-
Εκει ειναι!
Αλλα το μνημειο πρωτη φορα το ακουω.edit ορθογραφικο
-
Μνημειο Τζαμπο.
-
Και όχι μόνο....
'Μνημείο' που και μέχρι και Maruti δικαιούται να πηγαίνει στην αριστερή λωριδα με τελικές .... -
Ετσι δυστυχως...
-
Τώρα τον Αντώνη γιατί τον πληγώνετε ?
-
Ρε παιδια οι τιμες στη διαμορφωση της x1 χ2 στο επισημο σαιτ ειναι οντως ετσι η εχει γινει κανα λαθος??
Σημερα τα ψαχναμε με ενα φιλο π ενδιαφερεται και εχει πχ xdrive 18d αυτοματη 35900.
Χ2 18d sdrive χειροκινητο 32000.
Οταν ενδιαφερθηκα εγω πριν λιγο καιρο ηταν αρκετα παραπανω και με ερωτηση σε αντιπροσωπεια οχι στο σαιτ.Στάλθηκε από το LG-H850 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Αφου πουλάει ρε φίλε αβέρτα γιατί να μην τις ρίξουν ;; [emoji1] Χαχα την έχει ο αδερφός μου την Χ1 και με τρολάρει συνέχεια αλλά τρέχει με την ταπετσαρία εδώ και 2 μήνες γιατί τα πλαστικά της και η συναρμογή της δεν είναι και απο τα ψηλά ράφια της BMW σε σχέση με άλλα της μοντέλα
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Πες μας οτι τριζει σα QQ κιολας...
-
Ολα τα αμάξια τέλεια δεν είναι φίλε...
Κάτι αλλο καποιο αλλο χουσούρι θα το έχει πάντως για τους υπερκινητήρες της δεν φημίζεταιSent from my iPhone using Tapatalk
-
Τιμή για Χ1 18ι Χline 140 αλογα με αυτόματο κιβώτιο.
Σφακιανακης 34.000 ευρώ
Σπανός 36.000 ευρώΠηρε σήμερα φιλος προσφορές.
Ειδα και την Χ2 πραγματικά γελούσα-δεν υπάρχει λόγος να ασχοληθεί κάποιος...Η δικιά μου εχει κλείσει 21.000 χλμ. και 27 μήνες χωρίς το παραμικρό πρόβλημα.
-
Mα είναι κούκλα ρε συ [emoji1]
-
Χαιρετώ σαν νέο μέλος όλη την ομάδα. Παιδιά είμαι κάτοχος απο τον 05/2016 της Χ1 1.6d. Ένα πρόβλημα που έχω παρατηρήσει είναι ότι μερικές φορές (στα 2 περίπου χρόνια έχει συμβεί 4-5 φορές) σε χαμηλές στροφές με μειωμένη ταχύτητα (πχ: σε στροφή) σβήνει ο κινητήρας και η επανεκίνηση γίνεται με τον συμπλέκτη σαν να είσαι σε φανάρι με ενεργό auto start. Αυτό συμβαίνει γιατί είναι πολύ χαμηλές οι στροφές¨? Συμβαίνει και σε άλλους?
-
Πώς καταλαβαίνεις οτι σβήνει; πατάς γκάζι και δεν γίνεται τίποτα; σε ρωτάω γιατί λόγω ηχομόνωσης δεν ακούγεται τίποτα στις χαμηλές στροφές. πολύ περίεργο και μάλλον έχει να κάνει με πρόβλημα στην τροφοδοσία.
-
Ο χρήστης peris 1964 έγραψε:
Χαιρετώ σαν νέο μέλος όλη την ομάδα. Παιδιά είμαι κάτοχος απο τον 05/2016 της Χ1 1.6d. Ένα πρόβλημα που έχω παρατηρήσει είναι ότι μερικές φορές (στα 2 περίπου χρόνια έχει συμβεί 4-5 φορές) σε χαμηλές στροφές με μειωμένη ταχύτητα (πχ: σε στροφή) σβήνει ο κινητήρας και η επανεκίνηση γίνεται με τον συμπλέκτη σαν να είσαι σε φανάρι με ενεργό auto start. Αυτό συμβαίνει γιατί είναι πολύ χαμηλές οι στροφές¨? Συμβαίνει και σε άλλους?2α εχεις?
-
μου εχει συμβει πολλες φορες σε 1.5 βενζινη, εκει που ολα τα αλλα αυτοκινητα με δευτερα περνανε αερα το χ1 σε αφηνει στη διασταυρωση και σου σβηνει, δε φταιει ο τροπος οδηγησης, ειναι μαλακωδως ρυθμισμενο. το ιδιο μπορει να παθεις αν εισαι σε με 3η ενω ηθελες 2α. αν το εχεις στo sport θα σου συμβει \ πιο σπανια,
ειναι επικινδυνο γιατι σε τρομαζει και δεν εχεις και τιμονι. το ειπα στη bmw και μου ειπαν μλκς τυπου 'ειναι λογικο' 1500κυβικα σε τετοιο αμαξωμα και τετοια.
οποτε καταντας να κατεβαζεις πρωτη σε ΟΛΕΣ τις διασταυρωσεις για να μη σε αφησει μαλακα το αμαξι στη μεση.
-
Αυτό πάντως περισσότερο θυμίζει το ανάλογο πρόβλημα που είχε το Polo, και άρα δεν έχει να κάνει με το κυβισμό, την ιπποδύναμη, την ταχύτητα, ούτε καν την σχέση στο κιβώτιο, αλλά με κάποια βλαμμένη ρύθμιση του S&S
-
Στο Polo νομίζω πέραν της αναβάθμισης του λογισμικού έγιναν και αλλαγές σε βολάν, δίσκο, πλατώ, χωρίς όμως να το λέω και σίγουρα.
-
Στο tiguan 1.6d υπάρχει το ίδιο θέμα, και είναι λογικό γιατί είναι ψόφιο κάτω από τις 1500. Μετά το πρόγραμμα όμως άλλαξε αυτό και άνετα έχω 2α στις διασταυρώσεις εκτός ακραίων περιπτώσεων .
-
Παιδιά εγώ ρώτησα τον Κωστή τον αδερφό μου σήμερα για αυτό το θέμα και μου ειπε οχι δεν εχει κανένα παράπονο απο την Χ1 του το μονο παράπονο ηταν οτι αργησαν να του αντικαταστήσουν την ταπετσαρία τελικώς μετά απο 2 αποτυχημένες προσπάθειες να την μοντάρουν σωστά. Τώρα την αλλαξε και υσήχασε
-
Τέτοιο θέμα δεν του παρουσιαστηκε !!
BMW X1 2016