-
Ο χρήστης wantone έγραψε:
Τα ξερω τα συστηματα. Παντως ελπιζω να καταλαβαινεις οτι το δικο σου εχει τυπου Haldex οπως και τα μικρα Αουντι. Αυτα που εβαλες ειναι τελειως διαφορετικα συστηματα.Το κείμενο του drive είναι ακριβώς για το δικό μου μοντέλο.
-
Το μονο που γραφει ειναι οτι ο οδηγος δεν καταλαβαινει τιποτα...που ειναι βλακεια...εχω οδηγησει το Χ1 τετρακινητο και καταλαβαινεις ποτε δινει πισω. Αυτο που σε ενδιαφερει εσενα σαν κατοχο ειναι να καταλαβεις ποτε δινει μπροστα και ποτε πισω ωστε να περιορισεις τις φθορες στα λαστιχα. Παντως γενικα αυτα τα συστηματα Χαλντεξ σπανια δινουν πανω απο 50% ροπη πισω. Επισης θα πρεπει να κανεις τραμπα τα λαστιχα μπρος/πισω ποιο συχνα.
-
Ο χρήστης wantone έγραψε:
Το μονο που γραφει ειναι οτι ο οδηγος δεν καταλαβαινει τιποτα...που ειναι βλακεια...εχω οδηγησει το Χ1 τετρακινητο και καταλαβαινεις ποτε δινει πισω. Αυτο που σε ενδιαφερει εσενα σαν κατοχο ειναι να καταλαβεις ποτε δινει μπροστα και ποτε πισω ωστε να περιορισεις τις φθορες στα λαστιχα. Παντως γενικα αυτα τα συστηματα Χαλντεξ σπανια δινουν πανω απο 50% ροπη πισω. Επισης θα πρεπει να κανεις τραμπα τα λαστιχα μπρος/πισω ποιο συχνα.Δεν γράφει μόνο αυτό. Προσθέτω από την 20i:
Σε όλο αυτό το οδηγικό αλισβερίσι, σπάνια αισθάνεσαι την επέμβαση του συστήματος τετρακίνησης, πέρα από το ότι δίνει μια ουδέτερη τροχιά στο αυτοκίνητο κοντά στο όριό του. Να πούμε πως το σύστημα τετρακίνησης είναι εντελώς καινούργιο, βασισμένο σε έναν κεντρικό, ηλεκτροϋδραυλικό συμπλέκτη, με μειωμένες κατά 30% εσωτερικές απώλειες.
Κ ένα video:
https://m.youtube.com/watch?v=jTS4jRjKhg0Αναφορικά με την τράμπα έπαθα μια φορά κ έμαθα.
Δεν θα ξαναγίνει. -
Τι έπαθες The emperor με την τραμπα κι έμαθες;
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης famas έγραψε:
Τι έπαθες The emperor με την τραμπα κι έμαθες;Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ξέχασα να αλλάξω τα λάστιχα μπρος πίσω για 30.000 χλμ κ αναγκάστηκα να βάλω καινούρια μπροστά. Τα πίσω κρατάνε ακόμη
-
Είναι αυτά στη πρόσφατη φωτογραφία που ανέβασες; Είναι διαφορετικά τα μπροστινά με τα πίσω.
-
Ο χρήστης kostis20 έγραψε:
Στην x1ο κινητήρας είναι εγκάρσια και μικρό ποσοστό της ροπής μεταφέρετε μόνιμα πίσω,ενώ στο eco pro καθόλου.Αυτό!
-
Ο χρήστης famas έγραψε:
Είναι αυτά στη πρόσφατη φωτογραφία που ανέβασες; Είναι διαφορετικά τα μπροστινά με τα πίσω.Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Προφανώς κ είναι! Χαχα!
Αφού έγραψα ότι τα άλλαξα τα μπροστά με καινούρια. Έβαλα τα sport της bridgestone μπροστά κ σύντομα θα αλλάξω κ τα άλλα δύο πάλι με sport (περιμένουν στο μαγαζί...) αφού πρωτα μεταφέρω πάλι τα μπροστά πίσω...
Παρεπιπτόντως, απίστευτο κράτημα τα sport...κ ακόμη πιο ήσυχα! -
Ναι, εννοούσα ότι είναι διαφορετικός τύπος ελαστικού.
-
Ίδιος είναι Βασίλη (famas, γιατί και ο The Emperor Βασίλης λέγεται ), Απλά τα πίσω έχουν φθαρεί αρκετά και σβήστηκαν οι αυλακώσεις.
-
Άλεξ, ο Λεωνίδας εχθές ορκιζόταν πως ήταν διαφορετικά βλέποντας τις φωτογραφίες του emperor....
-
Τα παλιά ειναι τα Τ, τα νέα είναι τα S.
Η διαφορά με γυμνό μάτι είναι ακόμη μικρότερη πάντως. Η κάμερα έχει αλλοιώσει λίγο την πραγματικότητα. Τα πίσω δλδ θα μπορούσαν να κρατηθούν κ μερικούς μήνες ακόμη. Εντούτοις έρχεται χειμώνας κ δεν ρισκάρω με τόσα χλμ που κάνω...
-
Όντως είναι διαφορετικά αφού μιλάμε για T001 και S001.
-
Επιστροφή στη βάση σήμερα, διακοπές τέλος μετά από τρεις βδομάδες με δύο διαπιστώσεις:
- Απολαυστική η Ιόνια οδός! Αντίριο - Γιάννενα σε 1:30 ώρα εντελώς ξεκούραστης διαδρομής! Δεν έχω ξανακάνει τόσο άνετα την απόσταση. Η Δυτική Ελλάδα ανεβαίνει επίπεδα!
- Δοκίμασα πρώτη φορά το D-Force της Aegean μετά από παρότρυνση διαφόρων, αλλά δεν έμεινα ικανοποιημένος ούτε από την απόδοση ούτε από την οικονομία σε σχέση με ΕΚΟ Avio. Πολύ καλύτερο το δεύτερο στο οποίο επιστρέφω πάραυτα!
-
Άντε πάλι πίσω μετά από χορταστικές διακοπές, οι οποίες όμως δεν είναι ποτέ αρκετές!
Εύχομαι καλή επάνοδο σε όλους τους τυχερούς που είναι ακόμη διακοπές!Λοιπόν μόλις επέστρεφα μου ήρθε γράμμα από την BMW ότι θα πρέπει να κλείσω ραντεβού για προληπτικό έλεγχο γιατί ενδεχομένως να υπάρχει σφάλμα στον πίνακα οργάνων στο σημείο του αεροσάκου του συνοδηγού.
Έχει έλθει και σε κάποιο άλλον παρόμοια επιστολή?
Η δικιά μου X1 είναι παραγωγής 11/2016 και την παρέλαβα 03/2017. -
Ήρθε σε φίλο μου με την 18i!
Ποιο έχεις εσύ; -
Και εγώ την 18i έχω.
-
Ο χρήστης gnone έγραψε:
Και εγώ την 18i έχω.Μόλις μάθω τι ακριβώς του έκαναν θα σε ενημερώσω...Αν κ δεν βλέπω πώς μπορείς να αποφύγεις κάτι...
-
Ναι, μάλλον είναι στάνταρ αλλά θέλω να ξέρω αν είναι απλά διαγνωστικός έλεγχος ή ξηλώνουν τίποτε στο ταμπλό.
Προφανώς το τελευταίο θέλω να το αποφύγω … -
Ο χρήστης gnone έγραψε:
Άντε πάλι πίσω μετά από χορταστικές διακοπές, οι οποίες όμως δεν είναι ποτέ αρκετές!
Εύχομαι καλή επάνοδο σε όλους τους τυχερούς που είναι ακόμη διακοπές!Λοιπόν μόλις επέστρεφα μου ήρθε γράμμα από την BMW ότι θα πρέπει να κλείσω ραντεβού για προληπτικό έλεγχο γιατί ενδεχομένως να υπάρχει σφάλμα στον πίνακα οργάνων στο σημείο του αεροσάκου του συνοδηγού.
Έχει έλθει και σε κάποιο άλλον παρόμοια επιστολή?
Η δικιά μου X1 είναι παραγωγής 11/2016 και την παρέλαβα 03/2017.Καλώς τον !
Χάθηκες τελείως!
BMW X1 2016