-
Μου άρεσε το Q3 αλλά είναι μεγάλη η διαφορά τιμής. Για τα τέλη μου είπαν στην honda την Παρασκευή ότι ότι εκτελονιστει μέχρι 9/19 θα πληρώνει πάντα τα τέλη που θα βγει η άδεια. Δηλαδή 168 ευρώ για το tiguan. Περιμένω μήπως οδηγήσω και το DS7 γιατί με εντυπωσίασε σήμερα και μετά θα καταληξω
-
Δίκιο έχεις για την απαλλαγή τριτεκνου. Είναι όντως τρομερά υπολογίσιμο ποσο
-
Ο χρήστης iraklis1 έγραψε:
Μου άρεσε το Q3 αλλά είναι μεγάλη η διαφορά τιμής. Για τα τέλη μου είπαν στην honda την Παρασκευή ότι ότι εκτελονιστει μέχρι 9/19 θα πληρώνει πάντα τα τέλη που θα βγει η άδεια. Δηλαδή 168 ευρώ για το tiguan. Περιμένω μήπως οδηγήσω και το DS7 γιατί με εντυπωσίασε σήμερα και μετά θα καταληξωφανταζομαι δεν σου ειπαν στην Honda για τα τελη του tiguan
τα 168 ευρω απο που προκυπτουν; για ποια εκδοση μιλαμε;Εκτος αν μιλαμε για τα 165,60 ευρω που (οπως λεει ο τωρινος καταλογος) αντιστοιχουν σε ρυπους 138g/km. Αν επιτρεπεται ποια αντιπροσωπεια στα ειπα αυτα; ρωταω γιατι και εγω τα ιδια εχω ακουσει, απλα δεν μου ειχαν πει ακριβως νουμερο. Αν καταφεραν να κρατησουν τους ρυπους στα ιδια επιπεδα (εστω και στα χαρτια) με τον παλιο κινητηρα, μεγιστη μαγκια και θα φαει λαχανα τον ανταγωνισμο που χτυπαει 400αρες. -
Ο χρήστης dettol έγραψε:
εχεις καταληξει καπου τελικα ή περιμενεις τους ρυπους και τα τελη κυκλοφοριας;
έχω καταλήξει, την έχω δει λίγο Klopp... λέω να περιμένω την κατάλληλη στιγμή και να μην συμβιβαστώ με κάτι άλλο που θεωρώ μέτριο. Και ειλικρινά αυτή τη στιγμή μόνο με Golf 7.5 θα συμβιβαζομουν (όχι φυσικά ετοιμοπαράδοτο) θα κοπανούσα και μια μπαγκαζιέρα και θα ήμουν κομπλέ από χώρους. Και θα μου έμενε και ένα 5-6χιλιαρο στην τσέπη. Αλλά επειδή είμαι λίγο στριμμένο αντερο όπως ο Γερμανός, λέω να περιμένω λίγο ακόμα....
-
Ο χρήστης louis k έγραψε:
εχεις καταληξει καπου τελικα ή περιμενεις τους ρυπους και τα τελη κυκλοφοριας;
έχω καταλήξει, την έχω δει λίγο Klopp... λέω να περιμένω την κατάλληλη στιγμή και να μην συμβιβαστώ με κάτι άλλο που θεωρώ μέτριο. Και ειλικρινά αυτή τη στιγμή μόνο με Golf 7.5 θα συμβιβαζομουν (όχι φυσικά ετοιμοπαράδοτο) θα κοπανούσα και μια μπαγκαζιέρα και θα ήμουν κομπλέ από χώρους. Και θα μου έμενε και ένα 5-6χιλιαρο στην τσέπη. Αλλά επειδή είμαι λίγο στριμμένο αντερο όπως ο Γερμανός, λέω να περιμένω λίγο ακόμα....
σορρυ, δεν καταλαβα. Εχεις καταληξει οτι θα περιμενεις ή εχεις καταληξει και δεν μας ειπες σε τι εχεις καταληξει;
-
Ναι δίκιο εχεις είναι 165 ευρω με ρύπους 138. Στην honda μου το είπαν για το CRV που έχει 370 ευρώ τέλη και επέμεινα εάν θα αυξηθούν και μου είπε ότι εάν εκτελωνιστει μέχρι 9/19 δεν θα αλλάξουν. Μακάρι να ισχύει
-
Νομίζω είμαι πολύ συγκεκριμένος, λέω και τι θέλω και με τι θα συμβιβαζομουν και τι είμαι διατεθειμένος να κάνω.
-
Νομίζω είμαι πολύ συγκεκριμένος, λέω και τι θέλω και με τι θα συμβιβαζομουν και τι είμαι διατεθειμένος να κάνω.δεν ξερω αν με παρεξηγησες, αλλα δεν εγραψα οτι εγραψα ειρωνικα, απλα ειλικρινα δεν καταβαλα.
-
Ο χρήστης dettol έγραψε:
Νομίζω είμαι πολύ συγκεκριμένος, λέω και τι θέλω και με τι θα συμβιβαζομουν και τι είμαι διατεθειμένος να κάνω.
δεν ξερω αν με παρεξηγησες, αλλα δεν εγραψα οτι εγραψα ειρωνικα, απλα ειλικρινα δεν καταβαλα.
μην χαλιέσαι δεν παρεξηγήθηκα ούτε το εξέλαβα ως ειρωνία. Το post μου έχει 3 προτάσεις πολύ συγκεκριμένες.
-
δεν ξερω αν με παρεξηγησες, αλλα δεν εγραψα οτι εγραψα ειρωνικα, απλα ειλικρινα δεν καταβαλα.
μην χαλιέσαι δεν παρεξηγήθηκα ούτε το εξέλαβα ως ειρωνία. Το post μου έχει 3 προτάσεις πολύ συγκεκριμένες.
Οπότε, θα περιμένεις την κατάλληλη στιγμή για να πας προς golf + μπαγαζιερα;
-
Ο χρήστης dettol έγραψε:
Οπότε, θα περιμένεις την κατάλληλη στιγμή για να πας προς golf + μπαγαζιερα;ή δεν ξέρεις ποιος είναι ο Klopp ή δεν ξέρεις πως σκέφτεται και τι κάνει στο τέλος. Για να μην το κάνω λάστιχο, έχω αποφασίσει να περιμένω λίγο ακόμα. Το αν θα πάρουμε Tig ή Golf δεν το ξέρει ουτε η γυναίκα μου.
-
Ο χρήστης iraklis1 έγραψε:
Ναι δίκιο εχεις είναι 165 ευρω με ρύπους 138. Στην honda μου το είπαν για το CRV που έχει 370 ευρώ τέλη και επέμεινα εάν θα αυξηθούν και μου είπε ότι εάν εκτελωνιστει μέχρι 9/19 δεν θα αλλάξουν. Μακάρι να ισχύειπόσο χειρότερα να είναι τα τέλη στο CRV δηλαδή ; Γιατί για το Tig θεωρώ σίγουρο ότι θα αυξηθούν.
-
Ρίξε μια ματιά στους ρυπους του και θα πάθεις φρίκη. Όταν μπει πλήρως το wltp, το αυτόματο θα χτυπήσει κοντα 500αρα>Ο χρήστης louis k έγραψε:
Ναι δίκιο εχεις είναι 165 ευρω με ρύπους 138. Στην honda μου το είπαν για το CRV που έχει 370 ευρώ τέλη και επέμεινα εάν θα αυξηθούν και μου είπε ότι εάν εκτελωνιστει μέχρι 9/19 δεν θα αλλάξουν. Μακάρι να ισχύει
πόσο χειρότερα να είναι τα τέλη στο CRV δηλαδή ; Γιατί για το Tig θεωρώ σίγουρο ότι θα αυξηθούν.
-
Όσο για τον klopp, δεν είχα την τιμή να τον γνωρίσω
Googlαρα και αν είναι ο προπονητής τότε να πω ότι έχω να ασχοληθώ με το άθλημα από το σωτήριο έτος 2004 -
Εγώ θα το ξαναπώ. Μην εκπλαγείτε αν δεν αυξηθούν γιατί πολύ απλά θα υπολογίζονται με άλλο συντελεστή.
Οι αντιπροσωπείες συμφέρει να τα τραγικοποιούν για να μην παγώσουν οι πωλήσεις.
Εγώ το καλοκαίρι που έψαχνα και είχα πάει να δω το Tiguan, ο πωλητής μου έλεγε πως θα αργήσει πολύ να βγει με τον ΄1.5 (κανένα χρόνο) και μετά από 1 μήνα ανακοινώθηκε.
Γενικά οι πωλητές παντώς 'τύπου' δεν είναι να τους εμπιστεύεσαι. -
Ο χρήστης fidelio έγραψε:
Εγώ θα το ξαναπώ. Μην εκπλαγείτε αν δεν αυξηθούν γιατί πολύ απλά θα υπολογίζονται με άλλο συντελεστή.
Οι αντιπροσωπείες συμφέρει να τα τραγικοποιούν για να μην παγώσουν οι πωλήσεις.
Εγώ το καλοκαίρι που έψαχνα και είχα πάει να δω το Tiguan, ο πωλητής μου έλεγε πως θα αργήσει πολύ να βγει με τον ΄1.5 (κανένα χρόνο) και μετά από 1 μήνα ανακοινώθηκε.
Γενικά οι πωλητές παντώς 'τύπου' δεν είναι να τους εμπιστεύεσαι.Βρε εδώ έχει γίνει το μαγικό ότι οι ρυποι του 1.5 είναι κατά μία μονάδα κάτω σε σχέση με τις αντίστοιχες εκδόσεις του 1.4
Από την άλλη τα νούμερα wltp είναι δεδομένα, οπότε να δούμε τι θα γίνει μέχρι στον Σεπτέμβριο του 19, αν καταφέρουν και αλλάξουν τους συντελεστές ή τις κλίμακες. Είμαστε άλλωστε σε προεκλογική περίοδο -
Δεν είναι μαγικό, είναι λογικό να είναι χαμηλότεροι οι ρύποι. Είναι καινούργιος κινητήρας.
Αυτά τα νούμερα όμως δεν είναι WLTP. Εκεί είναι άλλη ιστορία -
Μόλις εκτύπωσα τα τέλη για 1.6 tdi και μου έβγαλε 150 ευρώ (όσο ήξερα όταν το αγόρασα τον Ιούλιο). Από του χρόνου θα υπολογιστεί με τους ρύπους wltp ή ότι γράφει η άδειά μου;
-
Ο χρήστης anapofasistos έγραψε:
Μόλις εκτύπωσα τα τέλη για 1.6 tdi και μου έβγαλε 150 ευρώ (όσο ήξερα όταν το αγόρασα τον Ιούλιο). Από του χρόνου θα υπολογιστεί με τους ρύπους wltp ή ότι γράφει η άδειά μου;Γνώμη μου,κατά 99,9% ότι λέει η άδεια.
-
Ο χρήστης anapofasistos έγραψε:
Από του χρόνου θα υπολογιστεί με τους ρύπους wltp ή ότι γράφει η άδειά μου;Με ό,τι γράφει η άδεια σου.
VW Tiguan 2016