-
Ακούω διάφορα στο forum για εκπτώσεις που καταφέρνουν και πετυχαίνουν υποψήφιοι αγοραστές.
Εγώ γιατί δε μπορώ να πετύχω. Όποια τιμή μου δώσουν δεν πέφτουν κάτω ούτε 100 ευρώ.
Τί μετρητά τους λέω... Μου λένε για μας το ίδιο είναι.
Τί θα πάω στον άλλον αντιπρόσωπο... Μου λένε εμείς τόσο το δίνουμε.
Ό,τι και να τους πω ανένδοτοι...
Εδώ ένας μου λέει, όχι το αυτοκίνητο δεν έχει συναγερμό. Του λέω και γω, ναι το ξέρω αλλά όπου έχω πάει το δίνουν δώρο. Τίποτα αυτός. Θα σου περάσουμε έναν με χρέωση 300 ευρώ.
Δε μπορώ να κατεβάσω την τιμή ούτε ένα ευρώ.Το θέμα μεταφέρθηκε στην σωστή ενότητα. [Admin]
-
Ακούω διάφορα στο forum για εκπτώσεις που καταφέρνουν και πετυχαίνουν υποψήφιοι αγοραστές.
Εγώ γιατί δε μπορώ να πετύχω. Όποια τιμή μου δώσουν δεν πέφτουν κάτω ούτε 100 ευρώ.
Εδώ ένας μου λέει, όχι το αυτοκίνητο δεν έχει συναγερμό. Του λέω και γω, ναι το ξέρω αλλά όπου έχω πάει το δίνουν δώρο. Τίποτα αυτός. Θα σου περάσουμε έναν με χρέωση 300 ευρώ.
Δε μπορώ να κατεβάσω την τιμή ούτε ένα ευρώ.Το θέμα μεταφέρθηκε στην σωστή ενότητα. [Admin]
-
-
**Edit
Ειρωνικα σχόλια δεν γίνονται δεκτα.
** -
Χαχα!
Σε ποιων εταιρειών τους εμπόρους έχεις πάει; -
Ο χρήστης adensa έγραψε:
Και από εμάς τι θες;να σε μάθουμε να παζαρευεις;Προφανώς θέλει να μάθει αν αυτοί που έχουν πετύχει εκπτώσεις κάνουν κάτι πέρα από αυτά που ανάφερε. Το δικό σου πρόβλημα ποιο είναι;
-
Ο χρήστης tsabasid έγραψε:
Και από εμάς τι θες;να σε μάθουμε να παζαρευεις;
Προφανώς θέλει να μάθει αν αυτοί που έχουν πετύχει εκπτώσεις κάνουν κάτι πέρα από αυτά που ανάφερε. Το δικό σου πρόβλημα ποιο είναι;
Αν θελει μαθήματα αναλαμβάνω να τον κάνω ξεφτέρι!
100€ την ώρα,money well spend!!! -
Ο χρήστης lleonidas έγραψε:
Χαχα!
Σε ποιων εταιρειών τους εμπόρους έχεις πάει;alfa
bmw
volvo
toyotaΕδώ σε έναν του λέω, αν μου το αφήσεις τόσο το κλείνω τώρα και μου λέει, α δε μπορώ να κατέβω ούτε ευρώ.
-
Ο χρήστης den_exo_idea έγραψε:
Χαχα!
Σε ποιων εταιρειών τους εμπόρους έχεις πάει;alfa
bmw
volvo
toyotaΕδώ σε έναν του λέω, αν μου το αφήσεις τόσο το κλείνω τώρα και μου λέει, α δε μπορώ να κατέβω ούτε ευρώ.
Συνήθως χρηματική έκπτωση θα πετύχεις όταν (και αν) καλύψουν τους στόχους τους. Κατά το τέλος του χρόνου.
Αυτά που σίγουρα μπορείς τώρα να διαπραγματευτεις είναι σε δώρα σε είδος. Μπορείς στο τζάμπα να το φορτώσεις με διάφορα αξεσουάρ.Και από εμάς τι θες;να σε μάθουμε να παζαρευεις;
Προφανώς θέλει να μάθει αν αυτοί που έχουν πετύχει εκπτώσεις κάνουν κάτι πέρα από αυτά που ανάφερε. Το δικό σου πρόβλημα ποιο είναι;
Αν θελει μαθήματα αναλαμβάνω να τον κάνω ξεφτέρι!
100€ την ώρα,money well spend!!!Ξεφτερι σε τι?
Να λέει 'εξυπνάδες' και να τρολλάρει?Στάλθηκε από το GT-I9195 μου
-
Adensa πληττεις εεε;
-
για βολβο, ρενω παρε τον αντιπροσωπο στη Χαλκιδα και θα δεις ότι θα σου δωσει πολλη καλή τιμή. εχει και αλλες αντιπροσωπίες. Παραλαβη απο Αθηνα. Ετσι εκανα και πετυχα την καλυτερη τιμη σε bmw
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Αυτά που σίγουρα μπορείς τώρα να διαπραγματευτεις είναι σε δώρα σε είδος. Μπορείς στο τζάμπα να το φορτώσεις με διάφορα αξεσουάρ.
Στάλθηκε από το GT-I9195 μου
Εδώ ο άλλος μου ζήτησε 300 ευρώ για να μου βάλει συναγερμό... Τίποτα δε μου χαρίζουν, αν και σε αυτά δεν έχω επιμείνει να ζητήσω κάτι είναι η αλήθεια. ΘΑ προσπαθησω την επόμενη φορά.
για βολβο, ρενω παρε τον αντιπροσωπο στη Χαλκιδα και θα δεις ότι θα σου δωσει πολλη καλή τιμή. εχει και αλλες αντιπροσωπίες. Παραλαβη απο Αθηνα. Ετσι εκανα και πετυχα την καλυτερη τιμη σε bmw
Για bmw έχω σχεδόν καταλήξει, άρα θα κάνω μια προσπάθεια και με τον Χαλκιδαίο. Ποιά πήρες;
-
Αν το θέμα είναι αληθινό και όχι 'παραμύθι', για ποια πόλη μιλάμε;;
Στην Αθήνα υπάρχουν πολλές εμπορίες, οπότε μπορεί να γίνει κάποιας μορφής έρευνα.
Από εκεί και πέρα οι εταιρίες που αναφέρθηκαν είναι γνωστό ότι 'κάνουν τις δύσκολες'.
Ωστόσο όλοι προσφέρουν κάποιο 'δώρο'.
Στην χειρότερη πατάκια. Θεωρώ δεδομένο και τον συναγερμό ως δώρο. -
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Αν το θέμα είναι αληθινό και όχι 'παραμύθι', για ποια πόλη μιλάμε;;Στην Αθήνα υπάρχουν πολλές εμπορίες, οπότε μπορεί να γίνει κάποιας μορφής έρευνα.
Από εκεί και πέρα οι εταιρίες που αναφέρθηκαν είναι γνωστό ότι 'κάνουν τις δύσκολες'.
Στην χειρότερη πατάκια. Θεωρώ δεδομένο και τον συναγερμό ως δώρο.Αθήνα, και όχι δεν είναι παραμύθι.
Όπου έχω πάει, ότι τιμή μου έχουν δώσει αρχική, δεν την αλλάζουν.
Και εγώ έτσι θεωρούσα για το συναγερμό, αλλά δεν...
Σε έναν του λέω, κόψε τα ψιλά και το κλείσαμε. Η απάντηση του, δε μπορώ να κόψω άλλο. -
Το καλυτερη τιμη εχει να κανει με ποσα διαθετεις και για πιο μοντελο. Συνηθως οταν μιλαμε για αυτοκινητα που ακουμπανε και ξεπερνανε τα 35-40.000ε οι εμποροι κοβουν καποιες φορες 500ε αλλες 1000ε αλλες ακομα και 2000ε (ξερω απο πειρα με Opel και με Seat που εχω αγορασει τετοια αυτοκινητα). Βεβαια αν δεν μας πεις ποια αυτοκινητα κοιτας τι να σου πουμε? Παντως αν κοιτας αυτοκινητα των 15-20.000ε μην περιμενεις πολλα.
-
εγω πήρα bmw F30 316i απο Χαλκιδα, παραλαβη μου την εφερε με το νταλικάκι σπίτι μου. Επιδειξη επίσης σπίτι μου
-
Ο χρήστης Salvation81 έγραψε:
Το καλυτερη τιμη εχει να κανει με ποσα διαθετεις και για πιο μοντελο. Συνηθως οταν μιλαμε για αυτοκινητα που ακουμπανε και ξεπερνανε τα 35-40.000ε οι εμποροι κοβουν καποιες φορες 500ε αλλες 1000ε αλλες ακομα και 2000ε (ξερω απο πειρα με Opel και με Seat που εχω αγορασει τετοια αυτοκινητα). Βεβαια αν δεν μας πεις ποια αυτοκινητα κοιτας τι να σου πουμε? Παντως αν κοιτας αυτοκινητα των 15-20.000ε μην περιμενεις πολλα.bmw 116d urban στα 25500
εγω πήρα bmw F30 316i απο Χαλκιδα, παραλαβη μου την εφερε με το νταλικάκι σπίτι μου. Επιδειξη επίσης σπίτι μου
Ωραίος! Την είδα και γω την 316i. Μου την αφήνει στα 26500.
-
επίσης όλες τις συνεννοήσεις παντου τις εκανα απο τηλεφωνου. Οταν συμφώνησα εστειλα την προκαταβολή με winbank.
-
Ο χρήστης den_exo_idea έγραψε:
Αν το θέμα είναι αληθινό και όχι 'παραμύθι', για ποια πόλη μιλάμε;;
Στην Αθήνα υπάρχουν πολλές εμπορίες, οπότε μπορεί να γίνει κάποιας μορφής έρευνα.
Στην χειρότερη πατάκια. Θεωρώ δεδομένο και τον συναγερμό ως δώρο.Αθήνα, και όχι δεν είναι παραμύθι.
Όπου έχω πάει, ότι τιμή μου έχουν δώσει αρχική, δεν την αλλάζουν.
Και εγώ έτσι θεωρούσα για το συναγερμό, αλλά δεν...
Σε έναν του λέω, κόψε τα ψιλά και το κλείσαμε. Η απάντηση του, δε μπορώ να κόψω άλλο.Δεν ξέρω τι θεωρείς 'αρχική τιμή'.
Ωστόσο θα πω ότι την βδομάδα που μας πέρασε πήγα σε δύο εμπορίες. (SUZUKI-FIAT).Στην Suzuki η αρχική τιμή του αυτοκινήτου ήταν 17750euro. Με την προσφορά που τρέχει EASY BONUS κατέβηκε η τιμή στα 16250euro και με την 'απόσυρση' η τιμή έπεσε στα 15290euro. Στην αρχή νόμιζα ότι η τιμή δεν είχε την απόσυρση αλλά τελικά στην προσφορά την βάζουν. Χωρίς να πω τίποτα, δώρο το συναγερμό, πατάκια και μία έκπτωση αν επιλέξω κάποια αξεσουάρ.
Στην FIAT από 14150euro, κάνουν έκπτωση 1400euro που πιθανά να περιλαμβάνει και την 'απόσυρση'. Στην FIAT ήταν ποιο 'απόλυτοι' και δεν είδα διάθεση για κάποιο δώρο. Μάλλον το αντίθετο. Έχουν το τρόπο να χρεώνουν τα πάντα.
Ωστόσο θεωρώ δεδομένο ότι ο συναγερμός θα είναι δώρο.
Στην ίδια εμπορία στεγάζεται και η ALFA ROMEO οπότε υποθέτω ότι οι ίδιοι πωλητές θα ακολουθούν την ίδια φιλοσοφία στις πωλήσεις.Οπότε μήπως η αρχική τιμή που λες, έχει μέσα και τις εκπτώσεις/προγράμματα που τρέχουν;
Και κλείνω λέγοντας ότι είναι γεγονός ότι κάποια δίκτυα συγκεκριμένων κατασκευαστών έχουν περίεργη νοοτροπία.
-
Οταν μιλαμε για bmw 116 diesel το καινουριο μοντελο με κανενα εξτρα πακετακι, σαν τα κλασσικα sport, urban και τετοια, θεωρω πως ηδη σου εχουν κατεβασει την τιμη. Το λιγοτερο 1500 με αποσυρση. Τωρα αν εσυ θες παραπανω, αυτο ειναι αλλο θεμα.
Να σου πω πως κι εγω ημουν ετοιμος να αγορασω το c3 και μετα απο προσφορες και λοιπα, μου χρεωνε parktronic και συναγερμο και υποβραχιονιο. Οταν φτασαμε στα 15.100 του ειπα οκ, κανε μου δωρο τα 2 απο τα τρια και το παιρνω τωρα. Μου εκοψε 100 ευρω...... κι ευτυχως για μενα που περιμενα 3 μηνες και εκλεισα το corsa diesel automato σε πιο πλουσια εκδοση 700 ευρω παραπανω!!!!
Παζάρι στην αγορά καινούριου οχήματος