτάς δύο τελείως διαφορετικές κατηγορίες αυτοκινήτων, αλλά στο οικονομικό.
Αν αποφασίσεις να περάσεις τα 26.000€, τότε θα πρέπει να ξεκινήσεις την αναζήτηση από την αρχή. Οι επιλογές αλλάζουν και μπαίνουν και άλλοι δυνατοί παίχτες (πχ 3008). Πάρε ανάσα και ξεκίνα από την αρχή.+1
-
Ε τα σπορτιφ αυτοκινητα εχουν μικρες διαδορμες στην αναρτηση, χοντρες αντιστρεπτικες που τραβουν τον εσωτερικο τροχο πιο εντονα και αλλα αμορτισερ.
Σαν φαινομενο μοιαζει ιδιο αλλα δεν ειναι.Εδω εχουμε μεγαλες διαδρομες στην αναρτηση και σηκωνονται και οι δυο εσωτερικοι τροχοι, δηλαδη οι κλισεις ειναι τετοιες που τερματιζουν την μεγαλη αναρτηση και σηκωνεται στον αερα...παει καρφι οπως ειναι με τις ωραιες ζαντουλες του για ντελαπαρισμα, αλλα με το αυτοματο φρεναρισμα και τον αυτοματο κατανεμητη που διαθετει (δηλαδη το εσπ) απορροφουνται απο τα φρενα οι πλευρικες δυναμεις, αλλαζουν μορφη (θερμοτητα, τριβη κτλ) και περναει με τα χιλια ζορια.
Δηλαδη η ταχυτητα εξοδου ποια ειναι; εκει θα φανει τι μπορει να κανει η αναρτηση του.
Μπαινει με 79 και τερματιζει με ποσα;;; τα εφαγε ολα το φρεναρισμα;;Δεν σημαινει οτι ειναι ενα μελετημενο αυτοκινητο τουλαχιστον στις αποτομες αλλαγες κατευθυνσης, απλα οτι εχει ενα πολυ καλο εσπ και καλα φρενα.
Το αποτελεσμα ομως μετραει σε τελευταια αναλυση, αλλα και παλι αλλο αυτο και αλλο η οποια προσεγμενη αναρτηση.
-
Ο χρήστης xplicit έγραψε:
Πάρε χαρτί και μολύβι, βάλτα κάτω και δες πραγματικά τι θέλεις. Απ' ότι καταλαβαίνω θέλεις group vag. Άρα δες αρχικά τι επιλογές έχεις στο ποσό που μπορείς να διαθέσεις και μετά απλώσου και αλλού.Αν ο κινητήρας είναι ο ίδιος με του Kodiaq που έκανα td και του scirocco που έχω 7 χρόνια τώρα, δεν καίει! Χονδρικά, λιγότερο από 10 ευρώ/100 χλμ ή να στο πω και αλλιώς 50 λίτρα/700+χλμ..
(στα χρήματα του tiq θα προτιμήσω το 3008..)
εχω έχω μια τιμή στα χέρια μου με τα 125ps Βεντζινα πάντα στα 25500e το 3008 κάτι 30αρια μου έλεγαν
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Ο χρήστης alejandrok έγραψε:
ils, δε θα σταθώ μόνο στο ότι κοιτάς δύο τελείως διαφορετικές κατηγορίες αυτοκινήτων, αλλά στο οικονομικό.
Αν αποφασίσεις να περάσεις τα 26.000€, τότε θα πρέπει να ξεκινήσεις την αναζήτηση από την αρχή. Οι επιλογές αλλάζουν και μπαίνουν και άλλοι δυνατοί παίχτες (πχ 3008). Πάρε ανάσα και ξεκίνα από την αρχή.3008 στα 25500 δεν υπάρχει μη βλέπετε τιμές καταλόγου πήγα στη pegeuot τώρα που έχουν εκπτώσεις κάτι 30αρια έλεγαν .Επισης εξωτερικα σεν μου αρέσει το 3008 μόνο μέσα αξίζει
-
Συγκεκριμένα έχω στα χέρια μου προσφορά Tiguan 1.4 125ps χωρίς μεταλλικό χρωμα έκδοση advance με αναδιπλούμενους καθρέπτες με το κλειδί στο χέρι 25680e .Πανω έγραψαν κάποιο 3008 ούτε κατα διάνοια σε αυτή τη τιμή πήγα είδα και σπηλιά οι έκπτωσεις τους στηνκαλητερη κάπου 30 έλεγαν χωρίς τον εξοπλισμό του Tiguan .Μόλις μου είπε τιμή πωλητης του ειπα και γιατί να κη πάω x1 ίδια κατηγορία μου είπε άντε γειαααα του ειπα .
-
Και εγώ για 3008 ξεκίνησα και βρέθηκα με Tiguan
-
Ο χρήστης tsotsos έγραψε:
Και εγώ για 3008 ξεκίνησα και βρέθηκα με Tiguanτο πήρες;
-
Σήμερα έκανα Test drive το 1.4 125 ps.Μου άφησε πολύ καλές εντυπώσεις η έκδοση advance που είχα ήταν με παρα πολύ καλο εξοπλισμό .Σε απόσταση 15-20χλμ πέτυχα μέση κατανάλωση 7.1 .Αν ξεπεράσω τη κακή εμπειρία που είχα με το πρώτο μου αυτοκίνητο polo το 1998 και αν πάρουν σε καλή τιμή το αμάξι μου θα το κλείσω .Αυτη τη στιγμή μου αρέσει από όλα τα suv.Tο kuga που είχα δει έχει καλο εξοπλισμό αλλά κάτι με χάλαγε δεν το βρήκα κομψό ούτε μέσα αλλά ούτε και έξω .Επισης διάβασα για κατανάλωση εντός πόλης 10αρια .Απο περιέργεια θα κάνω και σε αυτό ένα test drive .Το 3008 εξωτερικα δεν μου αρέσει καθόλου μέσα είναι τέλειο αλλά ξεφεύγει παρα Μα παρα πολύ στη τιμή ,καμία σχέση οι τιμες καταλόγου με τις πραγματικες. Ακόμα απορρίπτω τα diesel όχι λόγω καταργησης αλλά λόγω αυξημένου κοστους σε περίπτωση βλαβης με κυρίες αιτιες πρώτο τα χλμ πολης που δεν κάνουν τα diesel και το λένε και οι ίδιοι οι πωλητες αλλά η κακή ποιότητα καυσίμων Επισης από θέμα βλαβών διάβασα ότι υπήρχε θέμα με παλαιότερες γενιες κυρίως με καδένες. Αν δεν κάνω λαθος πλεων έχουν ιμάντες χρονισμού .Επειδη όσα περισσότερα αυτοκινητα βλέπω τόσο μπερδεύομαι Ελπιζω να με βοηθήσετε στην επιλογή μου Ευχαριστω εκ των προτέρων Μόνο μελανό σημείο η εγγύηση και το κόστος επέκτασης η Mercedes τα κάνει αυτά .
-
Παντως ειπε η πεζο να μπει στα χωραφια της αουντι και το εκανε αμεσως ξεκινωντας φυσικα πρωτα απο ολα απο τις τιμες.
Ακομα ενα καλο συστημα τετρακινησης δεν εβγαλε αλλα αυτο δεν την αγχωνει...
Ειπαμε πως μπορει να γινει πολυ σοβαρη εταιρια με πολυ ποιοτικα αυτοκινητα αλλα ακομα δεν ξεκινησε...τιμες ανεβασε
Παντως σε τεστ που διαβασα λενε πως το πατημα και η ηχομονωση ειναι ανωτερη του τιγκουαν αλλα και παλι δεν ξερω ποσο καλυτερη για να δικαιολογησει την τιμη του.
-
Ο χρήστης Lap έγραψε:
Παντως ειπε η πεζο να μπει στα χωραφια της αουντι και το εκανε αμεσως ξεκινωντας φυσικα πρωτα απο ολα απο τις τιμες.Ακομα ενα καλο συστημα τετρακινησης δεν εβγαλε αλλα αυτο δεν την αγχωνει...
Ειπαμε πως μπορει να γινει πολυ σοβαρη εταιρια με πολυ ποιοτικα αυτοκινητα αλλα ακομα δεν ξεκινησε...τιμες ανεβασε
Παντως σε τεστ που διαβασα λενε πως το πατημα και η ηχομονωση ειναι ανωτερη του τιγκουαν αλλα και παλι δεν ξερω ποσο καλυτερη για να δικαιολογησει την τιμη του.
πηγα από περιέργεια να δω τις εκπτώσεις τους κάτι 28 και 30 άκουσα .Εχουν φτιάξει ένα πολύ καλο εσωτερικό πολλά τα λεφτά όμως
-
Τωρα τι μου θυμισατε.Οταν εψαχνα για αυτοκινητο και πηγα να δω το 3008( το οποιο εμφανισιακα μεσα εξω και ποιοτικα το βρηκα καλυτερο απο το τιγκουαν) σχεδον εβαλα τα γελια οταν μ ειπαν τη τιμη του...
Ο πωλητης μαλιστα επειδη το καταλαβε αρχισε να μ λεει οτι συγκρινεται ανετα με το εβοκ...επισης ειχαν μια συμπεριφορα λες και θα μ κανουν χαρη αν με αφησουν να αγορασω το αμαξι τους...Εννοειται οτι εφυγα και ουτε τεστ ντραιβ ασχοληθηκα να κανω...Υγ: ασχετο αλλα θα το πω..η εμπειρια μου γενικοτερα απο τους πωλητες της θεσνικης ηταν η χαλια με λιγες εξαιρεσεις.Με χειροτερη ενα τυπο με κουστουμι απο τα πανερια και κατι γυαλακια στη καρεντα που πραγματικα θεωρουσε οτι μ εκανε χαρη απλα π μπηκα στην αντιπροσωπεια τους...Στο τσαφ το γλιτωσε το καντηλι πριν φυγω..
Στάλθηκε από το LG-H850 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ωραίο το Τιγκουάν και καλές τιμές έχει , αλλά μια και το συγκρίνετε με το 3008 να τα λέτε κανονικά .
Το Τιγκουάν στην advance έχει 25750 και η προσφορά του φίλου είναι 25680 .
Το 3008 στην μεσαία έκδοση έχει
https://media-ct-ndp.peugeot.com/file/7 ... DCRKB1A0B0
27400 και μετά τις εκπτώσεις των 1600 που τρέχουν τώρα πάει στα 25800 . Η τιμή πρό φόρων είναι 19350,28 , οπότε έχει νομίζω αρκετό περιθώριο να βάλει κάποιος κάτι επάνω και να το πάει στα 27000 , όπου θα έχει όλα όσα έχει το Τιγκουάν και επιπλέον ΕΜΦΑΝΙΣΗ , ηλεκτρονικό πίνακα οργάνων που το Τιγκουάν το έχει 2 εκδόσεις επάνω στα 33000 , το γκρίπ , το κρούζ κοντρόλ που το έχει από την βασική και διάφορα άλλα που θέλει κάποιος να τα δει αναλυτικά .Οπότε δεν παίζουν 28άρια και 30άρια εκτός αν κοιτάτε την Αλούρ , που είναι Αλλού σε σχέση με την δεύτερη έκδοση του Τιγκουάν .
Αρα με 1000 € πάνω από το Τιγκουάν advance έχεις το 3008 με περισσότερο εξοπλισμό .
Αυτά και μόνο για την αποκατάσταση της αλήθειας .
-
Η προσφορα αυτη ηταν καιρο πριν αλλα τοτε π εψαχνα τοσο ειχε..και ηταν κανα 3 η 3.5 χιλ ,δε θυμαμαι ακριβως, πιο ακριβο απο το advance tiguan.
Επισης το 3008 δε ξερω πως τα παει μεχρι τωρα με προβληματα αλλα το προηγουμενο μοντελο φιλος π το ειχε στεναξε ως που το εδωσε κ ησυχασε..Σε σημειο να σταματαει στο φαναρι ασχετος με το ιδιο 3008 να λεν γιατο τι προβληματα τους εβγαζε και να κλαιν τη μοιρα τους...
-
Τι σχέση έχει το 120άρι ντίζελ με το 130 βενζίνης και 125 βενζίνης Τιγκουάν που λέμε ? Μήλα με πορτοκάλια ?
Το παλιό 3008 όπως και τα άλλα που φόραγαν τον 1.6 ΤΗΡ συμπαραγωγής με την Μπε εμ βε - Μίνι είχαν και έχουν θέματα .
Οι κινητήρες είναι νέοι πλέον .
-
Μηλα με αυγα...εγω πετρελαιο συγκρινω στη δικη μ αναζητηση...1.6 diesel με 120 αλογα...και τα 2 ...τωρα εσυ λεγε τα δικα σου...μαλλον θεωρεις κ συ οτι συγκρινεται με χ1 και εβοκ...
-
Πάντως ,το να θες να αποφύγεις τα προβλήματα (που όντως έβγαζε το παλιό 3008, +1000 σε αυτό) και να πας σε vag,είναι λίγο κάπως..
Sent from my Redmi 3S using Tapatalk
-
@ lls
Ναι το πήρα τον Αύγουστο.Εϊχα πάρει προσφορά για 3008 1.6 Diesel Allure EAT6 κοντά στα 35.000 και έδωσα ένα χιλιάρικο παραπάνω και πήρα Tiguan 2.0 TDi 4Motion DSG7 με 190 άλογα.Καμμία σχέση μεταξύ τους. Δύο κλάσεις επάνω ο Γερμανός.
-
Προσωπικα ξεφυγα κ πηγα στο xc40 αλλα εχεις δικιο και στο οτι για το vw group δε ακουω τα καλυτερα χωρις να φτανουν ποτε ομως στο κλαμα για τα προηγουμενα 3008...
-
Ο χρήστης giannis3011 έγραψε:
Προσωπικα ξεφυγα κ πηγα στο xc40 αλλα εχεις δικιο και στο οτι για το vw group δε ακουω τα καλυτερα χωρις να φτανουν ποτε ομως στο κλαμα για τα προηγουμενα 3008...Στάλθηκε από το LG-H850 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ε, φαντάζομαι το θέμα δεν είναι ποιος θα κλάψει λίγο λιγότερο. Το PSA πλέον διεκδικεί δάφνες αξιοπιστίας, ειδικά μετά την τελευταία c4. Μπορεί να κάνω κ λάθος φυσικά!
Sent from my Redmi 3S using Tapatalk
VW Tiguan 2016