-
προσωπικά το ΚΙΑ μ'αρεσει πιο πολύ μέσα και πίσω, όχι οτι και η μούρη του με χαλάει.. οπότε μεταξύ των 2 κορεατών, ΚΙΑ με χίλια...
-
Ο χρήστης kostasSC έγραψε:
προσωπικά το ΚΙΑ μ'αρεσει πιο πολύ μέσα και πίσω, όχι οτι και η μούρη του με χαλάει.. οπότε μεταξύ των 2 κορεατών, ΚΙΑ με χίλια...και για μένα έτσι είναι εκτός από τη μούρη νομίζω ότι εδώ τα πάει καλά το Tucson
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Ταξίδι αστραπή Ηγουμενίτσα και το αυτοκίνητο πλεον στα 18000. (προσωπικό ρεκορ για 10 μήνες χρήσης, εκδρομικού μόνο αυτοκινήτου)
Λόγω καλύτερων δρόμων και επιδείνωσης της κρίσης των σαράντα (βάρυνε το πόδι) η κατανάλωση έχει φτάσει 5,5 lt/100km. Εξακολουθει πάντως για Αθήνα Ηγουμενίτσα να κοστίζουν περισσότερο τα διόδια από τα καύσιμα.
Ετοιμαζόμαστε για service (20.000).
-
Περι λαδιών κουβέντα
Το συστημα του Honda service σου βγάζει ένδειξη ανάλογα με τις συνθήκες. Στην δική μου περίπτωση έβγαλε στα 20.000.
Όμως λόγω επιστημονικής και επαγγελματικής ενασχόλησης παρατηρούσα τα λάδια από πιο κοντά μετά τα 15.000
Μεταξύ 15.000-18.000 ,ήθελε συμπληρωση 500ml γεγονός μάλλον αναμενόμενο καθώς αποδεικνύεται από πολλές εργαστηριακές αναλύσεις οτι εκείνο το όριο και μετά τα λάδια εμφανίζουν μεγαλύτερη τάση αφομοιώσης (χημική αποσύνθεση - chemical degradation ).
Yπόψιν μιλάμε για ιδανικές συνθήκες για τον χρόνο ζωής των λαδιών (η πλειονότητα των ταξιδιών είναι περισσότερο από 400 χλμ και σε ζεστή χώρα όπως η Ελλάδα.)
-
Εμείς πρέπει να βρεθούμε κάποια στιγμή!!
Περνάς κ από Γιάννενα καμιά φορά;; -
Ο χρήστης The_Emperor έγραψε:
Εμείς πρέπει να βρεθούμε κάποια στιγμή!!
Περνάς κ από Γιάννενα καμιά φορά;;Πολύ συχνά .
Αυτό το ΣΚ ήταν ιδανικό για καφε στα Σύβοτα. -
Την επόμενη φορά στειλε μνμ να βρεθούμε!
-
Προσφατα, οδήγησα για 500χλμ, το HR V-diesel φίλου(Αθήνα-Καβάλα- και επιστροφή). Λοιπόν ο κινητηρας και το στήσημο ειναι εξαιρετικά. Δεν εχω οδηγήσει diesel παρόμοιου κυβισμου, τοσο καλο- αθόρυβο, πραγματικά δυνατο και οικονομικό.
Το δικό μας cr v, 160hp, εχει σταθεροποιησει την κατανάλωση στα 6,3λτ/100.Προβλήματα κανένα.Μαλον να ειχε αυτόματο κιβώτιο.
Εχει πλάκα που μαζί με τον Γιώργο, ειμαστε οι μόνοι χοντάκιδες στο forum. Μπορει εαν γίνει ποτε συνάντηση ανάλογη των bmw x1 και ford kuga, να γίνει σε θαλαμο ανσασερ -
Ο χρήστης nam έγραψε:
Εχει πλάκα που μαζί με τον Γιώργο, ειμαστε οι μόνοι χοντάκιδες στο forum. Μπορει εαν γίνει ποτε συνάντηση ανάλογη των bmw x1 και ford kuga, να γίνει σε θαλαμο ανσασερ
Για να είμαστε ακριβείς, μόνο οι Χ-men κάνουμε συναντησεις (και εκδρομές) - οι Kugaραίοι δεν έχουν βρεθεί ακόμα
-
#nam
Και για εμένα το μόνο πράγμα που μετανιώσα είναι οτι δεν πήρα το αυτόματο. Πηγα και ήρθα Παρνασσό με ένα 9αρι και ήταν απόλαυση.
Χαλαρά κάνουμε συνάντηση υπάρχει o geiasou και θα έρθουν και ενισχύσεις από τους Kuga και 3008
-
Ο χρήστης george1977 έγραψε:
#namΚαι για εμένα το μόνο πράγμα που μετανιώσα είναι οτι δεν πήρα το αυτόματο. Πηγα και ήρθα Παρνασσό με ένα 9αρι και ήταν απόλαυση.
Χαλαρά κάνουμε συνάντηση υπάρχει o geiasou και θα έρθουν και ενισχύσεις από τους Kuga και 3008
Αντιπερισπασμό στους x-men Γιώργο ; [emoji14]
-
Πάντως έχει πουλήσει το μοντέλο! Βλέπω αρκετά στον δρόμο! Απλά δεν μπαίνουν στο φόρουμ...
-
Ο χρήστης iceman7 έγραψε:
#nam
Και για εμένα το μόνο πράγμα που μετανιώσα είναι οτι δεν πήρα το αυτόματο. Πηγα και ήρθα Παρνασσό με ένα 9αρι και ήταν απόλαυση.
Κάτω η χούντα της X1
Ζήτω το Kuga
Ζήτω το 3008
Ζήτω το ηρωικό CRV (άντε να πουλήσει το στοκ ο Σ μπας και δούμε το καινούργιο μοντέλο). -
#nam
Κάτω η χούντα της X1
Ζήτω το Kuga
Ζήτω το 3008
Ζήτω το ηρωικό CRV (άντε να πουλήσει το στοκ ο Σ μπας και δούμε το καινούργιο μοντέλο). -
Πρώτο service στο Honda σχεδόν στα 19.000 (ρεκορ για αυτοκίνητο που δεν έχει κλείσει χρόνο ακόμη).
Λάδια φίλτρα δωρεαν . Κόστος εργατικών κάτι παραπάνω από 50 ευρω.
Η σύγκριση των τωρινών λαδιών με αυτά που βγάλανε τα 19.000 είναι καταπέλτης. (τελειώς διαφορετικό ιξώδες, ακόμη και το χρώμα εντελώς αλλαγμένο -θα είχε ενδιαφέρον να τα πέρναγα από φασματογράφο μάζας).
Τεινω να πιστέψω οτι πιο ασφαλές όριο για λάδια (ακόμη και τα long life) είναι τα 15.000 χλμ.
-
Στα 5 χρονια δωρεάν Σερβις δεν ειναι κ η εργασία μεσα;
-
Στην προσφορά που υπήρχε όταν αγόρασα ΄ήταν πέντε χρόνια όλα τα ανταλλακτικά και τα αναλώσιμα.
Η γενική εντύπωση είναι ο Σ. είναι χρόνια πίσω από την toyota σε τυποποίηση. Ένω η honda έχει απόλυτα τεκμηριωμένη την τακτική συντήρηση ο Σ κάνει τα παρακάτω λάθη
α)Δεν σου παραλαμβάνει το αυτοκίνητο τεχνικός σύμβουλος
β)Δεν σoυ παραδίδει έντυπο με τα αποτελεσμάτα των ελέγχων
γ)Δεν στο παραδίδει τεχνικός σύμβουλος το αυτοκίνητοΑυτονόητα όλα τα παραπάνω στην toyota και σε οποιαδήποτε σοβαρή εταιρεία. Και το λυπηρό είναι οτι ο κατασκευαστής σου δίνει αρκετό υλικό για να είσαι τυποποιημένος.
-
Στην ΒΕΛΜΑΡ,που εγινε στο service, εγινε το α,β,γ.Απλα δεν μου αρέσει το πλήθος των volvo, opel,seat και saab και η εικόνα των τεχνικών να ασχολουνται με ολο τον συμφερτο , με το μεγαλύτερο ποσοστο των αυτοκινήτων,να εχει προβλήματα.
-
Ο χρήστης nam έγραψε:
Στην ΒΕΛΜΑΡ,που εγινε στο service, εγινε το α,β,γ.Απλα δεν μου αρέσει το πλήθος των volvo, opel,seat και saab και η εικόνα των τεχνικών να ασχολουνται με ολο τον συμφερτο , με το μεγαλύτερο ποσοστο των αυτοκινήτων,να εχει προβλήματα.Σκέψου εικόνα με πληθώρα volvo , χαζευα τα αγαπημένα μου Xc60& xc90, η οποια είναι θεωρητικά premium μάρκα χωρίς το α, β, γ.
Επί της ουσίας σωστό το service και η παρατήρηση που έκανα για την συναρμογη του καλυμματος του radar του ctba , οδήγησε στην αντικατασταση του καλυμματος.
-
Στην ΒΕΛΜΑΡ,που εγινε στο service, εγινε το α,β,γ.Απλα δεν μου αρέσει το πλήθος των volvo, opel,seat και saab και η εικόνα των τεχνικών να ασχολουνται με ολο τον συμφερτο , με το μεγαλύτερο ποσοστο των αυτοκινήτων,να εχει προβλήματα.
Σκέψου εικόνα με πληθώρα volvo , χαζευα τα αγαπημένα μου Xc60& xc90, η οποια είναι θεωρητικά premium μάρκα χωρίς το α, β, γ.
Επί της ουσίας σωστό το service και η παρατήρηση που έκανα για την συναρμογη του καλυμματος του radar του ctba , οδήγησε στην αντικατασταση του καλυμματος.
να σε ρωτήσω κάτι ;για το crv έχεις χώρο parking ;
Sent from my iPhone using Tapatalk
Honda CR-V 2015