-
Στο drive που έχουν δοκιμή το 1.6 μηχανικό 4Χ4 ντίζελ λένε ότι είναι το πιο γρήγορο της κατηγορίας που έχουν δοκιμάσει, γρηγοροτερο από το 4Χ4 1.6 κασκαι. Γρηγοροτερο έχουν τσεκαρει μόνο το κοντιακ αλλά ήταν δίλιτρο.
Ενδιαφέρον αν θυμηθούμε ότι είναι και από τα πιο βαριά της κατηγορίας.Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Νομίζω ότι και αυτό και το Hyundai Tuscon είναι πολύ καλές προτάσεις. Σαν 4x4 Diesel 1.6 δεν έχουν ανταγωνισμό σε αυτό το μέγεθος, τιμή και κυβισμό.
-
Ο χρήστης Tkin73 έγραψε:
Στο drive που έχουν δοκιμή το 1.6 μηχανικό 4Χ4 ντίζελ λένε ότι είναι το πιο γρήγορο της κατηγορίας που έχουν δοκιμάσει, γρηγοροτερο από το 4Χ4 1.6 κασκαι. Γρηγοροτερο έχουν τσεκαρει μόνο το κοντιακ αλλά ήταν δίλιτρο.
Ενδιαφέρον αν θυμηθούμε ότι είναι και από τα πιο βαριά της κατηγορίας.Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
kia 1.6 4x4 diesel VS suzuki s cross 1.6 4x4 diesel
50-80 km/h (3η) 3,8” 50-80 km/h (3η) 3,8”
80-110 km/h (3η) 6,3” 80-110 km/h (3η) 5,0” 5.6
80-110 km/h (4η) 5,8” ** 80-110 km/h (4η) 5,4” 6,2
110-140 km/h (4η) 9,3” 110-140 km/h (4η) 8,0”
110-140 km/h (5η) 10,6” ** 110-140 km/h (5η) 8.9”**
110-140 km/h (6η) 14,4” ** 110-140 km/h (6η) 10.3”**
Φρένα 100-0 km/h 36 Φρένα 100-0 km/h 38.6*Mετρηση απο αλλο περιοδικο....Το ΚΙΑ ειναι πιο βαρυ σχεδον 200κιλα οποτε οι μετρησεις του ειναι φοβερες....Επισης να πω οτι το ειδα απο κοντα και η κατασκευη του τα υλικα του ειναι πολυ καλα σε σχεση με το suzuki αλλα και με τις περισσοτερες μαρκες....Το tuscon δεν μου αφησε τις ιδιες εντυπωσεις...Τελος αν η τιμη του ηταν κοντα στα 25.000 € (4χ4 diesel) θα εμπαινα στην διαδικασια της αλλαγης χθες......
-
Αυτό που κάνει εντύπωση αρνητική είναι η διαφορά τιμής χειροκίνητο αυτόματου στα 5000 28-33 στο 1.6 ντίζελ. 5000 ; Τόση διαφορά; Και κράζω το 5αιρκρος που έχει από 2400 ως 3000 !
Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Πάντως ακόμα και από την gt line έκδοση τα περισσότερα συστήματα ασφαλείας είτε λείπουν είτε είναι προαιρετικά που σημαίνει για να μπουν πιθανόν αλλάζουν και κλίμακα φορολόγησης. Το πριμιουμ τουσον έχει περισσότερο εξοπλισμό αν και αυτό ακόμα και στην πλούσια έκδοση είναι με κλειδί.
Βλέποντας δίπλα από το τουσον και το κοντιακ εσωτερικά δείχνει πιο ποιοτικό με ποιο μαλακά υλικά και κουμπιά ματ σε υφή που δεν γυαλιζουν ,δεν αφήνουν δακτυλιες.
Από χώρους κια και χιουνται πανομοιότυπα , πίσω είναι πιο άνετα από το 5 αιρκρος. Εντάξει το κοντιακ πίσω είναι αλλού! Πρέπει να είσαι πάνω από δύο μέτρα για να αρχίσεις ίσως να βρίσκεις μπροστά!Στάλθηκε από το MI PAD 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Σχετικά με την έλευση του hybrid Sportage, δυσκολεύομαι να καταλάβω γιατί φτιάχνει σύνολο mild hybrid με diesel, και όχι με βενζίνη. Όπως και το δίδυμο Tucson.
-
Είναι υπέρ της οικονομίας. Οι ντίζελ κινητήρες και περισσότερο σε κια χιουνται είναι πολύ οικονομικοτεροι των ατμοσφαιρικών βενζίνης και επιπρόσθετα στην Ελλάδα έχεις και φθηνότερο καύσιμο.
Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ωστόσο πάρα πολλοί ανταγωνιστές ετοιμάζουν τις υβριδικές εκδόσεις μόνο με βενζίνη (πέρα από αυτούς που έχουν ήδη μόνο με βενζίνη), αποφεύγοντας να μπουν σε ρίσκα λόγω του οριστικού αποχαιρετισμού του diesel εν καιρώ.
-
Αυτο εδω γιατι δεν το φερνουν και προς Ευρωπας μερια , θα μπορουσε να ειναι ενα πολυ καλο facelift του μοντελου, γιατι τουλαχιστον εσωτερικα ειναι η μερα με την νυκτα με αυτο που υπαρχει εδω, που να λεμε την αληθεια φαινεται για αυτοκινητο δεκαετιας, με αυτο το εσωτερικο μαλιστα μπορουμε να μιλαμε οτι κτυπαει τον ανταγωνισμο.
-
Όντως πιο εύπεπτο εξωτερικά και αναβαθμισμένο εσωτερικά, αλλά εδώ επιμένουν ατμοσφαιρικά και δεν βάζουν τον 1400 Τούρμπο
-
Παιδια κατι εχω, εμενα μ αρεσει το δικο μας sportage.
Ότι μ αρεσει δεν αρεσει σε κανεναν
Μα τι στο καλό -
Και εμένα μου αρέσει, αλλά για πολλούς η μούρη του είναι άσχημη η παράξενη
-
Το εξωτερικο νομιζω και εγω οτι ειναι μια χαρα δεν με ενοχλει υποκειμενικα μιλωντας παντα, αλλα το εσωτερικο... μακαρι να ηταν οπως αυτο στην κινεζικη αγορα , ειδικα αυτο το χειροφρενο για drifting δεν χωνεύεται ευκολα που το ειδα και απο κοντα (ακου προαιρετικος εξοπλισμος για το manual) μαζι με κατι οθονες και κατι αλλα μπλιμπλικια ειναι λιγο παλιακα.... Μαλλον αυτες τις αλλαγες θα τις δουμε σε 2+ χρονια οταν θα βγει το νεο μοντελο δυστυχως. Παντως αισθητικα λογω εσωτερικου ειναι ενα λογος που εγω το εχω απορριψει παρολο που προσφερει μια εγγυηση 7 ετων που ειναι πολυ μεγαλο ατου απο ολους τους ανταγωνιστες.
-
Το είδα από κοντά. Δεν έχει λίγο μικρό χώρο αποσκευών για την κατηγορία του;
-
Ο χρήστης futurist έγραψε:
Το είδα από κοντά. Δεν έχει λίγο μικρό χώρο αποσκευών για την κατηγορία του;Ποιο?
Στάλθηκε από το WAS-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Το μοντέλο του θέματος.
-
Το μοντέλο του θέματος.Δεν νομιζω εχει το ιδιο με το τουσον και συν εχει και ρεζερβα
-
Ο χρήστης alex mix έγραψε:
Το μοντέλο του θέματος.
Δεν νομιζω εχει το ιδιο με το τουσον και συν εχει και ρεζερβα
Σορυ και για το αποτομο '' ποιο'' απλα παραπανω εγραφα και για αλλα μοντελα[emoji16]
-
Δεν υπάρχει θέμα, κατάλαβα.
Η αλήθεια είναι ότι σήκωσα το πατάκι του χώρου αποσκευών και έπιανε αρκετό χώρο η ρεζέρβα. Νομίζω στην κατηγορία του, παίζει αρκετά κάτω σε χώρο εκεί.
-
Δεν υπάρχει θέμα, κατάλαβα.Η αλήθεια είναι ότι σήκωσα το πατάκι του χώρου αποσκευών και έπιανε αρκετό χώρο η ρεζέρβα. Νομίζω στην κατηγορία του, παίζει αρκετά κάτω σε χώρο εκεί.
Κοιτα επειδη εχω τα προσπεκτους μπροστα μου. Τουσον 484-sportage 467 με εφεδρικο τροχο και τα δυο. Τουσον χωρις νομιζω 514. Οποτε εχεις ενα δικιο αλλα αν σκεφτεις πως εγω εχω corolla 2006 με 289lt μου φαινεται αεροδρομιο
Kia Sportage IV