-
Χωρίς να απαξιώνω σε καμία περίπτωση μια τεράστια αυτοκινητοβιομηχανία όπως η VW, τα αυτοκίνητά της ως εμφάνιση δεν μου αρέσουν. Ομολογώ ότι το νέο Tiguan όπως φαίνεται στις φωτογραφίες του link που ακολουθεί μπορεί να αποτελέσει εξαίρεση :
http://www.caroto.gr/2015/09/03/ο% ... vw-tiguan/ -
Χωρίς να απαξιώνω σε καμία περίπτωση μια τεράστια αυτοκινητοβιομηχανία όπως η VW, τα αυτοκίνητά της ως εμφάνιση δεν μου αρέσουν. Ομολογώ ότι το νέο Tiguan όπως φαίνεται στις φωτογραφίες του link που ακολουθεί μπορεί να αποτελέσει εξαίρεση :
Πολύ όμορφο φαίνεται από αυτή την φωτογραφία. Για να δούμε σε τι τιμές θα έρθει...
-
Οι φωτογραφίες από 'ψηλά' ομορφαίνουν τα αυτοκίνητα, σχεδόν όλα. (Υπάρχουν βέβαια κάποια που δεν μπορεις να τα δεις με τίποτε ακόμη και την νύχτα. ) . Για να συνεχίσω όμως το σκεπτικό μου δεν μπορούμε να αντιληφθούμε τη σχέση του μήκους και του πλάτους του αυτοκινήτου σε σχέση με το ύψος του από τις εν λόγω φωτογραφίες. Τραγικό παράδειγμα για ΄μενα το terios πρώτης γενιάς που νόμιζες ότι πέρασε από πρέσα πριν βγει στο δρόμο (μήκος οκ, πλάτος εφάμηλο του smart και ύψος κλασικού suv). Φυσικά δεν αναμένω κάτι τέτοιο στο tiguan. Είμαι όμως σχεδόν σίγουρος πως οι τελικές τιμές των εκδόσεων που θα προσφέρεται στη χώρα μας θα οδηγήσουν πολλούς υποψήφιους αγοραστες σε μοντέλα εταιρειών που είναι ανώτερες από κάθε άποψη. Το έχω ξαναγράψει πως σε Γερμανικό η σειρά προτεραιότητας για μένα είναι: BMW, Merc και τέλος! Συγνώμη που απορρίπτω τα υπόλοιπα καθώς πραγματικά θεωρώ πως στα χρήματα που ζητούν συνήθως μπορείς να πάρεις οτιδήποτε ανώτερο άλλης προέλευσης. Μοναδική εξαίρεση ένα όχημα που με έχει εντυπωσιάσει όσο κανένα άλλο suv, το q5 φυσικά!
-
Ο χρήστης axel12p έγραψε:
Πολύ όμορφο φαίνεται από αυτή την φωτογραφία. Για να δούμε σε τι τιμές θα έρθει...Τούμπανο φαίνεται. Εύχομαι μόνο να μην βγαίνει με μικρό diesel κινητήρα και να είναι ακριβό, γιατί αλλιως θα χτυπάω το κεφάλι μου στον τοίχο.......
-
Υπάρχει περίπτωση να ΜΗΝ έχει τσιμπημενη τιμή? Μπααααα!
Στάλθηκε από το GT-I9195 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Υπάρχει περίπτωση να ΜΗΝ έχει τσιμπημενη τιμή? Μπααααα!Στάλθηκε από το GT-I9195 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
VW και χαμηλη τιμη; ντροπη.
-
Ο χρήστης plutare έγραψε:
Πολύ όμορφο φαίνεται από αυτή την φωτογραφία. Για να δούμε σε τι τιμές θα έρθει...
Τούμπανο φαίνεται. Εύχομαι μόνο να μην βγαίνει με μικρό diesel κινητήρα και να είναι ακριβό, γιατί αλλιως θα χτυπάω το κεφάλι μου στον τοίχο.......
Προφανώς ισχύει ότι με το HRV και το Civic. Πόσο φτηνό να είναι όταν θα είναι σίγουρα ακριβότερο από το αντίστοιχο πετρελαιοκίνητο Golf; Λογικά θα ξεκινάει από τα 25.000€.
-
γιατί πιστεύω ότι θα είναι ακριβότερο;;;
-
Και εγω. Βασικη -ανυπαρκτη- εκδοση στα 27000€ και στα 30000€ η αξιοπρεπεια!
Σε τιμες XTrail, Rav κλπ θα παιζει. Οχι με το QQ και το HRV.From my SMO72HD via Tapatalk
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Σε τιμες XTrail, Rav κλπ θα παιζει. Οχι με το QQ και το HRV.From my SMO72HD via Tapatalk
κάπως έτσι...και στα 27.000 θα είναι ο κινητήρας βενζίνης με τα 125 άλογα...που δε θα λέει...άρα, πας για παραπάνω...
-
Ο χρήστης The_Emperor έγραψε:
κάπως έτσι...και στα 27.000 θα είναι ο κινητήρας βενζίνης με τα 125 άλογα...που δε θα λέει...άρα, πας για παραπάνω...
Ακριβως
-
Αρε edit VW μόνο SUV ... εκείνο το έρημμο το blue sport το έβαλες στο ράφι ... δεν πειράζει υπαρχει και η Mazda (ΜΧ5) για εμάς τους εργένηδες-γεροντοπαλίκαρα ... χαχαχαχαχαχαχα...
-
-
Αρκετα τυπικη μουρη και μασκα,κλασσικο σχημα φαναριων,τυπικο και γνωριμο vw.
-
Σαν f/l του προηγούμενου είναι αλλά δεν με ενοχλεί ιδιαίτερα.
Επιτυχίας συνέχεια ...Αρκεί να είναι αξιόπιστο. Έχει βεβαρημένο παρελθόν.
Στάλθηκε από το GT-I9195 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης Ken11 έγραψε:
Αρκετα τυπικη μουρη και μασκα,κλασσικο σχημα φαναριων,τυπικο και γνωριμο vw.Συμφωνώ...η εταιρία κινείται πάλι συντηρητικά...χωρίς να σημαίνει ότι αυτό το στυλ δεν αρέσει σε πολλούς...
Από την άλλη πλευρά να πω ότι έστω και η μικρή αυτή διαφοροποίηση είναι προς το καλύτερο - κατά τη γνώμη μου - από το προηγούμενο μοντέλο. Πιθανότατα τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα του νέου μοντέλου κρύβονται στις τεχνολογίες που το συνοδεύουν και όχι τόσο στην εμφάνιση.
Αναμένουμε και τις τιμές και λεπτομέρειες για τους κινητήρες... -
Φαίνεται πολύ όμορφο, προσωπικά μου θυμίζει κάτι από BMW x3, παλιο tiguan και νέο passat
-
Εμένα μου αρέσει αλλά νομίζω πως δεν είμαι μέτρο σύγκρισης διότι δεν είναι συνηθισμένο να μη μου αρέσει κάποιο καινούριο αμάξι κατηγορίας που μ'ενδιαφέρει!Τα crossover παρουσιάζουν ανοδική τάση και λογικά θα πουλήσει ακόμα και εδώ αφού θα έρθει με πετρελαιοκινητήρα 1600άρη...αν φυσικά μέχρι τότε δεν έχει αλλάξει κάτι στα φορολογικά και αν δεν έχει τιμή στο Θεό.
Δεν κάνουμε ένα 4Τforum κλιμάκιο να πάμε Φρανκφούρτη να τα χαζέψουμε όλα από κοντά;!Πωπω τέλεια θα ήταν
VW Tiguan 2016