-
Αυτο ειναι το γκαραζ σου;
Ουαου
-
Αυτο ειναι το γκαραζ σου;
Ουαου
Γιατί; το δικό σου είναι άλλο χρώμα;
-
Έχει τσιμέντο κάτω, αυτό το γυαλιστερό που είναι σε κομμάτια και από πάνω μια λάμπα φθορίου, και πολύ στενο., καμία σχεση μπροστά σε αυτό.
Αυτό σαν έκθεση είναι
-
Έχει τσιμέντο κάτω, αυτό το γυαλιστερό που είναι σε κομμάτια και από πάνω μια λάμπα φθορίου, και πολύ στενο., καμία σχεση μπροστά σε αυτό.
Αυτό σαν έκθεση είναι
Χαχα! εγώ μένω σε 3 πόλεις να φανταστείς μέσα στο χρόνο, και σε ένα ανοιχτό που έχω στο πατρικό είναι το αυτοκίνητο και 10 πόντους έξω, και εφαπτόμενο με το δρόμο!
Αθήνα πάλι ανοιχτό, με μουριά, πεύκα (ρετσίνια), πουλιά, γατιά, ότι να' ναι,από πάνω!
Στην άλλη πόλη, κάτω από καμιά ελιά αν είμαι τυχερός! Δεν βρίσκω καν να νοικιάσω!
-
Λοιπόν κανε ότι κάνω, άσχετα αν το βάζω μέσα σε κλειστό χώρο.
Κερί στην οροφή και στο καπό κάθε μήνα.
Δεν θα παθει τίποτα, άσε που κανεις γυμανστικη και χουφτωνεις
-
Λοιπόν κανε ότι κάνω, άσχετα αν το βάζω μέσα σε κλειστό χώρο.
Κερί στην οροφή και στο καπό κάθε μήνα.
Δεν θα παθει τίποτα, άσε που κανεις γυμανστικη και χουφτωνεις
χαχα! ποιο προιόν χρησιμοποιείς; βάζω κουκούλες όποτε το θυμάμαι, αλλά γδέρνουν..
-
Αυτο καθε εξάμηνο, μιλάμε κάνεις μπρατσα οχι αστεια. Αν το αφήσεις 25 λεπτά μετά χάνεις κιλά για να κάνεις όλο το αμάξι με το χέρι.
https://www.soft99.co.jp/en/products/detail/00192/
Ψηλοακριβουτσικο Αλλά όχι πολύ
Και Μετά το συvτηρω Κάθε μηνα με spray
https://www.autogeek.net/meguiars-spray-wax.html
Το αυτοκίνητο είναι απίστευτο, τυφλα να έχουν τα κεραμικά.
Γυαλίζει σαν σιρόπι και οταν ακουμπάς είναι σατέν, επίσης ότι πέφτει πάνω δεν χαλά το χρώμα.
Το εχω βαλει και σε παλιά psa και τα εχει κανει σαν βιτρινας. Μάλιστα τα χρώματα που έχουν χάσει λίγο την αίγλη τους και έχουν ανοίξει την απόχρωση λογω ηλίου, τα ξανακάνει σαν να βάφτηκαν ξανά....πλούσιο γυαλιστερό χρώμα.
Όταν το πλένεις κάνει αυτό το φαίνομαι με τις σταγόνες και την νανοτεχνολογία. Γλυστρα το νερό αμέσως και χάνεται.
Προσοχή όμως....Πότε βούρτσα ή σκούπες.....Μόνο χέρι και σφουγγάρι καθαρισμα
Υ.γ αν θες φθηνό ακόμα και το υγρό κερί απο τα jumbo βοηθα. 2 ευρω κανει. Δεν δινει μεγαλη γυαλλαδα, αλλα επαναφερει το χρωμα.
Εσύ όμως έχεις νέο αυτοκίνητο άρα πάρα τα καλύτερα.
-
Αυτο καθε εξάμηνο, μιλάμε κάνεις μπρατσα οχι αστεια. Αν το αφήσεις 25 λεπτά μετά χάνεις κιλά για να κάνεις όλο το αμάξι με το χέρι.
https://www.soft99.co.jp/en/products/detail/00192/
Ψηλοακριβουτσικο Αλλά όχι πολύ
Και Μετά το συvτηρω Κάθε μηνα με spray
https://www.autogeek.net/meguiars-spray-wax.html
Το αυτοκίνητο είναι απίστευτο, τυφλα να έχουν τα κεραμικά.
Γυαλίζει σαν σιρόπι και οταν ακουμπάς είναι σατέν, επίσης ότι πέφτει πάνω δεν χαλά το χρώμα.
Το εχω βαλει και σε παλιά psa και τα εχει κανει σαν βιτρινας. Μάλιστα τα χρώματα που έχουν χάσει λίγο την αίγλη τους και έχουν ανοίξει την απόχρωση λογω ηλίου, τα ξανακάνει σαν να βάφτηκαν ξανά....πλούσιο γυαλιστερό χρώμα.
Όταν το πλένεις κάνει αυτό το φαίνομαι με τις σταγόνες και την νανοτεχνολογία. Γλυστρα το νερό αμέσως και χάνεται.
Προσοχή όμως....Πότε βούρτσα ή σκούπες.....Μόνο χέρι και σφουγγάρι καθαρισμα
Υ.γ αν θες φθηνό ακόμα και το υγρό κερί απο τα jumbo βοηθα. 2 ευρω κανει. Δεν δινει μεγαλη γυαλλαδα, αλλα επαναφερει το χρωμα.
Εσύ όμως έχεις νέο αυτοκίνητο άρα πάρα τα καλύτερα.
Ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες, δεν το έχω γενικά με detailing και τέτοια, αλλά τρώει ταλαιπώρια αρκετή, κάτι πρέπει να του πάρω να με συμπαθήσει!
-
Έχουμε ίδιο χρώμα.
Ασπρο και ξερο ψωμι..
-
george1977 wrote:
Έχουμε ίδιο χρώμα.
https://ibb.co/dLxpg2LΑσπρο και ξερο ψωμι..
Η αλήθεια είναι ότι και οι δύο σας (κι εγώ μαζί σας) έχετε την ίδια απουσία χρώματος!
-
Το άσπρο είναι όλα τα χρώματα μαζί, όχι απουσία
-
Έτσι είναι, αν έτσι νομίζετε!
Από την άλλη υπάρχει η αντιδιαστολή του έγχρωμου με το ασπρόμαυρο...
-
Παιδες καλημερα. Στην μικρη οθονη πανω απο το infotainment στις υπενθυμισεις καθιερωμενης συντηρησης, εκτος απο την 'λαδιερα' που βγαζει στο Α, βγαζει στο Β εναν κυκλο με ενα P μεσα και απο μια ημικυκλικη γραμμουλα απο δεξια και αριστερα. Ειναι μια υπενθυμιση για τα φρενα φανταζομαι, αλλα τι, υγρα φρενων αλλαγη? Να σας θυμισω οτι το αμαξι κλεινει δυο χρονια. Ευχαριστω.
-
Εαν κλείνει 2 χρόνια, είναι η υπνεθύμιση για την αλλαγή στα υγρά φρένων. Κάθε 2 χρόνια χρειάζεται.
-
Σε ευχαριστω πολυ.
-
Παιδια καλημερα και καλη χρονια. Προσπαθω να κανω reset πατωντας στο ταμπλω μπροστα απο το τιμονι default settings αλλα μου εμφανιζει 'failed'. Τι τρεχει, καμμια ιδεα? Ευχαριατω.
-
..παντως, το AWD μου με τα 160HP καθε αλλο παρα εχει μεση καταναλωση 5,3λιτ/100 οπως δειχνει. Παρ' ολο που οδηγω οικονομικα, με ενα ρεζερβουαρ βγαζω ΠΑΝΤΑ λιγοτερα απο 1000χλμ, (900-950χλμ) που σημαινει καταναλωση πανω απο 6λιτ/100κλμ..
-
Ούτε το πρώτο ούτε το τελευταίο αυτοκίνητο θα είναι με 'αισιόδοξο' υπολογιστή ταξιδίου όσον αφορά τις καταναλώσεις... Γι' αυτό πάντα μετράμε την πραγματική κατανάλωση από φουλάρισμα σε φουλάρισμα.
-
Σωστα. Aν και δεν ειχα αλλο αμαξι που να δειχνει καταναλωση. Σιγουρα παντως αν σκεφτουμε και λογικα, τα 5,3λιτ/100 ειναι δυσαναλογα λιγα για ενα suv των 1620 κιλων και 160HP..
-
Καλημέρα για να βγάζει 900+ χμλ σημαίνει ότι το αυτοκίνητο δεν το πατάτε πάνω από 100, το δικό μου πάνω από 750 δεν έχει βγάλει ποτέ, που κάποιες φορές όντως το έχω οδηγήσει πολύ συντηρητικά στην εθνική, λέτε να μην έχει στρώσει ακόμα? 35000 χλμ περίπου.
Honda CR-V 2015