-
Ο χρήστης iceman7 έγραψε:
Για πολλά χιλιόμετρα και καταναλώσεις εντός πόλης καλύτερα να ρωτήσεις έναν ταξιτζή. Κυκλοφορούν τόσα οκταβια με αυτόν τον κινητήρα.Τα περισσότερα βέβαια πρέπει να είναι με τον κινητήρα πριν υποστεί τις αλλαγές (2016) ώστε να έρθει στον ίσιο δρόμο μετά το ντίζελ γκέητ. Από εκεί και μετά όμως σοβαρά θέματα δεν έχουν ακουστεί γύρω από τον κινητήρα. Στην τωρινή του καθαρή έκδοση έχει γίνει update του λογισμικού ενώ στην απαγωγή των καυσαερίων έχει προστεθεί ένα επιπλέον πλέγμα -
φίλτρο σωματιδίων. -
Κάναμε και το πλύσιμο μετά το ταξίδι
-
Ο χρήστης Nikos Golf έγραψε:
Κάναμε και το πλύσιμο μετά το ταξίδιΝα το χαίρεσαι φίλε!
-
Το χαίρομαι Σπύρο [emoji106]
-
Εξαιρετικο!
Αμαξι που κοιταω στο δρομο κ λεω μως αν ηθελα τις δυνατοτητες του, τα 36.000 για το 2.0 tdi 4x4 τα εδινα νυχτα.
Στάλθηκε από το SM-A520F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
σκέφτομα την αγορά νέου tiguan σε βενζλινη αλλα δε ξέρω κατα πόσο το 1,4 125 PS είναι ικανός για τέτοιο αμαξωμα, και υποθέτω ότι θα καίει ένα σωρό. ο 1,4 150PS έρχεται μόνο σε τετρακίνηση και αυτοματο στην advance, κάτι που το βλέπω περίεργο, εφόσον υπαρχει στον επίσημο κατάλογο αλλα στην καρέντα μου είπανε ότι δεν το φέρνουν πλέο.
-
Ο 150 είναι λίγο βαρύτερος πιστεύω λόγω 4x4. Πιθανόν να είναι κοντά σε επιδόσεις. Δες κάνα τεστ από ίδιο περιοδικό. Σε πασατ που έχω γνώση με 125 πάει αρκετά καλα
-
Ετσι για να γουσταρουμε
-
Νυχτοπερπατήματα!!!
Να το χαίρεσαι φίλε. -
Στην Αθήνα Νικόλα με τόσο φιμέ μπροστά θα ήσουν η χαρά του καθε μπλόκου
-
Ο χρήστης iceman7 έγραψε:
Στην Αθήνα Νικόλα με τόσο φιμέ μπροστά θα ήσουν η χαρά του καθε μπλόκουΣτην αθηνα ειμαι στεφανε
-
Ο χρήστης SPI_duster έγραψε:
Νυχτοπερπατήματα!!!
Να το χαίρεσαι φίλε.Δουλεια Σπυρο. Αλλη μερα αυτα
-
Χρωστάς... και να τα αφήσεις αυτά που ξέρεις.
-
καλησπερα και απο εμας.χιονατη λεγεται .full rline 1,4 150 ps 4motion dsg6.εχω κανει αισιως 1200 χλμ και παει 7.2 λιτρα τα 100 με μια ωριαια ταχυτητα της ταξεως 120..ειναι το οικογενειακο μου.
-
Καλοτάξιδο!
-
Φανταστικό!!! Να το χαίρεσαι με πολλά και απροβλημάτιστα χλμ……..
Είναι η εν δυνάμει επόμενη επιλογή μου, αν και είμαι ήδη κάτοχος του 1.4 Tsi 125 PS.
-
ευχαριστώ παιδιά.καλοταξιδα να ναι.
να ρωτήσω το άσχετο .γιατί γρήγορη αφού το έχεις ήδη και θες να το κάνεις ρλινε να μπεις στην διαδικασία να αγοράσεις και άλλο και δεν παίρνεις απτο ebay.de to bodykit να τελειώνεις με το εξωτερικό.τα πουλάνε ήδη γερμάνια που κοίταξα,,όλα υπάρχουν πλέον .σαλόνια μεσα εξω..τα έχουν ήδη τρακάρει στο εξωτερικό και τα έχουν ήδη κάνει κομμάτια.τκ για το μοτέρ ενα προγραμματακι κ νέτα,, -
Το γνωρίζω, αλλά έχω ως αρχή να μην προβαίνω σε παρεμβάσεις στο αυτοκίνητο μετά την αγορά του, μιας και δεν με έλκει η ανακατασκευή, ή η προσθήκη εκ των υστέρων εξοπλισμού, παρά μόνο η γοητεία του ανέγγιχτου και του καινούριου.
Επίσης, δεν θα αγόραζα άλλο αυτοκίνητο που έχει μετασκευαστεί ώστε να ξεχωρίζει ως διαφορετικό.
Θεωρώ, ότι αν μπεις σε τέτοιες διαδικασίες, τότε πολύ δύσκολα θα το αποχωριστείς, μιας και από τη μία θα σκέφτεσαι τον κόπο και το χρόνο που έχεις αναλώσει και από την άλλη τα χρήματα που έχεις ξοδέψει. -
Ο χρήστης xionati έγραψε:
καλησπερα και απο εμας.χιονατη λεγεται .full rline 1,4 150 ps 4motion dsg6.εχω κανει αισιως 1200 χλμ και παει 7.2 λιτρα τα 100 με μια ωριαια ταχυτητα της ταξεως 120..ειναι το οικογενειακο μου.
Υπέροχο και τετρακίνητο όπως πρέπει!
Αν επιτρέπεται είναι αυτό που στον τιμοκατάλογο αναφέρεται ως Tiguan model year 2018.45 στα 33.250€ ή αυτό που αναφέρεται ως Tiguan model year 2018 στα 35.250€ ;
Ποια η διαφορά;
Στάλθηκε από το Mi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Πολυ ωραιο
VW Tiguan 2016