-
Φαίνεται και είναι υπέροχη . Και πάλι καλοτάξιδη και να την χαρείς .
Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Γιατί δεν κοιτάς και αυτή?? http://www.car.gr/classifieds/cars/view/8051819/
Είναι βενζίνη, στα ίδια σχεδόν χρήματα, με λιγότερα χιλιόμετρα, όχι από Τεστ Drive και με πολύ πολύ καλύτερο εξοπλισμό (τα Xenon / LED είναι must για εμένα). Εάν δεν έχει κάποιο σοβαρό πρόβλημα (έτσι και αλλιώς εντός εγγύησης όλα λύνονται), είναι πολύ καλή τιμή για ένα αυτοκίνητο με πάνω από €15.000 έξτρα εξοπλισμό (καινούργιο πρέπει να έφτανε κοντά στις €45.000).
-
Πραγματι καλο το παραπανω αν δεν εχει καποιο πρόβλημα που με τοσα λιγα χμ δυσκολο το βλεπω.
Υπαρχει και αυτό για οποιον αντεχει διλιτρο.
-
Ευχαριστώ για τις προτάσεις παιδιά, το πρώτο είναι λίγο ύποπτο, το δεύτερο είναι εκτός budget. Το ταπεινό αμάξι πχ c4 picasso ήταν στις σκέψεις μου, αλλά μια ζωή την έχουμε, να πάρουμε κάτι να μας αρέσει και λίγο. Κανονική τιμή τώρα θα ήταν 37500, και για καινούργιο θα πάει πια πάνω από 41000 €. Οπότε ή τώρα ή ποτέ. Σκέφτομαι πως μεταπωλητικα θα κρατήσει αξία σε περίπτωση που χρειαστώ παραπάνω χώρους. πχ 3ο παιδί, τι λετε? Αλλά μεταχειρισμενα καλύτερα δε βρήκα και αθηνα
Sent from my iPad using Tapatalk
-
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
Γιατί δεν κοιτάς και αυτή?? http://www.car.gr/classifieds/cars/view/8051819/Είναι βενζίνη, στα ίδια σχεδόν χρήματα, με λιγότερα χιλιόμετρα, όχι από Τεστ Drive και με πολύ πολύ καλύτερο εξοπλισμό (τα Xenon / LED είναι must για εμένα). Εάν δεν έχει κάποιο σοβαρό πρόβλημα (έτσι και αλλιώς εντός εγγύησης όλα λύνονται), είναι πολύ καλή τιμή για ένα αυτοκίνητο με πάνω από €15.000 έξτρα εξοπλισμό (καινούργιο πρέπει να έφτανε κοντά στις €45.000).
Που λέει xenon?
-
Ο χρήστης afex έγραψε:
Ευχαριστώ για τις προτάσεις παιδιά, το πρώτο είναι λίγο ύποπτοΓιατί το λές? Εάν δεν έχει κάποιο σοβαρό τρακάρισμα, ο,τιδήποτε άλλο και να έχει, διορθώνεται δωρεάν εντός εγγύησης. Προσωπικά, εάν ήταν αυτόματο (γιατί χειροκίνητο δεν θέλω με τίποτα) θα το είχα ήδη χτυπήσει!
-
Αν δεν οδηγείς το ντιζελ οπως πρεπει, να το ανοίγεις να κανει σωστη αναγέννηση το φίλτρο, θα χεις θεμα δεδομένων των λιγω χιλιομέτρων.
Επισης αμαξι απο test drive ουτε καν θα πλησίαζα.
Τωρα...ο καθενας παιρνει τα ρίσκα του!
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Ο χρήστης afex έγραψε:
Την έχω κλείσει παιδιά, βενζίνης δεν υπάρχει εκτελωνισμενο, οπότε bmw x1! Το Σάββατο θα την πάρω. Τι λέτε καλή αγορά θα είμαστε ευχαριστημενοι? Είναι κουκλί πάντως, μαύρο με xline και 18' ζαντεςSent from my iPad using Tapatalk
Μια χαρά αγορά είναι. Καλοτάξιδη!
-
Αν ήταν αυτόματο θα ήταν και πιο ακριβό. Έστω και αν το δίνει από ανάγκη .
-
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
Γιατί δεν κοιτάς και αυτή?? http://www.car.gr/classifieds/cars/view/8051819/Είναι βενζίνη, στα ίδια σχεδόν χρήματα, με λιγότερα χιλιόμετρα, όχι από Τεστ Drive και με πολύ πολύ καλύτερο εξοπλισμό (τα Xenon / LED είναι must για εμένα). Εάν δεν έχει κάποιο σοβαρό πρόβλημα (έτσι και αλλιώς εντός εγγύησης όλα λύνονται), είναι πολύ καλή τιμή για ένα αυτοκίνητο με πάνω από €15.000 έξτρα εξοπλισμό (καινούργιο πρέπει να έφτανε κοντά στις €45.000).
Εξαιρετική πρόταση εχω να πω...!
Δες το τουλάχιστον! -
Οντως!!!!
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Ο χρήστης drenie έγραψε:
Αν ήταν αυτόματο θα ήταν και πιο ακριβό. Έστω και αν το δίνει από ανάγκη .Προφανώς!! Αλλά πάλι θα το χτύπαγα...διότι έχει σχεδόν όλο τον εξοπλισμό που θέλω, τουλάχιστον €15.000 κάτω από την τιμή καινούργιου και είναι καινούργιο ουσιαστικά (3 μηνών και με 1.000χλμ).
-
Βρε αν ήταν αυτόματο θα πούλαγα το renegade που το πήρα σε πολύ καλή τιμή και θα έδινα λίγα και θα το έπαιρνα και εγώ και ας μην το έχω ανάγκη
-
Είμαι και επαρχία και θα πρέπει να πάω Αθήνα, λίγο δύσκολο τώρα. Πιστεύετε αξίζει η διαφορά? Μου βάλατε δισταγμους. Xenon φώτα δεν είδα, τα δερμάτινα καθίσματα και οι αναδιπλουμενοι καθρέπτες μου κάνουν κλικ. Είναι και βενζίνη και πιο ακριβο
-
Ο χρήστης afex έγραψε:
Είμαι και επαρχία και θα πρέπει να πάω Αθήνα, λίγο δύσκολο τώρα. Πιστεύετε αξίζει η διαφορά? Μου βάλατε δισταγμους. Xenon φώτα δεν είδα, τα δερμάτινα καθίσματα και οι αναδιπλουμενοι καθρέπτες μου κάνουν κλικ. Είναι και βενζίνη και πιο ακριβοSent from my iPad using Tapatalk
Η εταιρεια σταματησε να βαζει Ζινον και τωρα βαζουν τα ΛΕΔ τα οποια τα εχει το συγκεκριμενο. ΕΠισης εχει το Προφεσιοναλ Ναβι που είναι ακριβο εξτρα και σπανιο σχετικα. Γενικα από εξοπλισμο μονο το αυτοματο του λειπει.
-
Ένα αμάξι που ο οδηγός του κατα πάσα πιθανότητα θα του έχει φερθεί καλύτερα απ τον καθένα που θα παίρνει και θα λιώνε αυτο του test drive!!!
Όπως σου είπαν έχει πολύ πολύ καλά έξτρα και το ότι ειναι βενζίνη ΓΙΑ ΣΕΝΑ που κανείς λίγα χλμ δεν ειναι κακό. Άλλωστε οδηγικά θα ναι σίγουρα καλύτερο του πετρελαίου που κοιτάς.
Επειδή τα λεφτά ειναι πολλά, κ αμάξι οι περισσότεροι δεν αγοράζουμε συχνά, ΕΓΩ θεωρώ ότι αξίζει να μιλήσεις με τον ιδιοκτήτη και να έρθεις να το δεις.
-
Δεν μπορώ παρά να συμφωνήσω με τον ursus
-
Με ψησατε θα του μιλήσω και θα πάω αν μπορεσω. Με χαλάει το άσπρο χρώμα, αλλά αξίζει πιστεύω
-
και εγώ συμφωνώ...άλλωστε τα έγραψα τα περισσότερα και πιο πριν...
Και διαφωνώ με την άποψη σου για το λευκό. Και εγώ ήμουν αντίθετος γενικά με το χρώμα αλλά επειδή έχει μαύρες λεπτομέρειες το λευκό είναι το χρώμα που του ταιριάζει καλύτερα! Δεν είναι τυχαίο που η bmw το λάνσαρε με αυτό... -
Ο χρήστης The_Emperor έγραψε:
και εγώ συμφωνώ...άλλωστε τα έγραψα τα περισσότερα και πιο πριν...
Και διαφωνώ με την άποψη σου για το λευκό. Και εγώ ήμουν αντίθετος γενικά με το χρώμα αλλά επειδή έχει μαύρες λεπτομέρειες το λευκό είναι το χρώμα που του ταιριάζει καλύτερα! Δεν είναι τυχαίο που η bmw το λάνσαρε με αυτό...Το δέσμευσα προφορικά και θα το δω το επόμενο Σάβκο , για να το κλείσω. 2 μηνών είναι. Για να δούμε θα μπω στο κλαμπ?
BMW X1 2016