-
Ο χρήστης ppascho150 έγραψε:
Δημοσίευση από x1 sdrive 18d » 21 Μάιος 2017 21:28
Με το καλό ! Αφού λες ότι το 18d είναι πολύ καλό γιατί επιλέγεις το 20i ? Το οδήγησες και σου άρεσε περισσότερο?
Ευχαριστώ πολύ!
έχω budget για μεγαλύτερο μοτέρ και Xdrv οπότε θα κινηθώ προς τα εκεί.
προτιμώ αυτό παρά Sdrv με καλύτερο εξοπλισμό (πχ οροφή, Led).
δεν έχω οδηγήσει το 2.0i αλλά αν το 1.8d είναι τόσο ζωντανό το 2.0i θα είναι μία χαρά.Το DCT είναι για την παραγωγή Ιουνίου ή για πιο μετά?
+1
Αν και είναι υποκειμενικό...Ο καθένας έχει άλλες προτεραιότητες!
4κίνηση είναι και κράτημα στον δρόμο
Κινητήρας είναι απόλαυση οδηγική και ενεργητική ασφάλεια!
Έχοντας εδώ και 18 μήνες τον 20d μπορώ να πω ότι δεν θα άλλαζα με τίποτα τον κινητήρα ακόμη και με τα καταπληκτικά LED ή την πολύ όμορφη οροφή αλλά και τα υπόλοιπα καλούδια που προσφέρονται...
Το αυτοκίνητο είναι πρώτα οδήγηση και ασφάλεια και μετά τα υπόλοιπα! -
**iceman7 έγραψε:**Επιπλέον αποφέυγεις τις 18αρες ζάντες που τελικά θεωρώ ως ελλάτωμα ειδικά επειδή είναι και run flat (ο μόνος θόρυβος που ακούς σε ένα κατά τα άλλα αθόρυβο αμάξι).
Πάντως, πλέον, η X1 έρχεται με στάνταρ ελαστικά, τα run flat είναι προαιρετικός εξοπλισμός.
iceman7 έγραψε:…εκτεταμένο πίνακα οργάνων.
Τι έξτρα πληροφορίες δείχνει αυτός ο πίνακας οργάνων σε σχέση με τον απλό;
-
Νομιζω οτι Θα πρεπει να συνδυαστει με driving assistant πακετο και ισως με το navi plus.
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Ο χρήστης so was Red έγραψε:
iceman7 έγραψε:…εκτεταμένο πίνακα οργάνων.
Τι έξτρα πληροφορίες δείχνει αυτός ο πίνακας οργάνων σε σχέση με τον απλό;
Δεν δινει εξτρα κατι αλλα κανει το ταμπλω ποιο μοντερνο και εχει καλυτερα γραφικα. Παντως τον εβαλα αλλα θα προτιμουσα αντι αυτου τους μπροστινους αισθητηρες.
-
Δηλαδή απεικονίζει ό,τι και το 'απλό' καντράν; Τότε γιατί λέγεται extended;
Eίναι standalone επιλογή ή μέρος πακέτου όπως είπε o akis πιο πάνω; -
Μονη επιλογη. Γιατι εχει δυο φορες το πλατος και υψηλοτερη αναλυση. Δεν δειχνει περισσοτερα αν και θα μπορουσε αλλα τα δειχνει με ωραιοτερα γραφικα. Επισης αντικαθιστα το οικονομετρο με ψηφιακο αλλα σε τελικη αναλυση το ιδιο δειχνει.
-
Σαφής, ευχαριστώ!
Κόστος; -
Λοιπόν...
Βγήκε το configuration - 'απλό' και 'σπαρτιάτικο'
2.0i, Xdrive, Auto, Alpine white, σπορ δερμάτινο τιμόνι, ζάντες 17' 385, PDC μπροστά - πίσω, Cruise Control, CD player.
Κανονικά λάστιχα (καλό αυτό!) με κιτ επισκευής.
Εντός της εβδομάδας μπαίνει η παραγγελία πιστεύω για να προλάβω παραγωγή Ιουνίου με παράδοση Ιούλιο...
Το μόνο που πραγματικά θα ήθελα είναι τα LED όπως λένε οι φίλοι παραπάνω - είναι πανέμορφα και εξαιρετικά λειτουργικά... αλλά δεν πειράζει. -
Το CD player τι το θελεις? Αχρηστο ειναι πια.
Αν οδηγας πολυ βαλε μηπως και τα σπορ καθισματα?
-
[quote='wantone']Μονη επιλογη. Γιατι εχει δυο φορες το πλατος και υψηλοτερη αναλυση. ]
Στη διαμορφωση του αυτοκινητου στην ιστοσελιδα της bmw δεν βρηκα πουθενα την επιλογη να προσθεσω τον εκτεταμενο πινακα οργανων. Πως τον εδωσες παραγγελια και τι κοστος ειχε ;
-
Ο χρήστης akis1804 έγραψε:
Μονη επιλογη. Γιατι εχει δυο φορες το πλατος και υψηλοτερη αναλυση. ]
Στη διαμορφωση του αυτοκινητου στην ιστοσελιδα της bmw δεν βρηκα πουθενα την επιλογη να προσθεσω τον εκτεταμενο πινακα οργανων. Πως τον εδωσες παραγγελια και τι κοστος ειχε ;
Yπηρχε σιγουρα. Κοιτα και στον Γερμανικο να δεις τι παιζει εκει. Δεν νομιζω οτι το εβγαλαν.
Πριν τις αυξησεις στους φορους ειχε 169 ευρω με τους φορους τοτε (πριν 1.5 χρονο).
Edit μπορει να το εβγαλαν στις μικρες εκδοσεις. Στα 2λιτρα ειναι στανταρ νομιζω.
-
Αγη ο πίνακας οργάνων ίσως συνδυάζεται με κάτι άλλο γιατί κι εγώ δεν το βλέπω ως standalone επιλογή. Απλά δεν νομίζω να ισχύει ότι πάει μόνο σε περισσότερα κυβικά γιατί το test drive 1500 βενζίνη που είχα οδηγήσει τον είχε κανονικά...
Καλό νέο ότι σου βάζουν πλέον κανονικά ελαστικά. -
2.0i, Xdrive, Auto, Alpine white, σπορ δερμάτινο τιμόνι, ζάντες 17' 385, PDC μπροστά - πίσω, Cruise Control, CD player.
Εντός της εβδομάδας μπαίνει η παραγγελία πιστεύω για να προλάβω παραγωγή Ιουνίου με παράδοση Ιούλιο...Ωραίος! Με το καλό, ο χρόνος θα περάσει νεράκι!
-
Ο χρήστης d_am έγραψε:
Εντός της εβδομάδας μπαίνει η παραγγελία πιστεύω για να προλάβω παραγωγή Ιουνίου με παράδοση Ιούλιο...Ωραίος! Με το καλό, ο χρόνος θα περάσει νεράκι!
Όντως με το καλό η παραγγελια και η αναμονή...
Λογικά ως τετρακίνητο θα πάρεις το 8αρι aisin -
Δημοσίευση από ppascho150 » 22 Μάιος 2017 13:29
Λοιπόν...
Εντός της εβδομάδας μπαίνει η παραγγελία πιστεύω για να προλάβω παραγωγή Ιουνίου με παράδοση Ιούλιο...
Το μόνο που πραγματικά θα ήθελα είναι τα LED όπως λένε οι φίλοι παραπάνω - είναι πανέμορφα και εξαιρετικά λειτουργικά... αλλά δεν πειράζει.Με το καλό να το παραλάβεις φίλε μου. Μεγαλώνει η παρέα!
'Αλλα δίλιτρα βενζίνη έχουμε στην παρέα;
-
Με το καλό να παραλάβεις και να είναι καλοτάξιδο!!
-
Με το καλο να το παραγγειλεις και να το χαρεις
Σημερα μιλησα με τον αντιπροσωπο για πιθανη ημρομηνια αφιξης του αμαξιου. Μου ανεφερε σε 15 ημερες απο σημερα μαλλον θα το εχουμε το αυτοκινητο εκτος απροοπτου. Η παραγγελια ειναι σε σταδιο 190 (σταδιο αποστολης -dispatched απο bmw)
-
Καλά είμαστε Ακή. Κι εμένα μου είπε ότι είναι Ιταλία το αυτοκίνητο. Ίσως κ τέλος Μαΐου θα είναι για εκτελωνισμό.
-
Άσχετο. Το προηγούμενο ΣΒΚ ήμουν Αθήνα.
Απο τις σύντομες βόλτες στο λεκανοπέδιο, διαπίστωσα πως πράγματι είμαστε πολλοί πλέον. Πρέπει να ξεπούλησαν οι αντιπρόσωποι το τρέχων πεντάμηνο! -
Ναι πλέον το βλέπεις συχνά όχι όμως τόσο ώστε να ενοχλεί ! Μου θυμίζει αντίστοιχα την επιτυχία που είχε παλιά το rav mk3 μου !
BMW X1 2016