-
Ε ναι οταν γραφω προκαλλω ρίγη και εκρηξη συναισθηματων, το γνωριζω ...τι να κανω εγω φταιω που ειμαι τελειος;;;
Ειστε ενταξει;; το αντεχετε ή να χαμηλωσω τη δοση;;;.....
-
Ε ναι οταν γραφω προκαλλω ρίγη και εκρηξη συναισθηματων, το γνωριζω ...τι να κανω εγω φταιω που ειμαι τελειος;;;
Ειστε ενταξει;; το αντεχετε ή να χαμηλωσω τη δοση;;;.....
Χαχα! Πλακιτσα έκανα φυσικά!
-
Πως θα γίνει να δικτυωθουμε με Ινδίες για αποστολή γνήσιων ανταλλακτικών. Πολύ θα μου άρεσε ο facelift προφυλακτήρας μπρος πίσω και τα μπλε καλύμματα. Είχα στείλει κάποια στιγμή email στη nexa αλλά δεν έλαβα απάντηση.
-
Απο ιντερνετικο καταστημα τους αν κανουν shipping ευρωπη ισως κατι γινει.
Εχουν ιντερετικο;
Εντωμεταξυ, τη nexa την θεωρουν και καλα premium εισαγωγεα.
Γενικά εχουν πολλα ωραια αξεσουαρ,.... καποια ειναι κιτς βεβαια ενω καποια αλλα οκ τρωγονται,
Ποιον προφυλακτηρα λες;
-
-
Α ναι θυμαμαι.
Αυτο ηταν ομως Indonesian spec μοντελο. Αρα ψαξε σε αυτους.
Α ρε Κουλα μεχρι την Ινδονησια ψαχνουμε για χαρη σου.
-
Όχι ρε συ, είναι το baleno rs. Το πρώτο δηλαδή τούρμπο που βγήκε στην Ινδία με τα 102 άλογα. Όσα έχει δηλαδή ο κ10c Τωρα.
-
Σωστα, παντως βγαινει και ινδονησια με τον ιδιο προφυλακτήρα
-
Καλησπερα σε όλοι την ομάδα.Ηθελα να σας ρωτήσω πως αντιμετωπίζεται την απουσία ρςζερβας στο baleno ?Πρόκειται να αποκτήσω ένα...ειμαι Γενικά πολύ ευχαριστημένος με την επιλογή ...αλλά έμαθα ότι δεν έχει Ρεζέρβα προς το τέλος και έχω λίγο τρομάξει.
...
-
Πας σε λαστιχάδικο και αγοράζεις μεταχειρισμένη σιδερένια ζάντα και λάστιχο.Απαραιτήτως να δοκιμαστεί,μπορεί να βρίσκει στο φρένο.Κόστος,50 ευρώ.
-
Σε κάποιες αγορές έβγαινε με ρεζέρβα. Υπάρχει κανονικα ο χώρος για να μπει μαζί με τα εργαλεία. Μπορείς να παραγγείλεις το κιτ από σουζουκι. Προσωπικά έχω το μαμά κιτ επισκευής και άλλα δύο αγορασμένα από βενζινάδικο
-
https://www.youtube.com/watch?v=eKb3IGYvN9c
Youtube Video112 έβγαλε στο dyno.
125 Πάει με το πρόγραμμα. 7 κάτι κιλά στον ίππο. -
Πάντως, άσχετο, παλιότερα μου είχαν πει ότι αν βγάλεις τελείως το πόδι από το φρένο και αφήσεις το radar break να κάνει τη δουλειά του, όταν ακινητοποιήσει ο μπροστινός θα χρειαστείς φανοποιό (θα επιβραδύνει μεν αλλά δεν θα κοκκαλώσει πριν πέσεις στον μπροστινό). Εξακολουθεί να ισχύει αυτό;
-
Α δεν ξερω...
Στα swift οχι μονο κοκκαλωνει.....χεζεσαι πανω σου. Σαν να χτυπας σε αορατο τοιχος ειναι. Ειναι καπως ευαίσθητο
-
Εδω review απο ιδιοκτητες
https://www.carbuyer.co.uk/reviews/suzuki/baleno/hatchback/owner-reviews
-
A sorry.
Σαν το azax ενα πραγμα.
Εδω μια ομορφια
-
-
Εγω 5,1 ειμαι με φουλ κλιμα και χωρις start/stop διοτι θελω να βγαζει παγακια το κλιμα και στα φαναρια, και 20-22 χλμ/ωρα μ.ο ταχύτητα
Φανταζομαι χειμωνα θα γραφει 5,0-4,8 κτλ.
-
Πραγματικά πολύ καλή κατανάλωση ...
-
Είδα σήμερα θάλασσα ένα νοικιαρικο baleno.Αν δεν ήταν ο Lap να το προμοταρει και να ανεβάζει φώτο ούτε που θα το είχα προσέξει ενώ τώρα είπα αυτός ο πισινός μοιάζει γνωστός.
Κάπως ετσι προωθουν οι διαφημιστικές τα προϊόντα τους.
Suzuki Baleno II