-
Αυτος ο κινητηρας με αυτη τη τιμη και με τα υπολοιπα:τετρακινηση,ποιοτητα,εξοπλισμος ειναι οτι καλυτερο
-
Ο χρήστης tsotsos έγραψε:
Η τιμή του ήταν 36.800 και πρόσθεσα ηλεκτρικούς ανακλινόμενους καθρέφτες (140 ευρώ προ φόρων) και πακέτο off road (500 ευρώ προ φόρων) και δώρο το winter πακέτο. Βγήκε κάτι λιγότερο από 38.000. Πρό φόρων 24.910 για να μην αλλάξει δασμολογική κλάση.Ούτε καν μεταλλικό χρώμα.Καλοριζικο. Μπορεις να αναφερεις απο που το πηρες?
-
Το αυτοκίνnτο το πήρα από την Kosmocar.
Οπως αναφέρθηκε και πιο πάνω ( μιας και το σύστημα εδώ δεν μου επιτρέπει να κάνω παράθεση στα γραφόμενα κάποιου) το βρήκα ιδιαίτερα ελκυστικό για αυτα που προσφέρει. Το 3008 σε έκδοση allure με το αυτόματο σασμάν πλησίαζε τις 35.000 χωρίς τετρακινηση και μόνο 1600cc με 120 άλογα.Στον δρόμο σερνόταν μπροστά στο Tiguan που είχα την ευκαιρία να το έχω για τεστ επί τριήμερο και το φόρτωσα με 700χλμ σε όλες τις συνθήκες.Το Q2 που λόγω διαστάσεων μου άρεζε περισσότερο με τα ίδια μηχανικά μέρη και φορτώνοντας εξοπλισμό μιας και του λείπουν αρκετά στην βασική έκδοση η τιμή ανέβαινε στα ύψη.Το ίδιο και η Χ1 Χdrive.
To όχι premium ? Tiguan έχει μέχρι τριζωνικό κλιματισμό ,θερμαινόμενο τιμόνι και καθίσματα μπροστά-πίσω !!! ,πολυμορφικές ιδιότητες με τα συρόμενα πίσω καθίσματα ,άπειρα κρυφά ντουλαπάκια και το κυριότερο πάει σφαίρα και δεν καίει.Με 7η πιάνει 220 χλμ στο κοντέρ και κάπου εκεί κατεβάζει σε 6η και να δώσει ακόμα κάτι.Η ποιότητα κύλησης είναι πολύ ακριβότερου αυτοκινήτου με 17άρες και ειλικρινά ψάχνω να του βρω κάποιο κουσούρι.
Θα του βρω όμως που θα πάει...... -
( μιας και το σύστημα εδώ δεν μου επιτρέπει να κάνω παράθεση στα γραφόμενα κάποιου)Off Topic: Σε αφήνει το σύστημα να κάνεις παράθεση. Υπάρχει σχετικό 'κουμπάκι' στην άνω δεξιά γωνία του κάθε ποστ.
-
Δεν μου το εμφανίζει, μόνο το ! για αναφορά.
-
Δεν μου το εμφανίζει, μόνο το ! για αναφορά.Έχει να κάνει με τον αριθμό posts του κάθε χρήστη. Μόλις περάσεις τα 30 (ή 50 ?) θα το δεις
-
Δεν το ήξερα αυτό!
-
η έκδοση που πήρες είναι η 2.0 TDI 190PS 4Motion DSG7 Advance?
ενδιαφέρον πάντως το γεγονός ότι οι ρύποι του είναι 149gr έναντι 134 gr του χ1 για 2.0 λίτρα ντήζελ τετρακίνητο (με την ανάλογη επιβάρυνση στα τέλη κυκλοφορίας).
από χώρους συγκριτικά με το χ1 πως σου φάνηκε? το προηγούμενο μοντέλο ήταν αρκετά μικρότερο πάντως (ένας από τους λόγους που το είχα απορρίψει πριν 2 χρόνια).
-
Τα τελη μπορει να ειναι μεγαλυτερα αλλα κανει και ενα 8χιλιαρο λιγοτερο με περισσοτερο εξοπλισμο
-
Οι χώροι σε σχέση με την Χ1 δεν νομίζω ότι διαφέρουν αισθητά. Απλά το Tiguan το βρήκα πολύ ελκυστικότερο μέσα εξω και πολύ φθηνότερο με πολύ πλουσιώτερο εξοπλισμό.Αν στο Χ1 προσθέσεις έξτρα που έχει στανταρ το Tiguan καλύτερα να πας να πάρεις Stelvio
-
Οι χώροι σε σχέση με την Χ1 δεν νομίζω ότι διαφέρουν αισθητά. Απλά το Tiguan το βρήκα πολύ ελκυστικότερο μέσα εξω και πολύ φθηνότερο με πολύ πλουσιώτερο εξοπλισμό.Αν στο Χ1 προσθέσεις έξτρα που έχει στανταρ το Tiguan καλύτερα να πας να πάρεις Stelvio
-
Σε χώρους το tiguan είναι αρκετά μεγαλύτερο από την x1 αλλά αυτό είναι φυσιολογικό καθώς όλα τα bmw δεν έχουν χώρους σε σχέση με τα αντίστοιχα vw (golf-σειρά 1, passat - σειρά 3 κλπ).
-
Περί ορέξεως.....
Αλλά πολύ ανησυχητικό να σου αρέσει περισσότερο εξωτερικά το tiguan από την χ1 -
Πραγματικά δεν μου αρέσει πλέον κανένα BMW. Πηγαίνω σε διεθνείς εκθέσεις και δεν πατάω κάν στο περίπτερό τους αν και περάσανε τέσσερα τεμάχια από τα χέρια μου..
-
Καλά αν οι bmw σου δεν ήταν πολύ παλιά μοντέλα οι καινούργιες δεν έχουν και μεγάλη διαφορά, άρα τι να πας να δεις.
-
Η τελευταία ήταν η Μ5 (Ε60) του 2005
-
Άρα σχεδόν ίδια με τις σημερινες
Αυτοκινηταρα όμως, την πούλησες? -
Ναι την πούλησα σε 6 μήνες με 10.000χλμ
-
Πώς και έτσι?
-
Ο χρήστης nrg_polini έγραψε:
Σε χώρους το tiguan είναι αρκετά μεγαλύτερο από την x1 αλλά αυτό είναι φυσιολογικό καθώς όλα τα bmw δεν έχουν χώρους σε σχέση με τα αντίστοιχα vw (golf-σειρά 1, passat - σειρά 3 κλπ).Ισχύει στα πισωκίνητα, αλλά η Χ1 που βασίζεται σε προσθιοκίνητη πλατφόρμα, πλέον έχει εφάμιλλους χώρους του ανταγωνισμού.
VW Tiguan 2016