-
Κάπως έτσι ναι. Έχεις δίκιο
-
Ο χρήστης Nikos Golf έγραψε:
Και εκεί που έχεις σχεδόν κλείσει το tiguan σε παίρνει τηλέφωνο ο πωλητής της Nissan και σου λέει qashqai 1,5d accenta στα 22800€ από 24400€
Σεβαστη διαφορα τα 5.000. Αν μιλας για την αξεντα κον και δεν εχεις προβλημα με το μικρο σχετικα πορτμπαγκαζ οπως εγω τοτε ειναι αριστη επιλογη.
25.500 περιπου μου εδιναν το καλοκαιριΌχι απλά σεβαστή... Εκεί που έλεγα οτι το tiguan αξίζει τα 3000 επιπλέον σε σχέση με το QQ τώρα τι να πείς; Την απλή acenta οχι την con! Το πορτ μπαγκάζ γιατί το λες μικρό; 420 λίτρα δεν έχουν και τα δυο;
Βάλε στη σούπα και το μικρότερο τεκμήριο και τέλη κυκλοφορίας...
Η καρδιά λέει tiguan η λογική QQ
-
24.800 μου το εδιναν το σκετο αξεντα. 2.000 κατω. Σκεψου το. Δεν ειναι κακο
-
420 εχει το κασκαι χωρις το διπλο πατο. Με το διπλο πατο κλεβει λιγο ακομα και πεφτει κατω απο τα 400.
Το tig εχει 420 με τα καθισματα τερμα πισω και με το διπλο πατο μαζι. Χωρις το διπλο και τα καθισματα τερμα μπροστα παει 620.
Αν δε σε νοιαζει αυτο πας στο κασκαι για μενα και το πολυ-πολυ του βαζεις μια οθονη -
Ο χρήστης nrg_polini έγραψε:
Και εκεί που έχεις σχεδόν κλείσει το tiguan σε παίρνει τηλέφωνο ο πωλητής της Nissan και σου λέει qashqai 1,5d accenta στα 22800€ από 24400€
Σεβαστη διαφορα τα 5.000. Αν μιλας για την αξεντα κον και δεν εχεις προβλημα με το μικρο σχετικα πορτμπαγκαζ οπως εγω τοτε ειναι αριστη επιλογη.
25.500 περιπου μου εδιναν το καλοκαιριΌχι απλά σεβαστή... Εκεί που έλεγα οτι το tiguan αξίζει τα 3000 επιπλέον σε σχέση με το QQ τώρα τι να πείς; Την απλή acenta οχι την con! Το πορτ μπαγκάζ γιατί το λες μικρό; 420 λίτρα δεν έχουν και τα δυο;
Βάλε στη σούπα και το μικρότερο τεκμήριο και τέλη κυκλοφορίας...
Η καρδιά λέει tiguan η λογική QQΗ con δεν λέει και κάτι και δεν δικαιολογεί το σύστημα τα λεφτά του! Υπάρχουν υπέροχες λύσεις για after market με απίστυτες δυνατότητες! Μόνο αν πήγαινες σε premium αξιζε!
Μπες και στο forum του QQ J11 να δεις λύσεις και προτάσεις.
Για το χώρο αποσκευών που λέει ο Νίκος, δεν έχω λόγο να μην τον πιστέψω αλλά οπτικά και τα αμάξια δίπλα δίπλα δεν φάινεται τόση διαφορά! Πάντως το QQ με τον πάτο κανονικά μεταφέρει σε 15μερες διακοπές 4μελή οικογένεια άνετα.
Στα λεφτά της προσφοράς δεν νομίζω ότι πρέπει να υπάρχει σκέψη και στο λέω ακόμα και εγώ που κάθε άλλο παρά θετικός είμαι απέναντι στη Νισσαν και ιδιαίτερα γκρινιάρης με το QQ.
Αν το Tig στα λεφτα που ζητούσε είχε και το dsg τότε δεν θα υπήρχε σκέψη! -
Για να σου λεει ο Στεφανος και γω να προχωρησεις πρεπει να το λαβεις σοβαρα υποψην!!! Με μια πθονη αφτερ εισαι οκ
-
Και στο golf after είχα από τους κινέζους (audiosources για όσους θυμούνται! ) . Θα ξανακάνω ένα test drive
Η con σαφώς δεν έχει κάτι το ιδιαίτερο που να δικαιολογεί τα 2500€ που ζητάνε .
-
Ο χρήστης nrg_polini έγραψε:
Και στο golf after είχα από τους κινέζους (audiosources για όσους θυμούνται! ) . Θα ξανακάνω ένα test driveΗ con σαφώς δεν έχει κάτι το ιδιαίτερο που να δικαιολογεί τα 2500€ που ζητάνε .
+1. Εγω το ηθελα εργοστασιακο αλλα και αφτερ καλυτερο θα ειναι
-
Μια φωτο πριν τη προπονηση
-
Έκανα test drive σήμερα το 1.6. Εξαιρετικό σε όλα. Μικρές παρατηρησεις: 1)Θα ήθελα διαφορετικά modes για το τιμόνι π.χ. ελαφρύ για μέσα στη πόλη, sport Mode για ταξίδια.2) Δεν έχει αναδιπλουμενους καθρέφτες. 3)Κάπως σφιχτή ανάρτηση. Όλα τα υπόλοιπα παραπάνω από θετικά.
-
Ακριβώς ίδιες παρατηρήσεις είχα κάνει κι γώ....ποιότητα κύλισης πάντως άριστη ΄.Γι αυτό είχα ρωτήσει.
Ηλεκτρικά αναδιπλούμενοι καθρέφτες 105 ευρώ.
Ηλεκτρονικά ρυθμιζόμενες αναρτήσεις ,σύστημα επιλογής οδηγικού προφίλ και εξατομίκευσης ρυθμίσεων 151 ευρώ (+φπα) -
Το θέμα είναι ότι αν βάλεις μεταλλικό και θες να προσθέσεις αναδιπλουμενους μόνο, ο το αμάξι φτάνει στα 30 χιλιάρικα γιατί αλλάζει η κλίμακα. Αν πάρεις απλό χρωμα(λευκό η γκρι) τότε σε παίρνει να βάλεις τα 'γυριστα καθρεφτακια'.
-
Ο χρήστης Nikos Golf έγραψε:
Του πάει το λευκό Νίκο!!
Και ωραίες ζάντες!! -
Ο χρήστης Andreas-Qashqai έγραψε:
Του πάει το λευκό Νίκο!!
Και ωραίες ζάντες!!Ειχα σκοπο οτι επαιρνα να ηταν λευκο γιατι ειχα πηξει στα μαυρα και στα σκουρα γενικα. Ημουν με ενα πανι στο χερι. Οχι οτι τωρα θα το παρατησω αλλα τα επλενα και σε δυο ωρες εβλεπες τις σκονες πανω. Ενα φιμε μπροστα θελω Αντρεα και ειμαστε κομπλε
-
Ο νέος νόμος απαγορεύει τα φιμε μπροστά ανεξάρτητα από τη σκουροτητα.
-
Καλα δε θα βαλω
-
Εγω θα βαζα Βασικα εχω
-
Για όποιον ενδιαφέρεται αντιπρόσωπος στα βόρεια προάστεια κάνε καλές προσφορές για το tig μέχρι το σάββατο, είτε για ετοιμοπαράδοτο είτε για παραγγελία.
-
Μέχρι τις 10/12 έχουν όλοι έκπτωση στο tiguan. Στο μικρό πετρέλαιο κάνουν 1000 έκπτωση.
-
- Τέλη κυκλοφορίας
- Ασφάλεια 6 μηνών
και δεν είναι αρνητικοί σε παζάρια
VW Tiguan 2016