-
Προσωπικά εάν δεν δω πρακτικά πράγματα (ρύπους, τέλη, τελική τιμή) δεν πρόκειται να πάρω κανένα ρίσκο αγοράς, όσο και να το γουστάρω το συγκεκριμένο αυτοκίνητο. Οπότε στην αναμονή μέχρι να υπάρχει κάτι επίσημο. Για την ώρα εκεί στην VW έχουν στο μυαλό τους το λανσάρισμα του T-Cross. Σκληρά πλαστικά anyone???
-
Το πιθανότερο πάντως είναι από του χρόνου να ανέβουν ρύποι,τέλη,τιμή και το ρίσκο να είναι ότι δεν πήρες τώρα αυτοκίνητο.
-
Ο χρήστης Aikibill έγραψε:
Το πιθανότερο πάντως είναι από του χρόνου να ανέβουν ρύποι,τέλη,τιμή και το ρίσκο να είναι ότι δεν πήρες τώρα αυτοκίνητο.Και για ποιον ακριβώς λόγο ? Επειδή οι αυξημένοι ρύποι θα επηρεάσουν την τελική τιμή ? Όταν ανακοινώσει νέους ρύπους η VW θα έχω κάτι χειροπιαστό στα χέρια μου. Την τιμολογιακή πολιτική στα αυτοκίνητα την εφαρμόζουν οι εταιρίες, όχι το κράτος. Το κράτος ότι φόρους και να βάλει ο ιδιωτικός τομέας βρίσκει πάντα τον τρόπο να ελίσσεται. Δεν μου αρέσει να επαναλαμβάνομαι. Εάν θέλουν να πιάσουν τους στόχους γιατί είναι τέλος της χρονιάς ας βάλουν καμία προσφορά της προκοπής όπως έκανε πχ η BMW. Θα μου πεις να ξεστοκαρουν ήθελαν κι αυτοί...
Sorry για το ύφος αλλά το θεωρώ απαράδεκτο συγκεκριμένος έμπορος να μην σου προσφέρει ούτε καν τον συναγερμό...
-
Φίλε Louis,αν μιλάς για την vw είναι πάγια τακτική να μην δίνει δώρα...εδώ στα τέλη της δεκαετίας του 90 έβγαζαν τα ραδιοκασετόφωνα με τα οποία έρχονταν τα αυτοκίνητα και τα πουλούσαν σαν έξτρα. Ακόμα θυμάμαι τον πωλητή στον Παζαρόπουλο να μου λέει με υπερηφάνεια 'θα σας κάνουμε δώρο τα πατάκια' επειδή θα αγόραζα μετρητοίς...
-
Δλδ Παγια τακτική vw = μια ζωή γύφτοι ...και μια ζωή ψάχνουμε κοροϊδα
Τι να πω βρε φίλε άμα αγόραζες μετρητοις και σου έκαναν δώρο τα πατάκια μάλλον η αγορά του αμαξιού από εκεί θα ήταν ζήτημα ζωής ή θανάτου...δεν εξηγείται αλλιώς....τόσο δλδ θαμπωμένος ήσουν απο το αμάξι;
Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
ΠΑντού υπάρχουν έμποροι πρόθυμοι και φιλικοί. Αν εμείς δε το ψάχνουμε δε φταίει η VW ή η κάθε VW
-
Δεν ξέρω ποια είναι η πάγια τακτική της VW, ξέρω όμως την πάγια τακτική συγκεκριμένων εμπόρων , οι οποίοι δεν είναι απαραίτητο να είναι της VW ή μόνο της VW. Επίσης ξέρω ότι όταν πήρα το Rocco έμπορος της VW τότε (όχι τώρα που η αγορά αυτοκινήτου στην Ελλάδα έχει πιάσει πάτο, ούτε είχε ξεσπάσει κανένα dieselgate) μου εκανε δώρο συναγερμό, αισθητήρες παρκαρίσματος (που το έκαναν σε όλους νομίζω) και επέκταση εγγύησης. Τώρα που δεν έχουν μαντήλι να κλάψουν από τις πωλήσεις αυτοκινήτων πουλάνε και υφάκι... Ξέρω ότι βγήκα off topic, αλλά Tiguan θέλω να πάρω, όχι κουδουνίστρα....
-
Ο χρήστης fidelio έγραψε:
ΠΑντού υπάρχουν έμποροι πρόθυμοι και φιλικοί. Αν εμείς δε το ψάχνουμε δε φταίει η VW ή η κάθε VWΘα το εκτιμούσα παρά πολύ να μου υποδείκνυες κάποιον. Βλέπεις ούτε ο χρόνος περισσεύει για να γυρίσω όλη την Αττική, ούτε τον true detective έχω τη διάθεση να παριστάνω.
-
Φιλοσσίδης πχ. Κάνει και έκτπωση
-
Ο χρήστης fidelio έγραψε:
Φιλοσσίδης πχ. Κάνει και έκτπωσηΣ´ ευχαριστώ, είχα σκοπό να τον επισκεφτώ, είσαι ο δεύτερος που μου τον προτείνεις.
-
Αντιπροσωπεία Αλεξ/πολης, πίσω στο '11 έκπτωση κοντά στα 800 και δώρο αισθητήρες παρκαρίσματος.
-
Πριν4 μήνες γύρισα όλες τις αντιπροσωπείες .Τελικα το πήρα από τον Φιλοσιδη .Εκανε έκπτωση στη τελική τιμή του Tiguan πάνω από 1000e.Aγοραζε το αυτοκίνητο μου στην καλητερη τιμή της αγοράς(υπήρχε αντιπρόσωπος που το έπαιρνε στη μισή τιμή από του Φιλοσιδη ) .Τελικα επειδή το πούλησα σε ιδιώτη ,μόλις τους ειπα ότι το εδωσα την επόμενη μέρα μου έδωσαν όχημα που το είχα μέχρι τη παραλαβή του αυτοκινήτου (1 εβδομάδα)Επισης με την παράδοση μου έδωσαν και καρτα μέλους για έκπτωση στα service .Αψογη συνεργασία σε όλα τους .Δωρα δεν ζήτησα γιατί η έκδοση advance είχε ότι ήθελα .Συναγερμος κτλ κατα για τοποθέτηση εκ των υστέρων.Οτι έρχεται είναι καλα μόνο από το εργοστάσιο
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Όλοι κάνουν δώρο το συναγερμό και έκπτωση. Η καρεντα κάνει τις χειρότερες προσφορές. Δες γρατσια και φιλοσιδη.
-
Φίλε Tkin,ήμουν μικρός και δεν ήξερα....
Τελικά δεν το πήρα....ευτυχώς βέβαια...η παραγγελία έγινε με παράδοση 5-6 μήνες....στους 6 (!) μου είπαν ότι θα πάει στους 9 (!!!) και βλέπουμε. Ήταν η χρυσή εποχή που δεν τα έφερναν με ac και το περνούσαν εδώ..και φύτευαν ένα κουμπί στο κέντρο του ταμπλό. Απαίτησα λοιπόν να μου βάλουν το μανίσιο και στους 6 μήνες με ενημέρωσαν ότι για να το βάλουν θέλουν άλλες 25000δρχ. Και μετα έγινε ο χαμός....το ακυρώνω επιτόπου, δεν ήθελαν να μου δώσουν τα λεφτά,τους απείλησα ότι θα έρθω με τον εισαγγελέα υπηρεσίας κλπ....τελικά τα πήρα μετα από δυο μέρες.... -
Φιλοσίδη πήγα και εγώ και ψώνισα , πολυ ευχαριστημένη σε όλη την αντιμετώπιση , στα σέρβις που κλείνω , σε ολα.
Κατι δώρα τύπου δωρεάν συναγερμός δε με ενδιέφεραν έτσι κι αλλιώς θα εβαζα εργοστασιακό.
Sent from my iPad using Tapatalk
-
Φρεσκο πραγμα!
https://www.adac.de/infotestrat/umwelt-und-innovation/abgas/modelle_mit_euro_6d_temp/
Οι εκδοσεις 1.5 mt και dsg πηραν πιστοποιηση wltp καιπλεον εμφανιζονται και στον γερμανικο configurator. Οι εκπομπες ομως που δινει ο configurator ειναι κατα nedc (nefz στα γερμανικα)
-
159 g co2/km το ateca 1.5 dsg
H 400αρα των τελων κυκλοφοριας θα κριθει στο photofinish απο οτι φαινεται
-
https://www.adac.de/infotestrat/autodat ... r-ambition
Karoq diesel 1.6 tdi,149 g/km??
-
Ο χρήστης xplicit έγραψε:
https://www.adac.de/infotestrat/autodatenbank/autokatalog/detail.aspx?mid=292674&bezeichnung=skoda-karoq-1-6-tdi-scr-ambitionKaroq diesel 1.6 tdi,149 g/km??
Δεν υπάρχει αυτό το νούμερο...
πως προκύπτει ; Αδιανόητο για diesel ..... -
Αναμενόμενο για το γκρουπ χωρίς λογισμικό παραποίησης.....
VW Tiguan 2016