-
Υπερβολές
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
ΥπερβολέςΓια να μην ξεχνιόμαστε. Νέμεσις
Νέμεσις: Η απονομή πραγματικής δικαιοσύνης, η Θεία Δίκη, που σύντομα θα αποδοθεί στους υπαίτιους της εξαθλίωσης των Ελλήνων, στους δολοφόνους των χιλιάδων συμπολιτών μας μέσα από την φτώχεια και την ανέχεια, σε εκείνους που ξεπουλάνε τα χώματα που έχουν ποτιστεί με το αίμα των προγόνων μας στο διάβα των αιώνων για να είμαστε εμείς ελεύθεροι.
Youtube Video -
Σόρυ αλλά δεν καταλαβαίνω από αυτά.
-
Ενας απο το Δαφνη η απο το Δρομοκαιτειο δεν μπορει να ασχοληθει με ολο αυτο το ΝΑΙ και ΟΧΙ ? Θα μαζεψουν πολλα φρουτα για να γεμισουν τις νεες πτερυγες.....
-
Ο χρήστης seismic έγραψε:
Εγώ αυτόν καταλαβαίνω.
http://www.pentapostagma.gr/2015/07/� ... C%CE%91%29
ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ
http://kleisthenis.net/?p=1727Πριν 2000 χρονια δημιουργησαν οι αρχαιοι την Δημοκρατια ? Για δες πραγματα.....Εσυ αυτον να καταλαβαινεις, δικιο εχεις
Εγώ δεν είμαι από τα Τουρκοβούνια.... Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή παρά 200 χρόνια σκλαβιά και φυλακή.
Το ΠΑ-ΣΟΚ είναι εδώ ενωμένο Δ.Ν.Τ
Με τον Τροσκάν ... δεν τρως καν.
Οι Ευρωπαίοι μας πήραν τα ευρώ και ψηφίζουμε για τα παίοι !
Καλά να πάθουμε μας αξίζει μια Ν.Δ ( Νέα Δυναστεία )Να σας πω γιατί ψηφίζουμε
Ψηφίζουμε για το δικαίωμα να αποφασίζουμε εμείς και τα παιδιά μας για την πάρτη μας,
ή αν αφήνουμε τους άλλους ( τον Σόι μπλε την Μέρκελ ) να αποφασίζουν για εμάς.
Όλα τα άλλα είναι ψέματα.Εγω θα στο πω χυμα οπως ο Προεδρος της Βενεζουελας....Ψηφιζεις οχι ? Την βγαζεις με Ζωοτροφες.....Και ΑΝ.....Καλη τυχη να εξηγησεις αυτο στα παιδια σου ειτε τωρα η οταν μεγαλωσουν επειδη ηθελες (θελατε) να εισαι (εισαστε) Υπερηφανος (Υπερηφανοι) οταν καλα καλα ολοκληρη η Ελληνικη οικονομια εχει βασιστει σε ξενα χρηματα εδω και δεκαετιες.
Με Ζωοτροφές μπορώ να ζήσω και εγώ και τα παιδιά μου.
Τον κώλο μου δεν τον δείνω πουθενά.εχει βασιστει και σε πουλημενους πολιτικους που μας χρεωσαν και ταισαν και αρκετους. ο τροχος ομως γυριζει
-
Ο χρήστης Sbr έγραψε:
Εγώ αυτόν καταλαβαίνω.
http://www.pentapostagma.gr/2015/07/� ... C%CE%91%29
ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ
http://kleisthenis.net/?p=1727Πριν 2000 χρονια δημιουργησαν οι αρχαιοι την Δημοκρατια ? Για δες πραγματα.....Εσυ αυτον να καταλαβαινεις, δικιο εχεις
Εγώ δεν είμαι από τα Τουρκοβούνια.... Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή παρά 200 χρόνια σκλαβιά και φυλακή.
Το ΠΑ-ΣΟΚ είναι εδώ ενωμένο Δ.Ν.Τ
Με τον Τροσκάν ... δεν τρως καν.
Οι Ευρωπαίοι μας πήραν τα ευρώ και ψηφίζουμε για τα παίοι !
Καλά να πάθουμε μας αξίζει μια Ν.Δ ( Νέα Δυναστεία )Να σας πω γιατί ψηφίζουμε
Ψηφίζουμε για το δικαίωμα να αποφασίζουμε εμείς και τα παιδιά μας για την πάρτη μας,
ή αν αφήνουμε τους άλλους ( τον Σόι μπλε την Μέρκελ ) να αποφασίζουν για εμάς.
Όλα τα άλλα είναι ψέματα.Εγω θα στο πω χυμα οπως ο Προεδρος της Βενεζουελας....Ψηφιζεις οχι ? Την βγαζεις με Ζωοτροφες.....Και ΑΝ.....Καλη τυχη να εξηγησεις αυτο στα παιδια σου ειτε τωρα η οταν μεγαλωσουν επειδη ηθελες (θελατε) να εισαι (εισαστε) Υπερηφανος (Υπερηφανοι) οταν καλα καλα ολοκληρη η Ελληνικη οικονομια εχει βασιστει σε ξενα χρηματα εδω και δεκαετιες.
Με Ζωοτροφές μπορώ να ζήσω και εγώ και τα παιδιά μου.
Τον κώλο μου δεν τον δείνω πουθενά.εχει βασιστει και σε πουλημενους πολιτικους που μας χρεωσαν και ταισαν και αρκετους. ο τροχος ομως γυριζει
Δεν μπορούν να κατανοήσουν έναν πρωθυπουργό που αγωνίζεται για το γενικό καλό, γιατί οι ποιο πολλοί έχουν μάθει στο ατομικό τους καλό και μόνο. Τα άλλα λαμόγια μας έφεραν ως εδώ, και ο Τσίπρας φταίει?
Ψηφίζω ΟΧΙ - Δημοψήφισμα 2015
THANASIS BEGGOS
https://www.facebook.com/2015Greekrefer ... 859481514/ -
Δηλαδή ο Τσίπρας πήρε το ποσοστό που πήρε στις εκλογές επειδή το 1/3 των ψηφοφόρων κατάλαβε πως ενδιαφέρεται για το γενικό καλό και όχι για το ατομικό συμφέρον;
Για αυτό μαζεύτηκαν σε αυτό όλοι οι πρώην Πασόκοι και όλοι οι συνδικαλιστές.
Για αυτό αντί να μειώσουμε το Δημόσιο ανοίγει ξανά 3 τηλεοπτικά κανάλια και επαναπροσλαμβάνει αυτούς που ήταν σε διαθεσιμότητα. Χωρίς καμιά κουβέντα για αξιολόγηση και μείωση προσωπικού.
Για αυτό έχουν μπει προϊστάμενοι και διοικητές σε όλες τις δημόσιες υπηρεσίες τα 'δικά μας παιδιά' του Σύριζα, όπως έκαναν τόσα χρόνια οι προηγούμενοι.
Για αυτό δεν έχει κανένα σχέδιο για περικοπή των συντάξεων, ώστε να γίνει επιτέλους βιώσιμο το ασφαλιστικό μας σύστημα.Όλα αυτά για το γενικό καλό και όχι για το καλό των βολεμένων του Δημοσίου που ξεβολεύτηκαν για πρώτη φορά στην ζωή τους.
Όταν με το καλό μας γυρίσει στην υποτιμημένη δραχμή, ο ιδιωτικός τομέας θα έχει συρρικνωθεί στο ελάχιστο και οι 'κακοί δανειστές' έχουν κλείσει την στρόφιγγα με τα λεφτά, θέλω πραγματικά να δω πως θα ταΐσει όλους αυτούς που τώρα τον στηρίζουν και πόσο 'περήφανοι' θα νιώθουν για την επιλογή τους.
Αντί να δούμε τα χάλια μας και να φτιάξουμε το κράτος μας, κοιτάμε την βόλεψη μας και μας φταίνε οι ξένοι και το ευρώ. Άλλα τι περιμένεις από έναν λαό που το '09 πίστεψε το 'λεφτά υπάρχουν', το '12 τον κύριο που 'έσκιζε τα μνημόνια' με τα Ζάππεια 1,2,3,... και το '15 αυτόν που θα μας έβγαζε την επόμενη ημέρα της εκλογής του από τα Μνημόνια (λες και είχε από κάπου λεφτά). Και με όση αφέλεια τους πίστεψε, τόσο εύκολα τους κράζει μετά όταν καταλάβει το λάθος του.
Κάθε λάος έχει τους πολιτικούς που του αξίζουν. Καλά να πάθουμε αφού μυαλό δεν βάζουμε.
Και εις χειρότερα!!!
-
ΚΚΕ φιλαράκι?
-
-
Ο χρήστης axel12p έγραψε:
Δηλαδή ο Τσίπρας πήρε το ποσοστό που πήρε στις εκλογές επειδή το 1/3 των ψηφοφόρων κατάλαβε πως ενδιαφέρεται για το γενικό καλό και όχι για το ατομικό συμφέρον;Για αυτό μαζεύτηκαν σε αυτό όλοι οι πρώην Πασόκοι και όλοι οι συνδικαλιστές.
Για αυτό αντί να μειώσουμε το Δημόσιο ανοίγει ξανά 3 τηλεοπτικά κανάλια και επαναπροσλαμβάνει αυτούς που ήταν σε διαθεσιμότητα. Χωρίς καμιά κουβέντα για αξιολόγηση και μείωση προσωπικού.
Για αυτό έχουν μπει προϊστάμενοι και διοικητές σε όλες τις δημόσιες υπηρεσίες τα 'δικά μας παιδιά' του Σύριζα, όπως έκαναν τόσα χρόνια οι προηγούμενοι.
Για αυτό δεν έχει κανένα σχέδιο για περικοπή των συντάξεων, ώστε να γίνει επιτέλους βιώσιμο το ασφαλιστικό μας σύστημα.Όλα αυτά για το γενικό καλό και όχι για το καλό των βολεμένων του Δημοσίου που ξεβολεύτηκαν για πρώτη φορά στην ζωή τους.
Όταν με το καλό μας γυρίσει στην υποτιμημένη δραχμή, ο ιδιωτικός τομέας θα έχει συρρικνωθεί στο ελάχιστο και οι 'κακοί δανειστές' έχουν κλείσει την στρόφιγγα με τα λεφτά, θέλω πραγματικά να δω πως θα ταΐσει όλους αυτούς που τώρα τον στηρίζουν και πόσο 'περήφανοι' θα νιώθουν για την επιλογή τους.
Αντί να δούμε τα χάλια μας και να φτιάξουμε το κράτος μας, κοιτάμε την βόλεψη μας και μας φταίνε οι ξένοι και το ευρώ. Άλλα τι περιμένεις από έναν λαό που το '09 πίστεψε το 'λεφτά υπάρχουν', το '12 τον κύριο που 'έσκιζε τα μνημόνια' με τα Ζάππεια 1,2,3,... και το '15 αυτόν που θα μας έβγαζε την επόμενη ημέρα της εκλογής του από τα Μνημόνια (λες και είχε από κάπου λεφτά). Και με όση αφέλεια τους πίστεψε, τόσο εύκολα τους κράζει μετά όταν καταλάβει το λάθος του.
Κάθε λάος έχει τους πολιτικούς που του αξίζουν. Καλά να πάθουμε αφού μυαλό δεν βάζουμε.
Και εις χειρότερα!!!
Υπερβολες, ο ΣΥΡΙΖΑ απλα εβαλε καποιες χιλιαδες στο Δημοσιο (η ΕΡΤ μια ζωη χρεη προκαλουσε στο Δημοσιο με τα υπερογκα ποσα που επαιρναν πολλοι εκει αλλα την ξανα-εφτιαξε), προεκλογικα ειχε δηλωσει πως θα προσλαβει πανω απο 100.000 ατομα στο Δημοσιο, εχει βαλει ατομα δικα του χωρις πετσα (Τοτσορος απο 170.000ε μισθο το πηγε 280.000ε στις 25 του μηνα και τωρα που εγινε σαλος παραιτηθηκε απο τα εξτρα ποστα του και το ξαναπηγε 170.000ε - καμια κουβεντα για μονιμη παραιτηση απο ολα η ξυλωμα απο τον Τσιπρα).
Εντωμεταξυ μεχρι προχθες ο Τσιπρας και οι δικοι του ισχυριζονταν πως η εντολη για να κλεισουν οι τραπεζες ηρθε απο το εξωτερικο και την τραπεζα Ελλαδας και χθες βγηκε χαρτι απο το γραφειο του Πρωθυπουργου με σφραγιδα και Υπογραφη Τσιπρα που διεταζε κλεισιμο των τραπεζων.
Προβατα ειμασταν μια ζωη σαν λαος, πρωτα με ΠΑΣΟΚ, μετα με Ν.Δ και τωρα με ΣΥΡΙΖΑ.....Αν 40 χρονια ΜΑΛΑΚΙΑΣ (σορρυ για την λεξη) δεν εχουν πεισει τον Ελληνα πως μας δουλευουν τα κομματα ψιλο γαζι τοτε ΤΙΠΟΤΑ δεν θα τον πεισει (ακομα και αν ο Τσιπρας πει καναμε λαθος και μας αφησει ολους και παει εξωτερικο ακομα και τοτε οσοι τον υποστηριζουν θα λενε πως προσπαθησε και παλεψε για εμας).
-
Ο χρήστης tifo45 έγραψε:
ΚΚΕ φιλαράκι?Για ΚΚΕ τον έκοψες με αυτά που λέει;
-
Ποτάμι;:mrgreen:
-
Ο χρήστης nintza έγραψε:
Επεσες εξω και στις 2 υποθεσεις σου
Οι μισθοι διπλασιαστηκαν με αερα κοπανιστο, με τα δανεια που παιρνανε για να βολεψουν τους παντες.
Προφανως και αυτα δεν ηταν τυχαια, εδωσε εντολη η γερμανια να καταστρεψουν την εγχωρια βιομηχανικη παραγωγη ωστε να μην εχει ανταγωνισμο,οι πολιτικοι φυσικα δεχτηκαν γιατι ηταν τσιρακια τους (ειναι γνωστο οτι μητσοτακης και καραμανλης καναν χρυσες δουλειες επι κατοχης) και φυσικα οι πανυβλακες ψηφοφοροι τους δεν ειπαν τιποτα γιατι δεν τους ενοιαζε το αυριο, τους ενοιαζε να βγαλουν 5 φραγκα σημερα και αυριο βλεπουμε μωρε.
Τωρα καλουμαι εγω να πληρωσω τις απατεωνιες που εκανε αυτο το τριγωνο της μαλακιας και το χειροτερο ειναι οτι εχω τα απομειναρεια του τριγωνου (γερμανια,συγγενεις πολιτικων και ψηφοφορων τους) να μου λενε οτι πρεπει να ψηφισω ΝΑΙ για να συνεχισουν το εργο που ξεκινησαν πριν 40 χρονια.
οξω.δηλαδη η Γερμανια φοβηθηκε της GM hellas και την NΙSSAΝ που εφτιαχνε καποιες χιλαδες το πολυ αυτοκινητα και ειπε να μας κλεισει;;...και οχι οι μυστακοφοροι συνδικαλησταδες που εκλειναν τα εργοστασια για τις στρογγυλες τυροπιτες και την συμπαρασταση στους Σαντινιστας και την Νικαραγουα;;
τις αποστολες της νεολαιας ΠΑΣΟΚ για την 'σοδεια του καφε' τις θυμασαι;;..τον Ορτεγα και τον Αραφατ; -
-
Ο χρήστης EviaForever έγραψε:
Δείτε το παρακάτω σποτάκι...
...γιατί μόνο αυτή είναι η αλήθεια κυρίες και κύριοι.Κανένα σποτάκι με τα προεκλογικά του Σαμαρά ή του ΓΑΠ έχουμε;
-
Πλάκωσαν και οι νενέκοι της ΝΔ βλέπω και άρχισαν τα σποτάκια με τις πίπες!!!
-
Μη σκας Δια, εδώ εκοψε το MEGA την 24η , οποτε το παιρνουν σιγα-σιγα το μηνυμα...
-
Αυτό είναι το καλύτερο σποτάκι διαφήμισης των ημερών.
Αληθινό και επίκαιρο! https://www.facebook.com/2015Greekrefer ... nref=story
Φαρμακοποιός στο Ρέθυμνο αφήνει το πιο τέλειο τρολοσημείωμα στα χρονικά
-
https://twitter.com/AFPphoto/status/616 ... 60/photo/1
-
αντε μην τα παρω στην κρανα. φταιει αυτο το σκατοπαιδο που νομιζει πως η ΕΕ και το ΔΝΤ ειναι κανενα 15μελες και μπορει να τους κανει οτι θελει. να ερθουν να κανουν αμεσως κυβερνηση οι: μητσοτακης (ο μπαμπας), η ντορουλα (η κορη του), ο κουλης (ο γιος του), ο μπακογιανης (ο εγγονος τους, γιος της κορης του ντορουλας), ο καραμανλης (ανηψιος τους κωνσταντινου καραμανλη), ο σιμητης, ο γιωργος παπανδρεου (γιος του ανδρεα παπανδρεου και εγγονος του γεωργιου παπανδρεου), ο θεοδωρακης του ποταμιους και του παλουκιου, ο σαμαρας (που εριξε τη ΝΔ το 1991, έκανε την Πολ. Ανοιξη που επιασε πατο και δε γυριζε στην ΝΔ ουτε για πρωθυπουργος) και η φωφη γεννηματα (κορη του βουλευτη γεννηματα).
Ρε αυτο το λετε δημοκρατια να ειναι στη βουλη τα συγγενολογια των βουλευταδων και προθυπουργαδων και να τρωνε και οταν σκαει η βομβα στα χερια του τσιπρα οοοολοι οι παραπανω να σκιζουν τα ρουχα τους απο αγανακτηση και να λενε πως βουλιαξε την οικονομια; σκατα βεβαια τα εκανε και αυτος αλλα μπροστα στα δικα τους και τη δικη τους ιστορια αυτος παει για πταισμα. οχι σε ολα ετσι γιατι μου την εδωσαν τα κολοκαναλα ολη μερα να την παιζουν για το ναι.
Δημοψήφισμα...