-
Πόσο να το αδικουν οι φωτογραφίες άραγε?!
Στάλθηκε από το GT-I9195 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Πόσο να το αδικουν οι φωτογραφίες άραγε?!Στάλθηκε από το GT-I9195 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
lol λες να ειναι θεμα φωτογραφιων;
-
Αν ξαναγραψεις lol θα σε τσιμενταρω..
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Αν ξαναγραψεις lol θα σε τσιμενταρω..δεν γραφω για να αποφυγω το τσιμενταρισμα συνηθεια ειναι γιατι μιλαω με ξενους.
-
Πόσο άσχημο; Σα συμπιεσμένο και παράλληλα ξεχειλωμένο ελαστικό είναι!
-
http://www.gocar.gr/news/feed/16471,Hr8an_ta_Suzuki_Baleno_and_Vitara_14T.html?utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_term=main&utm_content=article&utm_campaign=newsletter-2015-11-17
Μπροστα και μεσα δεν μου λεει και πολλα. Μονον πισω κατι ετσι λεει. -
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Αν ξαναγραψεις lol θα σε τσιμενταρω..Πρέπει να συγκεντρώσουμε μια μέρα τις ατάκες που γράφονται κατά καιρούς στα topics
Steve,το balenάκι το είδα και εγώ στην έκθεση,μπήκα κιόλας(βασικά σε όλα τα αμάξια της έκθεσης μπήκα ) να δω πώς είναι η θέση οδήγησης...τα περισσότερα γιαπωνέζικα ρε παιδί μου,εκτός λίγων εξαιρέσεων,δεν τα λες άσχημα αλλά μάλλον αδιάφορα/ανέμπνευστα σχεδιαστικά και της suzuki ακόμα πιο πολύ,εκτός vitara.Όσοι ποιοτικό κι αν είναι ένα αμάξι,αν δε σε εμπνέει κάπως εμφανισιακά,δεν είναι πολύ εύκολο να το επιλέξεις... -
Ο χρήστης lleonidas έγραψε:
Πρέπει να συγκεντρώσουμε μια μέρα τις ατάκες που γράφονται κατά καιρούς στα topics
Steve,το balenάκι το είδα και εγώ στην έκθεση,μπήκα κιόλας(βασικά σε όλα τα αμάξια της έκθεσης μπήκα ) να δω πώς είναι η θέση οδήγησης...τα περισσότερα γιαπωνέζικα ρε παιδί μου,εκτός λίγων εξαιρέσεων,δεν τα λες άσχημα αλλά μάλλον αδιάφορα/ανέμπνευστα σχεδιαστικά και της suzuki ακόμα πιο πολύ,εκτός vitara.Όσοι ποιοτικό κι αν είναι ένα αμάξι,αν δε σε εμπνέει κάπως εμφανισιακά,δεν είναι πολύ εύκολο να το επιλέξεις...με κυνηγουσε με το μιστρι και με το τσιμεντο ο Νονος. Τι να εκανα!
Λεωνιδα ναι αδιάφορο, οχι ομως ασχημο. Δλδ ουτε ομορφο, ουτε και ασχημο. Θα ηθελα μεγαλυτερα φαναρια μπροστα. Το Vitara μου αρεσε σε ασπρο. -
Οδηγούμε το νέο Suzuki Baleno
Η Suzuki προσθέτει ακόμα ένα supermini στη γκάμα της. Σε ποιους όμως απευθύνεται;
Η γκάμα της Suzuki πάντα χαρακτηριζόταν από ένα ιδιαίτερο μείγμα μιας πληθώρας επιλογών σε αυτοκίνητα εκτός δρόμου και από την άλλη μικρών σε διαστάσεις μοντέλων. Αυτό δεν έχει αλλάξει μέχρι σήμερα. Μπορεί τα τελευταία χρόνια τη θέση κάποιων σκληροπυρηνικών μοντέλων να πήραν τα crossover, χωρίς τελικά να χάνεται ο πλουραλισμός, ενώ ανάλογη ποικιλία συναντάμε στο κομμάτι των αυτοκινήτων της κατηγορίας Α και Β με την άφιξη του νέου Baleno. Πρόκειται ουσιαστικά γι ένα supermini με διαστάσεις ελάχιστα μεγαλύτερες του Swift, με το μήκος του αμαξώματος, πάντως, να συγκρατείται κάτω από τα 4 μ. Το αυτοκίνητο, που βασίζεται σε ένα νέο δάπεδο προσφέρει εξαιρετικούς χώρους, με τους επιβάτες του πίσω καθίσματος να έχουν εντυπωσιακό αέρα για τα γόνατά τους (όχι όμως και για το κεφάλι τους), ενώ το πορτ μπαγκάζ μπορεί να φιλοξενήσει 355 λίτρα αποσκευών, κάτι που όμως επιτυγχάνεται από την απουσία ρεζέρβας. Ταυτόχρονα το νέο πλαίσιο, παρά το μειωμένο βάρος του, προσφέρει αυξημένη ακαμψία και χαμηλά επίπεδα θορύβου και κραδασμών.Ο σχεδιασμός του 5θυρου αμαξώματος δεν υιοθετεί τις αιχμηρές γραμμές άλλων μοντέλων της εταιρείας, εξ ου και η Suzuki χρησιμοποιεί τον όρο “Liquid Flow” προκειμένου να τον περιγράψει. Το εσωτερικό διακρίνεται από την τυπική ιαπωνική εργονομία, που επ' ουδενί δεν πρόκειται να προβληματίσει τον οδηγό, η σχεδίαση του πίνακα οργάνων είναι ευχάριστη, ενώ πλήθος λειτουργιών πραγματοποιούνται με την πολυχρηστική οθόνη αφής των 7'' που συναντάμε στις πλουσιότερες εκδόσεις. Το επίπεδο εξοπλισμού περιλαμβάνει κάποια στοιχεία όπως adaptive cruise control και αυτόματο φρενάρισμα, που συνήθως συναντάμε σε ακριβότερες κατασκευές, ενώ από την άλλη ξενίζουν τα σκληρά πλαστικά στον πίνακα οργάνων.
Πέρα από το νέο πλαίσιο, το δεύτερο ενδιαφέρον στοιχείο του αυτοκινήτου εντοπίζεται στη διαμόρφωση της γκάμας των κινητήρων που αποτελείται αποκλειστικά από σύνολα βενζίνης. Έτσι, τον κλασικό 1200άρη Dualjet των 90 ίππων πλαισιώνει μια mild υβριδική παραλλαγή του (SHVS) και ένας νέος 3κύλινδρος 1000άρης τούρμπο με άμεσο ψεκασμό, απόδοση 111 ίππων και μέγιστη ροπή 170 Nm. Οι κινητήρες συνδυάζονται με ένα εύχρηστο κιβώτιο 5 σχέσεων, ο Dualjet προσφέρεται και με CVT, ενώ ο 1000άρης Boosterjet προσφέρεται και με ένα κλασικό αυτόματο σύστημα μετάδοσης 6 σχέσεων.
Στην παρουσίαση του νέου Baleno, η οποία πραγματοποιήθηκε στη Βαρκελώνη είχαμε την ευκαιρία να οδηγήσουμε τόσο το νέο κινητήρα του ενός λίτρου, όσο και κάποιες εκδόσεις προπαραγωγής της υβριδικής έκδοσης. Οι πρώτες εντυπώσεις για το νέο πλαίσιο είναι θετικές, καθώς δείχνει άκαμπτο, η οδική συμπεριφορά του αυτοκινήτου εμπνέει ασφάλεια στον οδηγό, η προσφερόμενη άνεση βρίσκεται σε πολύ καλά επίπεδα, ενώ το τιμόνι είναι ακριβές και με τη σωστή δόση υποβοήθησης. Θετικές είναι και οι εντυπώσεις από το νέο 3κύλινδρο σύνολο που δείχνει πρόθυμο σε όλο το φάσμα των στροφών και δε μένει παρά να δούμε στην πράξη, όταν την Άνοιξη του 2016 το αυτοκίνητο φθάσει στη χώρα μας, πως θα συγκρίνονται οι επιδόσεις του σε σχέση με τον υπερτροφοδοτούμενο ανταγωνισμό. Αντίθετα με το σύνολο του ενός λίτρου, η υβριδική παραλλαγή του Dualjet δεν στοχεύει να υποβοηθήσει τις επιδόσεις με τη βοήθεια του ηλεκτροκινητήρα, αλλά κυρίως να περιορίσει την κατανάλωση και τις εκπομπές CO2, υποκαθιστώντας ως ένα βαθμό την έλλειψη πετρελαιοκινητήρα στη γκάμα. Τα 93 γρ./χλμ. CO2, έναντι των 98 της απλής έκδοσης δεν φαίνεται να τεκμηριώνουν το επιπλέον τίμημα που δεν αναμένεται να είναι αμελητέο. Δε μένει παρά να διαπιστωθούν στην πράξη τα όποια οφέλη στην κατανάλωση.
http://www.4troxoi.gr/odigoyme/paroysiaseis/odigoyme-neo-suzuki-baleno
-
Τα μπροστινα φαναρια θα μπορουσαν να τα κανουν φαρδυτερα προς την μερια της γρυλιας. Εχει καλη γκαμα κινητηρων. Καλο εξοπλισμο απο οτι φαινεται. Ομως, για εμενα ειναι ενα αυτοκινητο χωρις προσωπικοτητα. Μου φαινεται για ενα κλασικο ιαπωνεζικο αμαξι. Σχεδιαστηκα αδιαφορο. Δεν νομιζω να κανει τπτ αξιολογο σε πωλησεις. Δεν ξερω τις κατηγοριες με τους χωρους. Το I20, I30, το Fiesta, το νεο Tipo ή το 500αρακι και τα γαλλικα εμφανησιακα του αφηνουν την σκονη τους. Δεν ξερω το λεω ξανα απο κατηγοριες, μπορει αυτα που γραφω να ειναι σε μεγαλυτερες. Σε Suzuki θα προτιμουσα το Swift που τα χρονια περναν αλλα εμφανησιακα ειναι ομορφο.
-
Ο χρήστης Sbr έγραψε:
Πρέπει να συγκεντρώσουμε μια μέρα τις ατάκες που γράφονται κατά καιρούς στα topics
Steve,το balenάκι το είδα και εγώ στην έκθεση,μπήκα κιόλας(βασικά σε όλα τα αμάξια της έκθεσης μπήκα ) να δω πώς είναι η θέση οδήγησης...τα περισσότερα γιαπωνέζικα ρε παιδί μου,εκτός λίγων εξαιρέσεων,δεν τα λες άσχημα αλλά μάλλον αδιάφορα/ανέμπνευστα σχεδιαστικά και της suzuki ακόμα πιο πολύ,εκτός vitara.Όσοι ποιοτικό κι αν είναι ένα αμάξι,αν δε σε εμπνέει κάπως εμφανισιακά,δεν είναι πολύ εύκολο να το επιλέξεις...με κυνηγουσε με το μιστρι και με το τσιμεντο ο Νονος. Τι να εκανα!
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Στις φωτογραφίες φαίνεται μαύρο χάλι.
Σαν κακή μίξη του scross με qashqai με μία δόση από BMW 1 στο πίσω μέρος (φωτιστικά)...Παίρνω πίσω αυτά που είχα γράψει. Διάβασα το test, είδα τις φωτό και διαπιστώνω ότι:
- Στην ευρωπαϊκή έκδοση άλλαξαν την μπροστινή σχεδίαση
- Το εσωτερικό είναι περίφημο
- Κάτω από 4 μέτρα με μεγάλους χώρους.
Πολύ καλό.
-
-
Το είδα στον δρόμο...δεν το λες άσχημο...δεν το λες όμορφο...
-
Το έχω πει και εγώ, οι φωτογραφίες το αδικούν.
-
Τελικά πουλάει το άτιμο.
Έχω δει αρκετά στο δρόμο σε διάφορα χρώματα.Παρατήρηση. Στην εμπορία δεν του φαινόταν, αλλά στο δρόμο από πίσω όταν το βλέπεις φαίνεται 'υπερυψωμένο'...
Κατά τα άλλα στα μάτια μου δεν μου φαίνεται 'μικρό'.
Σαν μικρομεσαίο το βλέπω και σαν σχεδίαση είναι εντελώς τυπική ώστε να μην προκαλεί ανάμεικτα συναισθήματα.Νομίζω ότι θα πουλήσει αρκετά.
-
Ο χρήστης The_Emperor έγραψε:
Το είδα στον δρόμο...δεν το λες άσχημο...δεν το λες όμορφο...Αναμεικτα τα συναισθήματα στην αισθητική του. Τουλάχιστον δεν με ενοχλει!
Το θεωρώ όμως πολύ πίσω από τον 'διάσημο' ανταγωνισμό.
Δεν ξέρω αν σας το είπα! Είμαι [emoji7] με το νέο C3 μέχρι να έρθει το νέο Micra. Δεν έχω μάτια για οποιοδήποτε άλλο supermini... [emoji1] [emoji1] [emoji1] -
Εγω απ την αλλη νομιζω δε θα πουλησει αρκετα
-
Και εγώ νομίζω ότι δεν θα παχυνω... αλλά 470 κομμάτια για το δεύτερο μισο του 2016 (κάπου το καλοκαίρι ξεκίνησε αν θυμάμαι καλά) το λέω αξιοπρεπές νούμερο.
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Και εγώ νομίζω ότι δεν θα παχυνω... αλλά 470 κομμάτια για το δεύτερο μισο του 2016 (κάπου το καλοκαίρι ξεκίνησε αν θυμάμαι καλά) το λέω αξιοπρεπές νούμερο.Δε ξερω αν κανεις διαιτα και στο τελος την αναιρεις ομως μπορει να ειναι αξιοπρεπες νουμερο αλλα π.χ. στο Γεναρη ειναι πισω απ ολους τους ανταγωνιστες
Suzuki Baleno II