-
Βασική και μόνη προϋπόθεση για να γίνει κάποιος υπουργός:
'Να βγαίνει κάθε τρεις και λίγο στα τηλεοπτικά πάνελ'
Αν καλύπτει αυτό το σημαντικό προσόν, λαμβάνει θέση για υπουργείο.
-
Τα Καρτέλ, τα λόμπι, ( Ελληνικά και ξένα ) ελέγχουν τα Μ.Μ.Ε και όλη την πολιτική στην Ελλάδα.
Αυτοί φρενάρουν την ανάπτυξη. Αυτό είναι το πρόβλημα της Ελλάδας.
Δεν είναι το χρέος.
Βασικά έχουμε ένα διεφθαρμένο καπιταλιστικό, αναρχικό, απαξιωτικό, και αναξιοκρατικό σύστημα δεσμών που κυβερνά διαχρονικά την Ελλάδα, το οποίο κύριο μέλημά του είναι να απαξιώσει την γνώση και την ανάπτυξη.
Διαβάστε Ελληνικές καινοτομίες και έρευνες εδώ, http://www.kainotomeis.gr/Page.aspx?pag ... arent_id=7
και πέστε μου έστω και μία από αυτές που θα γίνει προιόν και δεν θα μείνει στα χαρτιά. -
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Βασική και μόνη προϋπόθεση για να γίνει κάποιος υπουργός:'Να βγαίνει κάθε τρεις και λίγο στα τηλεοπτικά πάνελ'
Αν καλύπτει αυτό το σημαντικό προσόν, λαμβάνει θέση για υπουργείο.
οποτε ο υπουργος αρκει που εχει επικοινωνιακη ικανοτητα και ας μην ξερει που πανε τα 4. θα κανει επιτελειο με κομματικους συμβουλους, θα τους πληρωνει καλα με τα λεφτα των κοροιδων και εμεις θα μαλωνουμε για αυτους.
-
Ο χρήστης Sbr έγραψε:
Αν καλύπτει αυτό το σημαντικό προσόν, λαμβάνει θέση για υπουργείο.οποτε ο υπουργος αρκει που εχει επικοινωνιακη ικανοτητα και ας μην ξερει που πανε τα 4. θα κανει επιτελειο με κομματικους συμβουλους, θα τους πληρωνει καλα με τα λεφτα των κοροιδων και εμεις θα μαλωνουμε για αυτους.
**Θα μπορούσε να είναι και έτσι **
Θα σας πω μία εκδοχή πως μπορεί μία δημοκρατική ψήφος, να μετατραπεί σε προδοτική, άθελά μας!
Αν ήμουν ένας ηγέτης ενός μεγάλου και πλούσιου κράτους, και ήθελα να ελέγξω την ηγεσία της Ελλάδας θα έκανα το εξής.
Πρώτα θα έβρισκα έναν Έλληνα σπουδαγμένο στο εξωτερικό, τον οποίον θα τον προωθούσα για να γίνει πρωθυπουργός της Ελλάδας.
Φυσικά αυτό θα το έκανα για να προωθήσω τα συμφέροντα των πολυεθνικών μου.
Θα του έλεγα... πάρε 1 δις ευρώ, και πήγαινε στην Ελλάδα, δώσε τα μισά στα Μ.Μ.Ε με αντάλλαγμα να σε προβάλουν συνέχεια στο γυαλί. Κάνε ένα κόμμα και πες τους και μερικές ιδεολογικές αρλούμπες .... αλλά όταν γίνεις πρωθυπουργός θα κάνεις ότι σου πω εγώ. Θα κλείνεις Ελληνικές επιχειρήσεις, και θα βοηθάς τις δικές μου. Ξέσκισέ τις Ελληνικές επιχειρήσεις με φόρους και ελέγχους και θα κλείσουν μόνες τους. Προσοχή και στις νέες και μεγάλες ιδέες γιατί αυτές κάνουν ένα κράτος ισχυρό.
Ο Έλληνας θα ψηφίσει αυτόν που θα του πασάρουν στο γυαλί της τηλεόρασης.
Κατά τα άλλα ψηφίζουμε δημοκρατικά.... από που μας έρχεται αυτός που ψηφίζουμε .... ουδέν σχόλιο! -
Ο χρήστης seismic έγραψε:
Αν καλύπτει αυτό το σημαντικό προσόν, λαμβάνει θέση για υπουργείο.οποτε ο υπουργος αρκει που εχει επικοινωνιακη ικανοτητα και ας μην ξερει που πανε τα 4. θα κανει επιτελειο με κομματικους συμβουλους, θα τους πληρωνει καλα με τα λεφτα των κοροιδων και εμεις θα μαλωνουμε για αυτους.
Θα σας πω μία εκδοχή πως μπορεί μία δημοκρατική ψήφος, να μετατραπεί σε προδοτική, άθελά μας!
Αν ήμουν ένας ηγέτης ενός μεγάλου και πλούσιου κράτους, και ήθελα να ελέγξω την ηγεσία της Ελλάδας θα έκανα το εξής.
Πρώτα θα έβρισκα έναν Έλληνα σπουδαγμένο στο εξωτερικό, τον οποίον θα τον προωθούσα για να γίνει πρωθυπουργός της Ελλάδας.
Θα του έλεγα... πάρε 1 δις ευρώ, και πήγαινε στην Ελλάδα, δώσε τα μισά στα Μ.Μ.Ε με αντάλλαγμα να σε προβάλουν συνέχεια στο γυαλί. Κάνε ένα κόμμα και πες τους και μερικές ιδεολογικές αρλούμπες .... αλλά όταν γίνεις πρωθυπουργός θα κάνεις ότι σου πω εγώ. Θα κλείνεις Ελληνικές επιχειρήσεις, και θα βοηθάς τις δικές μου. Ξέσκισέ τις Ελληνικές επιχειρήσεις με φόρους και ελέγχους και θα κλείσουν μόνες τους. Προσοχή και στις νέες και μεγάλες ιδέες γιατί αυτές κάνουν ένα κράτος ισχυρό.
Κατά τα άλλα ψηφίζουμε δημοκρατικά.... από που μας έρχεται αυτός που ψηφίζουμε .... ουδέν σχόλιο!Eλα τώρα.Ξερω ότι θες να πεις το όνομα του ηγέτη της πολυεθνικής.Πες το θα μείνει μεταξύ μας.
Εγω δεν ανησυχώ πάντως.Θα έρθει ο Σωρας με τα 650 δις € και θα καθαρίσουμε για παντα.Μην σου πω ότι θα αγοράσουμε και την Γερμανία ολόκληρη !!!
-
Ο χρήστης adensa έγραψε:
Κατά τα άλλα ψηφίζουμε δημοκρατικά.... από που μας έρχεται αυτός που ψηφίζουμε .... ουδέν σχόλιο!Eλα τώρα.Ξερω ότι θες να πεις το όνομα του ηγέτη της πολυεθνικής.Πες το θα μείνει μεταξύ μας.
Εγω δεν ανησυχώ πάντως.Θα έρθει ο Σωρας με τα 650 δις € και θα καθαρίσουμε για παντα.Μην σου πω ότι θα αγοράσουμε και την Γερμανία ολόκληρη !!!
Με την εφεύρεση που έχω βλέπω πράγματα και καταστάσεις που δεν βλέπετε εσείς.
Άλλωστε ο εφευρέτης είναι αυτός που βλέπει προβλήματα εκεί που δεν μπορούν να τα δουν οι άλλοι. -
seismic δεν μαρεσει να γινομαι κακος αλλα εδω ο κοσμος καιγεται και εσυ ζαλιζεις τους παντες με το θεμα εφευρεσεις λες και αυτες θα εσωναν την Ελλαδα αν αυριο πχ ολα πηγαιναν καλα για την εφευρεση σου και για αλλες 100.....Οχι, δεν θα αλλαζε σχεδον τπτ για το 99% των Ελληνων....Θα αλλαζε για σενα και ισως για αλλα 500-1000-2000-5000 ατομα που ΙΣΩΣ να εβρισκαν δουλεια εξαιτιας των εφευρεσεων αυτων, τπτ περισσοτερο......Μην λες τα ιδια και τα ιδια λοιπον, ξεφευγεις απο την συζητηση συνεχεια.....Εχεις ηδη ενα θεμα για να τα λες αυτα
-
Salvation81 Δεν ξέρω τι αντίληψη έχεις για τις εφευρέσεις, ότι βλέπεις γύρω σου είναι εφεύρεση.
Αυτός που εφεύρει κάτι το εφεύρει για πάντα.Π.Χ τα αυτοκίνητα. ....πόσες θέσεις εργασίας έδωσε αυτός ο εφευρέτης?
Η εφεύρεση αποτελεί το Α και το Ω κατά τον ΟΑΣΑ. Με την καινοτομία, έχεις θέσεις εργασίας και φόρους για το κράτος.
Με τα δάνεια τα δάνεια δεν σβήνουν. -
Άλλωστε ο εφευρέτης είναι αυτός που βλέπει προβλήματα εκεί που δεν μπορούν να τα δουν οι άλλοι.Αποφευγεις να πεις ποιος είναι αυτός που θέλει το κακό μας.Εκτός αν ο σκοπός σου ήταν να μας πεις παλι για την εφεύρεση σου οπότε οκ.
-
adensa δεν είναι πρόσωπο είναι κράτος και κράτη. Αμερική παλιά Γερμανοί τώρα.
Πίσω από τα κράτη υπάρχουν πολυεθνικές, τράπεζες, κλπ. Π.χ
Ο Τσίπρας αντί να σώσει τον λαό, έσωσε τις τράπεζες.
Ποιος έφαγε τα χρήματα των τραπεζών....τσιμουδιά!
Κανένας τραπεζίτης δεν πήγε φυλακή, εκτός του Λαυρεντιάδη που έφαγε τα ψίχουλα! -
πρεπει καποτε να καταδικαζονται οσοι αλλα λενε προεκλογικα και αλλα κανουν μετεκλογικα για δολο;
-
Άλλωστε ο εφευρέτης είναι αυτός που βλέπει προβλήματα εκεί που δεν μπορούν να τα δουν οι άλλοι.Διαβάζω συχνά/πυκνά αναφορές σου σε εφευρέσεις, που παραπέμπει καθαρά σε τομέα 'ανάπτυξης και έρευνας'. Κατά την άποψή μου θεωρώ αδύνατο ο τομέας αυτός να αναπτυχθεί σημαντικά στην Ελλάδα.
Ο μόνος τομέας που μπορεί να υπάρξει μία σχετική εξαίρεση είναι ο τομέας σύγχρονων υπηρεσιών Πληροφορικής/Τηλεπικοινωνιών/Τηλεφωνίας και αυτό μόνο και μόνο επειδή δεν χρειάζονται μεγάλα κόστη για επενδύσεις και μπορεί κάποιος σχετικά εύκολα να 'διαφημίσει' την έρευνά του αλλά και να βρει πιθανούς χρηματοδότες.
Σε όλους τους υπόλοιπους τομείς δυστυχώς θεωρώ ότι είναι μονόδρομος η φυγή στο εξωτερικό.
Επειδή έχω εργασθεί αρκετό διάστημα σε Αμερική/Γερμανία/Ισραήλ σε τομείς R&D, έχω διαπιστώσει στην πράξη ότι η Ελλάδα ποτέ δεν πρόκειται να αναπτύξει ολοκληρωμένους τομείς έρευνας και ανάπτυξης.
Η χώρα υποχρεωτικά θα πρέπει να στραφεί σε άλλους τομείς ανάπτυξης της οικονομίας.
-
adensa δεν είναι πρόσωπο είναι κράτος και κράτη. Αμερική παλιά Γερμανοί τώρα.
Πίσω από τα κράτη υπάρχουν πολυεθνικές, τράπεζες, κλπ. Π.χ
Ο Τσίπρας αντί να σώσει τον λαό, έσωσε τις τράπεζες.
Ποιος έφαγε τα χρήματα των τραπεζών....τσιμουδιά!
Κανένας τραπεζίτης δεν πήγε φυλακή, εκτός του Λαυρεντιάδη που έφαγε τα ψίχουλα!Πόσο χρονών είσαι;
Καταρχήν στην φυλακή έχει μπει και ο Κοσκωτάς αλλά και ο Ρέστης. Φυσικά αυτό δεν λέει κάτι. Πρέπει να ακολουθήσουν και άλλοι και μπορώ να σου πω και μερικούς τους οποίους τους ξέρω προσωπικά.Το τραπεζικό σύστημα της Ελλάδος ανέκαθεν ήταν και είναι διαπλεκόμενο και συμπλέει με την διαφθορά και την εγχώρια διαπλοκή. Και επιπλέον όλα αυτά με την 'βοήθεια' εξωτερικών παραγόντων.
Από εκεί και πέρα όμως αυτό που λες ότι ο Τσίπρας 'αντί να σώσει το λαό έσωσε τις τράπεζες' το μόνο που απεικονίζει είναι ότι δεν έχεις φράγκο σε Ελληνική τράπεζα, οπότε λίγο σε απασχολεί αν θα χάσει ένα μέρος του λαού τους κόπους χρόνων ή μηνών ή χρήματα που είχε στην άκρη για ώρα ανάγκης.
Οπότε είτε έχεις τα χρήματά σου σε τράπεζα του εξωτερικού, είτε κοιτάς μόνο τον εαυτό σου.
Απλή λογική.
-
@Storm Πόσο χρονών είσαι;
seismic
Σήμερα μόλις έκλεισα τα 57@Storm Καταρχήν στην φυλακή έχει μπει και ο Κοσκωτάς αλλά και ο Ρέστης. Φυσικά αυτό δεν λέει κάτι. Πρέπει να ακολουθήσουν και άλλοι και μπορώ να σου πω και μερικούς τους οποίους τους ξέρω προσωπικά.
Το τραπεζικό σύστημα της Ελλάδος ανέκαθεν ήταν και είναι διαπλεκόμενο και συμπλέει με την διαφθορά και την εγχώρια διαπλοκή. Και επιπλέον όλα αυτά με την 'βοήθεια' εξωτερικών παραγόντων.
Από εκεί και πέρα όμως αυτό που λες ότι ο Τσίπρας 'αντί να σώσει το λαό έσωσε τις τράπεζες' το μόνο που απεικονίζει είναι ότι δεν έχεις φράγκο σε Ελληνική τράπεζα, οπότε λίγο σε απασχολεί αν θα χάσει ένα μέρος του λαού τους κόπους χρόνων ή μηνών ή χρήματα που είχε στην άκρη για ώρα ανάγκης.
Οπότε είτε έχεις τα χρήματά σου σε τράπεζα του εξωτερικού, είτε κοιτάς μόνο τον εαυτό σου.
seismic
Ούτε στο εσωτερικό ούτε στο εξωτερικό, ούτε στο μαξιλάρι ή στις τσέπες μου έχω χρήματα!
Αυτό που με στεναχωρεί είναι ότι μου ζητούν χωρίς να έχω μία, χωρίς να έχω πάρει ένα ευρώ από τις τράπεζες, να σώσω τις τράπεζες για να τα ξανά φάνε και φτου από την αρχή!@Storm Απλή λογική.
seismic Δεν νομίζω?
Μάλλον σαν την απλή μέθοδο των τριών μου φαίνεται!
Π.Χ Όταν δεν πληρώναμε φόρους ...... μας τα έφαγαν όλα!
Τώρα που πληρώνουμε φόρους ...... Χ? πόσα θα μας φάνε? = η απάντηση δική σας! Εξαρτάτε από τον αριθμητή και τον διαιρέτη!
Κατά τα άλλα είμαστε φοροφυγάδες που δεν πληρώνουμε τα κλεμμένα των άλλων, ( χωρίς καν να έχουμε χρήματα να δώσουμε? ) -
off topic :
Χρονια Πολλα seismic....Να τα εκατοστησεις
-
Ο χρήστης Salvation81 έγραψε:
off topic :Χρονια Πολλα seismic....Να τα εκατοστησεις
Σε ευχαριστώ φίλε μου! Αντεύχομαι τα καλύτερα για όλους σας!
-
Χρόνια σου πολλά,seismic!
Μακάρι η αυριανή μέρα με το άνοιγμα των τραπεζών να σημάνει άνοδο αγοράς και ψυχολογίας...να δούμε και πώς θα υποδεχτεί ο κόσμος την άνοδο του ΦΠΑ αλλά και πώς θα κινηθούν οι επιχειρήσεις,μήπως δηλαδή κάποιες απορροφήσουν μέρος της αύξησης αυτής.Σίγουρα πάντως για κάποια νοικοκυριά για τα οποία μετρούσε ακόμα και το τελευταίο ευρώ,θα εξακολουθήσουν να υπάρχουν έντονες δυσκολίες. -
Ο χρήστης lleonidas έγραψε:
Μακάρι η αυριανή μέρα με το άνοιγμα των τραπεζών να σημάνει άνοδο αγοράς και ψυχολογίας...να δούμε και πώς θα υποδεχτεί ο κόσμος την άνοδο του ΦΠΑ αλλά και πώς θα κινηθούν οι επιχειρήσεις,μήπως δηλαδή κάποιες απορροφήσουν μέρος της αύξησης αυτής.Σίγουρα πάντως για κάποια νοικοκυριά για τα οποία μετρούσε ακόμα και το τελευταίο ευρώ,θα εξακολουθήσουν να υπάρχουν έντονες δυσκολίες.ναι ομως θα ειμαστε στο ευρω
τωρα εσκασε στην tv για τις καταθεσεις. πιθανο σεναριο, κουρεμα 8.5% στις καταθεσεις. και για να προσπερασουν την εγγυηση των 100.000ευρω και να κουρεψουν και κατω απο αυτο το ποσο τις καταθεσεις, θα βαφτισουν το κουρεμα σαν εισφορα ή φορο. βρε αυτα τα καλα παιδια τελικα εχουν μυαλο. και ελεγα πως δεν εχουν προσοντα. τα παντα ολα
να μας ζησεις seismic -
Ο χρήστης lleonidas έγραψε:
Μακάρι η αυριανή μέρα με το άνοιγμα των τραπεζών να σημάνει άνοδο αγοράς και ψυχολογίας...να δούμε και πώς θα υποδεχτεί ο κόσμος την άνοδο του ΦΠΑ αλλά και πώς θα κινηθούν οι επιχειρήσεις,μήπως δηλαδή κάποιες απορροφήσουν μέρος της αύξησης αυτής.Σίγουρα πάντως για κάποια νοικοκυριά για τα οποία μετρούσε ακόμα και το τελευταίο ευρώ,θα εξακολουθήσουν να υπάρχουν έντονες δυσκολίες.Σε ευχαριστώ πολύ φίλε lleonidas! Σου Εύχομαι χαρά υγεία και δημιουργία !
Ας γίνει το καλύτερο για όλον τον κόσμο στην Ελλάδα! Φτωχοί και φτωχοί έχουμε απομείνει στην Ελλάδα. Οι πλούσιοι έχουν άλλη μάρκα και άλλα στάνταρ! -
Ο χρήστης Sbr έγραψε:
Μακάρι η αυριανή μέρα με το άνοιγμα των τραπεζών να σημάνει άνοδο αγοράς και ψυχολογίας...να δούμε και πώς θα υποδεχτεί ο κόσμος την άνοδο του ΦΠΑ αλλά και πώς θα κινηθούν οι επιχειρήσεις,μήπως δηλαδή κάποιες απορροφήσουν μέρος της αύξησης αυτής.Σίγουρα πάντως για κάποια νοικοκυριά για τα οποία μετρούσε ακόμα και το τελευταίο ευρώ,θα εξακολουθήσουν να υπάρχουν έντονες δυσκολίες.ναι ομως θα ειμαστε στο ευρω
τωρα εσκασε στην tv για τις καταθεσεις. πιθανο σεναριο, κουρεμα 8.5% στις καταθεσεις. και για να προσπερασουν την εγγυηση των 100.000ευρω και να κουρεψουν και κατω απο αυτο το ποσο τις καταθεσεις, θα βαφτισουν το κουρεμα σαν εισφορα ή φορο. βρε αυτα τα καλα παιδια τελικα εχουν μυαλο. και ελεγα πως δεν εχουν προσοντα. τα παντα ολα
να μας ζησεις seismicΕυχαριστώ φίλε μου! Να είσαι καλά!
Ένας πολύ παλιά πούλαγε καρπούζια στις γειτονιές με ένα κάρο και φώναζε... εδώ τα καλά καρπούζια από δεκαπέντε δραχμές μόνο τρία τάλιρα!
Το ίδιο κάνει και ο κάθε Τσίπρας για να μας κοροιδέψει. Αν το πεις μνημόνιο ή μνημόσυνο το ίδιο είναι.
Εγώ ξέρω ότι όσα κόμματα και αν περάσουν από την εξουσία, εμείς θα έχουμε πρωθυπουργό την Μέρκελ και υπουργό οικονομικών τον Σόιμπλε!
Συμφωνία-Τρίτο μνημόνιο...