-
Με το καλο Νίκο!!
Είδα πάντως οτι το 1,6 diesel δεν βγαίνει με dsg, γεγονός αποτρεπτικό.
Επίσης η εγγυηση παραμένει διετής; Τι πακέτα επέκτασης υπάρχουν και ποσο κοστίζουν ;
Ετοιμοπαράδοτα δεν εχει;
Γιατι τόσους μήνες; Έβαλες κατι ειδικό;
Αν οχι δεν μπορώ να καταλάβω πως εξακολουθούν και πουλάνε αμάξια που έχουν κινηση με τόσες αναμονές ....
Ποτε μου δεν θα περίμενα τόσο ειδικά για στοκ μοντέλο.
Μια φορα έτυχε να πρέπει να περιμένω και στην πρώτη μικρή καθυστέρηση τα πήρα άγρια, έγινα μπίλιες με τον έμπορο και ακύρωσα. Αν δεν ηταν η γυναίκα δεν θα το αγόραζα καν αλλα με εψηςε και έτυχε και το βρήκα και το πήρα εκθεσιακό. -
Οντως δε βγαινει με dsg. Η εγγυηση ειναι διετης και θα προσπαθησω να παρω την επεκταση δωρο.
Ετοιμοπαραδοτα δεν εχει αφου πριν ενα μηνα ξεκινησε η παραγωγη του.
Σκεψου ποσα θα πανε test drive και ποσα ακομα σε πελατες οποτε δικαιολογειται η αναμονη.
Δυο πωλητες μου ελεγαν πως εχουν παραγγειλει ο καθενας τους απο 10 περιπου αυτοκινητα για πελατες.
Απ οτι φαινεται εχει ξεκινησει πολυ καλα.
Βενζινης υπαρχει ετοιμοπαραδοτο σιγουρα.
Το 2λιτρο εχει μικροτερη αναμονη ενω παιζει να βρεις και κανα ετοιμοπαραδοτοΣτάλθηκε με tapa
-
Θα παω πάντως απο περιέργεια να το δω. Εχω την καρέντα πολυ κοντά αλλα είχαν πολυ ύφος μια αλλη φορα που πήγα να δω ενα πόλο μτχ οταν έψαχνα για το μικρο. Και η βενζίνη ειναι καλή επιλογή αν κανεις λίγα χιλιόμετρα ετησίως αλλα οσο λίγα και να κανεις η ευχαρίστηση να πληρώνεις ελάχιστα στο πρατήριο δεν αλλάζει με τίποτα.
-
Ο χρήστης plutare έγραψε:
Παίδες ανέβηκα από Αθήνα σε ένα χωριό έξω από την Άρτα. Πήγαινα σχεδόν κάθε μέρα 4 άτομα +μωρό για μπάνιο Πρέβεζα και μετά κατέβηκα από Άρτα στην Σπάρτη και στην Μάνη.
Μιλάμε για πάνω από 1500 χλμ, κατανάλωση όπως πάντα πολύ χαμηλή, αλλά να πω την αλήθεια μου δεν έδωσα καθόλου σημασία, το πάταγα οπότε ήθελα όσο ήθελα.
Αυτό που θέλω να πω είναι πως δεν κωλωσε πουθενά το αμάξι ( QQ 1.5dci ). Αφού την πρώτη μέρα που γυρίζαμε από θάλασσα στο χωριό που είναι στο βουνό και δεν είχα προλάβει να ξεφορτωσω το αμάξι, ο κουνιάδος μου είχε μείνει με το στόμα ανοιχτό.
Μου λέει ρε φίλε γίνεται με 4.5 άτομα και φουλ φορτωμένο και με air-condition να ανεβαίνει έτσι άνετα....?
Νίκο μην το σκέφτεσαι φίλε μου. Μια χαρά θα είσαι.
Αρκεί να ξέρεις τι αγοράζεις.
Μην περιμένεις να σκάβει την άσφαλτο, αλλά σε όλα τα άλλα εγώ λέω πως αν είναι σαν το qq ( που από ότι βλέπω έχει ίδια άλογα, ίδια ροπή, σχεδόν ίδιο βάρος κλπ ) θα είναι επαρκεστατο.
Άλλωστε είναι ένα οικογενειακό αυτοκίνητο και όχι ένα σπορ.
Με το καλό να το παραλάβεις λοιπόν και καλή υπομονή μέχρι να ρθει, γιατί φίλος που το έκανε παραγγελία χθες ( 1.6d 110, advance ) του είπαν κάτι για 4 μηνες).
Όταν θα έρθει είμαι σίγουρος πως θα σε δικαιώσει!Στάλθηκε από το SM-N915FY μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Επιβεβαιώνω και εγω για κατανάλωση και δύναμη με φουλ φόρτωμα (απορώ μάλιστα πως κάνουμε θέμα οτι τα 430 του Qq ειναι λίγα. Εγω με εξοπλισμό άνετα για 15 + μέρες, και φέρνοντας σχεδόν τα μισά ρούχα πίσω καθαρά, το γέμισα οσο γέμιζα και το rav 4 και μάλιστα με τον πάτο κανονικά. Το παν στη χωρητικότητα ειναι να ξέρεις να το γεμιζεις σωστα και να εκμεταλλεύεσαι όλο το χωρο.)
Απλα για να μην γίνουμε και γραφικοί σαν καποια παιδια στο νήμα αλλου οχήματος σε τέτοιες συνθήκες θα πέσεις αρκετά σε τελική.
Στην ευθεία της Θήβας χθες και μετα απο τόσες ώρες ταξίδι πάτησα να φτάσουμε μια ώρα αρχύτερα. Ε, ενω άδειο (εγω και η γυναίκα μου δηλαδή χωρις αποσκευές) έφτανε άνετα τα 180, χθες τιγκα αγκομαχούσε να τσιμπήσει τα 165.... Πάταγα και ξανά πάταγα, κατάλαβα και το σκαλοπατακι που εχει (δεν το είχα ξαναπατησει τόσο) και δεν.... Με τα χίλια ζόρια και μετα απο πολυ ώρα και πάτημα, τσίμπησε και τα 170 αλλα καμία σχεση.
Βέβαια στο επαρχιακό δίκτυο δεν καταλάβαινες τέτοια διαφορά και το αμάξι πήγαινε άνετα. -
Το 1.6 Diesel καθυστερει περισσοτερο γιατι ξεκινησε να ειναι διαθέσιμο απο την 26η εβδομαδα παραγωγής (27 Ιουνίου) οποτε και οι πρωτες παραδόσεις γινονται Αύγουστο (στην καλύτερη περίπτωση).
-
Ο χρήστης iceman7 έγραψε:
Θα παω πάντως απο περιέργεια να το δω. Εχω την καρέντα πολυ κοντά αλλα είχαν πολυ ύφος μια αλλη φορα που πήγα να δω ενα πόλο μτχ οταν έψαχνα για το μικρο. Και η βενζίνη ειναι καλή επιλογή αν κανεις λίγα χιλιόμετρα ετησίως αλλα οσο λίγα και να κανεις η ευχαρίστηση να πληρώνεις ελάχιστα στο πρατήριο δεν αλλάζει με τίποτα.Η βενζινη με τα 125 αλογα εχει ιδια τιμη με το diesel οποτε δεν υπαρχει λογος αγορας της
Στάλθηκε με tapa
-
Για βενζίνη αναφέρομαι σε αυτόν με τα 150 άλογα που παει και με dsg. Ωστόσο πρέπει να καταναλώνει αρκετά !
-
εγω παντως στις τιμες diesel 1.6, 115 advance, βενζινη 1.4, 125 advance βλεπω μια διαφορα σχεδον 2500 ευρω. 28950 το πρωτο , 26350 το δευτερο. Δεν ξερω απο κοντα αν δινουν αλλες προσφορες ωστε να φερνουν τις δυο εκδοσεις κοντα τιμολογιακα.
Επισης στην υπολοιπη Ευρωπη δεν υπαρχει αυτη η διαφορα στην τιμη καυσιμου αναμεσα στο diesel και στην βενζινη (το diesel ειναι λιγο πιο ακριβο). Ας το εχει και αυτο καποιος στο μυαλο του.
-
Ο χρήστης drenie έγραψε:
εγω παντως στις τιμες diesel 1.6, 115 advance, βενζινη 1.4, 125 advance βλεπω μια διαφορα σχεδον 2500 ευρω. 28950 το πρωτο , 26350 το δευτερο. Δεν ξερω απο κοντα αν δινουν αλλες προσφορες ωστε να φερνουν τις δυο εκδοσεις κοντα τιμολογιακα.Επισης στην υπολοιπη Ευρωπη δεν υπαρχει αυτη η διαφορα στην τιμη καυσιμου αναμεσα στο diesel και στην βενζινη (το diesel ειναι λιγο πιο ακριβο). Ας το εχει και αυτο καποιος στο μυαλο του.
28300 εχει το diesel χωρις μεταλλικο και λοιπα εξοδα και 28200 εχει το βενζινη με τα 125 αλογα στην ιδια εκδοση advance. Η βενζινη εχει και αλλη μια πιο φτηνη ακομα την active με 27300
Αυτην θα ειδεςΣτάλθηκε με tapa
-
27500 και 24950 τις δυο active σε diesel και βενζινη αντιστοιχα . 27100 κανει η βενζινη active αλλα με τα 150 αλογα. παντα χωρις χρωμα και λοιπα εξοδα οι τιμες που αναφερω.
-
Ο χρήστης drenie έγραψε:
27500 και 24950 τις δυο active σε diesel και βενζινη αντιστοιχα . 27100 κανει η βενζινη active αλλα με τα 150 αλογα. παντα χωρις χρωμα και λοιπα εξοδα οι τιμες που αναφερω.Απο που τα βλεπεις αυτα? Εγω τωρα μπηκα στο επισημο site
Στάλθηκε με tapa
-
Μου ειχαν πει πως ενδεχεται να φερουν το diesel το 1600 σε πιο κατω εκδοση γιατι μολις τελειωσει η εκπτωση του χρωματος θα ανεβει κλιμακα και θα ακριβηνει αρκετα. Μαλλον φεραν την active γιατι με βαση τα λεφομενα σου ειναι λιγο πιο φτηνη
Στάλθηκε με tapa
-
οι τιμες που εγραφα ηταν απο το card and driver αν και ηταν επισημος τιμοκαταλαγος... βλεπω ομως οτι στο site της vw γραφει οτι οι τιμες που λες εσυ ειναι απο 13/07/2016.
-
Αν επιτρεπεται απο ποια αντιπροσωπεια το πηρες; Αν εισαι απο αθηνα αν εισαι εκτος και να μου πεις δεν εχω ιδεα
Οσο για την παραγγελια, εξαρταται κατα ποσο θες να συμβιβαστείς. Εγω αυτο το αμαξι το περιμενα χρονια και το ηθελα ακριβως οπως το ονειρευόμουν.
Την εκδοση αυτη δε την ειχαν καθολου (exclusive) ετοιμοπαράδοτο, ποσο μαλλον που ηθελα και ξένων
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Απο Κρητη φιλε. Δεν ειχα προβλημα να το παρω απο Αθηνα αλλα επρεπε να σπρωξω και το γκολφ παραλληλα
Στάλθηκε με tapa
-
Πάντως το tdi 190 άλογα που κοιτάω, κάνει συν 5000 στο εξωτερικό περίπου. Δε ξέρω τι φόρο ιχ έχουν εκεί όμως. 36700€ εδώ 42000€ Γαλλία.
Sent from my iPad using Tapatalk
-
Ο χρήστης afex έγραψε:
Πάντως το tdi 190 άλογα που κοιτάω, κάνει συν 5000 στο εξωτερικό περίπου. Δε ξέρω τι φόρο ιχ έχουν εκεί όμως. 36700€ εδώ 42000€ Γαλλία.Sent from my iPad using Tapatalk
Value τελικα το 2λιτρο
Στάλθηκε με tapa
-
Οντως το 2λιτρο ειναι τρελλο value...εχει χαμηλοτερη τιμη και απο Γερμανια με καποιο 'μαγικο' τροπο!!
-
Ο χρήστης afex έγραψε:
Πάντως το tdi 190 άλογα που κοιτάω, κάνει συν 5000 στο εξωτερικό περίπου. Δε ξέρω τι φόρο ιχ έχουν εκεί όμως. 36700€ εδώ 42000€ Γαλλία.Sent from my iPad using Tapatalk
35k πρέπει να είναι η τιμή του αυτοκινήτου πιστεύω...! Οι μικρότερες version...πιο φτηνά!
-
Ο χρήστης The_Emperor έγραψε:
Πάντως το tdi 190 άλογα που κοιτάω, κάνει συν 5000 στο εξωτερικό περίπου. Δε ξέρω τι φόρο ιχ έχουν εκεί όμως. 36700€ εδώ 42000€ Γαλλία.
35k πρέπει να είναι η τιμή του αυτοκινήτου πιστεύω...! Οι μικρότερες version...πιο φτηνά!
Για το advance συν 1500€ led και καθρέπτες λέω emperor. Συνέκρινα με ανάλογο μοντέλο του εξωτερικού καθώς τα πακέτα εξοπλισμού διαφέρουν από χώρα σε χώρα.
VW Tiguan 2016