-
Το ACC δεν είναι για συνέχεια, αλλά σε ταξίδι είναι πολύ χρήσιμο καθώς επιτρέπει να κάνεις πολλά χιλιόμετρα ξεκούραστα.>Ο χρήστης tsotsos έγραψε:
Ολα αυτά τα βοηθήματα τα έχω πάντα κλειστά...... με ενοχλούν αφάνταστα την οδήγηση
-
dettol » 26 Δεκ 2018 18:13
Το ACC δεν είναι για συνέχεια, αλλά σε ταξίδι είναι πολύ χρήσιμο καθώς επιτρέπει να κάνεις πολλά χιλιόμετρα ξεκούραστα.
Δεν με βολεύει ούτε το απλό CC .Σε κάνενα μου αυτοκίνητο δεν το χρησιμοποίησα.....χώρια που καίει περισσότερο καύσιμο.
-
Ο χρήστης tsotsos έγραψε:
dettol » 26 Δεκ 2018 18:13
Το ACC δεν είναι για συνέχεια, αλλά σε ταξίδι είναι πολύ χρήσιμο καθώς επιτρέπει να κάνεις πολλά χιλιόμετρα ξεκούραστα.
Δεν με βολεύει ούτε το απλό CC .Σε κάνενα μου αυτοκίνητο δεν το χρησιμοποίησα.....χώρια που καίει περισσότερο καύσιμο.
Δεν έχει καμία σχέση το απλο cc με το adaptive. Σου δίνει μεγάλη αίσθηση ασφαλείας ενώ σε ξεκουράζει σε πολυωρα ταξίδια. Η δύναμη της συνήθειας είναι πολύ μεγάλη αλλά αν το έχεις αξίζει να του δώσεις 2-3 ευκαιρίες
-
@anapofasistos
Δεν έχει καμία σχέση το απλο cc με το adaptive. Σου δίνει μεγάλη αίσθηση ασφαλείας ενώ σε ξεκουράζει σε πολυωρα ταξίδια. Η δύναμη της συνήθειας είναι πολύ μεγάλη αλλά αν το έχεις αξίζει να του δώσεις 2-3 ευκαιρίεςΘα πρέπει να βρώ κάποιον που κινείται με τους ρυθμούς μου αλλά δεν θα αισθανόμουν άνετα να μην έχω τον πλήρη έλεγχο όταν στην εθνική κινούμαι με 160 -200+ χλμ
-
Νομίζω ότι το ACC έχει όριο τα 160 οπότε όντως δεν έχει νόημα για εσένα. Τώρα, αν είναι σοφό να κινείσαι με τέτοιες ταχύτητες αυτό είναι ένα τελείως διαφορετικό θέμα >Ο χρήστης tsotsos έγραψε:
@anapofasistos
Δεν έχει καμία σχέση το απλο cc με το adaptive. Σου δίνει μεγάλη αίσθηση ασφαλείας ενώ σε ξεκουράζει σε πολυωρα ταξίδια. Η δύναμη της συνήθειας είναι πολύ μεγάλη αλλά αν το έχεις αξίζει να του δώσεις 2-3 ευκαιρίεςΘα πρέπει να βρώ κάποιον που κινείται με τους ρυθμούς μου αλλά δεν θα αισθανόμουν άνετα να μην έχω τον πλήρη έλεγχο όταν στην εθνική κινούμαι με 160 -200+ χλμ [emoji38]
-
απο το διαμορφωτη για το Advance 2.0 TDI 110 kW / 150 PS DSG 7 απο 35650 προσθετωντας τα παρακάτω που εμφανως λειπουν απο το advance και η τιμη εκτοξευεται στα 42330 (εξοπλισμός αξιας 2886 παιρνουν φόρο άλλα 3794):
Δεν ξερω αν παιζουν εκπτωσεις σε αυτά. Παντως καταληγοντας λειπουν πολλα απο την εκδοση που βαζοντας τα εκτοξεύουν την ετσι κι αλλιως ακριβη αρχικη τιμη. Και οι προσθηκες ειναι απολυτως μετρημενες και τα λεντ τα βασικα ειναι.
Ηλεκτρικά αναδιπλούμενοι εξωτερικοί καθρέφτες
Σύστημα υποβοήθησης τυφλού σημείου
Πακέτο Extended Safety με
Αντικλεπτικό Σύστημα Συναγερμού με αισθητήρες εσωτερικού χώρου και προστασία από ρυμούκληση
Σύστημα παρακολούθησης περιβάλλοντος χώρου Area View με κάμερα οπισθοπορείας
Σύστημα υποβοήθησης στάθμευσης Park AssistΠακέτο προβολέων LED Basic
Active Info Display - Πλήρως ψηφιακός και διαδραστικός πίνακας οργάνων (οθόνη TFT 10,3'')
Keyless Access - Σύστημα κλειδώματος / ξεκλειδώματος και εκκίνησης κινητήρα χωρίς κλειδί με εργοστασιακό αντικλεπτικό συναγερμό
-
Tkin73 » 27 Δεκ 2018 17:13
απο το διαμορφωτη για το Advance 2.0 TDI 110 kW / 150 PS DSG 7 απο 35650 προσθετωντας τα παρακάτω που εμφανως λειπουν απο το advance και η τιμη εκτοξευεται στα 42330 (εξοπλισμός αξιας 2886 παιρνουν φόρο άλλα 3794):
Δεν ξερω αν παιζουν εκπτωσεις σε αυτά. Παντως καταληγοντας λειπουν πολλα απο την εκδοση που βαζοντας τα εκτοξεύουν την ετσι κι αλλιως ακριβη αρχικη τιμη. Και οι προσθηκες ειναι απολυτως μετρημενες και τα λεντ τα βασικα ειναι.
Αντικλεπτικό Σύστημα Συναγερμού με αισθητήρες εσωτερικού χώρου και προστασία από ρυμούκληση
Active Info Display - Πλήρως ψηφιακός και διαδραστικός πίνακας οργάνων (οθόνη TFT 10,3'')
Keyless Access - Σύστημα κλειδώματος / ξεκλειδώματος και εκκίνησης κινητήρα χωρίς κλειδί με εργοστασιακό αντικλεπτικό συναγερμό
Απ όλα αυτά το μόνο που θα επέλεγα (και επέλεξα) είναι οι αναδιπλούμενοι καθρέφτες.
Το Active Info Display το έχουμε σε άλλο Tiguan στην οικογένεια. Ωραίο αλλά μετα από το παιχνίδι τις πρώτες μέρες είναι μόνιμα στην κλασσική επιλογή.
Χωρίς κλειδί γιατί να είναι ? Δεν βρίσκω τον λόγο , χώρια που δίνεις την δυνατότητα σε έμπειρους κλέφτες να το πάρουν πιο εύκολα.
Τα led είναι εξαιρετικά αλλά με τις λάμπες Philips +150% που έβαλα είμαι μια χαρά..... -
Εντάξει εννοείται δεν πεθαίνεις κιόλας αν δεν βάλεις τπτ από τα παραπάνω. Και γιατί να βαλεις αναδιπλούμενο; Δεν μπορείς να τους κλείνεις με το χέρι; με αυτή την λογική το παίρνεις τελείως άδειο και γλιτώνεις 7-8 χιλιαδες.
Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Tkin73 » 27 Δεκ 2018 17:42
Εντάξει εννοείται δεν πεθαίνεις κιόλας αν δεν βάλεις τπτ από τα παραπάνω. Και γιατί να βαλεις αναδιπλούμενο; Δεν μπορείς να τους κλείνεις με το χέρι; με αυτή την λογική το παίρνεις τελείως άδειο και γλιτώνεις 7-8 χιλιαδες.
Επειδή παρκάρω πολλές φορές κάθετα εχω πληρώσει τα τελευταία χρόνια 3 σπασμένους καθρέφτες από πεζούς που πέρασαν τρέχοντας ανάμεσα από τα παρκαρισμένα αυτοκίνητα.....Και το Τiguan είναι φαρδύ.
-
Ο χρήστης Tkin73 έγραψε:
απο το διαμορφωτη για το Advance 2.0 TDI 110 kW / 150 PS DSG 7 απο 35650 προσθετωντας τα παρακάτω που εμφανως λειπουν απο το advance και η τιμη εκτοξευεται στα 42330 (εξοπλισμός αξιας 2886 παιρνουν φόρο άλλα 3794):Δεν ξερω αν παιζουν εκπτωσεις σε αυτά. Παντως καταληγοντας λειπουν πολλα απο την εκδοση που βαζοντας τα εκτοξεύουν την ετσι κι αλλιως ακριβη αρχικη τιμη. Και οι προσθηκες ειναι απολυτως μετρημενες και τα λεντ τα βασικα ειναι.
αν ενδιαφερεσαι για active info display και led ισως συμφερει να δεις την exclusive εκδοση που τα εχει μεσα αυτα.
Οσο για την τιμη, προφανως και εχεις ξεπερασει τις 25.000 οποτε εκει τσουζουν αρκετα οι φοροι.
Σχετικα με το active info display, θεωρω οτι αξιζει μονο αν παρει κανεις και το μαμισιο navigation, ωστε να εχει τη δυνατοτητα να βλεπει τους χαρτες μεσα στο καντραν. Αλλιως ειναι μονο (θεωρω) παιχνιδακι για να παιζουμε (που δεν λεμε ποτε οχι ).
Συναγερμο κανουν ολοι δωρο, αλλα καταλαβαινω οτι ο μαμα ειναι αλλιως. Δυστυχως ομως ανεβαζει αρκετα το κοστος.Γενικα, στα VAG ορεξη να 'χεις να βαζεις εξτρα και να βλεπεις την τιμη να εκτοξευεται στα υψη
-
Επειδή παρκάρω πολλές φορές κάθετα εχω πληρώσει τα τελευταία χρόνια 3 σπασμένους καθρέφτες από πεζούς που πέρασαν τρέχοντας ανάμεσα από τα παρκαρισμένα αυτοκίνητα.....Και το Τiguan είναι φαρδύ.
Σωστά μιλάς αλλά όπως σε εσένα είναι απαραίτητοι οι αναδιπλούμενοι σε άλλους είναι απαραίτητα αλλα για άλλους λόγους. Οπότε η κριτική περι τι είναι απαραίτητο και τι όχι είναι μάλλον ακυρη.
Άλλος του αρέσει να κάνει μπράτσα με την μανιβέλα σημαίνει ότι και τα ηλεκτρικά παράθυρα δεν χρειάζονται;Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Tkin73
Σωστά μιλάς αλλά όπως σε εσένα είναι απαραίτητοι οι αναδιπλούμενοι σε άλλους είναι απαραίτητα αλλα για άλλους λόγους. Οπότε η κριτική περι τι είναι απαραίτητο και τι όχι είναι μάλλον ακυρη.
Άλλος του αρέσει να κάνει μπράτσα με την μανιβέλα σημαίνει ότι και τα ηλεκτρικά παράθυρα δεν χρειάζονται;Βρε όλα καλοδεχούμενα είναι .Αλλά η Advance που δεν έχει και άσχημο εξοπλισμό βρίσκεται οριακά κάτω από τις 25.000 προ φόρων. Επομένως δεν σου αφήνει και πολλά περιθώρια να προσθέσεις πολλά.Δεν νομίζω ότι αξίζει να αλλάξεις δασμολογική κατηγορία για κάποια έξτρα που σε αναγκάζουν να χρυσοπληρώσεις...
-
Συμφωνώ για 2.0 με καλό εξοπλισμό και χώρους το τιγκουαν στα 36000 είναι πολύ καλή επιλογή
-
Tkin73 » 27 Δεκ 2018 17:13
Απ όλα αυτά το μόνο που θα επέλεγα (και επέλεξα) είναι οι αναδιπλούμενοι καθρέφτες.
Το Active Info Display το έχουμε σε άλλο Tiguan στην οικογένεια. Ωραίο αλλά μετα από το παιχνίδι τις πρώτες μέρες είναι μόνιμα στην κλασσική επιλογή.
Χωρίς κλειδί γιατί να είναι ? Δεν βρίσκω τον λόγο , χώρια που δίνεις την δυνατότητα σε έμπειρους κλέφτες να το πάρουν πιο εύκολα.
Τα led είναι εξαιρετικά αλλά με τις λάμπες Philips +150% που έβαλα είμαι μια χαρά.....αυτές οι λάμπες που λες πως είναι ;έχεις καμία φωτο ;δίνουν αίσθηση led ;
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Ο χρήστης Tkin73 έγραψε:
Άλλος του αρέσει να κάνει μπράτσα με την μανιβέλα σημαίνει ότι και τα ηλεκτρικά παράθυρα δεν χρειάζονται;Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
φιλε μου το μόνο πράγμα που ζήτησα στην έκδοση advance ήταν οι αναδιπλουμενοι .Ηταν το βασικό πράγμα που πάντα μου έλειπε .Να τους βαλεις
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Λείπουν και άλλα πράγματα δυστυχώς από την advance . Δεν νοείται για μένα 36000 χωρίς κάρτα, χωρίς ανάγνωση τυφλού σημείου, χωρίς οθόνη ψηφιακή χωρίς κάμερα οπισθοποριας χωρίς φώτα λεντ χωρίς χωρίς χωρίς. Λείπουν πολλά και χωρίς αυτά είναι ακριβό και με αυτά πανάκριβο...
Θέλω να το δω όμως από κοντά να δω την ποιότητα και την ευρυχωρία του και να πάρω επιτέλους προσφορά για το 1.6 ντίζελ που με ενδιαφέρει.Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Τι είναι η 'κάρτα'; Ψηφιακή οθόνη έχει η έκδοση advance. Εκτός αν εννοείς το ψηφιακό καντράν (active info display)>Ο χρήστης Tkin73 έγραψε:
Λείπουν και άλλα πράγματα δυστυχώς από την advance . Δεν νοείται για μένα 36000 χωρίς κάρτα, χωρίς ανάγνωση τυφλού σημείου, χωρίς οθόνη ψηφιακή χωρίς κάμερα οπισθοποριας χωρίς φώτα λεντ χωρίς χωρίς χωρίς. Λείπουν πολλά και χωρίς αυτά είναι ακριβό και με αυτά πανάκριβο...
Θέλω να το δω όμως από κοντά να δω την ποιότητα και την ευρυχωρία του και να πάρω επιτέλους προσφορά για το 1.6 ντίζελ που με ενδιαφέρει.Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης dettol έγραψε:
Τι είναι η 'κάρτα'; Ψηφιακή οθόνη έχει η έκδοση advance. Εκτός αν εννοείς το ψηφιακό καντράν (active info display)>Λείπουν και άλλα πράγματα δυστυχώς από την advance . Δεν νοείται για μένα 36000 χωρίς κάρτα, χωρίς ανάγνωση τυφλού σημείου, χωρίς οθόνη ψηφιακή χωρίς κάμερα οπισθοποριας χωρίς φώτα λεντ χωρίς χωρίς χωρίς. Λείπουν πολλά και χωρίς αυτά είναι ακριβό και με αυτά πανάκριβο...Θέλω να το δω όμως από κοντά να δω την ποιότητα και την ευρυχωρία του και να πάρω επιτέλους προσφορά για το 1.6 ντίζελ που με ενδιαφέρει.
Keyless και ναι το ψηφιακό καντράν λέω.
-
Αν επιτρέπεται, ποια αλλά αυτοκίνητα βλέπεις ως επιλογές και ποιο ταβάνι χρημάτων έχεις βάλει;
-
Keyless είχα από το 2006 σε αυτοκίνητο, δεν μπορώ να πω ότι προσφέρει κάτι...Το λέω επειδή το έζησα.Μετά δεν ξαναέβαλα σε κανένα. Το ψηφιακό καντράν το έχει το άλλο Tiguan της οικογένειας και εκτός από τις πρώτες δύο τρεις μερες που παίξαμε μετά μένει σταθερό στην κλασσική διάταξη .
Γενικά όσα λιγότερα πράγματα έχει μάλλον και λιγότερα θέματα κάποια στιγμή.
Κάμερα οπισθοπορείας είχε το προηγούμενο μου αυτοκίνητο και το θεώρησα έλειψη .Αλλά στην πράξη το σύστημά του είναι πιο προχωρημένο με τα γραφικά στην οθόνη και επιπλέον έχει και μετρητή ύψους οπότε δεν κινδυνεύεις να φας προφυλακτήρα αν παρκάρεις με την μούρη κάθετα στο πεζοδρόμιο.
Το lane assist πάντα κλειστό...έχεις θέμα με την απαράδεκτη διαγράμμιση στους Ελληνικόυς δρόμους.Το brake assist επεμβαίνει πολλές φορές νωρίτερα απ ότι θέλεις εσύ...Γι αυτό και τα έχω όλα κλειστά ακόμα και το start stop το οποίο είναι κουραστικό με το άναψε σβύσε συνεχώς.....
VW Tiguan 2016