-
https://docplayer.nl/47981977-Een-overz ... chure.html
Κατάλογος των αξεσουαρ.
-
Είπεν ο Lap:
'Απορώ που το βλεπετε ασχημο 'άσχημο δεν το λέμε, αν μάλιστα είχει βγει έτσι πριν μια δεκαετία, θα ήταν το ομορφότερο τότε!
και μάλλον έχει μακράν το κορυφαίο ταμπλό, για σχεδίαση του 1990!
Και να σκεφτείς, πως εγώ είμαι υποψήφιος αγοραστής, που το καλοβλέπω...
Η σιλουέτα του και κάποια επιμέρους στοιχεία, είναι ωραία.
Κι υπάρχουν και σχημότερα αυτοκίνητα σε αυτά τα λεφτά!
Αλλά λίγο τα πίσω φανάρια, αυτή η κεντρική κονσόλα και κυρίως ΑΥΤΗ η ψευτοχρωμιωμένη φέτα στη πίσω πόρτα, σπάνε κόκαλα... αν τυχόν το αγοράσω, θα είναι η πρώτη φορά που θα ψαχτώ για customizing αν γίνεται να αλλάξει κάπως αυτή η φέτα... τους πείραζε δηλαδή να βάλουν σχεδόν ατόφια, τη πίσω πόρτα του swift ή του vitara?
Μάλλον μας το φυλάνε (τους ινδούς βασικά, όχι εμάς) για κάποιο face-lift... -
Στα γριζα χρωματα δεν φαινεται το φιλέτο με το νικελ πισω.
Το ταμπλό στις φωτο δειχνει χαλια απο κοντα ειναι πολυ καλο.
Εχει μια κλιση που δρν φαινεται στις φωτο, ειναι ξαπλωτο ενω συγκεντρωνει ολα τα στοιχεια σε ενα χωρο.
Επισης ειναι ψηλό με αποτελεσμα να διχει στιβαρο, και μοντερνο, στις φωτο δεν φαινεται.
Το τουνελ ταχυτητων είναι και αυτο ψηλο κατι που παλι δεν φαινεται στις φωτο και δινει ωραια σπορτιφ αισθηση. Η βαση του λεβιέ ειναι ψηλότερα απο το εδρανο του καθισματος και ο λεβιές ψηλότερα απο το κατω ακρο του ταμπλο.Η οθονη ειναι σε τελειο σημειο και τη βλεπεις αλλα και δεν εισβαλει στο οπτικο σου πεδιο.
Υπαρχουν μικροβελτιωσεις που δν ανακοινωνονται.
Για παραδειγμα η μπροστα πλαφονιερα, στα πρωτα μπαλένο, το γκριζο πλαστικο της ηταν ψευτικο, ενω του swift στιβαρο. Εχουν ιδιες πλαφονιερες.Τελευταια που το ειδα εχουν ιδια ποιοτητα δηλαδη πολυ καλο πλαστικο και στιβαρο με άψογο κουμπωμα στην μοκετα της οροφης.
Η μοκετα επισης της οροφης μου φανηκε πιο παχια και με εξτρα μονωση. Δεν κανει πλεον εκεινο τον κουφιο ηχο οταν χτυπας τα σκιαδια. Δείχνει ποιοτικη οπως σε όλα τα ευρωπαϊκα και καλυτερη απο αυτην του yaris που είχα δει. -
https://www.drive.gr/test-drives/dokimi ... brid-video
-
Την περίπτωση υβριδικου supermini Suzuki την βλέπω ως πολύ καλή επιλογή αφότου οδήγησα το υβριδικό Swift.
Για να το θέσω έτσι όπως μου αποτυπωθηκε στο μυαλό μου, 'τίμια δουλειά χωρίς φανφάρες' -
Με 17αρες και πιο φαρδυ λάστιχο είναι τούμπανο
Η πιο φτωχή delta έκδοση στην Ινδία χωρίς πίσω spoiler είναι έτσι
To spoiler έχει μέσα την πίσω κάμερα. Οπότε σε εκδόσεις χωρίς το infotainment θα μπορούσε εύκολα να αφαιρεθεί.Το RS (turbo) στην Ινδία είχε κάνει ένα πολύ ωραίο ενδιάμεσο f/l
-
Αυτα τα πακετα ειναι επισημα της suzuki. Το αλλαζει αρκετα. Εχει και πλαστικα στους θολους οπως το vitara
-
https://motoringuru.com.au/car-reviews/ ... bo-review/
-
Εσενα τι καταναλωση εχει μικτη, αυτοκινητοδρομο, πολη;
-
Προσωπικά το μηδενίζω κάθε φορά που το φουλάρω. Κινείται αποκλειστικά σε επαρχιακή πόλη (Ρέθυμνο). Το κινεί η γυναίκα μου με τα παιδιά και εγώ μια φορά τη βδομάδα περίπου το πάω μια γρήγορη βόλτα για να ξεμπουκώνει. Από γέμισμα σε γέμισμα είναι από 6 μέχρι 6,7 το πολύ. Καλοκαίρι με βόλτες Χανιά, Ηράκλειο χαλαρά είναι 5 κάτι. Αποκλειστικά εθνική με hypermiling φάση πραγματική στο 4.5 (90 με 110).
-
Κατα τα άλλα τραβαει πολυ; το νιωθεος σπορτιφ το μοτερ;
-
Το μοτέρ είναι το δυνατό του σημείο. Σπρώχνει αισθητά, η ροπή μέσα στη στροφή το κάνει πολύ ελέγξιμο και διασκεδαστικό. Αν είχε καλά φρένα θα το έλεγες και σπορτίφ.
Μελλοντικά όταν θα χρειαστεί αναλώσιμα στα φρένα (δίσκοι, τακάκια) θα δω αν κουμπώνουν από το σουιφτ σπορτ.Βασικά έκανα ένα λάθος. Η πιο βασική έκδοση στην Ινδία είναι η Sigma
Απέξω είναι συμπαθητικό και έτσι
Μέσα βέβαια είναι εντελώς άδειο.
https://www.youtube.com/watch?time_cont ... G7pAuDbhi4 -
-
να κάνω και εγώ μια ερώτηση ... να πάρω το υβριδικό η την απλή εκδοσή GLX ?
-
Καλό ερώτημα.
Το ηλεκτρομοτερ δίνει 3 άλογα και 5 κιλά ροπής.
Σύμφωνα με την εταιρία στο σταμάτα ξεκινα μεσα στην πόλη δίνει 12% οικονομία. Στην μικτη όμως κατανάλωση προσφερει μικροτερη διαφορά απο το απλό 1,2 σε οικονομία μιας και στα ταξίδια δεν προσφερει και πολλά.
Αλλά το σημαντικότερο είναι ότι δίνει την έξτρα ροπή σε εκεινες τις στιγμες που το ατμοσφαιρικό μοτερ δεν ειναι στο αποδοτικό του φασμα και ώς οικονομία και ώς απόδοση.
Απο πραγματικούς χρήστες το υβριδικό μέσα στη πόλη καταναλώνει 4,5 με 4,8 λίτρα/100. Τώρα δεν γνωριζουμε τις πραγματικές τους διαδρομές αλλα παιρνουμε μια ιδέα.
-
Προσωπικα πιστευω οτι τη μεγαλυτερη διαφορα στην καταναλωση την κανει το start/stop και οχι η βοηθεια που δινει η (πολυ μικρη) μπαταρια στην κινηση.
Αν λοιπον καποιος κινειται πολυ στην πολη ΚΑΙ χρησιμοποιει το SS (γιατι ειναι πολλοι και εκεινοι που το απενεργοποιουν για διαφορους λογους), τοτε και μονο αξιζει. Αποσβεση οικονομικη (μαλλον) θα κανεις μετα απο αρκετα χρονια. Διαφορα στις επιδοσεις δεν νομιζω να δεις. Εχει και μια θετικη ψυχολογικη επιδραση (οικολογια), αλλα οικονομικα μαλλον δεν συμφερει. -
Το συστημα νομιζω λειτουργεί ταυροχρονα και τις δυο μπαταριες του αυτοκινητου.
-
Φυσικά κι έχει σημασία η αξία του αυτοκινήτου (και συνεπακολούθως το περιθώριο κέρδους) όταν οι κατασκευαστές κοιτάνε να γλυτώσουν μερικά λεπτά του ευρώ ανά αμάξι. Όταν έχεις τόσο καλύτερο εξοπλισμό από ανταγωνιστή, από κάπου έχουν κοπεί πράγματα.
-
Ο χρήστης petros78 έγραψε:
αν σας δείξω τον χώρο αποσκευών θα γελάσετε πως είναι προσπαθώντας να μειώσω τα χτυπήματα...
- έχω αφαιρέσει το extra πάτωμα που έχει γιατί χτυπούσε στα πλαϊνά
- τα πλαστικά που έχει σαν θήκες δεξιά και αριστερά τα έχω καλύψει στις άκρες με υλικό γιατί συνέχεια έβγαιναν και έκαναν και θόρυβο.
- κάτω από το πάτωμα στην ρεζέρβα έχω βάλει όλα τα εργαλεία περιτύλιγμα με φούσκες για να μην κάνουν θόρυβο και το ίδιο έχω κάνει σε όλα τα πλαστικά στον χώρο της ρεζέρβας (δλδ έχω βάλει από μέσα το ίδιο υλικό για να σφίξουν τα πλαστικά)
- το κάλυμμα που είναι πίσω από τα καθίσματα και κρέμεται με τα σχοινάκια στην ένωση με τα πλαστικά έχω βάλει περιτύλιγμα για να μην χτυπάν.
- τρίζει στο καντράν αυτό που αλλάζεις τα χιλιόμετρα.
Ανέβασε μια φωτογραφία. Μου κάνει εντύπωση γιατί στο πορτ παγκάζ δεν ακούω το παραμικρό και είμαι πολύ περίεργος με τους θορύβους
Το διπλό πάτωμα το έχω αφαιρέσει γιατί βάζω το καρότσι, αλλά όσο το είχα είχε πολύ στενή εφαρμογή δεν φαινόταν να έχει τζόγους
Οι θήκες στα πλαϊνά είναι λίγο πρωτοχρονιάτικες όντως, αλλά δεν βλέπω πως μπορούν να τρίζουν.
Στον πάτο το κιτ επισκευής δεν είναι σφηνωμένο στη βάση από αφρολέξ; Αυτή σε εμένα βγαίνει με πολύ κόπο. Μήπως δεν έχει κάτσει καλά;
Η εταζέρα καμιά φορά δεν κάθεται σωστά (δεν θηλικώνει στις τρύπες της και μπορεί να χτυπάει). Αν την βάλεις όπως πρέπει δεν βγάζει τριγμούς σε εμένα. Δες αν έχουν σπάσει οι υποδοχές της κάπως και δεν εφαρμόζει σωστά.
Ο τεμπέλης δεν σε εκνευρίζει με το κρίτσι κρίτσι; -
Στο βαθμό που η ποιότητα συναρμογής αξιολογείται σε εργατοώρες σχεδιασμού και τεχνογνωσίας ενός νέου μοντέλου,
ίσως τότε να μετράει η αξία ενός αυτοκινήτου.Αλλά καθαρά σαν υλικά που χρησιμοποιούνται για αντιθορυβικά παρεμβύσματα
το κόστος είναι ελάχιστο.Μια τσόχα στα κατάλληλα σημεία και ένας κετσές μπορούν να μεταμορφώσουν την εικόνα συναρμογής.
Κι από την άλλη δίχως αυτά, ένα εσωτερικό μπορεί να είναι τριζάτο είτε είναι ζουληχτά τα πλαστικά είτε όχι.
Suzuki Baleno II