-
Πρέπει μόνο στην πόλη να ναι οικονομικότερο το mild hybrid.
Εξαιρετικη καταναλωση απο turbo
Έχουν βγει τόσα αυτοκίνητα, πάλι αυτό θα επέλεγα. Εξαιρετική έμπνευση αυτοκινήτου.
Άντε καμία μεγαλύτερη οθόνη και ένα κλικ ηχομόνωση να είχε ως facelift ...
Πάλι κούλα.
Πόσο χαζοί οι Ευρωπαίοι, πραγματικά.
-
Πήγαμε και μια Ελαφόνησι, μέχρι Καστέλι είναι εθνική και μετά μια ώρα ανέβα, κατέβα στροφιλικι. Μαζί με τις παραπάνω βόλτες έγραψε με ένα ρεζερβουάρ 538χμ και πήρε 24.8λτ βενζίνης με 2 κλικ μέχρι να φουλάρει. 4.4 έγραφε το τρίπ 4.6 βγαίνει βάσει τα λίτρα που πήρε. Το προηγούμενο φουλαρισμα ήταν με 98αρα vpower shell. Αυτό το έκανα με BP. Να δούμε αν θα έχει διαφορά. Αύριο παμε Ελούντα.
-
In before Lap: Αχ Κούλα Κούλα...
-
-
Χαχαχαχα!!! Που το πέτυχες αυτό βρε τρελέ;
-
Ρέθυμνο, Ελούντα πήγαινε έλα και βόλτες στον Άγιο Νικόλαο, σε πολύ πιο γρήγορους ρυθμούς 100,120,140 σε λίγα σημεία, το τρίπ έδειξε 4,9. Φορτωμένο και πάντα με a.c.
Το καλύτερο σημείο στο baleno είναι το μοτερακι. Αισθητά πιο γρήγορο και τραγικά πιο οικονομικό από το α3 tsi 122 ΜΥ 2008, του συντέκνου μου που κάνουμε ταξιδάκια μαζί.
-
Εχω την αίσθηση πως επισης εχει καλυτερους χώρους το baleno.
Πόσο έκαψε αυτός;
-
Λίγα λίτρα μεγαλύτερο πορτμπαγκάζ έχει μόνο. Πίσω ειδικά είναι πιο ευρύχωρο το μπαλένο. Η ευρύχωρα του δεν υπάρχει ρε συ. Συνδυάζει στοιχεία πολυμορφικού. Είναι ότι πιο κοντινό υπάρχει στο κορυφαίο τζαζ. Το α3 είναι σχεδόν παντού 2 λίτρα πάνω από το μπαλένο..
-
Γιατί το νεότερο a3 με τον ίδιο σε δυναμη κινητηρα, ποσο καταναλωνει σήμερα μετά από 8 έτη;
Το baleno παρουσιάστηκε το 2015
-
Μετά συγχωρήσεως αλλά έχετε μπερδέψει τις βούρτσες με τις... φούστες, αν θεωρείτε ότι ένα αυτοκίνητο είναι μόνο κατανάλωση ή κοκορεύεστε που έχετε χαμηλότερη κατανάλωση με ένα μικρότερο, ελαφρύτερο και νεώτερο αυτοκίνητο από ένα συνολικά πολύ καλύτερο παλαιότερο αυτοκίνητο.
-
Είναι καλυτερο αυτοκίνητο το Audi. Αλλά ο άλλος εκανε το ταξιδάκι του απλας, με ανεση ροπης,άνετος και πολυ οικονομικα.
Αφιβάλλω αν έχει adaptive το Audi...... Χρυσαφι το χρέωναν παλαιοτερα στην audi
-
Ωχ αρχίσανε οι ευερεθιστοι... Ρε παλουκαρια το vag κοστίζει μισό baleno ακομα είναι δυνατόν να είναι συγκρίσιμα; Εγώ ξέρω τι αγόρασα. Ένα οικονομικό value for money αμάξι, που τα κάνει όλα για μια οικογένεια και συμφέρει. Για μικροαστικά συμπλεγματα σίγουρα δεν κάνει. Στο topic του baleno μπορούμε να μιλάμε για το baleno ή πειράζει;
Υ. Γ. Ο ουρανός στο α3 έχει κρεμάσει...
-
Δε τίθεται θέμα σύγκρισης ανάμεσα σε Baleno και Α3. Αλλά σαν πρώην κάτοχος Α3 (1.4 tsi) για 11 χρόνια, έχω να πω οτι το αυτοκίνητο δεν ειχε τοσο θεμα με την καταναλωση, αφου με ηρεμη οδηγηση ειχε 7-7,5 λιτρα στα 100 κμ.Τα θέματά του ειχαν να κανουν με τα πολλα μικρα και μεγαλα ζητήματα: στα ηλεκτρικά, σε εγκεφάλους abs-esp και στο κιβώτιο, παραλληλα με την ανυπαρκτη αντιπροσωπεία που ηταν εχθρική σε οτι κι αν παρουσιαζονταν και μεσα στη διετη εγγύηση. Εχω πονέσει αρκετα λοιπον με τη λεξη premium. Εδω σταματάω και δε συνεχιζω το off-topic σχόλιο.
-
Ευερέθιστοι είναι όσοι λένε τα πράγματα ως έχουν και προσγειώνουν τους αιθεροβάμωνες; (Αυτό λέγεται και αντεπίθεση με τα ίδια όπλα).
Επιπλέον μας εγκαλείς για το off-topic, όταν εσύ ο ίδιος το ξεκίνησες. Παράλογο; (με φωνή χήρας Μήτση)...
Υ.Γ.: Στην πραγματικότητα δεν συμφωνώ ούτε με το 'ευερέθιστοι' ούτε με το 'αιθεροβάμωνες', απλώς απάντησα στο δικό σου ύφος και στυλ...
-
Αυτο...πρεπει να δειτε τη φατσα καλων μαστορων οταν αναφερω κατι audi....
Στην ουσια λένε μακρυα....ασε να τα 'χαιρονται' οι αλλοι,
Άνοστα οδηγικά, μαπα σε αξιοπιστια. Οκ εχουν καλη ηχομονωση....αλλα....
Σας εχω πει για τη σκληρη πλαστικη φασα μπροστα στο ταμπλο στο α1.....πιο χαλια δεν υπαρχει. Σαφεστατα πιο καλο το σκληρο πλαστιλο του baleno αν και μουντο σε αποχρωση.
-
Εγώ δεν σκέφτομαι έτσι όμως. Είναι χαζό να νομίζει κάποιος ότι ένα αμάξι (προϊόν) που κοστίζει τα διπλά λεφτά είναι χειρότερο από ένα άλλο με τα μισά. Τα προϊόντα όμως καλύπτουν ανάγκες και αυτές μπαίνουν σε προτεραιότητα. Δεν ψωνίζεις baleno και γενικά suzuki για να τα συγκρίνεις με audi. Αλίμονο.. Τα νέα suzuki όμως κάνουν συγκεκριμένα πράγματα πολύ καλά κ οικονομικά. Βάρος, οικονομία, πρακτικότητα, αξιοπιστία, ανθεκτικοτητα. Το αμάξι δεν είναι βέβαια μόνο οικονομία βενζίνης όπως είπε ο φίλος πιο πάνω, αλλά ούτε και γντουπ πόρτας και μαλακά πλαϊνά.
Εγώ πάντως με 2 πολύ μικρά παιδιά δεν θα θελα να είχα κάποιο πιο πριμιουμ με μαλακά πλαστικά κ αλκανταρες.. Κάποιους δεν τους νοιάζει βέβαια να γίνεται το αμάξι κοτετσι..
-
Αυτο που θελω να πω οτι στην ουσια ως προιον μαζικης παραγωγης τα εξτρα πραγματα που εχει το audi και ανεπτυξε δεν θα επρεπε να κοστιζουν 3 με 4 χιλιαρικα παραπσνω,
Ολα τα αλλα ειναι προστιθεμενη αξια που ναι παιζει τον ρολο της, αλλα δεν ειναι ουσιωδες για εμενα.
-
https://www.cartest.gr/suzuki-baleno-1-2dualjet-hybrid-90ps.html
Όπως τα λέει.. Τα κάνει όλα και συμφέρει.. -
Εντωμεταξυ 5,5 ειχα και εγω καινουργιο οπως λεει το αρθρο....τωρα που ανοιγει ειναι στα 4,8 με 5
Διαφωνω στο οτι δεν καταλαβαινεις την ηλε0κλτρικη ροπη. Θυμιζει τον vTec στα ψηλα της honda. ξαφνικα εχει μια ωθηση το αυτοκινητο, αλλα πρεπει να το δεις στην οθονη ειδαλλως μπερδευεις την ωθηση με την ροπη του κινητηρα και νομιζεις πως ειναι απο εκει.
Επισης και οι ρεπριζ βελτιωθηκαν με το ανοιγμα του κινητηρα το νιωθεις πως εχει περισσοτερη ανεση ....μπορει στο 80-110 να ειναι πλεον κατω απο 6 '...
Πολυβιε πηγαινα για το τουρμπο με το aisin αυτοματο κιβωτιο με μετατροπεα ροπης και με αυτακια στο τιμονι. 18.500 με ολα μεσα glx και μεταλλικό με το κλειδι μου ειπαν.....
Μετα ειπα αντε να δωσω για το υβριδικο,
Με το κλειδι το glx αν θυμαμαι σωστα 14700. Ηθελα να κρατησω καποια λεφτα. Ειχε και εξαιρετικο κιβωτιο, δεν με χαλαγε.
14700 επαιρνες οικογενειακο με αστεια καταναλωση.
Μετα λεω χεστο, παω για το ατμοσφαιρικο glx χωρις mild hybrid, δεν ηξερα και τι ειναι καθως αν θυμασαι το ψαχναμε εδω στο forum, τελικη τιμη 12.800.!!!!! και πανω που ελεγα πως ειτε παω για το 12.800 και κραταω τα λεφτα ειτε για τα παντα ολα με αυτοματο και turbo.
Μετα μου τα μασαγαν ....ηταν εποχη face-lift και η ιστορια γνωστη.
Τεσπα,
Ηταν πολυ εμπνευσμένο αυτοκίνητο σε καθε πλευρα του. Το κοιταω στο δρομο και θαυμαζω τη σκεψη τους. Οποιος δεν εκατσε και0 νδεν το οδηγησε να θαυμασει την απλοτητα και πως τα κανει ολα, δν με καταλάβαινει.
Με 12.800 ξεμπερδευα με οικογενειακο....και ηταν μια χαρα. Και γρηγοροτερο απο τα diesel και με εξαιρετικη λειτουργια του βενζινοκινητηρα και τζαμπα ανταλλακτικά.
Προσεφεραν απο το 2016 με τα παντα ολα και adaptive cruise control ολοκληρο οικογενειακο αυτοκίνητο, με ενδιαφερουσα οδηγικη συμπεριφορα με χωρους μεγαλυτερους απο Octavia με 12.800 και φουλ εξτρα.
Αυτοκινητου του λαου.
Υ.γ το σχεδιο ηταν με την διαφορα των 18.500 και των 12.800 ελεγα να παρω το tricity 125 με abs και διπλους εμπροσθιους τροχους της Honda Και οταν εβγαινε νεο baleno να ειχα προκαταβολη στα χερια μου κανα διχιλιατο να πουλαγα το δικο μου και να αγοραζα το νεο αναβαθμισμενο στα ολα του, με νεα ηλεκτρονικα συστηματα ασφαλειας, παλι εκει κοντα στα 13.000 13500 ευρω.
Ασε τους αλλους να δινουν 22 25 χιλιαρα και να το κρατουν δεκαπεντε χρονια...ουτε tricity ουτε τιποτα.
Τελικα τιποτα δεν εγινε, πηγαμε για τα οικονομικα και στριφτερα....δεν με χαλασε να πω την αληθεια, να ειμαστε και ευχαριστημενοι με οτι εχουμε
-
Εντωμεταξυ 5,5 ειχα και εγω καινουργιο οπως λεει το αρθρο....τωρα που ανοιγει ειναι στα 4,8 με 5
Διαφωνω στο οτι δεν καταλαβαινεις την ηλε0κλτρικη ροπη. Θυμιζει τον vTec στα ψηλα της honda. ξαφνικα εχει μια ωθηση το αυτοκινητο, αλλα πρεπει να το δεις στην οθονη ειδαλλως μπερδευεις την ωθηση με την ροπη του κινητηρα και νομιζεις πως ειναι απο εκει.
Επισης και οι ρεπριζ βελτιωθηκαν με το ανοιγμα του κινητηρα το νιωθεις πως εχει περισσοτερη ανεση ....μπορει στο 80-110 να ειναι πλεον κατω απο 6 '...
Πολυβιε πηγαινα για το τουρμπο με το aisin αυτοματο κιβωτιο με μετατροπεα ροπης και με αυτακια στο τιμονι. 18.500 με ολα μεσα glx και μεταλλικό με το κλειδι μου ειπαν.....
Μετα ειπα αντε να δωσω για το υβριδικο,
Με το κλειδι το glx αν θυμαμαι σωστα 14700. Ηθελα να κρατησω καποια λεφτα. Ειχε και εξαιρετικο κιβωτιο, δεν με χαλαγε.
14700 επαιρνες οικογενειακο με αστεια καταναλωση.
Μετα λεω χεστο, παω για το ατμοσφαιρικο glx χωρις mild hybrid, δεν ηξερα και τι ειναι καθως αν θυμασαι το ψαχναμε εδω στο forum, τελικη τιμη 12.800.!!!!! και πανω που ελεγα πως ειτε παω για το 12.800 και κραταω τα λεφτα ειτε για τα παντα ολα με αυτοματο και turbo.
Μετα μου τα μασαγαν ....ηταν εποχη face-lift και η ιστορια γνωστη.
Τεσπα,
Ηταν πολυ εμπνευσμένο αυτοκίνητο σε καθε πλευρα του. Το κοιταω στο δρομο και θαυμαζω τη σκεψη τους. Οποιος δεν εκατσε και0 νδεν το οδηγησε να θαυμασει την απλοτητα και πως τα κανει ολα, δν με καταλάβαινει.
Με 12.800 ξεμπερδευα με οικογενειακο....και ηταν μια χαρα. Και γρηγοροτερο απο τα diesel και με εξαιρετικη λειτουργια του βενζινοκινητηρα και τζαμπα ανταλλακτικά.
Προσεφεραν απο το 2016 με τα παντα ολα και adaptive cruise control ολοκληρο οικογενειακο αυτοκίνητο, με ενδιαφερουσα οδηγικη συμπεριφορα με χωρους μεγαλυτερους απο Octavia με 12.800 και φουλ εξτρα.
Αυτοκινητου του λαου.
Υ.γ το σχεδιο ηταν με την διαφορα των 18.500 και των 12.800 ελεγα να παρω το tricity 125 με abs και διπλους εμπροσθιους τροχους της Honda Και οταν εβγαινε νεο baleno να ειχα προκαταβολη στα χερια μου κανα διχιλιατο να πουλαγα το δικο μου και να αγοραζα το νεο αναβαθμισμενο στα ολα του, με νεα ηλεκτρονικα συστηματα ασφαλειας, παλι εκει κοντα στα 13.000 13500 ευρω.
Ασε τους αλλους να δινουν 22 25 χιλιαρα και να το κρατουν δεκαπεντε χρονια...ουτε tricity ουτε τιποτα.
Τελικα τιποτα δεν εγινε, πηγαμε για τα οικονομικα και στριφτερα....δεν με χαλασε να πω την αληθεια, να ειμαστε και ευχαριστημενοι με οτι εχουμ
..βουρκωσα..
Suzuki Baleno II