-
Και εγω ακουω τα καλυτερα για τον Γιαννικελη (συνεργαζεται και με Σπανο) και επειδη απο τις Madico ειχα μεινει πολυ ευχαροστημενος, κατα 99% σε αυτον θα παω στο επομενο αυτοκινητο.
-
Ανέβηκαν στο site οι νέες προδιαγραφές της X-line για νέες παραγγελίες και όντως περιλαμβάνουν τα led και το αυτοματο άνοιγμα του πορτμπαγκάζ.
Το κόστος της όμως ξεφέυγει πάνω από τα 25000 ευρώ για την sdrive 18i με αποτέλεσμα να επιβαρύνεται με επιπλεόν φόρους.
Ιδιο σπεκ με το δικό μου π.χ. (αλλά με το νέο xline πακέτο) ξεπερνάει σε τελική τιμή τα 42.000 ευρώ (ήτοι όντως 5000 ευρώ παραπάνω) [τιμή χωρίς την προωθητική και την έκπτωση]
Επίσης έχουν ανέβει και νέα πακέτα εξτρα εξοπλισμού με καλύτερες τιμές στο πακέτο από μεμονωμένη αγορά -
Δυστυχώς, ο καλός εξοπλισμός στις BMW (και σε προκαλεί να προσθέσεις έξτρα για έχει άπειρα!!) κοστίζει πολλά χρήματα. Η Χ1 έτσι όπως την ήθελα εγώ έφτανε τις €43.000 πριν τις εκπτώσεις!!
-
Καλησπέρα μετά απο αρκετές μέρες! Έλειπα στο χωριό και μόλις γύρισα με κοντά στα 600 χλμ παραπάνω!!! Σήμερα η Μπέμπα μου έγινε 1 έτους ακριβώς και αύριο θα την πάω για ενα καλό καθάρισμα να φύγει και το κοκκινόχωμα του χιονοδρομικού Καλαβρύτων που την έχει κουκουλώσει!
Έυχομαι καλά χλμ και απροβλημάτιστα σε όλους τους ''πιστούς'' της προπέλας! Βλέπω πολύ ανοδική τάση στα Χ1 και πολύ μου αρέσει να τα βλέπω στο δρόμο.
Όσον αφορά στο στρώσιμο, εγώ πιστεύω οτι καλά θα κάνετε να περιμένετε γύρω στα 3.000 χλμ για να το ανοίξετε. Και λέω τόσα για 2 λόγους ΕΚΤΟΣ της μηχανής. Ο ένας είναι να μάθετε το νέο σας αυτοκίνητο σαν στήσιμο κλπ, και ο δεύτερος είναι να ''πατήσει'' το αμάξωμα στα αμορτισέρ και στα διάφορα άλλα μέρη που είναι βασικά. Εγώ πάντως έτσι έκανα πέρυσι.
Λοιπόν, παίδες βλέπω πολλή μεγάλη διαφορά στο αυτοκίνητο με την 100άρα... προς το καλύτερο βεβαίως-βεβαίως...
Τί παπάρας ήμουν τόσους μήνες που φούλαρα απλή... Πολύ διαφορά και σε απόδοση και σε αυτονομία, που εντέλει είμαι κερδισμένος παρά την διαφορά στην τιμή με την απλή.
Αυτές τις μέρες που έλειπα, οδήγησα (όσοι θυμάστε και απο παλιότερες φωτό που είχα ανεβάσει) σε όλα τα είδη δρόμου και εκτός. Βουνά, λαγκάδια, χιόνια, λάσπες, πέτρες κλπ καλούδια της Ελληνικής υπαίθρου. Είμαι πολύ χαρούμενος με το αυτοκίνητο! Μου δίνει τη χαρά να μή φοβάμαι να μπώ σε μέρη που δύσκολα θα έμπαινα παλιότερα. Φαντάσου να ήταν και xdrive και τί θα έκανα ρε Βασίλη Αυτοκράτορα!
Μήπως κάποια στιγμή να οργανώσουμε όταν ανοίξει ο καιρός και καμια βολτούλα??? -
Χαίρομαι που γουστάρεις φίλε Βασίλη! Αυτό με την 100αρα μου το έχει πει και άλλος φίλος κάτοχος 335... Ισως κάποια στιγμή μετά το στρώσιμο να βάλω. Εμένα σήμερα μου άναψε λαμπάκι και ήδη 580 χιλιόμετρα στο κοντέρ.
Μια απορία τώρα.
Διαβάζοντας τα σπεκς του αυτοκινήτου μου είδα ότι υπάρχει μια επιπλέον πρίζα 12V. Εμενα έχει στην κονσόλα, στους πίσω επιβάτες και στο πορτ μπαγκαζ. Υπάρχει και καμια άλλη;
Τέλος βρήκα κάτι που δεν μου αρέσει και ψάχνω τρόπο να το διορθώσω. Αυτο είναι το piano Black κάλυμμα του b pillar που έχει ήδη κάνει αράχνες και έχει και 1-2 επιφανειακες γρατσουνιες. Ατιμο υλικό ειδικά στον ήλιο και στο φως δείχνει χαλια. Σκέφτομαι με το καλύψω με κάποια carbon ματ μεμβράνη αν και εννοείται θα ερωτηθεί πρώτα ο Πλάτωνας.
Έχει και μέσα τέτοιο αλλά εκεί πέφτει μόνο swiffer. -
Παγωμένε τώρα που πιάνει η Άνοιξη θα έχεις προσέξει πόσο έχουν μεγαλώσει τα φυτά στις ακρες των δρόμων. Πρόσεχε μη γρατζουνίσεις την Χ1 και μετά φάμε ατελείωτες σελίδες στο φόρουμ να συζητούμε για κεριά και για κιτ επιδιόρθωσης γρατζουνιών εμφανών μόνο υπό γωνία και σε συγκεκριμένες ώρες της ημέρας.
-
Σπύρο εισαι μεγάλος προβοκάτορας, ρε συ!
Ειδικά κιολας το θέμα που αναφέρω ειναι πολυ κοινό στο συγκεκριμένο αμάξι γιατι όπως και να το κανεις κυριλέ το piano black αλλα άλλος και ο χαρακτήρας του.
Τεσπα δεν σκάω απλα το ανέφερα!!! -
δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας
Ήδη το περασμένο καλοκαίρι πέρασα την Χ1 ανάμεσα από χωματόδρομο με έντονη βλάστηση, θάμνους και δέντρα που το ακουμπούσαν εκατέρωθεν...Ομολογώ ότι εκείνη τη στιγμή ένα σφίξιμο το ένιωθα, αλλά δεν έμεινε πάνω ίχνος...Ακόμη και όταν κοπάνησα την πίσω πόρτα στη είσοδο του γκαράζ του πατέρα μου (βρήκε πάνω στην τσιμεντένια κολόνα) παρά το βαθούλωμα και το ξύσιμο που υπέστη η πόρτα το χρώμα δεν έφυγε καθόλου!! Εξαιρετική η ποιότητα του χρώματος. -
Σε πειράζω βρε φίλε Στέφανε. Καλύτερος νομίζεις είμαι εγώ; Το duster πλένεται κάθε τρεις μέρες και μια στις 15 το φροντίζω μέσα έξω με κεριά κλπ συμπαραμαρτούντα. Εχω μια υπερβολική τάση φροντίδας στη σχέση μου με τα πράγματά μου. Μην αρχίσω μόνο να σου περιγράφω για το οικιακό ηχοσύστημα, τα εργαλεία κήπου και άλλα... Θα νομίζεις πως βρήκες τον απόλυτο iceman.
Εμένα φίλε Βασίλη αφού δεν κατάφερα μόνος μου να του κάνω κάτι, ήρθε η κόρη μου με το ποδήλατο να πέσει πάνω στο φτερό και να αφήσει μια μικρή χαρακιά 3 εκ. Το διόρθωσα με smart pen. -
Ο χρήστης SPI_duster έγραψε:
Εμένα φίλε Βασίλη αφού δεν κατάφερα μόνος μου να του κάνω κάτι, ήρθε η κόρη μου με το ποδήλατο να πέσει πάνω στο φτερό και να αφήσει μια μικρή χαρακιά 3 εκ. Το διόρθωσα με smart pen.Εγώ πάλι έπρεπε να το διορθώσω με...2 κατοστάρικα
Βέβαια και των δικών μου κορών η συμβολή ήταν καθοριστική: έκλαιγαν όλη εκείνη τη μέρα και ήμουν με τέτοια ημικρανία που δεν έβλεπα μπροστά μου... -
Αν ήσουν ice μάλλον θα τις έβγαζες από το αυτοκίνητο και θα τις παρέδειδες στην μαμά τους πριν παρκάρεις.
-
piano Black κάλυμμα του b pillar
Τι ακριβώς είναι αυτό ρε παιδιά?
-
Αν καταλαβαίνω καλά είναι το κάλυμμα στην μεσαία κολόνα ανάμεσα στα παράθυρα του οχήματος.
-
Ακριβώς. Είναι το γυαλιστερό μαύρο. Τέτοιο έχει και μέσα και παρότι είναι πανέμορφο χαράζει πολυ εύκολα.
-
Ποτέ πρόλαβες και το χάραξες βρε το δικό μου ενα χρόνο+ μετά, ειναι κούκλα
Sent from my iPad using Tapatalk
-
Άμα το δεις στον ήλιο και εσένα χαραγμένο θα είναι. Είναι το υλικό τέτοιο. Έφαγε πολύ βροχή και λάσπη το αμάξι
-
Ο χρήστης iceman7 έγραψε:
...
Διαβάζοντας τα σπεκς του αυτοκινήτου μου είδα ότι υπάρχει μια επιπλέον πρίζα 12V. Εμενα έχει στην κονσόλα, στους πίσω επιβάτες και στο πορτ μπαγκαζ. Υπάρχει και καμια άλλη;
...Ναι ,αν θυμάμαι καλά βρίσκεται κάτω από το ντουλαπάκι του συνοδηγού (πρέπει να σκύψεις για να το δεις) .
-
Ο χρήστης iceman7 έγραψε:
Άμα το δεις στον ήλιο και εσένα χαραγμένο θα είναι. Είναι το υλικό τέτοιο. Έφαγε πολύ βροχή και λάσπη το αμάξιΒρε εγώ ειμαι της υστερίας , το κοιτάω συνέχεια μέσα εξω μονο σκόνη έχει η οποία στον ήλιο φαίνεται πολυ.
Κατα τ αλλα προσέχω ακόμα και πως βγάζω το μπουφάν, μην ακουμπήσει το φερμουάρ πουθενά.Λάσπη έπρεπε να φάει αυτή ειναι η φύση του!!! αλλα αυτο όπως το συσχετίζεις με το ταμπλό;
Sent from my iPad using Tapatalk
-
Δεν μιλάει για το ταμπλό ο Στέφανος, αλλά για το εξωτερικό Piano Black.
-
Αααα ομορφα καμια σχεση χαχαχχαχα
Στάλθηκε από το SM-A510F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
BMW X1 2016