-
Ο χρήστης axel12p έγραψε:
Εξαιρετικό το Civic, φοβερός κινητήρας, αξιοπιστία, καλοί χώροι και πολύ πρακτικό εσωτερικό, αλλά ήθελε να οδηγείς ξάπλα για να μην βλέπεις την αρχή της οροφής μπροστά σου.
Το CMax το είχαμε απορρίψει μόλις είδαμε το ογκώδες εσωτερικό του, αλλά οδήγησα το ανανεωμένο Focus και μου φάνηκε αρκετά καλύτερο εσωτερικά, ειδικά στις πλούσιες εκδόσεις στις οποίες το φέρνει η αντιπροσωπεία. Η 8άρα οθόνη αφής εξαιρετική! Πιστεύω πως το ανανεωμένο CMax που έρχεται αυτές τις ημέρες, αξίζει να είναι στις επιλογές αυτής της κατηγορίας. Ο 1000 βενζίνη φοβερός κινητήρας, ο 1.5 diesel αρκετά δυνατός, αλλά θορυβώδης.
Φιλε axel12p, με το αλεξηλιο στην μουρη ημουν στο civic! και πισω σκυφτος. Κριμα, γιατι ηταν μακραν ο καλυτερος diesel κινητηρας που ειχα οδηγησει.
Το cmax, εκτος απο το ογκωδες εσωτερικο και εξωτερικο, φοβηθηκα λιγακι τον 1000αρι βενζινη, λογω βαρους του αυτοκινητου, ενω ο 1.6 diesel δεν ηταν και ο πλεον συγχρονος. Ο 1.5 καλυτερος πλεον.
Ευχαριστω παιδια για τις ιδέες συμβουλες! Το Civic δυστυχως δεν χωράω να καθίσω πίσω . Το cmax το ειδα και μαλιστα το οδηγησα αλλά τοσο εγω όσο και η συζυυγος το απορρίψαμε λόγω εμφάνισης! Το subaru δεν το εχω δει. Με βαση αυτα που έχω κοιταξει και εχω διαβάσει έχω καταλήξει από αποψη ομορφιαςκαι χωρων σε qq/scross/mokka/vitara. Απο άποψης τιμής έρχονται μάλλον τούμπα οι επιλογές
Ριξε και μια ματια σε αυτο: http://www.seat.gr/leon-xperience.php
Τωρα στη θεση σου, με τα παραπανω, θα κοιτουσα μονο QQ και Scross.
Μοκκα και vitara, ειναι οριακα μικρα για οικογενειακα, με γνωμονα παντα οτι θα τα κρατησεις πολυ καιρο.
Τελος το καινουριο cmax ειναι αρκετα ομορφοτερο. -
Ο χρήστης stellar έγραψε:
Μοκκα και vitara, ειναι οριακα μικρα για οικογενειακα, με γνωμονα παντα οτι θα τα κρατησεις πολυ καιρο.
Τελος το καινουριο cmax ειναι αρκετα ομορφοτερο.Συμφωνω μαζί σου απόλυτα γιαυτό κοιταζω πρωτα qq και scross και μπερδεύομαι...
υγ. Το subaru σε diesel βγαινει μόνο 2.0?????
-
Ναι,cac.Και το XV και το Forester και το Outback δε βγαίνουν κάτω από 2 λίτρα στις diesel εκδόσεις τους.Μόνο το XV βγαίνει στα 1600 και αυτό σε βενζίνη.
-
Ο χρήστης cac έγραψε:
Συμφωνω μαζί σου απόλυτα γιαυτό κοιταζω πρωτα qq και scross και μπερδεύομαι...
Τα εχεις οδηγησει και τα δυο;
-
μονο το qq
-
Ο χρήστης stellar έγραψε:
Εξαιρετικό το Civic, φοβερός κινητήρας, αξιοπιστία, καλοί χώροι και πολύ πρακτικό εσωτερικό, αλλά ήθελε να οδηγείς ξάπλα για να μην βλέπεις την αρχή της οροφής μπροστά σου.
Το CMax το είχαμε απορρίψει μόλις είδαμε το ογκώδες εσωτερικό του, αλλά οδήγησα το ανανεωμένο Focus και μου φάνηκε αρκετά καλύτερο εσωτερικά, ειδικά στις πλούσιες εκδόσεις στις οποίες το φέρνει η αντιπροσωπεία. Η 8άρα οθόνη αφής εξαιρετική! Πιστεύω πως το ανανεωμένο CMax που έρχεται αυτές τις ημέρες, αξίζει να είναι στις επιλογές αυτής της κατηγορίας. Ο 1000 βενζίνη φοβερός κινητήρας, ο 1.5 diesel αρκετά δυνατός, αλλά θορυβώδης.
Φιλε axel12p, με το αλεξηλιο στην μουρη ημουν στο civic! και πισω σκυφτος. Κριμα, γιατι ηταν μακραν ο καλυτερος diesel κινητηρας που ειχα οδηγησει.
Το cmax, εκτος απο το ογκωδες εσωτερικο και εξωτερικο, φοβηθηκα λιγακι τον 1000αρι βενζινη, λογω βαρους του αυτοκινητου, ενω ο 1.6 diesel δεν ηταν και ο πλεον συγχρονος. Ο 1.5 καλυτερος πλεον.
Το γέλιο ήταν όταν κατέβασα για πλάκα το αλεξήλιο στο Civic, όπου πλέον δεν έβλεπα καθόλου δρόμο
Η αιτία είναι το ρεζερβουάρ κάτω από τα εμπρός καθίσματα, σε συνδυασμό με την σπόρ γραμμή της οροφής.Το CMax ήταν πράγματι χάλια αισθητικά, νομίζω όμως πως το νέο είναι σχετικά βελτιωμένο. Το ανανεωμένο Focus είναι πάρα πολύ καλά εξοπλισμένο πλέον και υποθέτω ότι το ίδιο επίπεδο εξοπλισμού θα έχει και το CMax. Το σκέφτηκα και εγώ για τον κινητήρα του ενός λίτρου, υπάρχει όμως πλέον και κινητήρας 1.5 με 150 άλογα.
-
Ο χρήστης cac έγραψε:
Τελος το καινουριο cmax ειναι αρκετα ομορφοτερο.Συμφωνω μαζί σου απόλυτα γιαυτό κοιταζω πρωτα qq και scross και μπερδεύομαι...
αν ισχύσουν όσα λένε για τη φορολογία, πρέπει να πάψει να μας απασχολούν τα κυβικά, αλλά το πόσο κοστίζει το αμάξι και πόσο ρυπαίνει...Συνεπώς, τα 2λιτρα δε θα είναι απαγορευμένο φρούτο πια...
-
Ο χρήστης The_Emperor έγραψε:
αν ισχύσουν όσα λένε για τη φορολογία, πρέπει να πάψει να μας απασχολούν τα κυβικά, αλλά το πόσο κοστίζει το αμάξι και πόσο ρυπαίνει...Συνεπώς, τα 2λιτρα δε θα είναι απαγορευμένο φρούτο πια...
Και ποιος ξέρει τι θα ισχύσει και τι οχι; πάντως από τα λίγα που έχω καταλάβει αν ισχύσουν τα όσα λες δύσκολο να βρεθεί 2λιτρο που να ρυπαινει λιγότερο από το 1.6 και να κοστίζει και κάτω από 25Κ....
-
Μ αρεσει που κάποιοι έχετε αρχισει να τσιμπάτε παλι με την αλλαγη της φορολογίας ταχα στα ΙΧ! Ρε παιδιά αν μια ικανή ομαδα αγοραστών πάρει παλι κυβικά παλι θα τα φορολογήσουν! Οπου παει η τάση εκει κτυπουν! Θελουν παντα να παίρνουν σταθερα και να μην χάνουν εσοδα.
-
έχουμε φτάσει στο σημείο να είμαστε παράλογοι εμείς που θέλουμε αμάξια με τα σωστά κυβικά και όχι με κινητήρες που κανονικά θα έπρεπε να μπαίνουν σε μικρότερα αμαξώματα...και να είναι λογικοί αυτοί που έχουν μετατρέψει σε 'έγκλημα' το να έχεις 2λιτρο αμάξι...
-
Φιλε cac επομενη σου κινηση θα πρεπει να ειναι ενα test drive στο suzuki s-cross.
-
Ο χρήστης makwolf έγραψε:
Φιλε cac επομενη σου κινηση θα πρεπει να ειναι ενα test drive στο suzuki s-cross.φιλε cac , εαν πας Suzuki, ριξε και μια ματια και στο vitara, εαν η οικογενεια σου εχει εως 2 παιδια θα εισαι μια χαρα απο χωρους ..
-
Λοιπόν σήμερα το πρωϊ συνάντησα ένα vitara σε ένα χρώμα μπεζ. Συγνώμη αλλά δεν μου άρεσε καθόλου. Νομίζω πως πιο ευγενικά δεν μπορώ να το πω.
-
Ο χρήστης SPI_duster έγραψε:
Λοιπόν σήμερα το πρωϊ συνάντησα ένα vitara σε ένα χρώμα μπεζ. Συγνώμη αλλά δεν μου άρεσε καθόλου. Νομίζω πως πιο ευγενικά δεν μπορώ να το πω.σε διχρωμία το είδα κι εγώ χθες το μεσημέρι...couldn' t agree more...
-
Λόγω διχρωμίας δεν σας άρεσε η γενικα;
-
Φίλε μου παρόλο που με τον EMPEROR έχουμε σαφέστατες διαφορές σε διάφορα θέματα, εντούτοις του αναγνωρίζω το γούστο του ως προς την εμφάνιση των αυτοκινήτων που κοιτά. Οσον αφορά όμως εμένα θα πρέπει να προσπαθήσω πολύ για να το δω όμορφο. Αλλά στο χρώμα που το είδα το αποτέλεσμα ήταν αποκαρδιωτικό. Ισως αν ήταν λίγο λερωμένο να ήταν καλύτερα...
-
Φίλε μου παρόλο που με τον EMPEROR έχουμε σαφέστατες διαφορές σε διάφορα θέματα, εντούτοις του αναγνωρίζω το γούστο του ως προς την εμφάνιση των αυτοκινήτων που κοιτά. Οσον αφορά όμως εμένα θα πρέπει να προσπαθήσω πολύ για να το δω όμορφο. Αλλά στο χρώμα που το είδα το αποτέλεσμα ήταν αποκαρδιωτικό. Ισως αν ήταν λίγο λερωμένο να ήταν καλύτερα...σε αυτο το χρώμα δεν μου αρέσει ουτε εμενα,
σε μαυρο όμως μου αρέσει αρκετα -
τα γουστα ειναι σχετικα το duster δεν μου αρεσει εμφανισιακα ουτε το qq, το γκρι vitara δεν μου αρεσει , μου αρεσει ομως τρελα το μαυρο !
-
Άλλο ωραίο πάλι θέμα. Σε μια χώρα με 9-10 μήνες ηλιοφάνεια και καλοκαίρια με μέση θερμοκρασία 35 βαθμούς κάποιοι παίρνουν μαύρο το αυτοκίνητο γιατί του πάει...
-
Άλλο ωραίο πάλι θέμα. Σε μια χώρα με 9-10 μήνες ηλιοφάνεια και καλοκαίρια με μέση θερμοκρασία 35 βαθμούς κάποιοι παίρνουν μαύρο το αυτοκίνητο γιατί του πάει...θα προτιμουσα το κοκκινο της Ferrari αλλα δεν μου φτανουν το λεφτα καρδια μου!
Αλλα απορω γιατι δεν κυκλοφορουν μονο τα ασπρα στην Ελλαδα και εχει και αλλα χρωματα.
Επιλογη οικογεινειακού crossover-suv