-
Τελικά ο ξάδερφος που ήθελε το Fiat tipo κατέληξε στο baleno στην έκδοση 1.2 gl που του βγαίνει στα χρήματα που μπορεί να διαθέσει.
Μία ερώτηση αν και σίγουρα έχει απαντηθεί :Ο 1.2 έχει ιμάντα ή καδενα; -
99% καδενα.
Δεν εχεις δει κινητηρα με καλυτερη ποιοτητα λειτουργιας απο αυτον. Οταν το παρει θα με θυμηθεις.Ελα να ερχονται τα σουτζουκακια
-
Εμένα μου αρέσουν τα Σουζουκάκια ρε Λαπάκο, αλλά αν έχει τύχει να δει λειτουργία V12 Rolls Royce?
-
-
Ο χρήστης Lap έγραψε:
99% καδενα.
Δεν εχεις δει κινητηρα με καλυτερη ποιοτητα λειτουργιας απο αυτον. Οταν το παρει θα με θυμηθεις.Ελα να ερχονται τα σουτζουκακια
Μου αρέσει που ο πωλητής είναι 100% σίγουρος πως έχει ιμάντα.
Με τα 3+4 χρόνια εγγύησης τι παίζει; -
Ρέθυμνο Χανιά πήγαινε έλα και λίγο πόλη 120χμ απόσταση με ρυθμούς τουρίστα λόγω κίνησης 70 μέχρι 100, λίγες προσπεράσεις a.c 2 μεγαλοι 2 παιδιά παιδικά καθίσματα και καροτσάκι. Φούλαρα και μηδενισα το τρίπ. Μόλις επέστρεψα Ρέθυμνο το τριπ έδειχνε 4λτ.100χμ. Αν συνέχιζα έτσι μερικά χμ ακόμα θα έπεφτε και κάτω από 4.
Σε hypermiling φάση είναι πολύ ικανό το τουρμπάκι.σε μικτές συνθήκες, γκαζιες, πολη καγκουριες κτλ πάει 6.5λτ και σχεδόν 7 στην αντλία -
Αφου ειναι σουτζουκι, τι περιμενες. Και τι σουτζουκι. Baleno. καποτε ο ιστορικος της αυτοκονησης, θα καταγραψει τι σημαινει baleno για τον μεσο ελληνα καταναλωτη και οδηγο.
Εν τω μεταξυ, εγω ακομα να βρω ακρη με το συστημα προειδοποιηαης των πιεσεων.
Κατι ακομα το συστημα με τα φωτα, ντραβ μι χομ, πως ενεργοποιηται; δεν βλεπω και πολλα το βραδυ οταν το παρκαρω. Καηκε η λαμπα στο γκαραζ και ειπα ευκαιρια αντι να την αλλαξω να βαλω το συστημα με τα φωτα να εχω full led φωτισμο -
Ψώνισες επιτέλους Balenάρα;
-
Σιγά μην ψώνισε!
Ένα Swift του έπεσε στα χέρια στη ζούλα.
Προσφορά από το Σφακιανακη για την - όχι και τόσο - γκρίζα διαφήμιση που κάνει στη Suzuki τόσο καιρό και μας έχει ζαλίσει τα ούμπαλα... -
Καμια σχεση με sfakianaki. Δεν εχω πατησει εκει ουτε μια φορα
Μου εκατσε swiftαρα, αυτο ειχαν
Το baleno δεν το ηξεραν
Καταπληκτικο. Μαλλον αν δε αλλαξοθν αμεσα τα πραγμματα ισως αγορασω καποιο swiftaki . Με βολευει αφανταστα.
Στις εκθεσεις ηταν αδιαφορο, στην πραξη βολευομαι παρα πολυ.Καθομουν μεσα 30 δευτερα στις εκθεσεις, ελεγα ναι ο.κ κλασικο κουβαδακι. Και εβγαινα. Πηγαινα να δω αλλα αυτοκινητα.
Εμ, ελα τωρα που το οδηγησα και μεσα στην πολη, και σε στροφιλικια που κυνηγω γρηγορα χατς, (εκανα κατι αντρικιες κονριτσες με αλφα ρομεο), ντροπιαστηκε η μικρη ιταλιδα
Παραλληλα τελικα και εχει και χωρους και κοβει και παρκαρει και εχει υψηλη τεχνολογια για ανετο ταξιδι.
Δεν το ξανα ειπα κουβαδακι, ουτε που ξανακοιταξα τα αρνητικα του.
Αν και δε το βλεπω...εχω βαλει σκοπο το sport. Το θελω με το αυτοματο της aisin και τα αυτακια στο τιμονι
-
https://youtu.be/iGM1nkv5p_c
Tv add για το baleno 2019 και φαίνεται να είναι global. Έρχεται και σε εμάς άρα σε λίγο; -
1.2 gl, Stargaze Blue, έρχεται σε δύο βδομάδες λογικά...
Sent from my JAT-L29 using Tapatalk
-
Αντε με το καλό
-
Καλοτάξιδο!
1.2 glx ασημένιο, περιμένω και εγώ εντός Ιουλίου -
Με το καλο και καλοταξιδα να ναι.
Μετα γραψτε ομως και εντυπωσεις.
Οχι του στυλ ειναι καλο και ανετο μ αρεσει και τελος.
Εκφραστηται ελευθερα, πειτε πως το νιωθετε, πως στριβει, πως φρεναρει κτλ. Δυναμικες δηλαδη περιγραφες.
-
Ο χρήστης Lap έγραψε:
Με το καλο και καλοταξιδα να ναι.Μετα γραψτε ομως και εντυπωσεις.
Οχι του στυλ ειναι καλο και ανετο μ αρεσει και τελος.
Εκφραστηται ελευθερα, πειτε πως το νιωθετε, πως στριβει, πως φρεναρει κτλ. Δυναμικες δηλαδη περιγραφες.
Με το 'εκφραστείτε ελεύθερα' (με τη σωστή ορθογραφία) εννοεί: θριαμβολογείστε και παραθέσετε διθυράμβους!
Οτιδήποτε άλλο θα σβήνεται από τον Lap (aka Μπαλένο), ο οποίος έχει αναλάβει moderator σε όλα τα threads της Suzuki!
-
Μου θυμισες τον φιλιππιδη που εκανε τον μεταφραστη τουμσιμητη
-
Γνώμες για αγορά 1.2 GLX 90HP CVT ?
-
Μια στιγμή να φωνάξουμε τον ειδικό...
Μετά την ανάλυση του, θα νομίζεις ότι αγοράζεις S-Class! -
Suzuki Baleno II