-
Χμμμ, ειναι γεγονος οτι το αμαξι 'βρονταει' ακομα και με τα μαμα ελαστικα στις 17αρες ζαντες, ομως πολυ φοβαμαι οτι θα το τολμησω, ισως να το σκεφτω για 18αρες και οχι για 19αρες. Οι μαμα ζαντες μου φαινονται παρωχημενης εμφανισης πλεον..
-
Παιδια καλημερα. Η ενδειξη 'check tyre pressure' εμφανιζεται και οταν η πιεση των ελαστικων ανεβει πιο πανω απο την κανονικη? Μου συνεβη δυο φορες τελευταια μετα απο ταξιδι και τα λαστιχα δεν ειχαν διαρροη.
-
Καλησπέρα δεν μετράει την πίεση των ελαστικών από ότι ξέρω, αλλά καταλαβαίνει την διαφορά όταν η γωνιακή ταχύτητα των τροχων είναι διαφορετικες. Οπότε 1 λάστιχο που είναι πιο ξεφουσκωτο είτε πιο φουσκωμένο λόγω διαφορετικής διαμέτρου θα έχει διαφορετική γωνιακή ταχύτητα από τα υπόλοιπα και ανάβει η ένδειξη.
-
Ευχαριστω. Απλα ανησυχησα γιατι μεσα σε ενα χρονο επαθα λαστιχο δυο φορες (μια καρφι και μια βιδα). Ευτυχως τις δυο τελευταιες φορες που μου αναψε το check tyres ηταν μετα απο ταξιδι σε ψηλες θερμοκρασιες και εφ οσον δεν ειχα διαρροη θα ηταν απο αυξημενη πιεση.
-
Παιδια καλημερα. Να ρωτησω για ενα προβλημα που παρουσιαστηκε στο infotainment μπας και γνωριζετε κατι. Πριν μερικες μερες οδηγωντας και ακουγοντας μουσικη απο ενα στικακι ξαφνικα η αναπαραγωγη διακοπηκε και απο τοτε δεν επανηλθε. Δοκιμασα και αλλα στικακια αλλα δεν βλεπει κανενα, σε καμμια θυρα απο τις δυο, και δεν παιζει ουτε video ουτε μουσικη. Γυρνωντας απο τα FM επιλεγοντας Source βγαζει no USB device connected, με αλλα λογια δεν βλεπει τα στικακια. Τα στικακια οταν τα συνδεσω σε υπολογιστη η οπουδηποτε αλλου παιζουν κανονικα. Καμμια ιδεα τι μπορει να συμβαινει?
-
Παιδια καλημερα. Να ρωτησω για ενα προβλημα που παρουσιαστηκε στο infotainment μπας και γνωριζετε κατι. Πριν μερικες μερες οδηγωντας και ακουγοντας μουσικη απο ενα στικακι ξαφνικα η αναπαραγωγη διακοπηκε και απο τοτε δεν επανηλθε. Δοκιμασα και αλλα στικακια αλλα δεν βλεπει κανενα, σε καμμια θυρα απο τις δυο, και δεν παιζει ουτε video ουτε μουσικη. Γυρνωντας απο τα FM επιλεγοντας Source βγαζει no USB device connected, με αλλα λογια δεν βλεπει τα στικακια. Τα στικακια οταν τα συνδεσω σε υπολογιστη η οπουδηποτε αλλου παιζουν κανονικα. Καμμια ιδεα τι μπορει να συμβαινει?
Πες αντίο στον usb-controler (ειναι υπέυθυνος για να λειτουργούν οι usb θυρες) και κατά συνέπεια σε όλο το infotainment καθώς ο controler είναι τσιπάκι κολλημένο σε πλακέτα μέσα στο infotainment.
Αν χρειάζεσαι το usb, πάρε καινούριο infotainment για δώρο Χριστουγέννων, Λυπάμαι πολύ.
-
Για τσέκαρε και εδώ:
https://www.crvownersclub.com/threads/no-device-usb-flash-drive-connected.160017/
-
Για τσέκαρε και εδώ:
https://www.crvownersclub.com/threads/no-device-usb-flash-drive-connected.160017/
σωστός axel12p, ως τεχνικός θεώρησα ότι τα έχει τσεκάρει αυτά. Διαφορετικά file systems, χωρητικότητες κλπ. Βέβαια πάντα σε τέτοιες περιπτώσεις την πατάω και αφού έχω φάει κάμποσες ώρες κοιτάζω αυτό που θεωρώ ότι είναι δεδομένος σαν πρώτος έλεγχος από τον χρήστη και βλέπω ότι δεν το έχει ελέγξει.
αν δεν τα έχεις τσεκάρει, τσέκαρε τα πρώτα.
-
Καλά, όπως και να χει, δεν αγχώνεται ο scenic καθώς νομίζω ότι είναι ακόμη μες την εγγύηση!
-
Παιδια καλημερα, χρονια πολλα και ευχαριστω για τα σχολια. Το αμαξι αγοραστηκε τον Αυγουστο του 2018, δηλαδη εναμισυ χρονο πριν, οπότε λογικα με καλυπτει η εγγυηση.
Το λινκ που παραθετει ο Axel12p δεν το διαβασα ακομη, θα το διαβασω ομως.
Πιο πιθανη αιτια θεωρω αυτην που ανεφερε ο φιλος (τεχνικος) πιο πανω, δηλαδη να κλαταρε ο USB controller, δεδομενου οτι εγινε ξαφνικα, ενω διαβαζε μουσικη απο το στικακι, χωρις να εχω πειραξει η αλλαξει κατι. Εκτος αυτου το εν λογω στικακι, οπως και ολα τα αλλα που δοκιμασα, το ηχοσυστημα δεν τα βλεπει ενω στον υπολογιστη λειτουργουν κανονικα. Εν τουτοις το παραξενο ειναι πως οταν το βαζω το στικακι μεσα στην θυρα αναβοσβηνει μια φορα και μενει αναμμενο (ειναι απο αυτα που εχουν την δυνατοτητα να αναβουν απο πισω).
Οπως και να 'χει θα επικοινωνησω την Παρασκευη με τον αντιπροσωπο να δω τι θα μου πει.
Παρεπιπτοντως, αλλος τροπος συνδεσης (εστω με το κινητο) για να παιξει το συστημα την μουσικη η τις ταινιες που θελω υπαρχει?Y.Γ. Διαβασα το link με την κουβεντα που γινεται σχετικα με αναλογα προβληματα με το δικο μου, ομως η περιπτωση μου δεν εχει σχεση, αφου εδω και μηνες οτι στικακι εβαζα λειτουργουσε κανονικα. Να συμπληρωσω οτι μολις εκανα δοκιμη με ενα εντελως καινουριο και αχρησιμοποιητο (στη συσκευασια του) USB stick το οποιο δεν ειδε, οπως και τα αλλα. Αναμενεται λοιπον επικοινωνια με την Honda..
-
Το παλιο ανεκδοτο που λεει 'δυστυχως ολοι ηπατηθημεν' το ξερετε? Γιατι, αυτο ακριβως ισχυει στην περιπτωση μου. Με ενα reset to factory settings το μηχανημα ξαναειδε τα φλασακια. Με το αναλογο τιμημα ομως, το χασιμο ολων των εγκατεστημενων εφαρμογων, που, πρεπει να ξανακανω την διαδικασια απο την αρχη για να ξαναμπουν. Κομματια να γινει ομως, γλυτωσα την διαδικασια επισκεψης στο συνεργειο, 60χλμ απο εδω..
-
Ευτυχώς γλύτωσες το συνεργείο. Βέβαια γεννάτε το ερώτημα ποια αλλαγή στα settings δημιούργησε το πρόβλημα, ώστε να μην ξαναδημιουργηθεί και μπεις σε mode η λύση για όλα είναι το 'reset to factory settings'
-
Μηπως το αρχειο που ειχες ηταν π.χ απο youtube;;;
-
Για ποιο αρχειο μιλας? Τα Mp3 που ηταν στο στικακι? Αυτα τα εγραψα μονος μου απο βινυλια..
-
Πραγματικα θα μου μεινει η απορια, τι συνεβη ενω επαιζε η μουσικη απο το στικακι και κοπηκε ετσι ξαφνικα. Ειχα να το 'πειραξω' τουλαχιστον ενα χρονο. Ευτυχως υπαρχει το r.t.f.s που σωζει απο τις 'κακοτοπιες'... Τωρα βεβαια αντε παλι διαβασμα να εγκαταστησω τις εφαρμογες, αφου δεν θυμαμαι απολυτως τιποτα..
-
Ναι για το mp3......
αααααα respect μεγαλο.......
Μερακλης....χιλια μπραβο απο εμενα.
-
Αααα, thanks, χρονια την κανω αυτη την δουλεια, ατελειωτη για τα 500 βινυλια περιπου και με χρηση click'n pop eliminator..
-
Δυστυχως, οσον αφορα το USB και το μηνυμα 'no USB device connected' τζαμπα χαρηκαμε. Βλεπει το στικακι μετα το reset αλλα παλι το ξαναχανει, και παλι και παλι.. Κατι βρωμαει..Μηπως θελει το μηχανημα καμμια αναβαθμιση?
-
Λοιπον, απ οτι φαινεται λυθηκε το προβλημα και απεφυγα το 'ταξιδι' στην αντιπροσωπεια. Το return to factory settings ηταν ικανο να κανει το συστημα να δει το στικακι αλλα μετα το ξαναεχανε. Δοκιμασα διαφορα στικακια, παλια και του κουτιου αλλα δεν εβλεπε κανενα. Το λαθος μου ηταν οτι μετα απο καθε φορα που δοκιμαζα ενα στικακι και εβγαζε no USB device connected επρεπε να κανω reset και μετα να δοκιμασω το επομενο στικακι. Ετσι και εκανα, με αποτελεσμα ενα καινουριο επωνυμο στικακι να λειτουργει εδω και 10 μερες χωρις προβλημα. Βεβαια, για καθε ενδεχομενο, θα περιμενω ακομα καποιο διαστημα πριν αρχισω να εγκαθιστω εφαρμογες. Ευχομαι να πανε ολα καλα.
-
Λοιπον, απ οτι φαινεται λυθηκε το προβλημα και απεφυγα το 'ταξιδι' στην αντιπροσωπεια. Το return to factory settings ηταν ικανο να κανει το συστημα να δει το στικακι αλλα μετα το ξαναεχανε. Δοκιμασα διαφορα στικακια, παλια και του κουτιου αλλα δεν εβλεπε κανενα. Το λαθος μου ηταν οτι μετα απο καθε φορα που δοκιμαζα ενα στικακι και εβγαζε no USB device connected επρεπε να κανω reset και μετα να δοκιμασω το επομενο στικακι. Ετσι και εκανα, με αποτελεσμα ενα καινουριο επωνυμο στικακι να λειτουργει εδω και 10 μερες χωρις προβλημα. Βεβαια, για καθε ενδεχομενο, θα περιμενω ακομα καποιο διαστημα πριν αρχισω να εγκαθιστω εφαρμογες. Ευχομαι να πανε ολα καλα.
Την επόμενη φορά που κάνεις format στο στικάκι, να το κανεις με αλλο υπολογιστή...και να δεις πιο format υποστηρίζει καλύτερα το σύστημα σου ..δεν έπρεπε να κανεις reset στο σύστημα...απο το στικάκι ξεκινάμε και τα πατατο-windows αλλα δεν σε πρόλαβα (αν δεν του πολυ αρέσει το ntfs κάντο fat32)
Honda CR-V 2015